e moji "navijači"

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Creasy

#951 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

branimir stulic wrote:
Creasy wrote:
branimir stulic wrote:Ono sa 46 godina otima djeci transparente... :-)

A sta ti imas protiv ljudi koji imaju 46 godina????

:shock: :?

Hoces reci sta mislim protiv ovog idiota od 46 god.?
Pa recimo, trebao bi da bude primjer mladjima, a ne da bude organizator navijackih nereda. U 46.god. trebao bi da sjedi kuci sa porodicom i gleda utakmicu na TV-u, a ne da bude huligan. :roll:
Joj njega... :-) Pa salim se. Meni je 46 i osjecam se kao da mi je 26.... To je ono sto sam ti htio napisati. NEmoj mislit da smo mi za staro gvozdje... :-D

Pa ne vidjoh smajli, otkud znam da se salis... :)
Creasy

#952 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

junkers wrote:
north wrote:
strong69 wrote:Sinoc sam iz zezancije pitao mog najboljeg prijatelja koji je iz mijesanog braka (otac Hrvat a majka Srpkinja, bili u SA za vrijeme rata i ostali do danas, Bosanci od glave do pete) za koga ce navijati u mecu izmedu Srb i HR a on mi je kratko i jasno odgovorio: "ZA NEREDE!" :D :D :D

Potezemo ovu zajebanciju vec godinama u svim utakmicama u kojima se sastaju klubovi i reprezentacije iz SRB i HR i konacno mu se ispunila zelja. A i meni :D
+1

Upravo tako, što veće nerede, samo bez mrtvih, ali sa što više razbijenih glava....

Poznato je kako si i jedni i drugi "prijateljski" nastrojeni prema našoj zemlji, tako da u subotu kada se sastanu u polufinalu bez barem stotinjak lakše povrijeđenih neću biti zadovoljan....
:thumbup:
Hrvatski navijači kamenovani u Novom Sadu

Novi napad na hrvatske navijače dogodio se večeras u Novom Sadu. Naime, kako prenosi zagrebački ''Jutarnji list“, na izlazu iz Novog Sada, pre Veternika, dogodio se težak incident, a meta huligana su bili navijači „kockastih“ koji su posle utakmice sa Francuskom krenuli svojim kućama, prenose beogradski mediji.

Dvadesetak napadača zasulo je kamenjem i ciglama kolonu vozila s hrvatskim registarskim oznakama. U vozilima je, navodi ''Jutarnji list“ bilo 20-ak hrvatskih državljana, od kojih su neki lakše povređeni.

Kamenovani automobili hrvatskih navijača u Novom Sadu

Razbijena su tri automobila iz Osijeka, dva iz Zagreba i jedan iz Županje, a jedno vozilo napadnuto je čak i sekirom! Novosadska policija izašla je na mesto događaja i obavila uviđaj.

Pre utakmice, dok su gradskim ulicama navijači tražili dvoranu SPENS, dvojici Hrvata je automobil zasut kamenjem, ali oni nisu povređeni, tvrde hrvatski mediji.

- Hrvatska će od petka svakako igrati u beogradskoj Areni, i već postoje sumnje i bojazan zbog mogućih novih incidenata i sukoba navijača. Posebno ako se u polufinalu ili finalu sastanu Hrvatska i Srbija – zaključak je ''Jutarnjeg lista“.

Inače, tokom utakmice Hrvatska - Francuska u dvorani nije bilo ni najmanjeg incidenta.

Ovo je još jedan u nizu incidenata, pošto je juče policija uhapsila dvojicu Novosađana, jer su u širem centru grada napali dvojicu navijača hrvatske rukometne reprezentacije.

Ipak, isti taj dan, hrvatski navijač napao je 15-godišnjaka koji je u tom trenutku imao na sebi kostim maskote Evropskog prvenstva.

Nadam se da ste sad srecni... :roll:

DODATAK:
Uhapšeno devet napadača na hrvatske navijače

Policija je uhapsila devet napadača na navijače Hrvatske u Novom Sadu i u okolini, rečeno je danas agenciji Beta u novosadskoj policiji.

Precizniji podaci o broju napadnutih vozila i državljana Hrvatske biće saopšteni tokom dana, kazali su u policiji.

Napad se desio sinoć oko 20.30 u prigradskom mestu Veternik i prema svedočenjima državljana Hrvatske, bio je "vrlo dobro organizovan". Svedoci su ispričali da je jedno vozilo naglo zakočilo ispred kolone od šest-sedam automobila sa hrvatskim tablicama, a potom je usledio napad oko pedesetak mladića, koji su, pored kamenja, cigli, i delova betonskih blokova, koristili navodno čak i sekire.

Mediji su javili i da je oko 21.30 na jednoj benzinskoj pumpi u Rumi zapaljen i kombi hrvatskih navijača. U tom napadu nije bilo povređenih.

Prema pisanju hrvatskih i srpskih medija, najgore je prošao jedan hrvatski navijač, koji je uboden nožem i prebačen u novosadski Urgentni centar. Još dvoje navijača potražili su medicinsku pomoć, jer su pogođeni kamenom u glavu. U trenutku napada, hrvatski navijači su se u organizovanoj koloni vraćali kući, posle pobede njihove reprezentacije nad Francuskom u novosadskom Spensu.

Razbijeno je najmanje 15 automobila iz Osijeka, Zagreba, Županje.

"Bilo je užasno. Ođednom su se stvorili kraj auta. Bili su maskirani s kapuljačama na glavama i medicinskim maskama preko usta i nosa. Odjednom su počeli bacati kamenje. Jedan kamen me pogodio u vrat. Ubrzali smo do prve benzinske pumpe i stali", ispričala je za zagrebački "Jutarnji list" Renata Bičanić iz Županje.

Vlasnik pumpe Miloš Jakšić je svim državljanima Hrvatske koji su se zaustavili ponudio pomoć i počastio ih pićem, prenosi list. Mediji navode da je i u samom Novom Sadu bilo incidenata, jer su nasilnici skidali registarske tablice sa automobila iz Hrvatske i sprejom ispisivali srpski simbol četiri S.

Hrvatska se sinoć plasirala u polufinale Evropskog prvenstva i u petak i nedelju će odigrati dva susreta u Beogradskoj areni.

Na dva susreta na Spensu, hrvatsku reprezentaciju bodrilo je oko 4.000 navijača, a večeras ta reprezentacija igra meč sa Mađarskom. Neki navijači Hrvatske su prethodnih dana vređali volontere na Spensu, da su uzvikivali uvredljive parole u samoj dvorani, kao i da su pre dva dana navodno napali i maskotu prvenstva ispod koje je bio 15-ogodišnji dečak.
sumirprimus

#953 Re: e moji "navijači"

Post by sumirprimus »

trebaju poslat covica i dodika da to ispeglaju,izgleda do ovih navijaca jos nije doslo najnovije vezanje zastava..neka ljubav vlada svijetom :evil: :dance:

i nikad nisam za nerede ukojima stradaju stradaju zene i djeca,jebo to...fino nek se bagra organizuje i nek se pobiju medjusobno,po mogucnosti u priosustvu kamera,da ko voli moze rahat likovat :lol: :evil:
Creasy

#954 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

scorpion7

#955 Re: e moji "navijači"

Post by scorpion7 »

govna i jedni i drugi.... tesko da ce se ikad moci odigrati i partija saha a da ne bude njesra....
weedonjaaa

#956 Re: e moji "navijači"

Post by weedonjaaa »

Kud se ne pobiše :!:
Charuga
Globalni moderator

#957 Re: e moji "navijači"

Post by Charuga »

Evo jedna prica vezana za ono sto se juce pisalo ovde:

http://www.trojka.rs/sport/23304-ja-te- ... rbijo.html
JThomas

#958 Re: e moji "navijači"

Post by JThomas »

Creasy wrote:
Nadam se da ste sad srecni... :roll:
Image
Creasy

#959 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Image

:lol:
nellington

#960 Re: e moji "navijači"

Post by nellington »

Znaš šta je meni u svemu ovome najluđe? Što je onaj ko je ovo uslikao faktički fotografisao ekran umjesto print screen :lol: Bar tako izgleda :D
Creasy

#961 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

nellington wrote:Znaš šta je meni u svemu ovome najluđe? Što je onaj ko je ovo uslikao faktički fotografisao ekran umjesto print screen :lol: Bar tako izgleda :D

Pazi fakat. :lol:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#962 Re: e moji "navijači"

Post by anthraxQ »

Dok makedonci navijaju u dvorani u sred Srbije dok igra srpska reprezentacija, srbi navijaju po hrvatima ganjajući ih po gradu...

Sve rečeno... i Jadno. Nema nama nikad "preko rijeke".
sumirprimus

#963 Re: e moji "navijači"

Post by sumirprimus »

14.30 - Ne zna se zašto su vaćeni samo busevi s Torcidom i Ultrasima iz Mostara. Na Bajakovu gvlada pravi kaos. Hrvatska policija detaljno pretresa navijače i vozila i pušta ih prema Srbiji, a na srpskoj strani je da procijeni hoće li vratiti one bez karata.

14.01 - Dio pripadnika Torcide je prošao granicu. Vraćen je jedan autobus Torcide iz Splita i jedan s navijačima Ultras Mostar.

13.45 - Koloni s autobusima priključio se i jedan kod Županje. Radi se o navijačima iz BiH...
sad sam vec "ko abidin"totalno izbijen,za kog da navijam u slućaju nereda... :skoljka:
zipoo

#964 Re: e moji "navijači"

Post by zipoo »

Ovi nece ni doci do Beograda oni ce se u krviti :D
respo

#965 Re: e moji "navijači"

Post by respo »

sumirprimus wrote:
14.30 - Ne zna se zašto su vaćeni samo busevi s Torcidom i Ultrasima iz Mostara. Na Bajakovu gvlada pravi kaos. Hrvatska policija detaljno pretresa navijače i vozila i pušta ih prema Srbiji, a na srpskoj strani je da procijeni hoće li vratiti one bez karata.

14.01 - Dio pripadnika Torcide je prošao granicu. Vraćen je jedan autobus Torcide iz Splita i jedan s navijačima Ultras Mostar.

13.45 - Koloni s autobusima priključio se i jedan kod Županje. Radi se o navijačima iz BiH...
sad sam vec "ko abidin"totalno izbijen,za kog da navijam u slućaju nereda... :skoljka:
za sudije :)
Creasy

#966 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

Srpska policija objavila je snimku osumnjičenika za napade na hrvatske navijače u Novom Sadu...

:thumbup:

Ovako treba i kod nas da rade.
The 51st State

#967 Re: e moji "navijači"

Post by The 51st State »

...
weedonjaaa

#968 Re: e moji "navijači"

Post by weedonjaaa »

Hebala im Hrvatska mrtvu nanu i Zrinjski i Mostar. Sve ih redom nabijem na tiku.. Ono se našlo u Beograd ići a na Koševo ne smije doći. Da ih hoće nalupat' Bože dragi. Sve ih treba pobit'. Pičke ustaške
Ripicipi

#969 Re: e moji "navijači"

Post by Ripicipi »

A da smo mi na tom prvenstvu i da neko normalan iz BiH ode gledati utakmice, isto tako bi navijali za sto vise zapaljenih auta i krvi??? :roll:
KPNCTNJAH

#970 Re: e moji "navijači"

Post by KPNCTNJAH »

potres_mozga wrote:A da smo mi na tom prvenstvu i da neko normalan iz BiH ode gledati utakmice, isto tako bi navijali za sto vise zapaljenih auta i krvi??? :roll:
Onaj ko se veceras pojavi gore, a navijac je Hrvatske nije 'normalan' i zna sta ga ceka tamo... tako da mi je svejedno sta ce se desiti... a da mi ucestvujemo tamo onda bi treca strana koja ne ucestvuje navijala za sto vece nerede i sto vise krvi...
Ripicipi

#971 Re: e moji "navijači"

Post by Ripicipi »

KPNCTNJAH wrote:
potres_mozga wrote:A da smo mi na tom prvenstvu i da neko normalan iz BiH ode gledati utakmice, isto tako bi navijali za sto vise zapaljenih auta i krvi??? :roll:
Onaj ko se veceras pojavi gore, a navijac je Hrvatske nije 'normalan' i zna sta ga ceka tamo... tako da mi je svejedno sta ce se desiti... a da mi ucestvujemo tamo onda bi treca strana koja ne ucestvuje navijala za sto vece nerede i sto vise krvi...
Auta i glave se lupaju od pocetka prvenstva, nije stvar u vecerasnjoj utakmici.
Tebi je opravdanje to sto "treca strana" navija za belaj da navijas i ti?

Nije problem u huliganstvu izmedju grupa, zna se vec kojih, problem je sto se lupaju glave i pale auta i normalnim ljudima, kontas?
Nista normalno nema u izjavi "nek se svi pokolju sa sto vise krvi".
Opet te pitam, da li bi TI isto to rekao da su nasi gore??
Bosanski_kralj

#972 Re: e moji "navijači"

Post by Bosanski_kralj »

potres_mozga wrote:
KPNCTNJAH wrote:
Auta i glave se lupaju od pocetka prvenstva, nije stvar u vecerasnjoj utakmici.
Tebi je opravdanje to sto "treca strana" navija za belaj da navijas i ti?

Nije problem u huliganstvu izmedju grupa, zna se vec kojih, problem je sto se lupaju glave i pale auta i normalnim ljudima, kontas?
Nista normalno nema u izjavi "nek se svi pokolju sa sto vise krvi".
Opet te pitam, da li bi TI isto to rekao da su nasi gore??
Mislim da bi se govorilo da "naši njihovima razbiju što više glava." :-)
KPNCTNJAH

#973 Re: e moji "navijači"

Post by KPNCTNJAH »

Ja ti ponavljam da je meni svejedno sta ce se tamo desiti, mogu se svi zajedno drzati za ruke ili otici u pm svi, ne zanima me... ako vec vide da se pale auta i lupaju glave normalnim ljudima onda ne znam sta ti normalni ljudi i dalje traze tamo, kontas ?
north

#974 Re: e moji "navijači"

Post by north »

KPNCTNJAH wrote:Ja ti ponavljam da je meni svejedno sta ce se tamo desiti, mogu se svi zajedno drzati za ruke ili otici u pm svi, ne zanima me... ako vec vide da se pale auta i lupaju glave normalnim ljudima onda ne znam sta ti normalni ljudi i dalje traze tamo, kontas ?
To je to :thumbup: Mada bi druga varijanta bolja bila....
Creasy

#975 Re: e moji "navijači"

Post by Creasy »

north wrote:
KPNCTNJAH wrote:Ja ti ponavljam da je meni svejedno sta ce se tamo desiti, mogu se svi zajedno drzati za ruke ili otici u pm svi, ne zanima me... ako vec vide da se pale auta i lupaju glave normalnim ljudima onda ne znam sta ti normalni ljudi i dalje traze tamo, kontas ?
To je to :thumbup: Mada bi druga varijanta bolja bila....

Ma dzaba ocekujes, nece biti vecih incidenata. Srpska policija spremila sendvice navijacima iz Hrvatske, to dovoljno govori.
Locked