Vidi se da im je jos onih 5-0 u glavi, raduju se ko mala djeca.
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Bušman
#951 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Cestitke Realu. Pobjeda zasluzena 
- ExNihilo
#952 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real sam uvijek smatrao smećarskom ekipom, ali mi je draže nego išta što su naguzili Barcu, isključivo zbog konstantno arogantnih izjava Barcinih igrača tipa "Protivnički tim će plakati" ; "Protivnički tim je smiješan" ; "Ne mogu nam ništa", itd.
Mou je genije, naguzi ih uvijek u ključnim utakmicama. Dok se Barca busa u prsa estetikom, Mou igra pametno. I pobijedi.
Radujem se unaprijed izbacivanju Barce iz LP aBd
Mou je genije, naguzi ih uvijek u ključnim utakmicama. Dok se Barca busa u prsa estetikom, Mou igra pametno. I pobijedi.
-
5 0 5
#953 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Odlicna utakmica Svaka cast za Madrid.
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#954 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Last edited by los merengues on 21/04/2011 00:05, edited 1 time in total.
-
Dialer
#955 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Smijesno. Dovoljno govori da je branio RastamanBetter Man wrote:Da je pobijedila Barca rekao bi da je to najvazniji trofej. Bas te jadni, vi navijaci Barcelone!Splinter wrote:dobro izgubljen je kup smrada, nista strasno...
-
fixer
#956 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLL
Murinho majstore.
A kako je lijepo sjelaaaaaaaaaaaaaa
Murinho majstore.
A kako je lijepo sjelaaaaaaaaaaaaaa
- mrtva kokoš
#957 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
jadan si ti , ko da su ih pobjedili u londonu pa ti drago...Better Man wrote:Da je pobijedila Barca rekao bi da je to najvazniji trofej. Bas te jadni, vi navijaci Barcelone!Splinter wrote:dobro izgubljen je kup smrada, nista strasno...
procitaj jedan od mojih postova na ovoj ili na temi barcelone, pa ces da vidis ko je jadan.. kako te nije sramota
napamet pricati. puuu
sad si me toliko iznervirao da ga idem traziti...
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#958 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zanimljivo mi je to koliko se naše navijača nejbolje momčadi Barcelone...uvijek se navija za one najbolje...
Sad će se neki konvertirat....
-
Bušman
#960 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Tek kad vidis navijace Reala ala fixer, lud i ponosan i sl. shvatis koliko im je Barca kompleksa nabila sa onih 2-6 i 5-0. Jedini navijac Reala kome skidam kapu je ultima_palabra i njemu iskrene cestitke za pobjedu.
-
fixer
#961 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Joj, pobjedio je antifudbaaaaaal 
-
leo karan
#962 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
najgore sto sad ne mogu otici u svlacionicu odmah nego moraju gledat kako ovi slave sve dok ne prime pehar
a ovi luzerske medalje za drugo mjesto
a ovi luzerske medalje za drugo mjesto
-
fixer
#963 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma masiiiiiii kumeBušman wrote:Tek kad vidis navijace Reala ala fixer, lud i ponosan i sl. shvatis koliko im je Barca kompleksa nabila sa onih 2-6 i 5-0. Jedini navijac Reala kome skidam kapu je ultima_palabra i njemu iskrene cestitke za pobjedu.
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#964 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Slažem se. Ljudi ne znaju gubiti...(mada ni Real ne gotivim)Ellinor wrote:Real sam uvijek smatrao smećarskom ekipom, ali mi je draže nego išta što su naguzili Barcu, isključivo zbog konstantno arogantnih izjava Barcinih igrača tipa "Protivnički tim će plakati" ; "Protivnički tim je smiješan" ; "Ne mogu nam ništa", itd.
Pa i one prskalice protiv Intera prošle godine. Jes da moćno igraju, ali su cigosi nejveći. Zato sam bio za Real u ovoj utakmici,
Da se malo spuste na zemlju.
Last edited by 1pajdo on 21/04/2011 00:09, edited 1 time in total.
-
Fitovac
#965 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Mou kralju ponovi ovo još koji put... više mi je pun q.... barse
-
LSD
#966 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
E jbg, skinuše realovci dugogodišnje komplekse koje su dobili od Barse i to baš u finalu Kupa, ali zasluženo su pobjedili mora se reci i treba im cestitati...utakmica sa dva razlicita poluvreman, u prvom dominirao Real u drugom Barca, jedan potez Ronalda u produžetku riješi utakmicu na kraju.
-
north
#967 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nisam neki fan Reala, ali sam večeras navijao za njih, a i u polufinalu ću....
Malo se pretjeralo sa svršavanjem na Barcelonu gdje preko noći svi počeše navijati za Barcu, ja baš volim kontru od toga, jer je zanimljivije za fudbal
Malo se pretjeralo sa svršavanjem na Barcelonu gdje preko noći svi počeše navijati za Barcu, ja baš volim kontru od toga, jer je zanimljivije za fudbal
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#968 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
to nije tako kod nas. to je tako svugdje i u svakom sportu1pajdo wrote:Zanimljivo mi je to koliko se naše navijača nejbolje momčadi Barcelone...uvijek se navija za one najbolje...
-
Bušman
#969 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
i greska Barce. Bas sa starim komentarisem i govorim da ce ovdje odluciti necija pogreska. I tako i bi, na moju zalost Barcina.LSD wrote:E jbg, skinuše realovci dugogodišnje komplekse koje su dobili od Barse i to baš u finalu Kupa, ali zasluženo su pobjedili mora se reci i treba im cestitati...utakmica sa dva razlicita poluvreman, u prvom dominirao Real u drugom Barca, jedan potez Ronalda u produžetku riješi utakmicu na kraju.
- karbofix
#970 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
zipa ovo:
Trenutno korisnika/ca: Anonimac, BadBoy, Better Man, bosnovizija, cikavelja, Dialer, dzemmo, Ellinor, Fitovac, Full_Force_86, Impavidus, JohnnyS, karbofix, ledeni_caj, leet, leo karan, lerdi, los merengues, north, Quark_m, sinkaspud, smijesni_ste, vnm, Whitesnake, zlaataan i 66 gostiju.
ono, spektakularna nogometna predstava. uživao sam kao neutralni navijač (man uniteda, inače) i veselim se finalu mufc vs. real/barca da vidim kako će ih kulturno satrt.
Trenutno korisnika/ca: Anonimac, BadBoy, Better Man, bosnovizija, cikavelja, Dialer, dzemmo, Ellinor, Fitovac, Full_Force_86, Impavidus, JohnnyS, karbofix, ledeni_caj, leet, leo karan, lerdi, los merengues, north, Quark_m, sinkaspud, smijesni_ste, vnm, Whitesnake, zlaataan i 66 gostiju.
ono, spektakularna nogometna predstava. uživao sam kao neutralni navijač (man uniteda, inače) i veselim se finalu mufc vs. real/barca da vidim kako će ih kulturno satrt.
- Rauber
#971 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nema sta, veceras Barca nije bila na svom nivou, pogotovo prvo poluvrijeme.
Real igrao jako prgavo, Arbeloa,Pepe,Carvalho Khedira.... isli samo na zglobove igraca Barcelone, tacno nisu birali sredstva kad je trebalo Barcelonu zaustaviti u napadu.
Real igrao jako prgavo, Arbeloa,Pepe,Carvalho Khedira.... isli samo na zglobove igraca Barcelone, tacno nisu birali sredstva kad je trebalo Barcelonu zaustaviti u napadu.
- Baltazar_khan
#972 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
kako se raduju ovi igrači i navijači reala, razumijem ih u potpunosti. ipak im je ovo melem na ranu poslije onih 6 komada, i one petice.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#973 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
- skafiskafsnjak
#974 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Utakmica vanzemaljska. Ali stvarno mi se nije svidjela taktika Reala u prvom poluvremenu. Svi nazad, samo Ronaldo naprijed s tim da igraci Reala udaraju igraca Barse cim loptu primi ... Jednostavno s tim prekrsajima nisu dali da se igra . Prgavo i papanski pravo, bas kao sto Morinjo najbolje zna.
Last edited by skafiskafsnjak on 21/04/2011 00:13, edited 1 time in total.
-
leo karan
#975 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
kurac bi real pobijedio da hobotnica iker nije to prediktovala