Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#951 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ljubav_aha »

Korisnicko ime wrote:Interesantno je kako cak i kad opisuju svoj najgori date u zivotu neki muskarci ne mogu a da pricu ne pocnu "Treba dobra, grom, bomba, najbolja u raji, fonasi vau, none do ramena, playmate"...ili sta li vec...
:D :thumbup: :lol:
madner

#952 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by madner »

Korisnicko ime wrote:Interesantno je kako cak i kad opisuju svoj najgori date u zivotu neki muskarci ne mogu a da pricu ne pocnu "Treba dobra, grom, bomba, najbolja u raji, fonasi vau, none do ramena, playmate"...ili sta li vec...
Pa da raja shvati da se to moze svakom desiti. Ja sam mislio da grom nikako ne moze biti los dejt, ali eto vidis sta je sve moguce.
Mada iskreno mislim da je to do prevelikih ocekivanja, ako je bomba sta te boli briga sto ne zna nista o politici :D
Ridjobrki

#953 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

madner wrote:
Pa da raja shvati da se to moze svakom desiti. Ja sam mislio da grom nikako ne moze biti los dejt, ali eto vidis sta je sve moguce.
Mada iskreno mislim da je to do prevelikih ocekivanja, ako je bomba sta te boli briga sto ne zna nista o politici :D
Vjerovatnoća uspješnosti datea je obrnuto srazmjerna gromovitosti partnerice.

:wink:
madner

#954 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by madner »

To jeste, ali zabiti gol Realu ipak vise vrijedi nego pobijediti protiv Vrbanjuse :D
ljubav_aha

#955 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ljubav_aha »

madner wrote:To jeste, ali zabiti gol Realu ipak vise vrijedi nego pobijediti protiv Vrbanjuse :D
http://www.youtube.com/watch?v=fwdiPbM8 ... re=related

:D
todd_smith

#956 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

Ajvi wrote:1) Nije najgori date ali je bio poprilicno neugodan. Prije nekih 5-6 godina sam cesto vidjala simpaticnog momka u gradu i to na relaciji Vrazova - Vjecna vatra i stalno smo se gledali i smjeskali jedno drugom :D . Jedan dan sam setala sa prijateljicom i opet ga sretnemo, i ona me pita jesam li primjetila da je decko uvijek u istoj odjeci - bijela majica i tole bas upadljive. Reko jesam al' sta znas, mozda decko bas voli tu kombinaciju :-D. Ubrzo smo se slucajno upoznali na trafici i usput me pitao imam li 20 feninga, gospodja nema sitno bla bla... kratka neka pricica i to je to. Nakon par dana, opet se sretnemo i pozove me vani. Sutra dan me zove neki nepoznat broj, kad on rece da zove s govornice pa ne moze dugo pricati :? i dogovorimo se za izlazak. I tako se ja spremim, frizura, sminka, dolazi momak - opet u istom :shock:
Prvo cemo kao prostetati (jer se njemu trenutno nigdje ne sjedi) pa cemo u tadasnji Internet. Pitam ja njega jel' zivi tu negdje , s obzirom da se tu srecemo cesto, kaze on: " Moglo bi se tako reci, mada ti ja ustvari zivim svugdje pomalo".
odmah mi kraj price upropastila :oops: :skoljka:
kokuz_sa wrote::mrgreen:
cuj pivnice,bjelasnice i svasta nesto vala nekad ljudi pretjeraju

ja sam svoju djevojku zaustavio na mostu kod robota..svidjela mi se djevojka i ja odmah zaustavim je i upitam da li je za kafu(naravno predstavim se lijepo) i eto kafa u basti u robotu i onda odlucili malo vilsom prosetati i dok smo setali nadjemo na mobitel Nokia N97(tad kostala preko 1200 tek izasla bila)i nazovemo iz imenika kuca i javi se neka zena koja nam je kazala da je to od kcerke joj mob i
dodje zena ovako za pola sata taksijem odozgo s koseva odnekle mi vratimo mob i teta nas pocasti sa 20KM za soka..
i pita jesmol par i mi ono
"mi smo prijatelji"
kad nama teta
"djeco draga i ja sam sa svojim muzem bila prijateljica 4 god a sada 40 u braku" :D

i eto od tada puno koja godina prodje a ja u prelijepoj vezi s tom djevojkom

znaci nije vazna ni Bjelasnica, ni pivnica ni restorani
trebao si kulirati samo, ono "aa ovo je moj mobitel, jucer sam setao i izgubio ga, sretna si ti meni izgleda..." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PalaSa Marsa

#957 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by PalaSa Marsa »

Heheheeheheheh jes', jes' i ja sam to primjetila. :lol: :D
harleyquinn

#958 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by harleyquinn »

:lol: :lol: :lol: ovo pratim definitivno...
snukey

#959 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by snukey »

FreeSol wrote:
snukey wrote:
FreeSol wrote:Pretpostavljam da si 4. sad zavrsio Image
pa šta i ako jeste :-)
Jako zanimljivo je bilo ono sto je napisao, vjerovatno si nasao slicnosti :dance:
nisam, ali ne vidim razloga da se neko omalovažava jer je mlađi, bez obzira kako zvučalo to što je napisao ;).
pustopoljina

#960 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

moj najgori dejt i nije bio dejt...
a nije bio ni bas sad toliko strasan...
prijateljici sam trebala kao alibi da se nadje sa jednim predobrim krupljaninom...lik hem predobar, hem zabavan, ali njoj nisu dali da bas svuda seta...a trebalo je malo van grada.
i dogovorimo se da ce i on povesti svog druga...fol' neki blind date za mene i tog lika, dok one dvije pticice cvrkucu...
ne znam tacno koliko sam godina imala, ali definitivno manje od dvadeset.
ja se jadna ponadala da i taj lik gori... :lol: :P
elem...
dolazi prijatelj...od mene stariji, a izgleda jos starije...unjka kad prica...a o cemu prica...o svom stricu, pjevacu narodne muzike...bio je u ratu u umjetnickoj ceti petog korpusa...
a ON misli da je na strica...
nekoliko sati, koliko smo bili tu...ono dvoje su uzivali negdje...a ja sam slusala repertoar buduce zvijezde...boro drljaca je umjetnik za ovoga...umjetnik. i njegove planove da snimi demo-snimak i kome ga misli dati i ko ce ga pogurati...
ja sam sada i tolerantna, kakva sam bila tada- spram narodnjaka...
na kraju lik kaze da sam sva mila i da se tako dobro sa mnom razumije i kad cemo izaci nas dvoje sami...
a ja sam citavo vrijeme govorila- pa i ne slusam ja to bas, ne- tu nisam cula...ko je to? (kao,njegovi uzori) pa...neee znaaam...ne znam s kim se razumio :?
i dok smo se vracali, ja sva ljuta na ovu moju, a ona sva presretna me jos i podhebava...nesto kao- ne treba nam niko svirati na vjencanju- mladozenja ce to...u jednom trenutku tako lupim nogom o nesto sto se pokazalo kao trotoar (od huje) i uganem prst...bila u japankama...odsepala sam do kuce.
njega nisam vise nikad vidjela...
KiSSgirl

#961 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KiSSgirl »

joj svaku stranicu sam procitala , bas sam se ismijala :lol: :lol: :lol:
ladacoko

#962 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladacoko »

ajvi jesi ga vidjela ikad vise
MufljuzMali

#963 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MufljuzMali »

sta ti je pjanstvo. zaglavimo na derneku. fin one night stand. pomislih. ona se nafuri da se znamo vec 15 godina. krenu je gadni prenosi u obliku mejlova, poruka i slicnih gluposti tipa:

"sutnja s tvoje strane. postivam je i pokusavam razumit.
ali na trenutke bi te tako rado isaketala, izudarala i onda te tako prebijenog i krvavog pojebala da ti mozak stane.
BU."

sve ovo je pocelo neke 2006. neki dan dolazi opet neobavezna porukica:

"dolazim idući petak u XXX za vikend. Ako budeš imao vremena mogli bi se vidjeti :)"

naravoucenje - ne jebi stalkera
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#964 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -LIBERO- »

:D :dance: :thumbup:
zenka

#965 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zenka »

Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
KiSSgirl

#966 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by KiSSgirl »

zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
hahahahahaaha cega li se on naduVo :lol: :lol: :-) :-)
d.a.d.a.

#967 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by d.a.d.a. »

zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eborg

#968 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eborg »

"Amidža, gdje si pare sakrio, GOVORI!" :lol:
blue_sky

#969 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by blue_sky »

gluho bilo :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta ti na to majke ti :lol: :lol:
Aquatic B

#970 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Aquatic B »

Nisam baš nalijetao na "bontonWATAFAK hairlijice" :), sve fejl dejtove je uzrokovala viša sila. :D

1. Srednja škola, moja prva ozbiljnija veza. Zima, ona i ja na drugom dejtu. I gazimo onu bljuzgu uz neku skroz opuštenu i veselu priču. Poče priča o horoskopu i kako je vedro vrijeme bilo, tražili smo po nebu horoskopske znakove i nastavili s hodom. Kroz par sekundi ja sam doslovno nestao pored nje, bilo neko začepljenje šahta i ostao otvoren i ja po belaju uletim u isti. Da belaj bude još veći, komad armature/žice je bio u istom i ja sam skoro cijelom dužinom tijela naletio na istu. Vas krvav što bi naš čoek rek'o, ona hitnu zovnu, bolnica, morao ležati tri dana. Kako u svakom zlu ima nekog dobra, ona me posjetila u bolnici sva tri dana i tu smo se još više zbiližili. Hodali 9 mjeseci nakon toga :D

2. Dotična se potrefi par puta na kafici s prijateljicom i tu padne neka neobavezna priča i preko iste saznam da je D zainteresovana za kaficu, što je došlo kao kec na desetku, pošto mi se od samog početka djevojka svidjela u svakom pogledu. Uglavnom, kafica, jedna, druga, treća.. Gotivimo se prafo, postaje to nešto ozbiljnije. Uglavnom, D je imala običaj svake sedmice spremiti jednu poslasticu, što je bilo :thumbup: :thumbup: .
I došao trenutak da se "ljubimo u usta" :mrgreen: i naravno cimera prokuham i ispari u obliku pare iz stana za vikend kako bih svoju dragu počastio selfmejd poslasticom. Sve kul, muzikica, vino spremno, donosim ja kolačić s kikirikijem, i ona naravski isti degustira, a zatim me :kaonikaddotad: pogleda :P :"Jel' ima kikirikija u ovome!?"
Na moj potvrdan odgovor ona panično viknu:"Zovi hitnu!" Ispostavilo se da je alergična na kikiriki i kako može umrijeti od istog.I tako moj kolačić odgodi poslasticu večeri :D. Inače, hodali smo još pola godine a onda sam primjetio da se previše gojim :D

PS: kolač naravno nije propao, dočekao je mog blijedog cimera koji je noć proveo za šankom. :mrgreen:
zenka

#971 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zenka »

blue_sky wrote:gluho bilo :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta ti na to majke ti :lol: :lol:

Ma sta cu ja, on se otvorio, poceo pricati neke tuzne price o amidzi, malo mu fali da pocne da place, a meni se jos sve skupilo, ne mogu kuci sama, jos onaj jaran u wc-u zaglavio, nemam s kim pricati, moram njega da slusam.. meni malo falilo da i ja oplacem.. i da mu priznam gdje su pare sakrivene :D
hodzina

#972 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hodzina »

Ovo je strasno, jesu ovo sve momci iz Sarajeva o kojima su cure pricale? Haman nemas vise koga ni izabrati 8-) 8-) :D
madner

#973 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by madner »

MufljuzMali wrote:sta ti je pjanstvo. zaglavimo na derneku. fin one night stand. pomislih. ona se nafuri da se znamo vec 15 godina. krenu je gadni prenosi u obliku mejlova, poruka i slicnih gluposti tipa:

"sutnja s tvoje strane. postivam je i pokusavam razumit.
ali na trenutke bi te tako rado isaketala, izudarala i onda te tako prebijenog i krvavog pojebala da ti mozak stane.
BU."

sve ovo je pocelo neke 2006. neki dan dolazi opet neobavezna porukica:

"dolazim idući petak u XXX za vikend. Ako budeš imao vremena mogli bi se vidjeti :)"

naravoucenje - ne jebi stalkera
Trebao si je opet opalit, ali svezat da mozes rahat spavat poslje :D

Neka stalka poslje, boli te.
Michun

#974 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Michun »

amidza rulz :thumbup: :lol:
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#975 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

Aquatic B wrote:Nisam baš nalijetao na "bontonWATAFAK hairlijice" :), sve fejl dejtove je uzrokovala viša sila. :D

1. Srednja škola, moja prva ozbiljnija veza. Zima, ona i ja na drugom dejtu. I gazimo onu bljuzgu uz neku skroz opuštenu i veselu priču. Poče priča o horoskopu i kako je vedro vrijeme bilo, tražili smo po nebu horoskopske znakove i nastavili s hodom. Kroz par sekundi ja sam doslovno nestao pored nje, bilo neko začepljenje šahta i ostao otvoren i ja po belaju uletim u isti. Da belaj bude još veći, komad armature/žice je bio u istom i ja sam skoro cijelom dužinom tijela naletio na istu. Vas krvav što bi naš čoek rek'o, ona hitnu zovnu, bolnica, morao ležati tri dana. Kako u svakom zlu ima nekog dobra, ona me posjetila u bolnici sva tri dana i tu smo se još više zbiližili. Hodali 9 mjeseci nakon toga :D

2. Dotična se potrefi par puta na kafici s prijateljicom i tu padne neka neobavezna priča i preko iste saznam da je D zainteresovana za kaficu, što je došlo kao kec na desetku, pošto mi se od samog početka djevojka svidjela u svakom pogledu. Uglavnom, kafica, jedna, druga, treća.. Gotivimo se prafo, postaje to nešto ozbiljnije. Uglavnom, D je imala običaj svake sedmice spremiti jednu poslasticu, što je bilo :thumbup: :thumbup: .
I došao trenutak da se "ljubimo u usta" :mrgreen: i naravno cimera prokuham i ispari u obliku pare iz stana za vikend kako bih svoju dragu počastio selfmejd poslasticom. Sve kul, muzikica, vino spremno, donosim ja kolačić s kikirikijem, i ona naravski isti degustira, a zatim me :kaonikaddotad: pogleda :P :"Jel' ima kikirikija u ovome!?"
Na moj potvrdan odgovor ona panično viknu:"Zovi hitnu!" Ispostavilo se da je alergična na kikiriki i kako može umrijeti od istog.I tako moj kolačić odgodi poslasticu večeri :D. Inače, hodali smo još pola godine a onda sam primjetio da se previše gojim :D

PS: kolač naravno nije propao, dočekao je mog blijedog cimera koji je noć proveo za šankom. :mrgreen:
pa nisu baš toliko loši ovi tvoji dejtovi :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply