Sta je sa peksimetimazonbirile wrote:ako nema somuna,ja ne idem
McDonalds
-
detroit-mercy
#951 Re: McDonalds
-
luciferino
#953 Re: McDonalds
Nadrealisti pravibomba wrote:Par situacija jucer u McDonaldsu :
- starija gospodja udavi radnicu na kasi pitanjima "zahtjevam da mi pokazete certifikat da nema svinjetine u hamburgeru"
- lik nalijepi radnika na kasi "koga vi varate ovdje, gdje je ovdje salata" (a uzeo je samo meni)
- jedna gospodja sjedi za stolom i tersa "kakav je ovo restoran, sjedim ovdje pola sata i niko da me usluzi..." Nakon sto joj je receno da je restoran "self service" tipa, ista se ustala i krenula prema izlazu govoreci "necu ja cekat u redu za moje pare"
- lik narucuje big mac, veliku colu i veliki pomfrit, uposlenica na kasi mu kaze "znaci big mac meni ???", lik kaze "nemoj ti meni nikakvih menija ! Daj mi onako kako sam ti reko..."
O likovima koji "nece krastavac u hamburgeru" i slicno i zbog kojih svi drugi moraju cekat dok mu naprave "maksuzija" hamburger, detalju da vecina posjetilaca ne odlaze tacne nego ih ostavlja sa smecem na stolovima, suvisno je i pricati....
Sta reci ? Krkanima nikad kraja..... Uposlenicima McDonaldsu svaka cast na strpljenju i zivcima obzirom sa kakvom bagrom i seljacima se svaki dan bore....
- ŠiŠ
#954 Re: McDonalds
Pitali Nedimu iz MikDonaldsa bi li voljela sepet mekih ili sepet tvrdih. Kad Nedima rece da bi mekih cijeli se forum zaibretio. Na sta im Nedima odgovori: e,u sepetu mekih imaju dva sepeta tvrdihdetroit-mercy wrote:Davno sam ja rekao da ce mehki, zenama glave docNot My Idea wrote:hambi i meki ce mi glave doc..
- Troll_Happens
#955 Re: McDonalds
mani se covjeceOp3r4t0r wrote:Nisi vidio zato sto izgleda nigdje nisi ni bio jer da jesi bio bi svjestan kakvu si glupost izvalioJedan001 wrote:koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice pravi hamburger sam kuci bez iste..Qler wrote:Haj gore sve navedeno, ali mi nije jaso sta je problem u tome sto neko nece krastavce? Ja prvi ne jedem ni kecap ni majonezu, ni paradajz, u principu u hambas od priloga stavljam samo kupus i ako stavljaju krastavce, ove namaze i ostalo povrce ne jedem. I sta ja sad treba da radim? Da jedem na silu pa da povratim, ili da narucim pa da struzem za stolom namaze sa hamburgera?
svugdje u svijetu se sluzi hamburger sa istim i nigdje nisam vidio da neko dodje na salter i kaze ja bih bez majoneze ja bih bez kecapa ja bi bez ovog ja bi bez onog.. U grillovima tipa tale i slicno da ali u McD ne.
ovde sve neki razbiraci... da se nema jeli bi i dzon od cipele....
ko nije nikad bio gladan zna samo tako srati..
Ja prvi izuzev McChickena (on mi pase onakakav kakav je) sve uzimam onako kako se meni svidja jer ne volim ni luk ni paradajz ni krastavce, big mac plain, hamburger takodje (idi trci na google pa trazi sta to znaci), kod ovog posljednjeg sto sam jeo neki dan Grand Royal sam trazio samo sa mesom, sirom i salatom, odnosno bez paradajza, luka, krastavaca i kecap sose, ako ne svaki drugi, onda sigurno svaki treci covjek trazi da mu se iz standardnog jela nesto promjeni
- perfect_guy
#956 Re: McDonalds
kad ideš sa skenderije prema marindvoru glavnom cestom, s lijeve straneAmomiman wrote:Može li mi neko pojasniti gdje se nalazi sjedište mcdonaldsa (maršala tita br 6) u odnosu na sam restoran?
nisam iz sarajeva, pa je pomoć dobrodošla.
- Amomiman
#957 Re: McDonalds
hvala druzeperfect_guy wrote:kad ideš sa skenderije prema marindvoru glavnom cestom, s lijeve straneAmomiman wrote:Može li mi neko pojasniti gdje se nalazi sjedište mcdonaldsa (maršala tita br 6) u odnosu na sam restoran?
nisam iz sarajeva, pa je pomoć dobrodošla.
- wall3
#958 Re: McDonalds
Kako su me samo jučer nanervirali.
Ja ne znam kako uvijek uspijem naletiti na neku neljubaznu radnicu.
Ja fino kažem daje mi veliki McChicken meni+salata+juice.
Citiram od riječi do riječi njen odgovor:
"A zašto molim vas odmah niste rekli da želite sa salatom.Ja sada moram ovdje delete pa ponovni unos.Trošite vrijeme onima koji čekaju iza vas."
Šta reći nego
i
Ubuduće na onu najljubazniju koja uzgred i najbrže uslužuje.To bi bila ona predzadnja sa lijeve strane.
"A zašto molim vas odmah niste rekli da želite sa salatom.Ja sada moram ovdje delete pa ponovni unos.Trošite vrijeme onima koji čekaju iza vas."
Šta reći nego
Ubuduće na onu najljubazniju koja uzgred i najbrže uslužuje.To bi bila ona predzadnja sa lijeve strane.
-
3metra kabla
#959 Re: McDonalds
Pa sto nisi reko odmah`?wall3 wrote:Kako su me samo jučer nanervirali.
Šta reći nego![]()
![]()
![]()
![]()
i
![]()
![]()
![]()
- Op3r4t0r
#960 Re: McDonalds
Kad ti je sve donijela trebao si reci da si jos nesto zaboravio, da hoces jos mcnuggets samo trebas da skontas jeli ti dosta 6 ili ces onaj veci od 9 pa onda stojis i "kontas" i gledas kako ona puca po zivcima, par minuta kasnije kazes da si se predomislio i da ti mcnuggetsi ne trebaju, naravno sve joj to saopstis uz maksimalnu ljubaznostwall3 wrote:Kako su me samo jučer nanervirali.
Šta reći nego![]()
![]()
![]()
![]()
i
![]()
![]()
![]()
-
zonbirile
#961 Re: McDonalds
čemu proseravanje sa engleskim,moliću lijepo.
- Jack Be Nimble
#962 Re: McDonalds
Kada kazete Big Mac meni ili McChicken meni, sta je meni u tome? Sta meni znaci?
-
zaritisinebrute
#963 Re: McDonalds
nesto mi je tesko da povjerujem da je bas ovako rekla i tako ti se obratila ... posebno zadnjom recenicom "trosite vrijeme onima koji cekaju iza vas" ... ali hajdwall3 wrote:Kako su me samo jučer nanervirali.
Šta reći nego![]()
![]()
![]()
![]()
i
![]()
![]()
![]()
-
zaritisinebrute
#964 Re: McDonalds
a kako ce naruciti kada se to tako zove mcchicken i big mack ... mozda mekpiletina ... veliki mek ...zonbirile wrote:čemu proseravanje sa engleskim,moliću lijepo.
-
Alloni
#965 Re: McDonalds
Dobra tema pravo
što se ismija raznim dogodovštinama
samo ne znam šta se ova raja odmah zaletila ici koda ce negdje pobjec
ovo cudo
ja ga još ni uzivo nisam vidio
nigdje mi se ne zuri a neki postavljaju i slike po fb profilima
da se zna da su bili u McDonaldsu
tipicno za nas

samo ne znam šta se ova raja odmah zaletila ici koda ce negdje pobjec
ja ga još ni uzivo nisam vidio
da se zna da su bili u McDonaldsu
Last edited by Alloni on 27/07/2011 20:59, edited 1 time in total.
-
zonbirile
#966 Re: McDonalds
--------------------------------------zaritisinebrute wrote:a kako ce naruciti kada se to tako zove mcchicken i big mack ... mozda mekpiletina ... veliki mek ...zonbirile wrote:čemu proseravanje sa engleskim,moliću lijepo.
šta je smiješno.Izgleda samo francuzi i hrvati shvačaju opasnost globalizacije kroz jezik.Daj ba ne kakaj šta je meni-meni
-
detroit-mercy
#967 Re: McDonalds
Pa meni je tebiJack Be Nimble wrote:Kada kazete Big Mac meni ili McChicken meni, sta je meni u tome? Sta meni znaci?
Daj Big Mac meni, znaci daj Big Mac tebi
-
detroit-mercy
#969 Re: McDonalds
Hrvati posebno kada stanu " idem malo na luftic, imam par eurica, tenks i td. Meni dodje da im kazem da su mi se popeli na miloklizic sa svojim lufticima, badicima, euricimazonbirile wrote:--------------------------------------zaritisinebrute wrote:a kako ce naruciti kada se to tako zove mcchicken i big mack ... mozda mekpiletina ... veliki mek ...zonbirile wrote:čemu proseravanje sa engleskim,moliću lijepo.
šta je smiješno.Izgleda samo francuzi i hrvati shvačaju opasnost globalizacije kroz jezik.Daj ba ne kakaj šta je meni-meni
-
zonbirile
#970 Re: McDonalds
[q
ja bauštelci i grmalji sa bosanskih planina ne znaju za sok-piju đus
ja bauštelci i grmalji sa bosanskih planina ne znaju za sok-piju đus
- vedomedo
#971 Re: McDonalds
u austriji u grazu ne koristimo posebne nazive za jela u mekiju.
od ovih u becu se cuje za big mac da kazu bigmek it to tako da sam prvi put mislio da se radi o
nekom arapskom jelu.
u grazu je pred mekijem bila omiljena lokacija za nalazak na prvom date. kod ovih u becu je to obicaj
kada je cura nebosanka, ako je bosanka onda idu pred neki bosanski lokal itd.
meki je uvijek zgodan za cekanja jer npr. mozes otici u wc ili ako je hladno mozes uci unutra
i popit kaficu.
ako vidis da sjede odrastao muskarac i zena bez djece - postoji velika mogucnost da to nisu sasvim cisa posla.
i tako meki polako ulazi u urbanu kulturu mladih i generalno a tako ce biti i u rajvosa.
od ovih u becu se cuje za big mac da kazu bigmek it to tako da sam prvi put mislio da se radi o
nekom arapskom jelu.
u grazu je pred mekijem bila omiljena lokacija za nalazak na prvom date. kod ovih u becu je to obicaj
kada je cura nebosanka, ako je bosanka onda idu pred neki bosanski lokal itd.
meki je uvijek zgodan za cekanja jer npr. mozes otici u wc ili ako je hladno mozes uci unutra
i popit kaficu.
ako vidis da sjede odrastao muskarac i zena bez djece - postoji velika mogucnost da to nisu sasvim cisa posla.
i tako meki polako ulazi u urbanu kulturu mladih i generalno a tako ce biti i u rajvosa.
-
malinamala
#972 Re: McDonalds
Bože da mi je neko pričao ne bih vjerovala da svojim očima nisam vidjela onoliki red ispred MC-a
Nema nama pomoći!
A kakav je kvaitet hrane i koliko je ona cool, pročitajte i pogledajte, link je ispod
Može se konzumirati i nakon šest mjeseci, navalite jet seteri:)
http://www.huffingtonpost.com/2010/11/0 ... ml#s155975
Nema nama pomoći!
A kakav je kvaitet hrane i koliko je ona cool, pročitajte i pogledajte, link je ispod
- CASUALE
#973 Re: McDonalds
Normalno da se moze i posle godinu dana onaj pomfrit ne mjenja oblikmalinamala wrote:Bože da mi je neko pričao ne bih vjerovala da svojim očima nisam vidjela onoliki red ispred MC-a
Nema nama pomoći!
-
zonbirile
#974 Re: McDonalds
zato dijasporci će vam odmah reći da su napravili piletinu od 5$ !!!Kontaš u čemu je fol,pa kažu ima i po 3$,ali muškarcima rastu sise od te,a žene dobivaju rak dojke.Reklama ?.Ne bih rekao,kada izađeš na ulicu i pogledaš razvaljene tipove,uglavnom marginalce bez mogućnosti da daju 5$ ta piletinu,skontaš da je istina.Oni što muljaju i s jednom i drugom ionako to ne jedu,jer se jastozi još genetski ne modificiraju.
- Qler
#975 Re: McDonalds
Jedan001, ti fino idi i narucuj sebi sta hoces, ja jedem ono sto volim, i nemoj se ofirati da niko ne trazi hambas kakav voli. To sto ti, ili nisi nikad bio u McDonald's-u ili nisi znao strani jezik pa da kazes sta volis, to je druga prica. I bio sam gladan, i to sam prosao, i hvala Bogu, sad sebi mogu priustiti da izvoljevamOp3r4t0r wrote:Nisi vidio zato sto izgleda nigdje nisi ni bio jer da jesi bio bi svjestan kakvu si glupost izvalioJedan001 wrote:
koji ces onda q.. u mcd ako ne jedes krastavice pravi hamburger sam kuci bez iste..
svugdje u svijetu se sluzi hamburger sa istim i nigdje nisam vidio da neko dodje na salter i kaze ja bih bez majoneze ja bih bez kecapa ja bi bez ovog ja bi bez onog.. U grillovima tipa tale i slicno da ali u McD ne.
ovde sve neki razbiraci... da se nema jeli bi i dzon od cipele....
ko nije nikad bio gladan zna samo tako srati..
Ja prvi izuzev McChickena (on mi pase onakakav kakav je) sve uzimam onako kako se meni svidja jer ne volim ni luk ni paradajz ni krastavce, big mac plain, hamburger takodje (idi trci na google pa trazi sta to znaci), kod ovog posljednjeg sto sam jeo neki dan Grand Royal sam trazio samo sa mesom, sirom i salatom, odnosno bez paradajza, luka, krastavaca i kecap sose, ako ne svaki drugi, onda sigurno svaki treci covjek trazi da mu se iz standardnog jela nesto promjeni