Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ole69

#951 Re: Horde Zla

Post by ole69 »

Znaći Cetinje je pitarski grad. :D 8)
Mračajski proto

#952 Re: Horde Zla

Post by Mračajski proto »

Ja mislim da ovaj nešto muti. :mrgreen:
cetinje

#953 Re: Horde Zla

Post by cetinje »

Izvinjavam se ako kome smetam na forumu..ima dosta Cetinjana sto navijaju za torcidu i za grobare,ali ima i nas za Bordo..nema da se brine...
Oligarh

#954 Re: Horde Zla

Post by Oligarh »

DOŠLO JE DO PROMJENE VREMENA I MJESTA POLASKA ZA PODGORICU!!!!

OSTALE DETALJE ĆEMO OBJAVITI U SRIJEDU UJUTRO!!!!

NIJE NIŠTA DRASTIČNO, NE BRINITE :)

Everest Travel Team
north

#955 Re: Horde Zla

Post by north »

Hm, ja moram priznati da sam poletio sa dvije čestitke, ali kad čovjek bolje malo razmisli pogotovo nakon izjava "imali ste podršku 91, imati će je i 2012 :-) , pa onda da ima dosta cetinjana koji su bordo :-) , ja vala ne znam za takve :D ...

ali hajde, ako je iskren svaka mu čast, u suprotnom, malo se zajebao sa računicom....

treba stati sa tom pričom i posvetiti se gostovanju decenije 8)
MightyMatch

#956 Re: Horde Zla

Post by MightyMatch »

north wrote:Hm, ja moram priznati da sam poletio sa dvije čestitke, ali kad čovjek bolje malo razmisli pogotovo nakon izjava "imali ste podršku 91, imati će je i 2012 :-) , pa onda da ima dosta cetinjana koji su bordo :-) , ja vala ne znam za takve :D ...

ali hajde, ako je iskren svaka mu čast, u suprotnom, malo se zajebao sa računicom....

Dzukanovic stajl :mrgreen: .Fakat je da su Cetinjani 90%Djetici i da nemogu smisliti ove iz nebeskog naroda.
iako su i jedni i drugi pravoslavci ali nesto kao siti i suniti :Ovi fakat nisu pravili zuluma devedesetih,provjereno.Nego bas kokosari od Golubovca,Grbalja,Niksica itd.
Ako je iskren svaka mu cast,ali ako mulja onda prvo mulja samog sebe.
A bratski gradovi ili opstine su i vidju vraga Novo Sarajevo kao i Velika Kladusa :D
pirmin

#957 Re: Horde Zla

Post by pirmin »

-LIBERO- wrote:
U četvrtak prije utakmice ( na štandu ispred stadiona ) i na poluvremenu utakmice ( na sjevernoj tribini ) vršit će se prodaja :

Majice "HORDE ZLA" 15 KM

Image
Ima li nacina da mi iz Dijaspora crew dodjemo do ove majice?
Ako se da nekome javiti putem PP-a.
zlajapravaraja

#958 Re: Horde Zla

Post by zlajapravaraja »

leškarenje wrote:Ovaj fakat nesto muti :-D
Ma klasicna taktika zastrasivanja i/ili kuhanja :-) , mislim da je vise nego ocigledno.

Previse je slatkorjeciv, a prica mu je bosanska, tj. pise sa svih 7 padezha :-D

Sjetite se "UREDNIKA" sa one druge teme i njegovih namjera :wink:

Pamet u glavu Hordasi.
donja_crtica

#959 Re: Horde Zla

Post by donja_crtica »

Nema potrebe da se čovjeku ne vjeruje.

Hvala na lijepim rječima i to je to :)
medaris

#960 Re: Horde Zla

Post by medaris »

Pozdrav svima
Imam namjeru ici u Podgoricu na tekmu pa sam pretrazivao po netu i vidjeo sam da se moze ici u aranzmanu dvije agencije:
1 Centroturs 39KM bus plus 4KM osiguranje i oni obezbijedjuju kartu
2 Everest Travel 37KM bus i osiguranje ali ako nisi clan UNFCS kartu moras kupiti na sadijonu
Posto nemam iskustva sa gostovanjma i sa ovim agencijama molio bih vas za pomoc sta vi mislite i sa kojom agencijom ide vecina raje
Hvala
Frank Sinatra

#961 Re: Horde Zla

Post by Frank Sinatra »

1 Centroturs 39KM bus plus 4KM osiguranje i oni obezbijedjuju kartu
2 Everest Travel 37KM bus i osiguranje ali ako nisi clan UNFCS kartu moras kupiti na sadijonu
Posto nemam iskustva sa gostovanjma i sa ovim agencijama molio bih vas za pomoc sta vi mislite i sa kojom agencijom ide vecina raje
Pozdrav,

Evo ti odgovora na obje stavke:

1) Centrotours ti ne obezbjedjuje kartu, odnosno nije ukljucena u cijenu. Sve pise na njihovoj web stranici. Ako putujes sa njima, kartu kupujes na stadionu (ako ih bude).
http://www.centrotours.ba/loc/zetasarajevo.wbsp

2) Nije istina da ako nisi clan UNFKS kartu kupujes na stadionu. Ako putujes sa UNFKS odnosno Hz, koji zvanicno putuju sa Everest travelom, bice ti omoguceno da kupis kartu u autobusu. Da li ce biti na polasku ili prilikom dolaska, jos nema zvanicne informacije. UNFKS je u saradnji sa klubom trebovao karte za sve putnike koji putuju sa Everestom.

Na koji nacin zelis putovati, zavisi iskljucivo od tebe. Horde zla/UNFKS zvanicno putuje sa Everestom. Centrotours organizuje sam za sebe. Sva organizacija puta i koordinacija navijaca koju radi UNFKS ide preko Everesta. Bitno je da imas mogucnost da otputujes kako zelis (mozes i autom). Moja preporuka je da putujes sa Hz, ali svako odlucuje za sebe i nista nije pod moranjem.

Vidimo se u Podgorici.
Pitar s Kariba

#962 Re: Horde Zla

Post by Pitar s Kariba »

north wrote:Hm, ja moram priznati da sam poletio sa dvije čestitke, ali kad čovjek bolje malo razmisli pogotovo nakon izjava "imali ste podršku 91, imati će je i 2012 :-) , pa onda da ima dosta cetinjana koji su bordo :-) , ja vala ne znam za takve :D ...

Ovo je živa istina! Svaka čast za Cetinje! Nažalost, bili su u manjini. Danas su, nadam se, druga vremena.

cetinje

#963 Re: Horde Zla

Post by cetinje »

Moze li iko da se javi na private da ga pitam u vezi karata za pg..nema sanse da mozemo dobiti karte za tribinu na koju ce biti smjestene horde...boga nema ko ce to da odradi..morate da pomognete..neko ko sigurno ide od vas da me kontaktira i kaze kako doci do karata..pozdrav sa Cetinja SARAJEVU...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#964 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

Ljudi koji idu iz Sarajeva autima će valjda kupovati na stadionu..
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#965 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

edit: post editovan da ne pravi pometnju. :D
cetinje

#966 Re: Horde Zla

Post by cetinje »

Samo neka se neko javi od ekipe i to je to...na pp i bice sve ok,ali kako god ja vas cekam od 12 sati na stadionu necu vas promasit sigurno..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#967 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

VAZNO

Cijena karte je 4 eura. Sutra i prekosutra, tj. utorak i srijeda, u periodu od 18h do 20h u cafe El Kasbah ce se moci uplatiti gore navedeni iznos za karte ZA SVE PUTNIKE U PODGORICU. Dakle, bilo da idete autobusima preko UNFKS ili u privatnom aranzmanu, novac za karte donesite sutra ili prekosutra u datom terminu.

Preuzimanje karata ce biti na zbornom mjestu prije Podgorice koje ce biti naknadno napisano.
DRUGOG NACINA ZA KUPOVINU ULAZNICE NECE BITI!

Jos jednom ponavljam, uplatite kartu sutra i prekosutra u El Kasbahu, a istu cete preuzeti na zbornom mjestu SVIH VOZILA koja idu u Podgoricu!
Frank Sinatra

#968 Re: Horde Zla

Post by Frank Sinatra »

Libero, libero... ne lupaj :D
VAZNO

Cijena karte je 4 eura.
Sutra i prekosutra, tj. utorak i srijeda, u periodu od 18h do 20h u cafe El Kasbah ce se moci uplatiti gore navedeni iznos za karte ZA SVE PUTNIKE U PODGORICU. Dakle, bilo da idete autobusima preko UNFKS ili u privatnom aranzmanu, novac za karte donesite sutra ili prekosutra u datom terminu.

Preuzimanje karata ce biti na zbornom mjestu prije Podgorice koje ce biti naknadno napisano.

Jos jednom ponavljam, uplatite kartu sutra i prekosutra u El Kasbahu, a istu cete preuzeti na zbornom mjestu SVIH VOZILA koja idu u Podgoricu!

Kada uplatite kartu dobicete potvrdu od UNFKS da ste uplatili. Sa tom potvrdom mozete preuzeti kartu u Crnoj Gori. Za navijace Sarajevo predvidjeno je 1100 karata. Vise od toa nece biti ni stampano ni pusteno u prodaju. Obavjestite sve koji namjeravaju ici da znaju za ovo.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#969 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

E odlicno, ovo nisam ni ja znao, za mene je ovo nova info. A jako mi je potrebna :D :dance: :thumbup:
_Reds_

#970 Re: Horde Zla

Post by _Reds_ »

leet wrote:VAZNO

Cijena karte je 4 eura. Sutra i prekosutra, tj. utorak i srijeda, u periodu od 18h do 20h u cafe El Kasbah ce se moci uplatiti gore navedeni iznos za karte ZA SVE PUTNIKE U PODGORICU. Dakle, bilo da idete autobusima preko UNFKS ili u privatnom aranzmanu, novac za karte donesite sutra ili prekosutra u datom terminu.

Daj mislim, pa zasto samo od 6 do 8, moram na posao pa jos jednom odlaziti u grad po ovoj sparini, ne kontam ako je vec u kaficu zasto ne moze u toku citavog dana.

Drugo, gdje je zborno mjesto i u koliko sati. Neki nemogu uzeti slobodan dan sa posla, ali ce izaci ranije tamo oko dvice tamo da bi bili u Podgorici u 6.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#971 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

Kada uplatite kartu dobicete potvrdu od UNFKS da ste uplatili. Sa tom potvrdom mozete preuzeti kartu u Crnoj Gori. Za navijace Sarajevo predvidjeno je 1100 karata. Vise od toa nece biti ni stampano ni pusteno u prodaju. Obavjestite sve koji namjeravaju ici da znaju za ovo.

Mogu ti samo prenijeti ovo, ni ja ne znam više od ovoga.

Napomena i ovdje da se karta plaća eurima !
-LIBERO-
Čiča Gliša

#972 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Evo da prebacimo ovo na novu stranicu jer je ovo jako bitna stvar za svu raju koja krece prema Podgorici.
VAZNO

Cijena karte je 4 eura.
Sutra i prekosutra, tj. utorak i srijeda, u periodu od 18h do 20h u cafe El Kasbah ce se moci uplatiti gore navedeni iznos za karte ZA SVE PUTNIKE U PODGORICU. Dakle, bilo da idete autobusima preko UNFKS ili u privatnom aranzmanu, novac za karte donesite sutra ili prekosutra u datom terminu.

_Reds_

#973 Re: Horde Zla

Post by _Reds_ »

leet wrote:

Mogu ti samo prenijeti ovo, ni ja ne znam više od ovoga.

Napomena i ovdje da se karta plaća eurima !
Ma nigdje veze fakat, cuj eurima i ovdje, ides u baku da razmjenis par eura. Mislim zar te pare nije moglo razmjeniti UNFKS, ti plasti 8kermi, oni kad skupe pare zamjene sve u eure.

Organizacija nema sta.
Frank Sinatra

#974 Re: Horde Zla

Post by Frank Sinatra »

Ti slobodno nemoj ici.
_Reds_

#975 Re: Horde Zla

Post by _Reds_ »

Frank Sinatra wrote:Ti slobodno nemoj ici.
Eto idi ti, besposlne po citav dan si ionako.

ne vidim zaista zato udruzenju nije lkase bilo zamjeniti pare, nego da sve pojadinacno mijenja, ako mi neko da neko objasnjenje uredu ja cu da ga prihvatim.
Post Reply