Ali to sam kupila u FIS Vitezu u neku jesen prije dvije - tri godine, još su dobre . Malo ti je možda pogrešno doba za plisirane suknje, pošto sad svi izbacuju proljetno - ljetni asortiman / viskoza i pamuk, ali možda se može negdje naći
What to wear???
Moderator: anex
-
zamzija
#951 Re: What to wear???
Ja imam dvije plisirane suknje - ustvari više su samtane, širokog A kroja 
Ali to sam kupila u FIS Vitezu u neku jesen prije dvije - tri godine, još su dobre . Malo ti je možda pogrešno doba za plisirane suknje, pošto sad svi izbacuju proljetno - ljetni asortiman / viskoza i pamuk, ali možda se može negdje naći
- alica.k
#952 Re: What to wear???
ma meni treba plisirana suknja od nekog svilenkastog materijala, a ne pamuka il sta ja znam...bas specificna suknja 
evo ovakva

(ova kosta 234KM, i ne daju mi se tolike pare za nju)
evo ovakva

- amiria
#954 Re: What to wear???
alica.k wrote:ma meni treba plisirana suknja od nekog svilenkastog materijala, a ne pamuka il sta ja znam...bas specificna suknja
evo ovakva
Ja imam gotovo identicnu suknju, nekad davno od nekog dobila
- alica.k
#955 Re: What to wear???
ajme, de poslikaj 
-
Eli05
#956 Re: What to wear???
Joj moja mama je nekad nosila ovakve suknje , to je bio hit. I jos uvijek ima 2 koliko se sjecam u kompletu sa nekom kao kosuljom svilenom:) al znam da su sa nekim dezenom. E sad, ona je to sigurno sila i to ti znaju 100% starije malo snajderice samo moras naci kome se da s tim peglati da uradi, kupis platno i malo ce ti vise naplatiti od obicne suknje al se ne isplati vala 200 dati za suknju. U onomSani-Dzeni il kako se vec zove ima super materijala a one tete znaju sve bolje snajderice pa ti mogu nekoga preporuciti za to.alica.k wrote:ma meni treba plisirana suknja od nekog svilenkastog materijala, a ne pamuka il sta ja znam...bas specificna suknja
evo ovakva
- alica.k
#957 Re: What to wear???
eli05 
bila sam u sany genny il kako se zove, i nema ovako neki fini materijal.
a naci snajdericu da mi ovo sasije je jos veci izazov jer se materijal mora plisirati, nema kupiti vec plisirani
a naci snajdericu da mi ovo sasije je jos veci izazov jer se materijal mora plisirati, nema kupiti vec plisirani
-
Eli05
#958 Re: What to wear???
Hmm, ima i jedna teta u skenderiji koja ima lijepih materijala koliko se sjecam nisam ja odavno nista sila al sestra jeste pa znam tako. a zanm da s nema kupiti takvo platno mami je to neko bas plisirao a imala je samo platno svilu/saten. Nadamse da ces naci ko to radi ili svoju zeljenu suknju.alica.k wrote:eli05
Moram te pohvaliti za onu smjesu sa vitaminima al to na druoj temi
- alica.k
#959 Re: What to wear???
hvala ti...a nema mi druge nego obici i te prodavnice i sve. u mitexu nemaju
a sve sam ih obisla.
- alica.k
#960 Re: What to wear???
evo malko streetstyle-a 

-
surajaa
#961 Re: What to wear???
Rado bih se uvukla u kombinaciju sa predzadnje slike, tako je otkaceno, a super izgleda...
- Partizzanka
#962 Re: What to wear???
e da znate sta vam ja nisam rekla mozda ste i same vidjele ali eto ....
moji skoro svi dzempercici imaju kratke rukeve i to je bad!
sta obuci ispod njih???
moji skoro svi dzempercici imaju kratke rukeve i to je bad!
sta obuci ispod njih???
- VenomousV
#963 Re: What to wear???
neku majicu dugih rukava
a imas i opciju nekog bolera 
(evo i mene na ovoj temi napokon)
(evo i mene na ovoj temi napokon)
- Nadinka
#964 Re: What to wear???
Partizanka jel to hoces zato sto ti bude hladno ili onako? Ako ti niej zbog hladnoce, onda ispod majicice na bretele, tri-cetvrt rukavcica i sl, a ako ej zbog zime..ma ne smeta ovim tvojim dzemperima da su urkavi ispod duzi, ono otvoreni su dzemperci tako dato nista ne smeta 
- Partizzanka
#965 Re: What to wear???
ma nekako mi je bezze oblaciti ih
oki eto na duze rukave oki
na kratke ... mi je malo bezze
ali najbezveznije je jer nemam neki fin kaputic zimi ... pa ne mogu njih bas onako obuci ispod jakne da vise
kriza!
oki eto na duze rukave oki
na kratke ... mi je malo bezze
ali najbezveznije je jer nemam neki fin kaputic zimi ... pa ne mogu njih bas onako obuci ispod jakne da vise
kriza!
- Nadinka
#966 Re: What to wear???

aha,mislis sad ti je problem nesto preko dzempera da je odvoljno dugo? ali zar ne mozes ih sad vec same nositi? s majicom ispod
- Partizzanka
#967 Re: What to wear???
e uovu sam se suknju zaljubila! kako je divna!
pa ne mogu bas nadi ove kratkih rukava rupicaste ... bude kod mene ujutro minus
ali jos malo pa cu moci
pa ne mogu bas nadi ove kratkih rukava rupicaste ... bude kod mene ujutro minus
ali jos malo pa cu moci
- alica.k
#968 Re: What to wear???
meni ove suknje nikako ne stoje jer imam posiroke kukove. ni cinosice isto, al njih se nikad necu odreci, tak sam hepi sto su fajnli ponovo u modi i ima ih svugdje kupiti!
-
zamzija
#969 Re: What to wear???
Nadinka wrote:Partizanka jel to hoces zato sto ti bude hladno ili onako? Ako ti niej zbog hladnoce, onda ispod majicice na bretele, tri-cetvrt rukavcica i sl, a ako ej zbog zime..ma ne smeta ovim tvojim dzemperima da su urkavi ispod duzi, ono otvoreni su dzemperci tako dato nista ne smeta
Ma ispod džempera rolka, ili majica ili košulja
I uvijek možeš ispod te majice ili rolke obući potkošulju i još jednu majicu kratkih rukava da ti bude toplije, ono... obući se u slojevima kontaš, pa je lako skinuti u toaletu kad si na poslu ako ti je vruće - samo ispod majicu kratkih skineš ili potkošulju - i ostaneš u majici/rolki/ košulji
A ako ti se to ne sviđa preko ide jedino mantilić ili kaputić ili duža jakna preko bokova
- Michun
#970 Re: What to wear???
ih zelenog sakoa - imam ja dva kom...al je ovaj mrak.
mislim da bi mi trebao neki petrolej boje
mislim da bi mi trebao neki petrolej boje
-
zamzija
#971 Re: What to wear???
Zar nisi ti od početka na ovoj temi ?VenomousV wrote: (evo i mene na ovoj temi napokon)
- VenomousV
#973 Re: What to wear???
zamzija wrote:Zar nisi ti od početka na ovoj temi ?VenomousV wrote: (evo i mene na ovoj temi napokon)
ma jok ja
vi ste previse smiiiiiiiiinka za mene, ja uzivam u mladosti i hlacama i duksericama during the day
-
Gospoda Ministarka
#974 Re: What to wear???
Nadinka, imam sako slican ovom kada je boja i lezernost u pitanju, samo sto moj ima jako lijepu podstavu i ima malo drugacije dzepove, vrecasti sa rajfeslusom, imas li kakav prijedlog?

- Nadinka
#975 Re: What to wear???
Nisam smao upratila ovaj diop vrecasti sa rajfeslusom? Rajfeslus umejsto dugmica, i dole ono podvrnut kao jaknica ili??Gospoda Ministarka wrote:Nadinka, imam sako slican ovom kada je boja i lezernost u pitanju, samo sto moj ima jako lijepu podstavu i ima malo drugacije dzepove, vrecasti sa rajfeslusom, imas li kakav prijedlog?