FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Eborg

#951 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Eborg »

Ma i ove Sarajlije pisaju po svima s neke kvazi-visine a kada se njima vrati onda k'o uvrijedjene mlade cvile kao veliki branioci i patriote. Ja sam svaki put na sarajevskim stadionima docekan sa "Smrdis Zenico!" i "Jebem te Zenico!" pa me zaboli hasim i za vama i za Tuzlacima.

Druga je stvar sto Tuzlaci imaju nerasciscenih racuna sa vama oko ispadanja iz lige mada su sami sebi krivi.

Tuzlaci su OK ljudi, to sto oni ne zvizde na tudje himne ne treba uzimati za izdaju vec kao primjer kako se druge ekipe docekuju, bez obzira ko bio protivnik.

Licemjerno je zvizdati na srpsku himnu a puniti srpski budzet kupovinom pive, soka i keksa te punjenjem njedara njihovih pjevaljki te onda moralisati.
Skream

#952 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Skream »

a niste čuli kad se orilo sa sjevera "SILA NEBESKA"!!!
Skream

#953 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Skream »

It_is_a_Leclerc wrote:I danas standardni repertoar.
Od psovanja Sarajeva, preko vrijeđanja Krajine i Krajišnika, do psovanja Petog korpusa i uzvika: "Fikret Abdić".

Rijetko odvratna navijačka grupa. Rijetko.
SMRDO JEDAN!
PrtiBeeGee

#954 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

Od psovanja Sarajeva, preko vrijeđanja Krajine i Krajišnika, do psovanja Petog korpusa i uzvika: "Fikret Abdić".

AJDE LAZI LJUDE PEDERU LAZI ;-)
PrtiBeeGee

#955 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

Ako kazem SARAJEVSKE P........................................ ZNA SE ODG ;-)

Smradovi jedni samo lazite ljude SLOBODA trenutno bolja i od malog zelje i sarajeva zajedno. Samo na derbiju napunite stadion gdje ste na drugim utakmicama, nas na gostovanju ima sto vas kod kuce. Sta pricate papci jedni orunili ko je vrijedjo krajinu??? Kad se momci iz Bihaca vrate ako iko ima na ovom forumu neka kaze kako su docekani u Tz ko im je platio ulaznice pice ko ih je doceko sa "SILA NEBESKA" dok se orilo do malog lukavca ko im je pjevo DOBRO NAM DOSLI?????????? Kako god se okres smrdite na zavist kako godddddddddd.............. Jedino sto ste pravilo i tacno napisali je Ja J samo Zelju i Sarajevo i P Sarajevske i to ce se uvijek pjevati u Tuzli zapamtite toooooooo papcineeeeeeee jedne
Mračajski proto

#956 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Mračajski proto »

PrtiBeeGee wrote:Ako kazem SARAJEVSKE P........................................ ZNA SE ODG ;-)

Smradovi jedni samo lazite ljude SLOBODA trenutno bolja i od malog zelje i sarajeva zajedno. Samo na derbiju napunite stadion gdje ste na drugim utakmicama, nas na gostovanju ima sto vas kod kuce. Sta pricate papci jedni orunili ko je vrijedjo krajinu??? Kad se momci iz Bihaca vrate ako iko ima na ovom forumu neka kaze kako su docekani u Tz ko im je platio ulaznice pice ko ih je doceko sa uzvicima SILA NEBESKA dok se orilo do malog lukavca ko im je uputio uzvike DOBRO NAM DOSLI?????????? Kako god se okres smrdite na zavist kako godddddddddd.............. Jedino sto ste pravilo i tacno napisali je Ja J samo Zelju i Sarajevo i P Sarajevske i to ce se uvijek pjevati u Tuzli zapamtite toooooooo papcineeeeeeee jedne
1. Educiraj se

2. Ipak nemoj jer je previše za tebe

3. Baniran si

4. Hordama se možete sageti, džiberi iz provincije
Mračajski proto

#957 Re: FK Sloboda Tuzla

Eborg wrote:Ma i ove Sarajlije pisaju po svima s neke kvazi-visine a kada se njima vrati onda k'o uvrijedjene mlade cvile kao veliki branioci i patriote. Ja sam svaki put na sarajevskim stadionima docekan sa "Smrdis Zenico!" i "Jebem te Zenico!" pa me zaboli hasim i za vama i za Tuzlacima.

Druga je stvar sto Tuzlaci imaju nerasciscenih racuna sa vama oko ispadanja iz lige mada su sami sebi krivi.

Tuzlaci su OK ljudi, to sto oni ne zvizde na tudje himne ne treba uzimati za izdaju vec kao primjer kako se druge ekipe docekuju, bez obzira ko bio protivnik.

Licemjerno je zvizdati na srpsku himnu a puniti srpski budzet kupovinom pive, soka i keksa te punjenjem njedara njihovih pjevaljki te onda moralisati.
Je li samo treniraš ili? :lol: Odavno ne pročitah gori post. Valjda su Pujdo i Fliks ušli u svaku poru tvog života i sada imaš neviđene traume. :sad:

Uhvati se ti Senade Nurkić.
PrtiBeeGee

#958 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

SARAJEVSKE CURICE ;-)
Eborg

#959 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Eborg »

Svaki dan kad se probudim prvo pogledam u kartu nase lijepe domovine i pustim suzu sto nisam rodjen u Sarajevu. Ups, pa nije ni 60% "Sarajlija". Nema veze onda.

Kao sto rekoh - naucite da niste moralna vertikala ove drzave kao ni Tuzlaci, Zenicani, Mostarci, Banjalucani, Biscani, Travnicani itd. Mnogo posla u svacijim avlijama a u svoju se najmanje gleda.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#960 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Velkoski »

PrtiBeeGee wrote:Smradovi jedni samo lazite ljude SLOBODA trenutno bolja i od malog zelje i sarajeva zajedno.
:roll: :lol:
Mračajski proto

#961 Re: FK Sloboda Tuzla

Sigurno je neka rodbina ovom Eborgu. Šta misliš kako izgledaju? :lol:
Last edited by Mračajski proto on 29/03/2014 19:09, edited 1 time in total.
luckylaka

#962 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by luckylaka »

odgledao utakmicu nista od ovog nisam cuo.Postavi da i mi gluhi cujemo inace ces biti prijavljen za sirene mrznje i lazi.
Udbas

#963 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Udbas »

PrtiBeeGee wrote:Ako kazem SARAJEVSKE P........................................ ZNA SE ODG ;-)

Smradovi jedni samo lazite ljude SLOBODA trenutno bolja i od malog zelje i sarajeva zajedno. Samo na derbiju napunite stadion gdje ste na drugim utakmicama, nas na gostovanju ima sto vas kod kuce. Sta pricate papci jedni orunili ko je vrijedjo krajinu??? Kad se momci iz Bihaca vrate ako iko ima na ovom forumu neka kaze kako su docekani u Tz ko im je platio ulaznice pice ko ih je doceko sa "SILA NEBESKA" dok se orilo do malog lukavca ko im je pjevo DOBRO NAM DOSLI?????????? Kako god se okres smrdite na zavist kako godddddddddd.............. Jedino sto ste pravilo i tacno napisali je Ja J samo Zelju i Sarajevo i P Sarajevske i to ce se uvijek pjevati u Tuzli zapamtite toooooooo papcineeeeeeee jedne
Tako je, juriiiiiiš, poćeraj Joge!!!
PrtiBeeGee

#964 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

Image

Gledajte papci gledaj te i placiteeeeeeeee govori te kako necemo uci u PL govorite kako DR MR SC Ciro doso da uzme samo pare.. Sarajevske rupice ;-) U Sarajevu nema vise Sarajlija nemaaaaaaaaaaaaaa seljice zavladali onih i sto je bilo otjerali ste vi. Vidi svoje korijene i vidjet ces da su ti 490Km OD Sarajeva 8-) ;-)
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#965 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Picajzla »

Ovaj @leclerc nije normalan bgm. Covjek siri mrznju :-) :roll:
Eborg

#966 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Eborg »

luckylaka wrote:

odgledao utakmicu nista od ovog nisam cuo.Postavi da i mi gluhi cujemo inace ces biti prijavljen za sirene mrznje i lazi.
Je li bilo Krajisnika, tj. je li se zabrana gostovanja odnosi i Prvu ligu FBiH?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#967 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Velkoski »

Strašna koreo, sigurno ste noćima smišljali ovakvo nešto, stvarno neviđeno!
korisnik.1

#968 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by korisnik.1 »

Utakmica za 10. Posjeta za 10. Navijanje za 10. Kome ne treba ovakva Sloboda u PL, taj je lud.

Dalje što neki ovdje bacaju bombe, za 90 minuta navijanja nije bilo nikakvog spominjanja Sarajeva, možda pojedinačno ali od Fukara nije skandirano. A što se tiče dočeka Sili Nebeskoj, dovoljno je reći da smo im obezbijedili besplatan ulaz i ovacije koje su dobili. Onako kako su oni dočekali nas tako smo im se i odužili.
Teufik

#969 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Teufik »

korisnik.1 wrote:Utakmica za 10. Posjeta za 10. Navijanje za 10. Kome ne treba ovakva Sloboda u PL, taj je lud.

Dalje što neki ovdje bacaju bombe, za 90 minuta navijanja nije bilo nikakvog spominjanja Sarajeva, možda pojedinačno ali od Fukara nije skandirano. A što se tiče dočeka Sili Nebeskoj, dovoljno je reći da smo im obezbijedili besplatan ulaz i ovacije koje su dobili. Onako kako su oni dočekali nas tako smo im se i odužili.
Svaka cast :thumbup:
SSemir

#970 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by SSemir »

od citavog spominjanja krajine i bihaca ja sam danas jedino cuo na kraju utakmice ono skandiranje "jedinstvo bihac" i aplauz uz to...bas smo pokvareni mi tuzlaci :kiss:
Charuga
Globalni moderator

#971 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

PrtiBeeGee wrote:AJDE LAZI LJUDE PEDERU LAZI ;-)

Nikako ti ne valja ti način komuniciranja ...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» PrtiBeeGee

14 dana
luckylaka

#972 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by luckylaka »

Eborg wrote:
luckylaka wrote:

Je li bilo Krajisnika, tj. je li se zabrana gostovanja odnosi i Prvu ligu FBiH?
Hvala Bogu da je bila,,Sila Nebeska,,Ko to moze krajisnicima negdje ulaz zabraniti. :D
luckylaka

#973 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by luckylaka »

SSemir wrote:od citavog spominjanja krajine i bihaca ja sam danas jedino cuo na kraju utakmice ono skandiranje "jedinstvo bihac" i aplauz uz to...bas smo pokvareni mi tuzlaci :kiss:
Ma LAZE bolan onaj i pali raju.Sad se cujem sa mojim Krajisnicima kazu jeste bilo pojedinacnih ispada li ljudi ih docekali i ispratili pravo domacinski.Zahvaljuju se domacinima na gostoprimstvu. :thumbup:
spreca

#974 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by spreca »

korisnik.1 wrote:Utakmica za 10. Posjeta za 10. Navijanje za 10. Kome ne treba ovakva Sloboda u PL, taj je lud.

:thumbup: mozda i drugi sta nauce od nas.......ovo vec lici na sport i fudbal
Charuga
Globalni moderator

#975 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» It_is_a_Leclerc

14 dana
Post Reply