Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post Reply
vox-populi

#951 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by vox-populi »

kiky wrote: čini mi se da se od emigranata traži još i da se vračaju odakle su došli ...
:D
Pa trazi se od onih koji su na drzavnoj sisi vec godinama i ne pokazuju nikakav interes da to promjene. Kako to da od mene niko ne trazi da se vratim? Jos na samu pomen o odlasku u neku drugu zemlju mole da ostanem. A primjera kao ja koliko hoces. Samo sto takvi ljudi nisu eksponirani, dobro nam, radimo i uzivamo u zivotu.
popajic

#952 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by popajic »

sindzerveza wrote:
test01 wrote: i ove nase zene sve vise imitiraju zapadni nacin zivota,individualizam isl. ali je to druga tema.
stace hoce da su IN,od drzanje do svoje kulture i tradicije napravili su globalisti seljakluk a posto danas niko nece da je seljak onda zaboravlja ko je odakle,stidi se svojih korjena pa ih ko macka go.no pokriva.IN je globalizacija i blue jeans generacija.
Fuj,sram ih bilo :D
Kako bi trebalo da se ponasaju i oblace po svojim korijenima?
Bitte_Halt_ja_ja

#953 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

i ove nase zene sve vise imitiraju zapadni nacin zivota,individualizam isl
jest vala, cuj emancipacija, hoce da rade, da se oblace kako one hoce, uzas! Treba prvo sibati pa sakama i u kucu da se kote. Sta ova policija radi? sto ih ne tuce po gradu? zapad=gamad, moderna zena=ku*va, demokratija=masonska propaganda
:bih: :bih: :bih:

HOCEMO BiH TRADICIONALNO UREDJENU KAO PRIJE 15.000 GODINA KAD SMO PIRAMIDE GRADILI!!!
kiky

#954 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by kiky »

vox-populi wrote:
kiky wrote: čini mi se da se od emigranata traži još i da se vračaju odakle su došli ...
Pa trazi se od onih koji su na drzavnoj sisi vec godinama i ne pokazuju nikakav interes da to promjene. Kako to da od mene niko ne trazi da se vratim? Jos na samu pomen o odlasku u neku drugu zemlju mole da ostanem. A primjera kao ja koliko hoces. Samo sto takvi ljudi nisu eksponirani, dobro nam, radimo i uzivamo u zivotu.
a kažeš mole te da ostaneš ...
:-)
sindzerveza

#955 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by sindzerveza »

Bitte_Halt_ja_ja wrote:
i ove nase zene sve vise imitiraju zapadni nacin zivota,individualizam isl
jest vala, cuj emancipacija, hoce da rade, da se oblace kako one hoce, uzas! Treba prvo sibati pa sakama i u kucu da se kote. Sta ova policija radi? sto ih ne tuce po gradu? zapad=gamad, moderna zena=ku*va, demokratija=masonska propaganda

HOCEMO BiH TRADICIONALNO UREDJENU KAO PRIJE 15.000 GODINA KAD SMO PIRAMIDE GRADILI!!!
ma ja bolan bolje emancipovana zena moderna koja dok radi djecu odgaja obdaniste, a kad je kuci dok ona uzima uzor za sebe Esmeraldu i 1001 noc i sebi nabija komplekse, djecu joj odgaja Lady Gaga i Eminem,PS3 i CS pravi uzori,prostituke lopovi narkomani alkoholicari ..ma sta fali bolan samo nek smo IN i u korak sa emancipovanim ljudima.
Kakva je to glupost tradicija i zdrava porodica,to je bolan zastarilo.Necemo se vracat unazad.hocemo da smo IN!
ja71

#956 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by ja71 »

Bitte_Halt_ja_ja wrote:
A treba li muslimankama na Zapadu dozvoliti da se pokriju ?
Ili je onda "Multikulturni pristup je propao, sasvim propao" ?
bez_ideje

#957 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by bez_ideje »

Hoce li vise ti fasisti u napad......
Dojadilo mi cekat
ja71

#958 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by ja71 »

bez_ideje wrote:Hoce li vise ti fasisti u napad......
Dojadilo mi cekat
Ko su fasisti ?
Na sto cekas ?
osa

#959 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by osa »

Dojadilo mi cekat
kako će u napad kad se ne smiju ni zamaskirati....
bez_ideje

#960 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by bez_ideje »

Pa "cistokrvne" svabe,arijevci,hitlerjugend,ofo ono ......Merkel i desnica.....Evropa stara kurva i tako to :-) :-)
Cekam da malo promijenite plocu,dojadilo vise presipanje i supljeg u prazno.
Treba malo razdrmat stvari,dzast for d fan :mrgreen:
ja71

#961 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by ja71 »

bez_ideje wrote:Pa "cistokrvne" svabe,arijevci,hitlerjugend,ofo ono ......Merkel i desnica.....Evropa stara kurva i tako to :-) :-)
Cekam da malo promijenite plocu,dojadilo vise presipanje i supljeg u prazno.
Treba malo razdrmat stvari,dzast for d fan :mrgreen:
Naucili su oni lekciju.
To se danas drugacije radi.
Promijenis zakone ( pod pokricem ocuvanja demokratije)
i pocece oni sami da pakuju kofere i odlaze.
npr. zabranis im da se pokrivaju a za kaznu odredis 2 god. zatvora plus 10.000 Eura.
bez_ideje

#962 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by bez_ideje »

Eis......nije to to :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#963 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by ljubav_aha »

Dojadilo mi cekat
:lol:
Mrs.Zurbrigen

#964 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Mrs.Zurbrigen »

popajic wrote:
sindzerveza wrote:
test01 wrote: i ove nase zene sve vise imitiraju zapadni nacin zivota,individualizam isl. ali je to druga tema.
stace hoce da su IN,od drzanje do svoje kulture i tradicije napravili su globalisti seljakluk a posto danas niko nece da je seljak onda zaboravlja ko je odakle,stidi se svojih korjena pa ih ko macka go.no pokriva.IN je globalizacija i blue jeans generacija.
Fuj,sram ih bilo :D
Kako bi trebalo da se ponasaju i oblace po svojim korijenima?
ma evo ja pokusavam, al de ti probaj voziti herrenrad (flatmate mi uvijek ukrade moj damenrad) u dimijama... :(
Bosnolog

#965 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Bosnolog »

Dojadilo mi cekat
Grcko evropski fasisti traze medisjke ali murisjke pozornosti,........
Sutuacija vrlo napeta: Bombe ispraznile i bh. ambasadu u Atini
03. 11. 2010. • 20:43 A. K.
Službenici Ambasade Bosne i Hercegovine u Atini juče su bili na svojim radnim mjestima, nakon što su dan ranije evakuisani zbog straha od terorističkih napada.

Boro Bronza, bh. ambasador u Grčkoj, kazao je juče za "Nezavisne" da je osoblje ambasade u utorak evakuisano na sugestiju policije.

"Policija nas je pozvala u ponedjeljak i skrenula nam pažnju da budemo pažljiviji prilikom prijema pošte, jer je postojala opasnost od slanja bombi", pojasnio je on.

Naime, u nekoliko posljednjih dana u grčkoj prijestonici teroristi su na osam stranih ambasada bacili eksplozivne naprave ili su putem pošte poslali bombe. Zbog činjenice da su poštom bombe poslane i na adresu njemačke kancelarke Angele Merkel i premijera Italije Silvija Belruskonija, u Grčkoj je od juče na snazi dvodnevna zabrana slanja pošte van zemlje.

Iz istog razloga je na ulicama Atine proteklih dana pojačano prisustvo policije, pa i oko zgrade bh. ambasade u tom gradu, s tim da to diplomatsko predstavništvo nema nikakvo fizičko obezbjeđenje.

"Jedino obezbjeđenje je portir koji sada, kada primi bilo koju pošiljku, a koja je veća od običnog pisma, zove grčku policiju da to provjeri. O svemu smo detaljno obavijestili Ministarstvo inostranih poslova BiH, ali za sada nismo dobili nikakve direktive kako da se ponašamo", kazao je Bronza.

Dodao je da je situacija u Atini izuzetno napeta te da zato službenici bh. ambasade slijede instrukcije grčke policije.

Incidenti u Atini počeli su u ponedjeljak, od kada je pronađeno 14 sumnjivih paketa. Prvo su otkrivena četiri paketa bombe upućena francuskom predsjedniku Nikoli Sarkoziju i ambasadama Meksika, Holandije i Belgije. Nakon što je u ponedjeljak došlo do eksplozije jednog od paketa, grčka policija je u utorak uspjela da lokalizuje većinu pošiljki, dok je obezbjeđenje Angele Merkel u Njemačkoj neutralizovalo paket koji joj je bio upućen.

Zbog slijetanja aviona, u kome se nalazio paket bomba adresiran na italijanskog premijera Silvija Berluskonija, bolonjski aerodrom je u utorak naveče bio blokiran. Saobraćaj na aerodromu u Bolonji, na sjeveru Italije, uspostavljen je nakon što je vazdušna luka bila zatvorena cijelu noć.

Moguće prisustvo eksploziva u avionu koji je iz Atine letio prema Parizu otkrila je privatna transportna firma TNT zahvaljujući provjeri spiska pošiljki. Provjera je uvedena poslije otkrića drugih sumnjivih paketa poslatih iz Grčke, uključujući i paket za Merkelovu.

Tužilaštvo u Bolonji pokrenulo je juče istragu protiv nepoznatih počinilaca, a tajne službe provjeravaju eventualnu umiješanost italijanskih anarhističkih krugova.

Grčki premijer Jorgos Papandreu osvrnuo se juče na terorističke akte u Atini i rekao da ih Vlada nedvosmisleno osuđuje i da je "nemilosrdna prema ma kakvim napadima".

"Za nas (Vladu) bezbjednost je pravo građana, bezbjednost na poslu i u svakodnevnom životu. Vlada i relevantne službe će nastaviti sistematičan, organizovan napor koji ubrzo daje jasne rezultate", poručio je Papandreu.

Mete terorizma u pismu

Angela MERKEL, njemačka kancelarka

Silvio BERLUSKONI, premijer Italije

Nikola SARKOZI, predsjednik Francuske

Grčka policija od juče traga za muškarcima, pripadnicima lokalnog anarhoautonomnog pokreta, za koje se pretpostavlja da su poslali 13 paketa bombi stranim zvaničnicima. Policija je objavila fotografije petorice muškaraca starosnog doba od 21 do 30 godina, za kojima traga od jeseni 2009. godine zbog pripadnosti grupi "Zavjera ćelija vatre".
Mrs.Zurbrigen

#966 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Mrs.Zurbrigen »

Bosnolog wrote:
Dojadilo mi cekat
Grcko evropski fasisti traze medisjke ali murisjke pozornosti,........
Sutuacija vrlo napeta: Bombe ispraznile i bh. ambasadu u Atini
03. 11. 2010. • 20:43 A. K.
Službenici Ambasade Bosne i Hercegovine u Atini juče su bili na svojim radnim mjestima, nakon što su dan ranije evakuisani zbog straha od terorističkih napada.

Boro Bronza, bh. ambasador u Grčkoj, kazao je juče za "Nezavisne" da je osoblje ambasade u utorak evakuisano na sugestiju policije.

"Policija nas je pozvala u ponedjeljak i skrenula nam pažnju da budemo pažljiviji prilikom prijema pošte, jer je postojala opasnost od slanja bombi", pojasnio je on.

Naime, u nekoliko posljednjih dana u grčkoj prijestonici teroristi su na osam stranih ambasada bacili eksplozivne naprave ili su putem pošte poslali bombe. Zbog činjenice da su poštom bombe poslane i na adresu njemačke kancelarke Angele Merkel i premijera Italije Silvija Belruskonija, u Grčkoj je od juče na snazi dvodnevna zabrana slanja pošte van zemlje.

Iz istog razloga je na ulicama Atine proteklih dana pojačano prisustvo policije, pa i oko zgrade bh. ambasade u tom gradu, s tim da to diplomatsko predstavništvo nema nikakvo fizičko obezbjeđenje.

"Jedino obezbjeđenje je portir koji sada, kada primi bilo koju pošiljku, a koja je veća od običnog pisma, zove grčku policiju da to provjeri. O svemu smo detaljno obavijestili Ministarstvo inostranih poslova BiH, ali za sada nismo dobili nikakve direktive kako da se ponašamo", kazao je Bronza.

Dodao je da je situacija u Atini izuzetno napeta te da zato službenici bh. ambasade slijede instrukcije grčke policije.

Incidenti u Atini počeli su u ponedjeljak, od kada je pronađeno 14 sumnjivih paketa. Prvo su otkrivena četiri paketa bombe upućena francuskom predsjedniku Nikoli Sarkoziju i ambasadama Meksika, Holandije i Belgije. Nakon što je u ponedjeljak došlo do eksplozije jednog od paketa, grčka policija je u utorak uspjela da lokalizuje većinu pošiljki, dok je obezbjeđenje Angele Merkel u Njemačkoj neutralizovalo paket koji joj je bio upućen.

Zbog slijetanja aviona, u kome se nalazio paket bomba adresiran na italijanskog premijera Silvija Berluskonija, bolonjski aerodrom je u utorak naveče bio blokiran. Saobraćaj na aerodromu u Bolonji, na sjeveru Italije, uspostavljen je nakon što je vazdušna luka bila zatvorena cijelu noć.

Moguće prisustvo eksploziva u avionu koji je iz Atine letio prema Parizu otkrila je privatna transportna firma TNT zahvaljujući provjeri spiska pošiljki. Provjera je uvedena poslije otkrića drugih sumnjivih paketa poslatih iz Grčke, uključujući i paket za Merkelovu.

Tužilaštvo u Bolonji pokrenulo je juče istragu protiv nepoznatih počinilaca, a tajne službe provjeravaju eventualnu umiješanost italijanskih anarhističkih krugova.

Grčki premijer Jorgos Papandreu osvrnuo se juče na terorističke akte u Atini i rekao da ih Vlada nedvosmisleno osuđuje i da je "nemilosrdna prema ma kakvim napadima".

"Za nas (Vladu) bezbjednost je pravo građana, bezbjednost na poslu i u svakodnevnom životu. Vlada i relevantne službe će nastaviti sistematičan, organizovan napor koji ubrzo daje jasne rezultate", poručio je Papandreu.

Mete terorizma u pismu

Angela MERKEL, njemačka kancelarka

Silvio BERLUSKONI, premijer Italije

Nikola SARKOZI, predsjednik Francuske

Grčka policija od juče traga za muškarcima, pripadnicima lokalnog anarhoautonomnog pokreta, za koje se pretpostavlja da su poslali 13 paketa bombi stranim zvaničnicima. Policija je objavila fotografije petorice muškaraca starosnog doba od 21 do 30 godina, za kojima traga od jeseni 2009. godine zbog pripadnosti grupi "Zavjera ćelija vatre".
danas u vijestima rekli da su neki lijevi anarhisti...

O_o
vox-populi

#967 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by vox-populi »

kiky wrote: a kažeš mole te da ostaneš ...
Pa mole burazeru, jos placaju i fakultet i stan i mobitel, i evo sad i auto od firme daju na koristenje...
staza

#968 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by staza »

sindzerveza wrote:
jutarnji

#969 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by jutarnji »

Bosnolog wrote:Grcko evropski fasisti traze medisjke ali murisjke pozornosti,........
E jbg, cekaj da vijest malo zastari, daj ima par sedmica i provjeri FOX News... Radical Greek Islamic terrorist
group with strong connections to Al-Kaida truc truc.... :D
Bosnolog

#970 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Bosnolog »

jutarnji wrote:
Bosnolog wrote:Grcko evropski fasisti traze medisjke ali murisjke pozornosti,........
E jbg, cekaj da vijest malo zastari, daj ima par sedmica i provjeri FOX News... Radical Greek Islamic terrorist
group with strong connections to Al-Kaida truc truc.... :D
Previse se anarhistickofasistickog smeca nakotilo da bi se moglo proturati i prodavati svijetu pod bijele bubrege,to vise ne pije vode.....http://www.youtube.com/watch?v=CHQPrXvxZpE
Bitte_Halt_ja_ja

#971 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Poceli konc. logori u njemackoj. Eno na angelin prijedlog odvojeno 400miliona eura za program "integracije i ucenja jezika" - prekjuce na vijestima

pocelo je pocelo :bih:
ja71

#972 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by ja71 »

Haman je Merkelovca cula sta mi ovdje suskamop pa je zvala na raport:
http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/101103073
kiky

#973 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by kiky »

vox-populi wrote:
kiky wrote: a kažeš mole te da ostaneš ...
Pa mole burazeru, jos placaju i fakultet i stan i mobitel, i evo sad i auto od firme daju na koristenje...
ma hoče to tako ...
Lunizz

#974 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Lunizz »

:thumbup:
Mrs.Zurbrigen

#975 Re: Multikulturni pristup je propao, sasvim propao

Post by Mrs.Zurbrigen »

ich finde lena mayer landwieauchimmer zum kotzen!!!

njoj i raabu bi odmah oduzela drzavljanstvo da mogu. i deportirala bi ih u, pojma nemam gdje, uglavnom vrlo daleko...
Post Reply