Internacionalni Univerzitet Travnik

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Hemera

#951 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Hemera »

Miki123 wrote:
ljuspica wrote:Da li je istina da je dosao kraj i privatnim Univerzitetima? Navodno prica se da ce svi oni koji su stekli diplomu privatnih fakulteta ipak morati oprostiti od svojih zvanja (ili ostati bez posla ako su se zaposlili na osnovu te diplome), jer novim zahtjevima građana trazi se izmedju ostalog i to....Na plenumu građana TK mislim da je receno da se u Federaciji BiH trazi ponistavanje i zatvaranje privatnih fakulteta...Ispravite me ako grijesim...
takva pitanja najviše govore o ozbiljnosti tih plenuma, k**** palaca kako se već zovu..
mogli su vala traziti reviziju diploma i ponistenje nezakonito stecenih
ali to vjerovatno nije u necijem interesu
Desnik

#952 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Desnik »

Svađali se dekan iz Travnika i dekan iz Kiseljaka gdje je lakše završiti studij!
:run: :run: :run:
celeron

#953 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by celeron »

postajete jako smesni sa polemisanjem oko privatnih faksova i slicno. Pa sta je sa privatnim osnovnim skolama? Ja da imam pare prvi bih dijete tamo upisao jer je puno bolja od drzavne, trenutno. Da li ce biti losija to se ne zna, ali je trenutno bolja za svjetlosnu godinu. A vi sad nastavite da polemisete :D
new_york

#954 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by new_york »

Ja sam jednom licno otisao polagat za nekog jedan predemt na ovom faxu , i malo je reci da je smijesno....knjige na stolu, prepisuje se bez ikakvog straha a asistent ni habera....toliko je smijesno da ih je 7-mero radilo test ispred vrata i onda usli i fino predali i nikom nista....smijesno i zalosno.
Panzer_Daddy

#955 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Panzer_Daddy »

Desnik wrote:Svađali se dekan iz Travnika i dekan iz Kiseljaka gdje je lakše završiti studij!
:run: :run: :run:
U Trnovu... :D
Desnik

#956 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Desnik »

new_york wrote:Ja sam jednom licno otisao polagat za nekog jedan predemt na ovom faxu , i malo je reci da je smijesno....knjige na stolu, prepisuje se bez ikakvog straha a asistent ni habera....toliko je smijesno da ih je 7-mero radilo test ispred vrata i onda usli i fino predali i nikom nista....smijesno i zalosno.
WTF, zar je to moguće, na po strogosti čuvenim privatnim faksovima!!!!
A ja sam opet čuo da je jedna ženska u Kiseljaku, ili u Travniku (nisam siguran) pala ispit !!!!!!!!!!!!!!
Pao joj termin ispita baš na dan kada se (prijevremeno) porodila...
:lol: :lol: :lol:
Tesla10

#957 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Tesla10 »

Pa zašto ste tako okrutni :P :mrgreen: ?
celeron

#958 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by celeron »

A ja sam isto tako polagao predmet na drzavnom gdje profesor spava na sred ispita, i normalno svi smo polozili. Takodje sam za jarana polagao ispit iz informatike na Ekonomskom fakultetu, isto drzavnom.
newlevel

#959 Re: AW: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by newlevel »

Ma u nas je svaki fakultet spao kurcu za usi, ko ima mogucnost bolje mu je bjezati u neku normalnu zemlju studirati, u nekom normalnom okruzenju, sa normalnim asistentima. Sve do jednog se moze svrstati u pet deka.

Sent from my Nokia 3310
channel10

#960 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by channel10 »

Tu sam covjek, tu kupujem..Univerzitet u Travniku :lol:
salatu

#961 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by salatu »

pa zato što znaju i profesori a i studenti da od tog nema ništa :sax:
J3r1ch0

#962 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by J3r1ch0 »

.
Dr. Kuca

#963 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Dr. Kuca »

Kod mene u firmi poce radit cura sa ovog fakulteta i gle cuda, skapira poso brzo, laganini se uklopila, a privatnik. :)
Zatamnjena stakla

#964 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Zatamnjena stakla »

Odo u vojsku i završit fakultet u Travniku. Ćao.
van Basten

#965 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by van Basten »

stipu šuplju, interesuje me studij Mendažment u zdravstvu, valjda pri Farmaciji, 1.god.
Zna li neko koliko košta ta godina, te koji su menadžeri koji drže katedre.
Desnik

#966 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Desnik »

"Odem na ispit, popričam malo sa profesorom kako je putovao i kako je njegovo zdravlje,
predam mu "seminarski" rad koji sam prepisao sa interneta, u fasciklu od rada stavim kovertu sa 200 KM,
on uzme rad, kovertu strpa u džep, upiše mi ocjenu u indeks, nikada manje od osmice,
i zatim ako je profesor raspoložen odemo na ručak."

Kunem se svim na svijetu, ovo je doslovni citat mog dobrog prijatelja koji studira u Travniku.
Dr. Kuca

#967 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Dr. Kuca »

Ma to je laz.
Zatamnjena stakla

#968 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Zatamnjena stakla »

Oca mi istina ba!
kingofsnake

#969 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by kingofsnake »

Desnik wrote:"Odem na ispit, popričam malo sa profesorom kako je putovao i kako je njegovo zdravlje,
predam mu "seminarski" rad koji sam prepisao sa interneta, u fasciklu od rada stavim kovertu sa 200 KM,
on uzme rad, kovertu strpa u džep, upiše mi ocjenu u indeks, nikada manje od osmice,
i zatim ako je profesor raspoložen odemo na ručak."

Kunem se svim na svijetu, ovo je doslovni citat mog dobrog prijatelja koji studira u Travniku.
Super, tvoj prijatelj je pravi akademski materijal, vidi se odmah da mu je stalo do znanja. :izet: Vidim ga na mjestu tog profesora za koju godinu.

Vjerovatno mu nije palo na pamet da se pohvali kakvoj instituciji, prijavi korupciju... uh pardon, pa i tvog prijatelja treba kazniti, jer je davanje mita krivično djelo kao i primanje mita... ako niti dnao.
lajk

#970 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by lajk »

Jao Desnik budi malo vise maštovit :lol:

sad plate pa sve zavrse,odjednom se i profesorima posebno daje :lol: ludilo
newlevel

#971 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by newlevel »

Samo neka posao ide, jebo ti znanje !
Ko ce te danasnje studente, sutra aBd akademske gradjane zaposlene u telecomu, elektroprivredi, opcini, i drugim javnim institucijama pitati, gdje si studiro, koji ti je prosjek,, koliko iznosi izvod od sinusa. Nece niko, oni ce placu primati, i zaboli njih kita. Samo jebo ti taj zivot, ako on studira, da bi sutra sjedio i pecate udaro, a veze nema.

Sent from my nokia 3310.
lajk

#972 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by lajk »

newlevel wrote:Samo neka posao ide, jebo ti znanje !
Ko ce te danasnje studente, sutra aBd akademske gradjane zaposlene u telecomu, elektroprivredi, opcini, i drugim javnim institucijama pitati, gdje si studiro, koji ti je prosjek,, koliko iznosi izvod od sinusa. Nece niko, oni ce placu primati, i zaboli njih kita. Samo jebo ti taj zivot, ako on studira, da bi sutra sjedio i pecate udaro, a veze nema.

Sent from my nokia 3310.
Opcenito barem po mom misljenju bez prakse si 0 i to velika :)
kingofsnake

#973 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by kingofsnake »

lajk wrote:
newlevel wrote:Samo neka posao ide, jebo ti znanje !

Sent from my nokia 3310.
Opcenito barem po mom misljenju bez prakse si 0 i to velika :)
I ja bih se složio. Zaposliće se oni sa štelama, i to dobrim štelama, ovi ostali će biti dio biro statistike. U Travniku(gdje sam rođen) završavaju oni koji nisu mogli nigdje drugo. Sve koje ja znam da tamo studiraju, a iz Travnika su, probali su prvo negdje drugo. Tako pretpostavljam da i sve Sarajlije, Tuzlaci, Mostarci itd... koji tamo studiraju nisu uspjeli nigdje drugo, pa daj šta daš. Eno počeli su i Turci dolazit :D
Desnik

#974 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by Desnik »

Moto travničkih studenata:
"Uveče prelistaš, ujutro zablistaš"
:D
newlevel

#975 Re: Internacionalni Univerzitet Travnik

Post by newlevel »

Nemoj zezati da i turci tamo studiraju ?

Sent from my nokia 3310.
Post Reply