Dino Merlin 2011
Moderator: _BataZiv_0809
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#951 Re: Dino Merlin 2011
- Šizika
#952 Re: Dino Merlin 2011
ja sam mislila da će dinu neko do sada naučiti da pleše al hajd...
ono urlikanje na početku kao tarzan i riječi zdrava djeca idu u školu, moja kćerka je zaljubljena, sin također voli, je suvišno
dobro nije baš totalno loša pjesma, ali nekako...kao da je dino izdao sebe. osim onog kad kaže "sito" ništa ne liči na njega, tj na njegov stil, što znači da se prodaje za što bolji plasman na eurosongu
ali eto, kakav je da je naš je i trebamo ga bodriti
ono urlikanje na početku kao tarzan i riječi zdrava djeca idu u školu, moja kćerka je zaljubljena, sin također voli, je suvišno
dobro nije baš totalno loša pjesma, ali nekako...kao da je dino izdao sebe. osim onog kad kaže "sito" ništa ne liči na njega, tj na njegov stil, što znači da se prodaje za što bolji plasman na eurosongu
ali eto, kakav je da je naš je i trebamo ga bodriti
- Jack Be Nimble
#953 Re: Dino Merlin 2011
Dobra je pjesma, mada sam od citave hajke ocekivao nesto velike.
-
dezurni_ucenik
#954 Re: Dino Merlin 2011
ajd sto mu sin napustio skolu i kcerka mu zajubljena al sta znaci mu ono sitooo.....
mene to baca na onog lika sto pjeva ff ffff frestyloooooooooo
p.s. sto bih volio da ovi svi ovdje sto ne daju na slinu,,da mi objasne o cemu on pjeva u ovoj pjesmi,,objasnite mi znacenje ove pjesme ,,,,
kakvi ste vi to fanovi dine Berlina,pardon merlina a ne znate o cemu pjeva ... ccccccc
p.s. sto bih volio da ovi svi ovdje sto ne daju na slinu,,da mi objasne o cemu on pjeva u ovoj pjesmi,,objasnite mi znacenje ove pjesme ,,,,
kakvi ste vi to fanovi dine Berlina,pardon merlina a ne znate o cemu pjeva ... ccccccc
- saibaba
#955 Re: Dino Merlin 2011
samo nek nema : Bye ByeCVIKERASH wrote:ajd sto mu sin napustio skolu i kcerka mu zajubljena al sta znaci mu ono sitooo.....
- AC_grom_DC
#956 Re: Dino Merlin 2011
al su mi ovi komentatori koji prvo popljuju dinu, pa zatim popljuju pjesmu....na razno razne maliciozno-ironično-sarkastično-do srži podmukle načine sa svojm komentarima......i onda na kraju komentara dodaju.
''al kakav je da je - naš je . trebamo ga bodriti.''
oni su mi ono.....sito.....ooooooo......sito.......ooooooooooo
ne trebate ga bodriti.
i ako tako pljujete po čovjeku, on ne može biti vaš. vjerovatno će biti sretniji ( kao i mi koji ga istinski bodrimo) ako te silne loše vibracije i licemjerna energija kojom vi zračite bude što dalje od njega jer vi svojim negativnim zračenjem u svakom slučaju dajete 12 points svojoj matičnoj državi Tunguziji.
''al kakav je da je - naš je . trebamo ga bodriti.''
oni su mi ono.....sito.....ooooooo......sito.......ooooooooooo
ne trebate ga bodriti.
i ako tako pljujete po čovjeku, on ne može biti vaš. vjerovatno će biti sretniji ( kao i mi koji ga istinski bodrimo) ako te silne loše vibracije i licemjerna energija kojom vi zračite bude što dalje od njega jer vi svojim negativnim zračenjem u svakom slučaju dajete 12 points svojoj matičnoj državi Tunguziji.
- Urban B.
#957 Re: Dino Merlin 2011
Ima li neko da je skontao tekst i o cemu pjeva veliki Dino?
makar su se mogli potrudit da ga nauce engleskom a ne ovako jer je sad samo smijesno
makar su se mogli potrudit da ga nauce engleskom a ne ovako jer je sad samo smijesno
- saibaba
#958 Re: Dino Merlin 2011
Neki ljudi ne shvataju da je to evrovizijska pjesma a ne ilijada ....
- because_of_you
#959 Re: Dino Merlin 2011
Ja ne razumijem tekst pjesme, ni na engleskom ni na bosanskom
Hjooj, koliko lijepih pjesama je imao, zar nije mogla neka u njihovom fazonu da se uradi i za ES?
Hjooj, koliko lijepih pjesama je imao, zar nije mogla neka u njihovom fazonu da se uradi i za ES?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#960 Re: Dino Merlin 2011
sito nakoUrban B. wrote:Ima li neko da je skontao tekst i o cemu pjeva veliki Dino?
- VenOM__
#961 Re: Dino Merlin 2011
Predstavnica Norveske
O moj Boze...
O moj Boze...
- bijela
#962 Re: Dino Merlin 2011
pa otpjevaju u zadnjih par sekundi filozofsko objašnjenje riječi "sito":plain vanilla wrote:sito nakoUrban B. wrote:Ima li neko da je skontao tekst i o cemu pjeva veliki Dino?
Kad se moj zivot malo prosije
pa na vrhu ostane najkrupnije.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#963 Re: Dino Merlin 2011
Haba haba muča Sakiba baVenOM__ wrote:Predstavnica Norveske![]()
O moj Boze...
-
Kristijana
#964 Re: Dino Merlin 2011
Bravo. Ovo treba citirati na svakoj stranici da se vrsni poznavaoci muzike malo umire.saibaba wrote:Neki ljudi ne shvataju da je to evrovizijska pjesma a ne ilijada ....
AC_grom_DC bravo i za tvoj komentar!
Nego, evo je repriza na BHTu, upravo ide.
A sutra ćemo vidjeti šta će Srbija izabrati, pa da poredimo.
Hrvati me ove godine nerviraju što su razvukli Doru na par sedmica, kad je finale, je l' zna neko?
- VenOM__
#965 Re: Dino Merlin 2011
Ma ne znaju ni oni sami vise... Koji ce im k.... 6 polufinala. I opet ce poslati neko njesra od pjesme.Kristijana wrote:Bravo. Ovo treba citirati na svakoj stranici da se vrsni poznavaoci muzike malo umire.saibaba wrote:Neki ljudi ne shvataju da je to evrovizijska pjesma a ne ilijada ....![]()
AC_grom_DC bravo i za tvoj komentar!![]()
Nego, evo je repriza na BHTu, upravo ide.![]()
A sutra ćemo vidjeti šta će Srbija izabrati, pa da poredimo.![]()
Hrvati me ove godine nerviraju što su razvukli Doru na par sedmica, kad je finale, je l' zna neko?
- plain vanilla
#966 Re: Dino Merlin 2011
sutra je na hrt-u polufinale s tri ucesnika, dakle iduce sedmice bi trebalo biti finale
-
nuki_cika
#967 Re: Dino Merlin 2011
Pjesma je super koliko god je neki kritikovali,i uvjeren sam da cemo biti među prva tri,e sad da li ćemo i pobjediti
I 2006 sam bio siguran u pobjedu,jer ljudi odmah prepoznaju pravu pjesmu,ali eto,uzeše nam oni klocevi sa maskama iz finske pobjedu.Samo se bojim da se i ove godine ne dogodi nesto slicno,ali da smo favoriti,to jesmo sigurno
- dharma
#968 Re: Dino Merlin 2011
plain vanilla wrote:sutra je na hrt-u polufinale s tri ucesnika, dakle iduce sedmice bi trebalo biti finale
Ne pratim Doru, pa samo da priupitam ko je u finalu, ili kako vec
Kako ide izbor u Srbiji, vidim onu Aleksandru Kovac (jel tako), stalno je nesto intervjuisu, jel ih to ona predstavlja ili....
Danke
- VenOM__
#969 Re: Dino Merlin 2011
Jacques Houdekdharma wrote:plain vanilla wrote:sutra je na hrt-u polufinale s tri ucesnika, dakle iduce sedmice bi trebalo biti finale
Ne pratim Doru, pa samo da priupitam ko je u finalu, ili kako vec![]()
Kako ide izbor u Srbiji, vidim onu Aleksandru Kovac (jel tako), stalno je nesto intervjuisu, jel ih to ona predstavlja ili....![]()
Danke

Ziga

Najvjerovatnije neko od ove dvojice...Houdek ima velike sanse
-
samo_ovaj_put
#970 Re: Dino Merlin 2011
imate žakov poster na ovoj temi na stranicama 4,5,6 i 7 
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#971 Re: Dino Merlin 2011
Ko je ovaj Žiga?? Izgleda kao sin Darka Rundeka
A Jacques je Eric Cartman
- plain vanilla
#972 Re: Dino Merlin 2011
ja ovog zigu prvi puta vidjeh u subotu na toj DoriPera Trta wrote:Ko je ovaj Žiga?? Izgleda kao sin Darka Rundeka![]()
a sumnjam da je skoro propjevao
imaju jos neke dvije cure, jedna ne zna bas hrvatski, mislim da je odrasla u njemackoj
jedna od njih ce se u subotu takmiciti sa zakom i zigom
- VenOM__
#973 Re: Dino Merlin 2011
Pera Trta wrote:Ko je ovaj Žiga?? Izgleda kao sin Darka Rundeka![]()
-
Harrre
#974 Re: Dino Merlin 2011
Cuj neznamo sta pjevaCVIKERASH wrote:ajd sto mu sin napustio skolu i kcerka mu zajubljena al sta znaci mu ono sitooo.....
momak to sto ti neznas o cemu pjeva je tvoja stvar, to ne znaci da Dino Merlin nije umjetnik svjetske klase. Imas masu ljudi koji neznaju o cemu ivo andric ili mak dizdar pisu
-
Harrre
#975 Re: Dino Merlin 2011
gitaruSezam wrote:Ivo PogorelicHarrre wrote:pa de mi onda odgovori na pitanje, koje veci od Dine?astrid wrote: Brega nije prop´o,već pravi smeće za široke narodne mase.....![]()
A koji to instrument muzicar Dino svira?