Dile wrote:suti, kod mene su 3 parabez_ideje wrote:Mene vise brine sto mi se umjesto para rebara,sad vide 2 paraovaj ce me retim ishrane sahranit
Ah.....srecom tu je Dile,i ja se odma osjecam bolje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Dile wrote:suti, kod mene su 3 parabez_ideje wrote:Mene vise brine sto mi se umjesto para rebara,sad vide 2 paraovaj ce me retim ishrane sahranit
bez_ideje wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ah.....srecom tu je Dile,i ja se odma osjecam bolje![]()
e ti si baš kul xDsmoki_choko wrote:ja volem krupnije mrsavice
a ti nisiDream-catcher wrote:e ti si baš kul xDsmoki_choko wrote:ja volem krupnije mrsavice
znaci,izgled nije vazanDream-catcher wrote:Sve cure mogu biti sexy samo ako znaju biti zavodljive, ako znaju koketirati........
Dream-catcher wrote:e ti si baš kul xDsmoki_choko wrote:ja volem krupnije mrsavice
Vragolan wrote:Dream-catcher wrote:e ti si baš kul xDsmoki_choko wrote:ja volem krupnije mrsavice
znam da je off topic
a sta znaci ovo boldirano
koliko sam primjetio ovo mladez masovno koristi
ma koji su to samo vragolaniVragolan wrote:koliko sam primjetio ovo mladez masovno koristi
drekalica28 wrote:
pretpostavljam.....u nedostatku elana da stave ovaj smajliili ovaj
oni stave xD.
u ovo boldiranom lezi zec, sve je bilo ok dok nisi napisalal ovo "opravdanje" za muskarca, vi zene ste same sebi krive sto vam muskarci govore da ste debele, vi same sebi nabijate nekakve komplekse, koliko sam vidio na ovoj temi velika vecina muskinja vise voli da ljulja nego da zulja, naravno ukusi su razlicitibabyline wrote:u pravu si da se kod muskih tolerisa i bojler i tako to i sve je to ko fol privlacno... samo ne valja ti poredjenje... ipak je 7 kila na manju zensku osobu puno vise viska nego 6 kg na recimo korpulentnijeg muskarca od 84 kg...male_okice wrote:
e sad pitanje je koliko se on trudi oko tebe?! Mislim da se generalno vodi vise racuna o tome koliko zena ima kg a koliko muskarac. Npr niko ne govori muskarcu da se udebljao ili da je debeo dok se jednoj zeni to nabaci na nos 300 puta. Konkretno moj primjer: prije udaje 55kg 1,5 godina poslije udaje 62, sa mojim dragim se isto to desilo prije zenidbe 84; 1,5 godina poslije 90 samo sto njemu niko dosad nije rekao a jesi se udebljao ili ovo ono a meni je 100 ljudi reklo a ti se pravo ubucila ovo ono. Pravo me vise nervira. E to je ono sto nije fer, a cak je i on rekao kako mi se guza povecala i posto je ona 1 sedmicu citavu jeo spinat nije vise spominjao.
miscini da tebi tvoj nije bio ok, dok si se nasla prozvanombabyline wrote:vragolan, ja ovo sa matematicke strane... no hard feelings..
moj vikend je bio dobar... mensceni da tebi tvoja nije dala
babyline wrote:jok,ba losa procjena, bezzeze se ofiras, lose procjenjena meta i odstojanje...
babyline wrote:ne bih da se hvalim, ali
babyline wrote:ma ne bih ja![]()
![]()
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=XD Evo objasnjenja koliko hocesVragolan wrote:Dream-catcher wrote:e ti si baš kul xDsmoki_choko wrote:ja volem krupnije mrsavice
znam da je off topic
a sta znaci ovo boldirano
koliko sam primjetio ovo mladez masovno koristi

alami*mima* wrote:eki
smoki_choko wrote:a ti nisiDream-catcher wrote:e ti si baš kul xDsmoki_choko wrote:ja volem krupnije mrsavice