Miralem Pjanić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Riddle

#951 Re: Miralem Pjanić

Post by Riddle »

Dobro je onda, pitam zbog Pjanica. Lamelu nisam gledao, ali bukvalno svi pricaju da je izuzetno dobar igrac. Ne bi valjalo da Pjanic sjedi na klupi zbog njega.
udrch

#952 Re: Miralem Pjanić

Post by udrch »

Želim mu sreću..
BHF_Manijak

#953 Re: Miralem Pjanić

Post by BHF_Manijak »

Po meni korak unazad u karijeri al' eto, gledajuci mozda na duze staze i nije, ali trenutno sigurno da jeste prvenstveno jer Roma ne igra u Evropi, ispadose levati od jos nekih gorih levata u EL, a plus sto je i italijanska liga u evropi i silaznoj putanji, ne kazem da je Lyon zvijer, no ako nista igrat ce Evropu svake godine i mozda nekad prvak postat, a u Romi cemo tek vidjeti da li je ovaj milioner(milijarder) na dobrom putu, jedina prednost je po meni sto ce u Italiji imati jace tekme, te Milan te Inter te Juve ovo ono, ali kako rekoh na pocetku to je na dugorocno gledanje no u ovoj sezoni je bezze sto necemo Mireta vidjeti u Evropi! Takodjer, Luis Enrique, hmmm ne znam koliko je obecavajuce, trener kojem je ovo prva ozbiljnija stanica u karijeri, vodio Barcin podmladak, nema iskustva u tom poslu, koliko je to sve dobro za Pjanica!
Jos jedna stvar sto me brine jeste da su ovi doveli na Pjanicevoj poziji nekog malca iz Argentine, Erik Lamela( :mrgreen: ), igra istu poziciju i placen oko 14 miliona, nadam se da bar da mali moze vise pozicija igrati, ne bih da Pjanke izgubi poziciju na njemu ili da se forsira na krilu(ko sto je u reprezentaciji nerijetko bio slucaj :roll: ), no vidjet cemo sve u toku sezone, kako god, Pjana sretno i da te uskoro gledamo u nekoj drugoj ligi, Spanija ili Engleska, jer Talijane ne mogu organski! :mrgreen:
Ripicipi

#954 Re: Miralem Pjanić

Post by Ripicipi »

BHF_Manijak wrote:Po meni korak unazad u karijeri al' eto, gledajuci mozda na duze staze i nije, ali trenutno sigurno da jeste prvenstveno jer Roma ne igra u Evropi, ispadose levati od jos nekih gorih levata u EL, a plus sto je i italijanska liga u evropi i silaznoj putanji, ne kazem da je Lyon zvijer, no ako nista igrat ce Evropu svake godine i mozda nekad prvak postat, a u Romi cemo tek vidjeti da li je ovaj milioner(milijarder) na dobrom putu, jedina prednost je po meni sto ce u Italiji imati jace tekme, te Milan te Inter te Juve ovo ono, ali kako rekoh na pocetku to je na dugorocno gledanje no u ovoj sezoni je bezze sto necemo Mireta vidjeti u Evropi! Takodjer, Luis Enrique, hmmm ne znam koliko je obecavajuce, trener kojem je ovo prva ozbiljnija stanica u karijeri, vodio Barcin podmladak, nema iskustva u tom poslu, koliko je to sve dobro za Pjanica!
Jos jedna stvar sto me brine jeste da su ovi doveli na Pjanicevoj poziji nekog malca iz Argentine, Erik Lamela( :mrgreen: ), igra istu poziciju i placen oko 14 miliona, nadam se da bar da mali moze vise pozicija igrati, ne bih da Pjanke izgubi poziciju na njemu ili da se forsira na krilu(ko sto je u reprezentaciji nerijetko bio slucaj :roll: ), no vidjet cemo sve u toku sezone, kako god, Pjana sretno i da te uskoro gledamo u nekoj drugoj ligi, Spanija ili Engleska, jer Talijane ne mogu organski! :mrgreen:
Mislim da je Pjanicu draze, a i bitnije igrati cijelu utakmicu protiv npr. Fiorentine, nego uci 10 minuta protiv Reala.
doboj

#955 Re: Miralem Pjanić

Post by doboj »

Vec stavljen na spisak igraca Rome ,trenutno bez broja.
Corola

#956 Re: Miralem Pjanić

Post by Corola »

Riddle wrote:Dobro je onda, pitam zbog Pjanica. Lamelu nisam gledao, ali bukvalno svi pricaju da je izuzetno dobar igrac. Ne bi valjalo da Pjanic sjedi na klupi zbog njega.
Pa nije bas Roma toliko razbaskarena da joj igrac od 12 miliona sjedi na klupi.
luckylaka

#957 Re: Miralem Pjanić

Post by luckylaka »

Jes mi bilo mrsko gledati Francusku ligu a gledo je zbog Pjane(nisam ljubitelj ni Talijana)al nek je brate otisao .Navijac sam Rome pa ima sigurno eto ni sam se ne sjecam od kad(valjda ce prekosutrea biti dva dana)al bit ce mi interesantnija Italijanska od Francuske.
erni3

#958 Re: Miralem Pjanić

Post by erni3 »

Bas mi je drago da je presao u Romu. Nije da sam neki navijac Rome, ali simpatiziram ih jos od vremena kada su Totti i Montela cijepali protivnike na komadice. Konacno se mogu pohvaliti da imam zemljaka u klubu kojeg pravo gotivim, to nisam mogao jos od vremena kada je Baljic igrao u najvecem klubu svih vremena.
Mislim da je izabrao prvi klub, koji ima prave igrace i legende od kojih moze nesto nauciti, koji mu mogu posluziti kao primjer kako na terenu tako i u privatnom zivotu.
Roma je takav klub da on moze postati legenda, samo ako iskoristi svoju priliku, a siguran sam da hoce :)
Neka je sa srecom i da uvali bar dva komada Fasistima :thumbup: :thumbup:
Zgec Lezda

#959 Re: Miralem Pjanić

Post by Zgec Lezda »

Roma je dobila toliko novih igraca i vrlo je mlada ekipa. Sa Lyonom zna se sta se imalo.
ultima_palabra

#960 Re: Miralem Pjanić

Post by ultima_palabra »

erni3 wrote:Mislim da je izabrao prvi klub, koji ima prave igrace i legende od kojih moze nesto nauciti, koji mu mogu posluziti kao primjer kako na terenu tako i u privatnom zivotu.
Tottija? :-)
erni3

#961 Re: Miralem Pjanić

Post by erni3 »

ultima_palabra wrote:
erni3 wrote:Mislim da je izabrao prvi klub, koji ima prave igrace i legende od kojih moze nesto nauciti, koji mu mogu posluziti kao primjer kako na terenu tako i u privatnom zivotu.
Jok, Balotelija :lol: :lol: :lol:
Patron of Formello

#962 Re: Miralem Pjanić

Post by Patron of Formello »

Zalostan izbor kluba. :roll:
U merdi moze samo stagnirati i nauciti kako se valja po terenu i kako se podlo udaraju protivnicki igraci.
Nadam se da ce vrlo brzo ponovo mijenjati klub.
Korisnicko ime

#963 Re: Miralem Pjanić

Post by Korisnicko ime »

erni3 wrote:
ultima_palabra wrote:
:lol:

Ne volim Romu ali Tottija jako cijenim kao igraca.
Mislim da je ovo odlican potez Pjanica. Roma je daleko veci klub od Lyona, a talijanska liga jaca od francuske.
Ako se ustali u timu (a vjerujem da hoce) karijera ce mu krenuti uzlaznom putanjom. U Lyonu je poslednju godinu igracki stagnirao sto se moglo vidjeti i u reprezentaciji...

Zelim mu srecu i odlicne partije. Osim protiv Juvea... :mrgreen:
madFlava

#964 Re: Miralem Pjanić

Post by madFlava »

Patron of Formello wrote:Zalostan izbor kluba. :roll:
U merdi moze samo stagnirati i nauciti kako se valja po terenu i kako se podlo udaraju protivnicki igraci.

ciji si ti tako pametan? :-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#965 Re: Miralem Pjanić

Post by -LIBERO- »

madFlava wrote:
Patron of Formello wrote:Zalostan izbor kluba. :roll:

ciji si ti tako pametan? :-)
Cuj ciji je,pa Laciov...vidis mu avatara :D
Point.

#966 Re: Miralem Pjanić

Post by Point. »

Gledace Tottija kako se citavu sezonu naguzava sa Enriquem......Budu li se oni i dalje prepucavali ko do sad, nece to biti zdrava sredina.

Forza Lulic! :D
ultima_palabra

#967 Re: Miralem Pjanić

Post by ultima_palabra »

erni3 wrote:
ultima_palabra wrote:
Balo makar nije pretenciozan :-D Na kraju krajeva, Totti je Bali stao na glavu, ne obrnuto...
Obuca9

#968 Re: Miralem Pjanić

Post by Obuca9 »

ultima_palabra wrote:Ne volim Romu vidjet ni na slici
Što li Bože? Zbog dresova nije garant. :D
ultima_palabra

#969 Re: Miralem Pjanić

Post by ultima_palabra »

hz__semir wrote:
ultima_palabra wrote:Ne volim Romu vidjet ni na slici
Što li Bože? Zbog dresova nije garant. :D
Nije ni zbog tribine :-D
Dialer

#970 Re: Miralem Pjanić

Post by Dialer »

Nek je sretno novom vuku sa lavljim srcem :thumbup:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#971 Re: Miralem Pjanić

Post by Admir_1984 »

ultima_palabra wrote:
da je slucajno zidane jos aktivan igrac i da je pjanic dosao tamo gdje on igra, govorilo bi se pametan potez, naucit ce mnogo od legende, ovo ono

a sad se prvo totti gleda kao negativna pojava, a pozitivne kao lojalnost klubu ili da je jako human covjek se ne pricaju :roll: a ponasanje na terenu zidana i tottija u 5 deka
fosil

#972 Re: Miralem Pjanić

Post by fosil »

ultima_palabra wrote:
Balo makar nije pretenciozan :-D Na kraju krajeva, Totti je Bali stao na glavu, ne obrnuto...
Ma ne smeta Bali kad mu neko stane na glavu, jos ka mali je isp'o babici na keramicke plocice. :mrgreen:
erni3

#973 Re: Miralem Pjanić

Post by erni3 »

ultima_palabra wrote:
erni3 wrote:
ultima_palabra wrote: Tottija? :-)
I Materazzi je Balu "obrazovao" u tunelu, obojica s razlogom, zar ne?
Baudelaire

#974 Re: Miralem Pjanić

Post by Baudelaire »

Nije Totti baš moralna veličina. On bi Pjanića mogao samo gušiti, odnosno posljednjih godina je gušio cijelu Romu. Navijači mu trebaju kip zlatni dići, i to je to, njegovo je prošlo. On koliko ja znam uopšte nije planiran među 11, za razliku od Miralema. Tako da, bolje mu je da se druži sa prvotimcima, a ne sa ovim rezervistima :oops:

Šalu na stranu, Totti je trenutno sjena one zvjerke od prije, a nije da mu je falilo divljanja. Sjećam se onog pljuvanja, bezbrojnih šutanja protivničkih igrača i crvenih. Vala, kakva god da je legenda bio, to mu se ne može opravdati.
romanovero

#975 Re: Miralem Pjanić

Post by romanovero »

Baudelaire wrote:Nije Totti baš moralna veličina. On bi Pjanića mogao samo gušiti, odnosno posljednjih godina je gušio cijelu Romu. Navijači mu trebaju kip zlatni dići, i to je to, njegovo je prošlo. On koliko ja znam uopšte nije planiran među 11, za razliku od Miralema. Tako da, bolje mu je da se druži sa prvotimcima, a ne sa ovim rezervistima :oops:

Šalu na stranu, Totti je trenutno sjena one zvjerke od prije, a nije da mu je falilo divljanja. Sjećam se onog pljuvanja, bezbrojnih šutanja protivničkih igrača i crvenih. Vala, kakva god da je legenda bio, to mu se ne može opravdati.
Post Reply