Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
callmethebreeeze wrote:mislim, realno, s ovakvom igrom mozda i nemamo sta traziti na ep-u.
Ako postoji neko takmičenje "ko će svakom svojom loptom udariti protivničkog igrača" imamo Misimovića za to. Ako postoji takmičenje "ko će najviše lopti pustiti da mu pobjegnu van terena", imamo Džeku. Ako postoji takmičenje "Ko će imati više volje a manje znanja s loptom" imamo Ibiševića... Imamo mi igrače, samo niko ne organizira takmičenja po našoj mjeri.
Veza opet ne trci niti se bori, a i ne ulaze u duele...Medunjanin spor, Pjanić previše solira i kasni u predaju, odbrana svakako odron, Miske nikad i nije trcao niti bio neku duel igrac...najgore je kad Mujdža ili Spahić pod najmanjim pritiskom albanaca odmah pocnu nabijati loptu prema Džeki, tj. preskakati veznjake kao da ih i nema na terenu.
Kako cemo ovo pobjediti veceras sa ovakvim pristupom - to je misterija...možda neki prekid docekati, pa ga tako zavuci.
Last edited by LSD on 07/06/2011 21:08, edited 1 time in total.
1. Albanci grade igru preko Lale i Skele (zajedno imaju milion godina), i prebacuju je na krila gdje prilično slabo stojimo.
2. Pandža = Mravac, ne do Bog da je iole jači protivnik.
3. Rahimić je u ovom trenutku kada ganjamo rezultat igrač manje jer se skoro nikako ne uključuje u napadački dio, a nije baš da je ograničio radijus kretanja Skele ili Lale;
4. Džeko i dalje bez mrvice samopouzdanja, Misimović kilav iako bljesne na momente, Mujdža napravio previše nepotrebnih faulova a u napadu prilično neupotrebljiv. Pjanić i Ibišević se najviše trude da zaprijete golu.
5. Hasagić osim onog boksovanja prilično siguran.
6. Svaka čast publici na strpljenju!:)
los merengues wrote:Mnogo ruzan fudbal igramo ...budimo realni
Ni koncepta ni ideje...a ni kvalitete...budimo realni
Budimo realni da trener ne zna motivisati igrace i da nema nikakve koncepcije.
Heh slazem se . ali nemoj da ispadne da mi kao nesto rusimo selektora
Moguce da je nase fudbalsko nepce nepovrato zarazeno s ligom prvaka,barcom ,spanijom i sl..
igra 0 bodova, albancima se moze jer i idu na nulu
Ovo je jednako lose kao i protiv Rumuna jedino sto su Albanci jos gori od nas pa nisu dali gola.
Dzeko je dosao na godisnji odmor. Kakva repka kakvo zalaganje.
Ibisevic kao nesto pokusava ali covjek je kao da prvi put igra sa ovim ljudima. Totalno izgubljen.
Miske zeli ali mu trbuh nedozvoljava. Katastrofalna fizicka sprema ga ubija.
Lulic i Mujdza dobri po bokovima. Pokusavaju da rade Dzekin posao ali nemaju za to kvalitetu
Rahimic ubija sredinu. 80% dodavanja je najblizem igracu ili nazad
Pjanic jedini sto probija i grize
Spahic drzi odbranu pod kljucem .... za sada.
Pandza i Medunjanin neprimjetni.
Muslimovic i mozda Stilic/Besic in. Neka vadi koga hoce, nece pogrijesiti
Zar im treba JEBENO VECA MOTIVACIJA nego pun stadion LJUDI koji su dosli iz raznih krajeva Bosne i Hercegovine ? Jebo ga i trener i sve ako je njemu mrsko igrati jer je kraj sezonei lafo bi trebao biti na odmoru jer sljedece sedmice pocinju pripreme u klubovima....
ak81 wrote:Ne daj Boze, al sta ako bude 0:0 ostalo imamo li jos sanse za drugo mjesto...
Iskreno, a sta ce nam to drugo mjesto. Da se sramotimo. Pusti ljude koji imaju vise motiva i borbenosti ili znanja da uzmu to drugo mjesto .
Mi ce mo i dalje da igramo histrijske, generacijske, odlucujuce i td utakmice .
ma daj kakva ti je to prica. Jedan Edin Dzeko, kojeg sam do utakmice sa Rumunijom izuzetno cijenio, i o kojem citav svijet bruji, i koji je 19. najplaceniji igrac u svijetu, da ovako igra. Ovako se samo ponasao onomad Hasan Salihamidzic. Da Dzeki i Misimovicu i ostalima treba motivacija trenera??? Ne ne, moj ti, ne igraju dobrotvorni mec, nego igraju za svoju DRZAVU. Ne, ovo je cista nezainteresovanost, kurcenje, apatija, zelja da se NE UCINI NISTA za ovu raju sto gleda tekmu, i za svoju drzavu.