Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Quaresma
#951 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma vidi se da su ovi iz dajsa ne znaju nista popraviti, danas dobio update za origin ja sav sretan, uso u igricu fps max 30, sranye, totalno neigrivo, a prije min 50 
- BaDa
#952 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
tebe ima svugdjeQuaresma wrote:ma vidi se da su ovi iz dajsa ne znaju nista popraviti, danas dobio update za origin ja sav sretan, uso u igricu fps max 30, sranye, totalno neigrivo, a prije min 50
- arnes_king
#953 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prvo ne prave se igrice za konzolu pa kopi paste na pc nego je suprotno -.- sa pc portuju na konzole naravno da ce izgledati bolje na pc-u nije to do hardvera jer kad je igrica samo za ps3 nema nijedne ni blizu takve na pc-u, a sramotite se sami svoje argumente kvarite, glavni su vam argumenti bili kako je na pc-u GRAFIKA BOLJA MILION puta, te kako igrate na pc-ovima iz 2005-2006 godine, a na njima kao sto i sami kazete igrate na low-mid detaljima, pa de mi recite je li to bolje od grafike koju PS3 nudi ?? samo se provaljujete, vecina vas nikad nije ni imalo noviju konzolu, izvrnem se fino laganini u fotelju i igram na 42' HD igricu fino
a ne na pc-u na nekih dvadesetak inca da igram s 30 cm razmaka ukocen .....
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#954 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
More onBaDa wrote:tebe ima svugdjeQuaresma wrote:ma vidi se da su ovi iz dajsa ne znaju nista popraviti, danas dobio update za origin ja sav sretan, uso u igricu fps max 30, sranye, totalno neigrivo, a prije min 50hahahahhahah
- Quaresma
- House
#956 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Terenc wrote:Zaboravih reći da se javi neko ako ima rješenje.a glede limita ,meni lakše kupiti nego se peglati sa torentom.
Za sve ostalo tu je Megaupload i Jdwonloader
- ProS
#957 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
1. originalni pes 2012
2. hdmi
3. tv (42 i 50”)
4. gamepad sa produznim za usb
5. brz net &
6. multiplayer
7.
2. hdmi
3. tv (42 i 50”)
5. brz net &
6. multiplayer
7.
- House
#958 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ProS wrote:1. originalni pes 2012
2. hdmi
3. tv (42 i 50”)
5. brz net &
6. multiplayer
7.
Ne kontam
- House
#959 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
arnes_king wrote:Prvo ne prave se igrice za konzolu pa kopi paste na pc nego je suprotno -.- sa pc portuju na konzole naravno da ce izgledati bolje na pc-u nije to do hardvera jer kad je igrica samo za ps3 nema nijedne ni blizu takve na pc-u, a sramotite se sami svoje argumente kvarite, glavni su vam argumenti bili kako je na pc-u GRAFIKA BOLJA MILION puta, te kako igrate na pc-ovima iz 2005-2006 godine, a na njima kao sto i sami kazete igrate na low-mid detaljima, pa de mi recite je li to bolje od grafike koju PS3 nudi ?? samo se provaljujete, vecina vas nikad nije ni imalo noviju konzolu, izvrnem se fino laganini u fotelju i igram na 42' HD igricu finoa ne na pc-u na nekih dvadesetak inca da igram s 30 cm razmaka ukocen .....
70 % igara se prave na 360 platformi pa onda prot na PS3
- ProS
#960 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa, ko arnes_king, iz foteljeHouse wrote:Ne kontam
- Quaresma
#961 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ljudino ne znas sta pricas, igrica za konzolu se pravi preko PC-a, i kad to urade, samo je portuju za pc, jesi sad skontao?arnes_king wrote:Prvo ne prave se igrice za konzolu pa kopi paste na pc nego je suprotno -.- sa pc portuju na konzole naravno da ce izgledati bolje na pc-u nije to do hardvera jer kad je igrica samo za ps3 nema nijedne ni blizu takve na pc-u, a sramotite se sami svoje argumente kvarite, glavni su vam argumenti bili kako je na pc-u GRAFIKA BOLJA MILION puta, te kako igrate na pc-ovima iz 2005-2006 godine, a na njima kao sto i sami kazete igrate na low-mid detaljima, pa de mi recite je li to bolje od grafike koju PS3 nudi ?? samo se provaljujete, vecina vas nikad nije ni imalo noviju konzolu, izvrnem se fino laganini u fotelju i igram na 42' HD igricu finoa ne na pc-u na nekih dvadesetak inca da igram s 30 cm razmaka ukocen .....
drugo je kad se pravi posebno za pc, posebmo za console.
a de mi reci koja je maximalna rezolucija console? hardware next gen console ce biti aktuelan 2-3 god, i nakon toga opet ce pc biti u prednosti. a i console nema nikakav OS, pa zbog toga mogu imati dobru grafiku, dok nama prvo windows trazi hardver, ne jak, al opet uzme nesto resursa.
- House
#962 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ProS wrote:pa, ko arnes_king, iz foteljeHouse wrote:Ne kontam![]()
![]()
Hahahaha a to
- arnes_king
#963 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da al ti opet poredis najnoviji kompjuter sa konzolom starom 5-6 godina
poredi pc star isto toliko pa vidi ko je je u prednosti, a za rezoluciju sam pisao ranije, najveca je FULL HD 1920 x 1080p A od kud ti da konzola nema nikakav OS ?
I opet cu onu staru, zasto su vec dva velika developera najavila da ce preci vremenom iskljucivo na konzole ?
I opet cu onu staru, zasto su vec dva velika developera najavila da ce preci vremenom iskljucivo na konzole ?
-
savsvoj
#964 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koja su to dva developera? I sve i da predju ima dosta developera koji prave iskljucivo za PC ima dobrih igara za konzole ali mnogo naslova takodjer izadje samo za pc takodjer.arnes_king wrote:Da al ti opet poredis najnoviji kompjuter sa konzolom starom 5-6 godinaporedi pc star isto toliko pa vidi ko je je u prednosti, a za rezoluciju sam pisao ranije, najveca je FULL HD 1920 x 1080p A od kud ti da konzola nema nikakav OS ?
- Jeff Bingham
#965 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ne znam na koga konkretno mislis, ali sva ta prica oko konzola se nikako ne temelji na tome da je konzola "bolja" platforma za igranjearnes_king wrote:
- arnes_king
#966 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeff Bingham wrote:ne znam na koga konkretno mislis, ali sva ta prica oko konzola se nikako ne temelji na tome da je konzola "bolja" platforma za igranjearnes_king wrote:
I opet cu onu staru, zasto su vec dva velika developera najavila da ce preci vremenom iskljucivo na konzole ?nego na to me da je na konzolama procentualno mnogo manje piratluka nego na pc-u.
Konzola stara kao odredjeni PC ce ga oderati u svakom pogledu, tek nakon nekoliko godina pc dobija prednost, i onda opet izadje nova konzola i opet dere
A nezz tacno koliki je procenat, ali ima piratluka i na ps3 i na xbox 360 koliko hoces, jer se ne trebaju krekovat igre nego flashujes konzolu i sve ti je krekovano ......
- BaDa
#967 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ljudi jedan malo off topic posto vise ne mogu da cekam kad ce u sarajevu stici LE uzet cu od nekog lika iz drvara 80km znal ko koliko banka konkretno raiffeisen banka uzima provizije? hvala
- Quaresma
#968 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
lol, imas star firmware godinu dana, ps3 je izbacio linux, legendoarnes_king wrote:Da al ti opet poredis najnoviji kompjuter sa konzolom starom 5-6 godinaporedi pc star isto toliko pa vidi ko je je u prednosti, a za rezoluciju sam pisao ranije, najveca je FULL HD 1920 x 1080p A od kud ti da konzola nema nikakav OS ?
koja dva velika developera? ako mislis na dice, dice je odlucio i pokraj consolea da ce praviti zasebno za pc
- arnes_king
#969 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Quaresma wrote:lol, imas star firmware godinu dana, ps3 je izbacio linux, legendoarnes_king wrote:Da al ti opet poredis najnoviji kompjuter sa konzolom starom 5-6 godinaporedi pc star isto toliko pa vidi ko je je u prednosti, a za rezoluciju sam pisao ranije, najveca je FULL HD 1920 x 1080p A od kud ti da konzola nema nikakav OS ?
koja dva velika developera? ako mislis na dice, dice je odlucio i pokraj consolea da ce praviti zasebno za pca i onako me boli briga, kad samo igram battlefield, tako da za ostale me briga, rijetko kad u igraoni zaigram sportske
hahahha eto nemas pojma ni o osnovinim stvarima o PS3 a kudis ga hahaha od kada se to mora imati stari firmware da bi se linux ili cak windows instalirali
- travar
#970 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A da otvorite posebnu temu pa se tamo raspravljajte, ova je ionako otišla u helać.
- arnes_king
#971 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
travar wrote:![]()
A da otvorite posebnu temu pa se tamo raspravljajte, ova je ionako otišla u helać.
U pravu si druze, ako vam se raspravlja otvorite tamo konzole vs pc pa da se bijemo do iznemoglost xD a ne ovdje ljudima spamati hahah
- Quaresma
#972 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a yebiga sad, ja sam rekao da je ps3 izbacio linux, a ne da ne mozes instaliratiarnes_king wrote:Quaresma wrote:lol, imas star firmware godinu dana, ps3 je izbacio linux, legendoarnes_king wrote:Da al ti opet poredis najnoviji kompjuter sa konzolom starom 5-6 godinaporedi pc star isto toliko pa vidi ko je je u prednosti, a za rezoluciju sam pisao ranije, najveca je FULL HD 1920 x 1080p A od kud ti da konzola nema nikakav OS ?
koja dva velika developera? ako mislis na dice, dice je odlucio i pokraj consolea da ce praviti zasebno za pca i onako me boli briga, kad samo igram battlefield, tako da za ostale me briga, rijetko kad u igraoni zaigram sportske
hahahha eto nemas pojma ni o osnovinim stvarima o PS3 a kudis ga hahaha od kada se to mora imati stari firmware da bi se linux ili cak windows instaliraliinformisi se malo
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#973 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
travar wrote:![]()
vala si u pravu... ps3 vs. PC, PES vs. FIFA, i Battlefield...
dajte ba ljudi... ima još igara osim ovoga...
- Jeff Bingham
#974 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e jebiga, onda treba otvorit temu Vase voljene PC igre osim PES-a, Fife i Battlefielda i rasprave o PC platformi za igranje 
- arnes_king
#975 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hahah a nema sta stvarno ne trebamo spammati, i ja sam prvi zasro ovo je tema o PC igrama a ja se javljam sa PS3 xDJeff Bingham wrote:e jebiga, onda treba otvorit temu Vase voljene PC igre osim PES-a, Fife i Battlefielda i rasprave o PC platformi za igranje
Nego recite mi neku dobru strategiju za pc da moze i za slabije racunare, onak 64 graficka, 756 ram, 2 GHz procesor najslabije sto imam a im i dosta jacih, dobio sam preporuku za stronghold crusader pa da li da skidam ili ima bolje nesto za lana ?