Nemojte se s Bakirom zajebavat'!!!ultima_palabra wrote:Nema ništa loše u samoj izjavi... ali ima u govorniku

Nemojte se s Bakirom zajebavat'!!!ultima_palabra wrote:Nema ništa loše u samoj izjavi... ali ima u govorniku

Kazes da mu je babo bio neznalica i nesposobnjakovic, ha?Adriatic wrote:Pljunuti babo.
Neznalica i nesposobnjaković a tek što voli ukrasti.....
Sto se tice samog rata,mislim da je ovo mozda bio maximum koji je Alija mogao izvuci,i tu mu se ne moze bas mnogo toga prigovoriti,ali krenimo od 1.1.1996. Ko je odgovoran za lošu privatizaciju? Ko je stvorio te sitne lopovcice ,pa su oni za marku,dvije,tri,kupovali preduzeca?Über Bosanac wrote:Kazes da mu je babo bio neznalica i nesposobnjakovic, ha?Adriatic wrote:Pljunuti babo.
Hej moj junace, zaboravljas da su nas napale dvije drzave, da nam je svijet uveo embargo na oruzije, da mi nismo imali ni vojsku ni opremu, da nam je bilo presudjeno da nestanemo, i da smo izdani od 2/3 nasih sugradjana. I ipak..., opstali smo, BiH i dalje postoji, i sto je najvaznije -nismo uzvracali istom mjerom i mozemo uzdignute glave da hodamo ovom zemljom.
Al eto, mozda si ti upravu, ipak si argumentacijski jak. A i sada kada nema vise granata, nema gladi, nema redova za vodu, nema redukcije struje, nema opasnosti od silovanja, snajpera, i stradanja, mozda je iz ove danasnje perspektive lakse uvidjeti sve njegove greske tokom najgoreg rata i stradanja nakon WWII. ...ak' znas sta mislim.
idioti su me stavili u poziciju da izgleda da sam na strani '10 najtezih godina zajedno', ali moram te u skladu s apitanjima koja sam dobio na slicnim tema upitati jedno:Adriatic wrote:Pljunuti babo.
Slazem se!ibizza wrote: Sto se tice samog rata,mislim da je ovo mozda bio maximum koji je Alija mogao izvuci,i tu mu se ne moze bas mnogo toga prigovoriti,ali krenimo od 1.1.1996. Ko je odgovoran za lošu privatizaciju? Ko je stvorio te sitne lopovcice ,pa su oni za marku,dvije,tri,kupovali preduzeca?
Gdje su nestale milijarde maraka za pomoc i obnovu BiH?
Gdje su pare koje je svaki boras ARBiH trebao dobiti(Sultan sa Bruneja je dao novac)?
E za to je kriv Alija,jer to su sve njegovi sljedbenici iz SDA uradili.
Über Bosanac wrote:Slazem se!ibizza wrote: Sto se tice samog rata,mislim da je ovo mozda bio maximum koji je Alija mogao izvuci,i tu mu se ne moze bas mnogo toga prigovoriti,ali krenimo od 1.1.1996. Ko je odgovoran za lošu privatizaciju? Ko je stvorio te sitne lopovcice ,pa su oni za marku,dvije,tri,kupovali preduzeca?
Gdje su nestale milijarde maraka za pomoc i obnovu BiH?
Gdje su pare koje je svaki boras ARBiH trebao dobiti(Sultan sa Bruneja je dao novac)?
E za to je kriv Alija,jer to su sve njegovi sljedbenici iz SDA uradili.
Kada covjek pogleda protiv cega i koga smo se morali braniti tokom agresije, dobro smo uopste opstali!
Slazem se sa tobom da je poslije rata bilo dosta kriminala, pljacke, lopovluka, i upravo zato smatram da je SDA trebala izgubiti ove prosle izbore i da nisu trebali ponovo biti u vlasti.
Isto tako sav taj kriminal se ipak ne moze staviti na ledja Alije. On je ipak samo jedan covjek i on nije mogao svakom insanu sapnuti pamet na uho i reci mu sta da radi. Ljudi su razliciti i spremni na svasta da se obogate.
Ko je pokrao desetine milijardi upućenih Bosni u ratu i poslije rata? Ili ako se ne radi o krađi, ko je izašao pred narod i rekao "Dobili smo toliko i potrošili smo za to i to"?Über Bosanac wrote:Kazes da mu je babo bio neznalica i nesposobnjakovic, ha?Adriatic wrote:Pljunuti babo.
Hej moj junace, zaboravljas da su nas napale dvije drzave, da nam je svijet uveo embargo na oruzije, da mi nismo imali ni vojsku ni opremu, da nam je bilo presudjeno da nestanemo, i da smo izdani od 2/3 nasih sugradjana. I ipak..., opstali smo, BiH i dalje postoji, i sto je najvaznije -nismo uzvracali istom mjerom i mozemo uzdignute glave da hodamo ovom zemljom.
Al eto, mozda si ti upravu, ipak si argumentacijski jak. A i sada kada nema vise granata, nema gladi, nema redova za vodu, nema redukcije struje, nema opasnosti od silovanja, snajpera, i stradanja, mozda je iz ove danasnje perspektive lakse uvidjeti sve njegove greske tokom najgoreg rata i stradanja nakon WWII. ...ak' znas sta mislim.
Ti ko da si prespavao sve ove godine.stochar wrote:idioti su me stavili u poziciju da izgleda da sam na strani '10 najtezih godina zajedno', ali moram te u skladu s apitanjima koja sam dobio na slicnim tema upitati jedno:Adriatic wrote:Pljunuti babo.
haj' dokazhi to sto tvrdis! daj mi dokaze da je Bakir I. neznalica i nesposobnjakovic, a posebno me interesuje dokaz 'da voli ukrasti'! pljiz!
- KO kaze da je ono sto kaze Sefer istina?Adriatic wrote:Ko je pokrao desetine milijardi upućenih Bosni u ratu i poslije rata? Ili ako se ne radi o krađi, ko je izašao pred narod i rekao "Dobili smo toliko i potrošili smo za to i to"?Über Bosanac wrote:Kazes da mu je babo bio neznalica i nesposobnjakovic, ha?Adriatic wrote:Pljunuti babo.
Ako je tadašnji komadant armije Sefer Halilović rekao da je za armiju otišao mizeran iznos, gdje je ostatak?
Ko je spriječio zabranu SDS-a?
Ko je javno govorio o sekularnoj, građanskoj ....a pravio svoju fildžan džamahiriju u kojoj danas živimo na 24%?
Ko je govorio da nikad neće priznati RS?
Ko je pored četnika zatvarao struju građanima Sarajeva u ratu? A to je znamo ratni zločin.
Ko je mijenjao Srebrenicu za okolinu Sarajeva?
Ko je birao Velibora Ostojića poslije rata?
Ko je organizovao iftare sa SDS-om u Banjaluci poslije rata?
.....itd i tome slično.
SDS bio kooperativan ?, Radovan napravio džamahiriju a ne bi to Alija nikad, jok ??????, srebreničani odbili ali Alija je htio, iftar sa SDS-om u Banjaluci je veliko dostignuće , ....????????????wolf07 wrote:- KO kaze da je ono sto kaze Sefer istina?Adriatic wrote:
Ko je pokrao desetine milijardi upućenih Bosni u ratu i poslije rata? Ili ako se ne radi o krađi, ko je izašao pred narod i rekao "Dobili smo toliko i potrošili smo za to i to"?
Ako je tadašnji komadant armije Sefer Halilović rekao da je za armiju otišao mizeran iznos, gdje je ostatak?
Ko je javno govorio o sekularnoj, građanskoj ....a pravio svoju fildžan džamahiriju u kojoj danas živimo na 24%?
Ko je pored četnika zatvarao struju građanima Sarajeva u ratu? A to je znamo ratni zločin.
.....itd i tome slično.
- Ko je to nadlezan da zabrani rad bilo koje politicke partije pa i pomenutog SDS-a, uostalom isti taj SDS je bio itekako kooperativan dok nije uzjaho Zlajin drug Mico i njegov SNSD
- Fildzan dzamahiriju nam je napravio Radovan Karadzic i Ratko Mladic, svesrdno pomognuti nasim komsijama Srbima koji su lijegali u krevet u svojim stanovima kad i mi a osvanuli na PAlama, Ilidzi, Doboju, Nevesinju....
- To je bila jedna od opcija koju su sami srebrenicani odbili, uostalom raspitaj se
- Ko danas bira bilo koga i bilo sta u ovoj drzavi, jel Bakir Izetbegovic?
- Iftar u Banja Luci (makar i sa SDS-om) je veliko dostinuce nakon svega sto se desilo a ti o tome misli sta hoces pa i suprotno, time ces vjerovatno podstaci povratak Bosnjaka u RS! Sta je trebalo, da ne organizuju iftar u BL - pa to smo imali od 92. do 95.
Imas li jos pitanja, konstatacija, trauma???
Adriatic wrote:SDS bio kooperativan ?, Radovan napravio džamahiriju a ne bi to Alija nikad, jok ??????, srebreničani odbili ali Alija je htio, iftar sa SDS-om u Banjaluci je veliko dostignuće , ....????????????wolf07 wrote:- KO kaze da je ono sto kaze Sefer istina?Adriatic wrote:
Ko je pokrao desetine milijardi upućenih Bosni u ratu i poslije rata? Ili ako se ne radi o krađi, ko je izašao pred narod i rekao "Dobili smo toliko i potrošili smo za to i to"?
.....itd i tome slično.
- Ko je to nadlezan da zabrani rad bilo koje politicke partije pa i pomenutog SDS-a, uostalom isti taj SDS je bio itekako kooperativan dok nije uzjaho Zlajin drug Mico i njegov SNSD
- Fildzan dzamahiriju nam je napravio Radovan Karadzic i Ratko Mladic, svesrdno pomognuti nasim komsijama Srbima koji su lijegali u krevet u svojim stanovima kad i mi a osvanuli na PAlama, Ilidzi, Doboju, Nevesinju....
- To je bila jedna od opcija koju su sami srebrenicani odbili, uostalom raspitaj se
- Ko danas bira bilo koga i bilo sta u ovoj drzavi, jel Bakir Izetbegovic?
- Iftar u Banja Luci (makar i sa SDS-om) je veliko dostinuce nakon svega sto se desilo a ti o tome misli sta hoces pa i suprotno, time ces vjerovatno podstaci povratak Bosnjaka u RS! Sta je trebalo, da ne organizuju iftar u BL - pa to smo imali od 92. do 95.
Imas li jos pitanja, konstatacija, trauma???
Žali bože tastature.
Nemam traume, samo i ti si dokaz da nisu najveći krivci političari nego oni koji ih biraju.
Jebem mu miša, ja ne znam o kojem iftaru govorite,ko će sve upratiti, ali ako je taj iftar održan poslije rata u Banjaluci i na njega došao SDS (a ja tako shvatih), onda bi se to moglo računati kao dobar potez možda čak i uspjeh.prljavi Hare wrote:
Iftar sa SDS-om?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Kod amidže Radovana"! Nenadjebivo!![]()
![]()
Imamopobjednika wrote:Interesantno je to koliko mrznje izbija od strane raznoraznih anonimusa prema koalicionim partnerima. Nisam protiv ove koalicije, naprotiv. Ali ako neko misli da ce nekim cudom SDA izgubiti podrsku i zavrsiti poput SBiH ili SDS-a u drugom entitetu - grdno se vara. Jos dugi niz godina i desetljeca u ovoj zemlji se nece moci napraviti stabilna vlast na entitetskom ili drzavnom nivou bez ove stranke. Ma koliko to pojedincima smetalo.
I jednoj i drugoj strani unutar platforme je itekako jasno da se ovdje ne radi o braku iz ljubavi, medjutim licemjerno je i jadno da je sasvim OK da crveni primitivno pljuju po SDA a da se svako neslaganje SDA sa SDP-om poistovjecuje sa izdajom drzave. Te price se mogu prodavati maloj djeci.
Malo preozbiljno shvataš (ili se takav dojam ostavlja) forum... ovdje svako može kenjati šta hoćeImamopobjednika wrote:Interesantno je to koliko mrznje izbija od strane raznoraznih anonimusa prema koalicionim partnerima. Nisam protiv ove koalicije, naprotiv. Ali ako neko misli da ce nekim cudom SDA izgubiti podrsku i zavrsiti poput SBiH ili SDS-a u drugom entitetu - grdno se vara. Jos dugi niz godina i desetljeca u ovoj zemlji se nece moci napraviti stabilna vlast na entitetskom ili drzavnom nivou bez ove stranke. Ma koliko to pojedincima smetalo.
I jednoj i drugoj strani unutar platforme je itekako jasno da se ovdje ne radi o braku iz ljubavi, medjutim licemjerno je i jadno da je sasvim OK da crveni primitivno pljuju po SDA a da se svako neslaganje SDA sa SDP-om poistovjecuje sa izdajom drzave. Te price se mogu prodavati maloj djeci.
Postao/la Imamopobjednika dana 21 sep 2011, 14:09
Moze li iko pogoditi ko je bio prvi zvanicni govornik na otvaranju muzeja "Alija Izetbegovic" na Kovacima?
Odgovor: Zeljko Komsic
Ne mrem bilivit da to stvarno mislis !?@ultima_palabra
Sa Tihićem na čelu SDA ima stabilan pad sa svakim izborima... jednostavno se biračko tijelo ne identifikuje sa njim, iako on radi dobar posao po mom mišljenju
Pokusava se izvinuti nekome, ali ga ni za to ne bendaju.seln wrote:I? Sta radi el prezidente Barrique Izetbegovic?
sa SBB da postoji nešto stabilnoultima_palabra wrote: Sa Tihićem na čelu SDA ima stabilan pad sa svakim izborima... jednostavno se biračko tijelo ne identifikuje sa njim, iako on radi dobar posao po mom mišljenju. Tako sad prvi put u 20 godina imamo situaciju da SDA nije najjača stranka u Federaciji.
A stabilna vlast bez SDA se mogla formirati već u oktobru... sa SBB bi SDP imao manje-više stabilnu vlast kao i sada. Viši interesi su diktirali da se to ne uradi.
Ako zdravi elementi unutar SDA ne obuzdaju Tihićeve izdajničke tendencije, koalicija sa plaćenikom Radončićem je realna opcija.dinoEL wrote:sa SBB da postoji nešto stabilnoultima_palabra wrote: Sa Tihićem na čelu SDA ima stabilan pad sa svakim izborima... jednostavno se biračko tijelo ne identifikuje sa njim, iako on radi dobar posao po mom mišljenju. Tako sad prvi put u 20 godina imamo situaciju da SDA nije najjača stranka u Federaciji.
A stabilna vlast bez SDA se mogla formirati već u oktobru... sa SBB bi SDP imao manje-više stabilnu vlast kao i sada. Viši interesi su diktirali da se to ne uradi.mora da se šališ.
pa pola koševa kad nije odletilo u zrag zbog ideje dvojice SBB-ovaca da naprave zgradu od 12 spratova do pionirske doline.
Koalicija SDA sa Radoncicem?Skijaš wrote: Ako zdravi elementi unutar SDA ne obuzdaju Tihićeve izdajničke tendencije, koalicija sa plaćenikom Radončićem je realna opcija.
To je bila i ostala zelja Bandzaluke i Beograda,....Lakse bi bilo Dodiku da ucjenjuje i kasapi Bosnu,....Dabic i Cosic bi slavili,........1mustra wrote:Koalicija SDA sa Radoncicem?Skijaš wrote: Ako zdravi elementi unutar SDA ne obuzdaju Tihićeve izdajničke tendencije, koalicija sa plaćenikom Radončićem je realna opcija.
Ne, nego SDP-a. Radončić je svakako na prodaju a izbilo bi se i onaj argument o koaliciji SDP-a sa nacionalističkom SDA. Mene takav razvoj situacije ne bi obradovao, Radončić je mutan igrač u talu sa Keljmendijem, ali ako se protiv Dodikovih ultimatuma ne može obezbjediti podršku SDA, možda može Radončićevu.1mustra wrote:Koalicija SDA sa Radoncicem?Skijaš wrote: Ako zdravi elementi unutar SDA ne obuzdaju Tihićeve izdajničke tendencije, koalicija sa plaćenikom Radončićem je realna opcija.