Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bruce lee wrote:ne znam odgovor, ali samo da kazem da ti je bezze taj novi avatar sorry za offtopic
Novi avatar ima sentimentalnu, a ne upotrebnu vrijednost
Imaš pp!
et' sad nemoj reci da nema upotrebnu vrijednost, svega ti
odgovor jos uvijek ne znam, gugl kaze da postoji nekakva vojsca u sloveniji, al mi ne izgleda kao rodno mjesto nekog vojskovodje mozda se pero bolje snadje..
Pera Trta wrote:Od ovih na Wikipediji nije nijedan, a ni ja ih ne znam više.
Kako bolan nije nijedan od ovih sa Wiki, poznat je čovjek - inicijali S.S., resavski vojvoda.
Hebi se, ja mislio 1.svjetski rat, a ono 1.srpski ustanak ...tek vidjeh ono U
Pa da, srpski sin od Resave slavne, Stevan Sinđelić (PS.kako su mu ugradili glavu u Ćele-kulu, kad kažu da je raznio i sebe i barutanu da ne padne Turcima u ruke?)
Misterija valjda je bio podalje od tog bureta baruta Sad ako hoćeš postavljaj novo pitanje ili odgovaraj na pitanje o posljednjem narodnom heroju - eto znaš kako je dotični poginuo
nellington wrote:Misterija valjda je bio podalje od tog bureta baruta Sad ako hoćeš postavljaj novo pitanje ili odgovaraj na pitanje o posljednjem narodnom heroju - eto znaš kako je dotični poginuo
nellington wrote:Misterija valjda je bio podalje od tog bureta baruta Sad ako hoćeš postavljaj novo pitanje ili odgovaraj na pitanje o posljednjem narodnom heroju - eto znaš kako je dotični poginuo
Sa kojim događajem iz daleke prošlosti je Adolf Hitler povezivao smrt Frenklina Ruzvelta, nadajući se da će ona dovesti do "čuda", na isti način kako je smrt vladara iz tog ranijeg rata dovela do preokreta?
Pera Trta wrote:Sa kojim događajem iz daleke prošlosti je Adolf Hitler povezivao smrt Frenklina Ruzvelta, nadajući se da će ona dovesti do "čuda", na isti način kako je smrt vladara iz tog ranijeg rata dovela do preokreta?
Pera Trta wrote:Sa kojim događajem iz daleke prošlosti je Adolf Hitler povezivao smrt Frenklina Ruzvelta, nadajući se da će ona dovesti do "čuda", na isti način kako je smrt vladara iz tog ranijeg rata dovela do preokreta?
Smrt carice Jelisavete i cara Pjotra Trećeg 1763?
Da, da ...Brandenburško čudo i kraj Sedmogodišnjeg rata.