hadzun wrote:ima...sarajev_o wrote:Ima li iko galaxy ace?
kako se gasi?
Moderator: Benq
hadzun wrote:ima...sarajev_o wrote:Ima li iko galaxy ace?
Oplakah!radiostar wrote:hadzun wrote:ima...sarajev_o wrote:Ima li iko galaxy ace?
kako se gasi?
uzo ja, sve ok manje vise....brz, dobar ekran...sarajev_o wrote:planiram uzeti u bht ace interesuje me kakav je telefon
i kako cu update njih telefon?
kazu da sa 2.3 baterija dobijr 15%hadzun wrote:uzo ja, sve ok manje vise....brz, dobar ekran...sarajev_o wrote:planiram uzeti u bht ace interesuje me kakav je telefon
lose je sto mi se par puta ugasio, i baterija relativno brzo ode...dodushe noM-stop radi il 3G il WiFi il nesto
upgrade na ovaj 2.3 nisam probo, zato i pitam je'l iko prije...?
znači i tebi se gasio?hadzun wrote:uzo ja, sve ok manje vise....brz, dobar ekran...sarajev_o wrote:planiram uzeti u bht ace interesuje me kakav je telefon
lose je sto mi se par puta ugasio, i baterija relativno brzo ode...dodushe noM-stop radi il 3G il WiFi il nesto
upgrade na ovaj 2.3 nisam probo, zato i pitam je'l iko prije...?
spojio, usao u Kies al nista, nema opcije za update firmware-a. Imam samo one standardne opcije za muziku, slike, sihronizaciju i to je to.Gray wrote:Za Galaxy S je izišao odavno, čak se i isporučuje sa njim sada. Update uradiš preko Samsung KIES programa, spoji mobitel na comp i prati uputstva.Vegetastar wrote:Ljudi, jel izašao ginger za galaxy s??
ako jeste, kako se radi taj update, da li preko BHT ili...
Hvala unaprijed
Meni kies javljabeco wrote:Ma ima vala opcija u Kies za update, jedan od padajucih menija a naredba emergency firmwire upadate. Znam jer sam i ja donedavno koristio Kies.
rashtiman wrote:
hvala na info, znao sam da je nešto takvo u pitanjuMaystor wrote:Za ovaj galaxy s iz BHT-a, izgleda da je u njemu neki custom firmware (BHT branded). Zvao sam nedavno Kimtec (ovlasteni zastupnik) i rekli su mi da ni oni jos uvijek nisu dobili 2.3 verziju tog firmwarea. Dakle, zasad se ne moze updateovati (legalno). Naravno, mozete probati sami nesto flashovati, a za to je najbolje koristiti samfirmware.com. Ja nisam probao, ali trebalo bi da radi. Neki se po forumima zale da nakon takvog updatea Kies vise ne podrzava uredjaj (za update preko Kiesa).
Da sebe citiram i postavim info u vezi TEST MODE...strong69 wrote:SamKiesUpdates SamKiesUpdates
BHT = Bosnia (BH TELECOM) I9000XFJV7/I9000OXFJV1 (Android 2.3.4) [TESTMODE]
3 hours ago
Ovo je na svom Twitter profilu objavio SamFirmware... E sad, kako se ulazi u TESTMODE Kies-a ne znam...