Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
translater wrote:da im sve nesposobno....aaaarrrgggghhhh....
sta kazes daje rangers seltic oba tima daju gol
ako ovako bude cjelu godinu nevalja se ni kladiti
a sad vidim dobar i ovaj atletik bilbao na popravnom jaooooo
danas sam prvi puta kupio 'sigurne' parove (platio sam 100 kuna) i dobio sam informaciju da danas treba igrati na tours u odbojci i na liverpool protiv blackpoola....
igrati cu u betadria.com kladionici, jer je trenutacno to jedina online klada u kojoj imam saldo, a u odnosu na neke druge imaju i bolje koef. na betadriji su 1,45 na tours i 1,95 na liverpool...
sta ce ba proci ove jade jadni ipsvic ne mogu uzeti.celzi koji je kanta za napucavanje u zadnje vrijeme 7 golova im uvali,arsenal ne moze ni X izvuci .
ps. jedno pitanje,onaj bingo po kladionicama jel ono ide koji broj izvucem toliko para dobijem.izvucem broj 25 na 50KM i dobio sam 50KM?
vbm wrote:danas sam prvi puta kupio 'sigurne' parove (platio sam 100 kuna) i dobio sam informaciju da danas treba igrati na tours u odbojci i na liverpool protiv blackpoola....
igrati cu u betadria.com kladionici, jer je trenutacno to jedina online klada u kojoj imam saldo, a u odnosu na neke druge imaju i bolje koef. na betadriji su 1,45 na tours i 1,95 na liverpool...
sta ce ba proci ove jade jadni ipsvic ne mogu uzeti.celzi koji je kanta za napucavanje u zadnje vrijeme 7 golova im uvali,arsenal ne moze ni X izvuci .
ps. jedno pitanje,onaj bingo po kladionicama jel ono ide koji broj izvucem toliko para dobijem.izvucem broj 25 na 50KM i dobio sam 50KM?
Ne ..Moras imat svih 6 pogodjenih...na kojoj cifri izvuce tvoj sesti broj toliko para dobijes
vbm wrote:danas sam prvi puta kupio 'sigurne' parove (platio sam 100 kuna) i dobio sam informaciju da danas treba igrati na tours u odbojci i na liverpool protiv blackpoola....
zanima me sto vi mislite, hoce li to proci?....
Hoces kupit od mene 2 sigurna ..10000 % prolaze ... 1000 KM