Zamrsio ti se CDTheHound wrote:Kao sto sam i ranije rekao fulio si poentu.Tomahawk11 wrote:Nista nisam fulio. Poenta je: na Real treba drvlje i kamenjeJasno, Real je najskuplja ekipa na svijetu, a u Barceloni igraju levati
pa im se moze i progledati kad, recimo, Messi, skloni covjeka s puta (rukama), to se i ne mora svirati, jel de?
Poslije te situacije dolazi gol u posljednjim sekundama. OK, sudija pogrijesio sto nije sudio prekrsaj, desava se, ali na utakmicama Reala se to ne smije desavati. Nisam vidio da se neko buni kad sudija osteti Real. Mislim, jasna mi je prica malih i velikih, sta je jedan Elche u odnosu na Real, pa i cijela liga u odnosu na vodeci dvojac je u podredjenom polozaju, ali necemo o laznom moralu, Barca ima isti status kao i Real u Primeri
![]()
Ne mozes mi reci da se Barci i nije moralo svirati, a Realu nije trebalo dosuditi penal, kad je ishod isti - poslije obje greske doslo je do pobjedonosnog gola!
Real kao najskuplja ekipa svijeta igra protiv Elche-a (za kojeg do juce nisi vjerovatno znao ni da postoji), Barca je igrala protiv Seville a ne protiv Elche-a, to je prva stvar.
Druga stvar je da faul Messia koji spominjes nije ni postojao nit se ikad nekome sviralo nesto onakvo, ja sam pricao o ponistenom golu za Sevillu zbog faula na Alvesom, koji se vrlo cesto svira.
Dok se ovakav penal kao sto je Real dobio NIKAD ali NIKAD nije svirao u nekoj ozbiljnoj utakmici a da je sudija u onakvoj situaciji da sve vidi savrseno. A treca stvar je sto je taj penal sviran u 95-oj minuti a sudija je produzio 3 minute.
Da mi je 5 godina, prosla bi ti prica. Jah, eto nisam znao za Elche
Ja namjerno necu da pricam o tom golu Seville, nego sam uzeo slicnu situaciju, a kod kojih je ishod isti - gol poslije koga nema vremena za promjenu rezultata. Cuj ne svira se, pa nije ragbi da mozes rukama bacati igraca ispred sebe
Ako gledas utakmice Reala, svaki put kad Ronaldo skloni igraca ispred sebe, sudija dosudi faul, Ronaldo se buni, ali koja korist.....ali eto, nikad se nikome ne svira
Neka je Barca igrala protiv Seville, nisu sa Bayernom igrali. Prvo se prica prica o vodecem dvojcu i ostatku lige, a onda je Sevilla neki gigant, sta li.....
I koje su to ozbiljne, a koje neozbiljne utakmice? Je li mozda utakmica na kojoj je skoro penal Holandiji sviran u sudijskom vremenu neozbiljna (penal je bio smijesan).....je li neozbiljna utakmica BiH protiv Spanije kad smo primili gol van sudijskog vremena?
@Zmijuga, faul je bio ocigledan, pricaj ti sta hoces