Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ReD aka Socijalista

#951 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ReD aka Socijalista »

Image
Point.

#952 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Point. »

azrica87 wrote:
Edin H. wrote:Pa sta je tema, trgovi :skoljka:

BHF izdao dekret, a ovdje dolazi do pobune protiv autoriteta :-x
Mislim sto se ovaj "lov na azru" tice :D
Pa ako ce taj famozni "lov na Azru" biti na teritoriji Pariza, odnosno Francuske, mislim da se tice teme. :D

Gledo sam ovaj trg na google earthu, sta je ovo Bogu iza nogu. Bolje bi bilo to sto predlazete u gradu ali eto, ako je partijski vrh odlucio nema dalje.
specifikacija

#953 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

ReD aka Socijalista wrote:Ja predlazem ovo mjesto nalazi se tacno izmedju Luovrea i stadiona Stade de France. Od ove crkve do stadiona ima tacno 4km i nalazi se na uzvisenju tako da se moze vidjeti sa svakog mjesta ne mozes je promasiti nikako. Uostalom ima veliki park. :thumbup: Odatle se moze metroom :thumbup:

Image
I ovo je 5 km udaljeno od stadiona, a 10000000000000 puta bolje mjesto! A i Azricin 87 hotel je tu blizu :)
Dakle, ista im je duzina puta do stadiona kao od tog Porte de Pantin. Mozda bi pjeske malo vrludali, jer je put do stadiona mozda malo zeznut!
specifikacija

#954 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:
specifikacija wrote: Treba njima pisati, pitati ih. Eto, vjerujem da neko od njih ovo cita, pa ako ne planiraju pjesaciti, a vjerujem da ne planiraju, onda cemu to bezidejno okupljanje na sivilu sjevera?! Pitacu njega, nazovem ga danas! Ali, i dalje ostaje ona opcija za plato muzeja, jer sve da u 14h krenemo po zamisljenoj ruti puta, kod crkve se oko 15h i nesto svi mozemo sastati, i tu ostati jos puna 2 h! Pored rijeka, istorijski dio grada, milion kafanica, milina..

ajde probaj nazvati tog jarana i provjeri to ...nisu ni oni tvrdoglavi da ne promijene ako je to bolja opcija , a jest ...
evo ja isao na forum njihov (BHF) , slabo informacija za tekmu , tek 2 stranice al nista sto vec ne znamo ...
Ne zna, kaze da njih pitam. Treba ipak potvrda, nejasno mi je da nemaju tacnu info! Onaj Armin iz Beca se trudio da nas uvjeri da se nadjemo sa navijacima BHF, pa ako je on iole upucen, neka nas prosvjetli, ili se njima obrati! A na kraju, zasto oni nesto odlucuju.. neka svako ide gdje zeli. Ipak dolazi mozda nekoliko hiljada navijaca, a 70% nema nikakve veze s njima...
Last edited by specifikacija on 17/09/2011 14:09, edited 1 time in total.
ReD aka Socijalista

#955 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by ReD aka Socijalista »

specifikacija wrote:
ReD aka Socijalista wrote:Ja predlazem ovo mjesto nalazi se tacno izmedju Luovrea i stadiona Stade de France. Od ove crkve do stadiona ima tacno 4km i nalazi se na uzvisenju tako da se moze vidjeti sa svakog mjesta ne mozes je promasiti nikako. Uostalom ima veliki park. :thumbup: Odatle se moze metroom :thumbup:

Image
I ovo je 5 km udaljeno od stadiona, a 10000000000000 puta bolje mjesto! A i Azricin 87 hotel je tu blizu :)
Dakle, ista im je duzina puta do stadiona kao od tog Porte de Pantin. Mozda bi pjeske malo vrludali, jer je put do stadiona mozda malo zeznut!
He, pogledaj samo pogled vidi se i stadion s tog mjesta.

Image
specifikacija

#956 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Na kraju cemo imati 56 razlicitih lokacija za okupljanje :D

I dalje stoji ona opcija za plato muzeja Louvre u 13h sati, a sve ostalo je prilagodjavanje. Stvar dogovora!
Edin H.

#957 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

Point. wrote:
azrica87 wrote:
Edin H. wrote:Pa sta je tema, trgovi :skoljka:

BHF izdao dekret, a ovdje dolazi do pobune protiv autoriteta :-x
Mislim sto se ovaj "lov na azru" tice :D
Pa ako ce taj famozni "lov na Azru" biti na teritoriji Pariza, odnosno Francuske, mislim da se tice teme. :D

Gledo sam ovaj trg na google earthu, sta je ovo Bogu iza nogu. Bolje bi bilo to sto predlazete u gradu ali eto, ako je partijski vrh odlucio nema dalje.
Jao kada ga azrica svima sukne i ukaze se sa zagondzijom :D

Odluke Centralnog komiteta se ne diskutuju, nego snosis sankcije ukoliko ih ne ispostujes :dance:
specifikacija

#958 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@ Edine H.

Pa, zagondzija je neki crnkosi lafac :D To vec znamo :)
Edin H.

#959 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Edin H. »

specifikacija wrote:@ Edine H.

Propustio sam taj, izuzetno bitan detalj ove sage :D
specifikacija

#960 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Edin H. wrote:

Sada tek dolazi do zapleta situacije :D
specifikacija

#961 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us

Za navijace iz BH postoje paket ponude:

s BHF http://www.bhfanaticos.com/index.php/bo ... -francuska (300 KM)
http://www.centrotours.ba/loc/franbihbus.wbsp (315 KM)
http://www.solazur.ba/sport/fra-bih3.php (215 KM - 435 KM)

_____
Kupovina karata preko interneta:

Preko http://www.placeetvous.fr/ mozete cak i birati sjedista u odredjenom sektoru.

1. Izaberete (za sada) trecu opciju "France-Bosnie& Herzegovine", "Grand Public" , "Réserver"
Image

2. Izaberete tribinu (u ovom slucaju C7-C10)
Image

3. Izaberete sjediste/a (pomocu lupe idete na odredjeni dio tribine) ...
Image

4. Potvrdite izabrana sjedista (kod osiguranja za anulacije staviti "non")
Image

5. Prijava / otvaranje profila
Image

Image

azrica87

#962 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

specifikacija wrote:
Edin H. wrote:

Sada tek dolazi do zapleta situacije :D
sad je tek kriza :D
specifikacija

#963 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:
specifikacija wrote:
Samir27 wrote:Gdje Je (Odluceno 100%) Da Se Navijaci Sastanu Na Dan Utakmice???
Imas dvije mogucnosti :

1. Na platou ispred muzeja Louvre u 13h! Polazak prema Jelisejskim poljima u 14!
2. Sa BHF navijacima : http://www.bhfanaticos.com/index.php/en ... 8.facebook

Detalji :

1. Opcija

Duzina zamisljene setnje uz simpaticno navijanje je 3,5 km, a prolazimo kroz najljepse dijelove Pariza! Cilj je da se jako dobro zabavimo, te obiljezimo jedan trenutak koji ce mnogima ostati u lijepom sjecanju!
Dolaskom na Jelisejska polja planiramo rucak ( sendvici, brza hrana,restorancici - kako ko zeli), a zatim gradskim transportom odlazimo na stadion!
2. Opcija

Mjesto okupljanja je na sjeveroistoku Pariza, na trgu koji je nekih 5 km udaljen od stadiona. Cilj je zajednicko druzenje i uvjezbavanje navijackih pjesama na vec pomenutom trgu. Vise o tome procitaj na zvanicnoj stranici BHF organizacije. Ja ne znam na koji nacin planiraju da se upute na stadion, gradskim transportom ili pjeske!

Na tebi je da odlucis koja ti opcija vise odgovara, a sigurno ce biti veliki broj navijaca koji se nece pojaviti niti na jednom organizivanom okupljanju!

a zar ne bi mogli u ovoj prvoj opciji sa Jelisejskih poljana tamo na taj trg koji su fanaticosi predložili ...?
imamo li vremena za to?
Mislim da je ovo sljedece najbolje rjesenje! Ako krenemo u 14h s tog platoa muzeja Louvre, na Jelisejskim poljima smo za sat vremena! Onda metroom nastavimo putesestvije, i dodjemo prije 16h na taj trg gdje BHF planira okupljanje!Oko trga se mogu kupiti sendvici,osvjezavajuca bezalkoholna pica :D ! Druzimo se okupljeni u peterocifrenom broju do 17h30-18h, te organizovano krenemo pjeske/metroom (zavisno od dogovora) prema stadionu! Nema potrebe da komplikujemo! Vuk sit, a ovce na broju!
Last edited by specifikacija on 17/09/2011 15:09, edited 1 time in total.
Point.

#964 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Point. »

Ovo ce biti gore od turskih sapunica. Mozda bude zanimljivije pratiti od same utakmice. :D Samo bojim se da ne padne mrtva glava. :D
azrica87

#965 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by azrica87 »

Point. wrote:Ovo ce biti gore od turskih sapunica. Mozda bude zanimljivije pratiti od same utakmice. :D Samo bojim se da ne padne mrtva glava. :D
moze biti svasta :D
armin-sa

#966 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by armin-sa »

specifikacija wrote:
mostarurscu wrote:
specifikacija wrote: Treba njima pisati, pitati ih. Eto, vjerujem da neko od njih ovo cita, pa ako ne planiraju pjesaciti, a vjerujem da ne planiraju, onda cemu to bezidejno okupljanje na sivilu sjevera?! Pitacu njega, nazovem ga danas! Ali, i dalje ostaje ona opcija za plato muzeja, jer sve da u 14h krenemo po zamisljenoj ruti puta, kod crkve se oko 15h i nesto svi mozemo sastati, i tu ostati jos puna 2 h! Pored rijeka, istorijski dio grada, milion kafanica, milina..

ajde probaj nazvati tog jarana i provjeri to ...nisu ni oni tvrdoglavi da ne promijene ako je to bolja opcija , a jest ...
evo ja isao na forum njihov (BHF) , slabo informacija za tekmu , tek 2 stranice al nista sto vec ne znamo ...
Ne zna, kaze da njih pitam. Treba ipak potvrda, nejasno mi je da nemaju tacnu info! Onaj Armin iz Beca se trudio da nas uvjeri da se nadjemo sa navijacima BHF, pa ako je on iole upucen, neka nas prosvjetli, ili se njima obrati! A na kraju, zasto oni nesto odlucuju.. neka svako ide gdje zeli. Ipak dolazi mozda nekoliko hiljada navijaca, a 70% nema nikakve veze s njima...
vozdra..vidim da je jos uvjek dilema gdje se naci ..ja sam u kontaktu sa Bhf iz beca ali nisam clan!!
I nije mi namjera bila da nikoga uvjeravam sta bi bilo bolje..nego da vam predocim njihovo misljenje
osim toga i ja sam napisao da sam za da dodjemo na plato muzeja..
poz
specifikacija

#967 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

@Armine-sa, nisam mislio na tebe, vec ovdje imas imenjaka :D a nick je Armin 00, ili tako nesto :D I, on je iz Beca! Ili ti mozda imas dva nicka :thumbup:
Nego, kada si vec online, pitaj te BHF iz Beca kako planiraju da nakon okupljanja idu na stadion? Pjeske ili metroom?
armin-sa

#968 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by armin-sa »

specifikacija wrote:@Armine, nisam mislio na tebe, vec ovdje imas imenjaka :D a nick je Armin 00, ili tako nesto :D I on je iz Beca!
Nego, kada si vec online, pitaj te BHF iz Beca kako planiraju da nakon okupljanja idu na stadion? Pjeske ili metroom?
haha ok..vec sam se poceo sam pitati sta sam to pisao?
jesam online ali sam na poslu :D

ma sad cu im pisat :wink:
poz
specifikacija

#969 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

armin-sa wrote:
specifikacija wrote:@Armine, nisam mislio na tebe, vec ovdje imas imenjaka :D a nick je Armin 00, ili tako nesto :D I on je iz Beca!
haha ok..vec sam se poceo sam pitati sta sam to pisao?
jesam online ali sam na poslu :D

ma sad cu im pisat :wink:
poz
Prenesi nam, molim te, informaciju :thumbup:
Pozz i za tebe :-D
mostarurscu

#970 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

specifikacija wrote: Mislim da je ovo sljedece najbolje rjesenje! Ako krenemo u 14h s tog platoa muzeja Louvre, na Jelisejskim poljima smo za sat vremena! Onda metroom nastavimo putesestvije, i dodjemo prije 16h na taj trg gdje BHF planira okupljanje!Oko trga se mogu kupiti sendvici,osvjezavajuca bezalkoholna pica :D ! Druzimo se okupljeni u peterocifrenom broju do 17h30-18h, te organizovano krenemo pjeske/metroom (zavisno od dogovora) prema stadionu! Nema potrebe da komplikujemo! Vuk sit, a ovce na broju!

tako sam i ja kontao ...

rijeke navijača sa svih strana koje se ulijevaju u more na tom BHF trgu ... :bih:

nema potrebe komplikovati ...taj program koji si sad naveo je odličan...

i onda sa trga ka stadionu ovako :

[youtube]www.youtube.com/watch?v=YWD9aiLLW40&feature=share[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWD9aiLL ... ture=share[/youtube]

:D kako se stavljaju ove poveznice na youtube? :D
specifikacija

#971 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:
specifikacija wrote: Mislim da je ovo sljedece najbolje rjesenje! Ako krenemo u 14h s tog platoa muzeja Louvre, na Jelisejskim poljima smo za sat vremena! Onda metroom nastavimo putesestvije, i dodjemo prije 16h na taj trg gdje BHF planira okupljanje!Oko trga se mogu kupiti sendvici,osvjezavajuca bezalkoholna pica :D ! Druzimo se okupljeni u peterocifrenom broju do 17h30-18h, te organizovano krenemo pjeske/metroom (zavisno od dogovora) prema stadionu! Nema potrebe da komplikujemo! Vuk sit, a ovce na broju!

tako sam i ja kontao ...

rijeke navijača sa svih strana koje se ulijevaju u more na tom BHF trgu ... :bih:

nema potrebe komplikovati ...taj program koji si sad naveo je odličan...

i onda sa trga ka stadionu ovako :

[youtube]www.youtube.com/watch?v=YWD9aiLLW40&feature=share[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWD9aiLL ... ture=share[/youtube]

:D kako se stavljaju ove poveznice na youtube? :D
Idi na youtube, pise ti gore negdje, hajde da ja pokusam, mada veze nemam :)

Ne znam ni ja, pokusao sam vise puta :D
Last edited by specifikacija on 17/09/2011 15:38, edited 3 times in total.
mostarurscu

#973 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by mostarurscu »

specifikacija wrote: Idi na youtube, pise ti gore negdje, hajde da ja pokusam, mada veze nemam :)

:D ma može i ovako kao na prethodnom postu ..samo URL
specifikacija

#974 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

mostarurscu wrote:
specifikacija wrote: Idi na youtube, pise ti gore negdje, hajde da ja pokusam, mada veze nemam :)

:D ma može i ovako kao na prethodnom postu ..samo URL
Moze :D kliknes i gledas :-D
manchester

#975 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by manchester »

Sve je ovo fino dogovaramo se gdje,kako i sta,ali ja bih vas zamolio da zastanete na minutu i da se prisjetim svi zajedno "azrice87" nekako osjecam da smo je olahko zapostavili?!

Autobus od 25 mostaraca podrzaje prijedlog "specifikacije" i vidimo se na platou ispred muzeja Louvre u 13h aBd.!
Locked