MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#951 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Koliko jos borbi ima do Mirka ? 
- Creasy
#952 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma stara gleda Zvezde Granda na onom drugom TV-u gdje ima FC, pa moram gledati na OBN-u.dječak sa šibicama wrote:Neki vrsni poznavatelj borilackih vjestina, pogadja popbjednika na osnovu rukovanja i pogleda prije meca![]()
FC i uzivas. Kakav OBN.
- Creasy
#953 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bubalo1 wrote:Koliko jos borbi ima do Mirka ?
Evo izlazi kolega Mirko.
- dzeno123
#954 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Znaci ja sam ostao sokiran.dječak sa šibicama wrote:Neki vrsni poznavatelj borilackih vjestina, pogadja popbjednika na osnovu rukovanja i pogleda prije meca![]()
FC i uzivas. Kakav OBN.
- 4m3l
#955 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mirko dobio kakvi su utisci ?
-
Strauss
#956 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
evo pogledah upravo ovaj snimak i na osnovu vidjenog jedini ispravan potez ce biti ako u potpunosti ispostuje naziv ovog eventa. nema on vise kuveta nizasta.4m3l wrote:Mirko dobio kakvi su utisci ?
- amra67
#957 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mirko je jako spor.Udarci su mu previse bazirani na snagu i samim tim gube brzinu. Nema kombinacija koje idu tecno sve se svodilo jedan,dva sa puno snage. Mislim da je uzrok tome sto je Mirko usao u godine kad misici vise nisu fleksibilni i kad postaju kratki i pretvrdi umjesto da su opusteni i izduzeni sto im daje brzinu i vecu pokretljivost.Takodje pokreces ih sa manje snage sto rezultira manje trosenje energije. Druga stvar je sto mi ide na zivce to sto Mirko uvijek vidi problem u necemu drugom umjesto da prizna sam sebi i kaze godine su ucinile svoje i vrijeme je za penziju.Ja razumijem njega sa jedne strane jer on ima volju ali tijelo ne moze vise da sprovede u djelo to sto ti je na umu jer te ne slusa. Ti znas kako treba ali um i tijelo nisu vise zajedno. Pogotovo kad si pod pritiskom to dvoje ne funkcionise zajedno jer ti i koncentracija opada.Da je nastupio protiv nekog mladjeg osramotio bi se jos u prvoj rundi. Ali ko ce mu to dokazati?..4m3l wrote:
Mirko dobio kakvi su utisci ?
- dječak sa šibicama
#958 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa ovo mu je oprostajna borba, nema vise, finito.
Onaj Rumun, e ono ce biti sampion. Koji rad nogu, ko Mirko iz najboljih dana.
Onaj Rumun, e ono ce biti sampion. Koji rad nogu, ko Mirko iz najboljih dana.
- dzeno123
#959 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja sam strahovao kako ce ova borba proci. Nekako je s godinama pracenja mma i k1 on prirasto srcu pa uvijek sam emotivno vezan za njegove borbe ali da je vrijeme da se povuce, vrijeme je.
- Loulou
#960 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ovo je stvarno najbolji review:
Mirkecu je odavno vrijeme za mirovinu, ali on nikako da ode. Jasno je meni da je to ogromna promjena u životu, ali ne daj Bože većeg zla. Svaka čast što je organizirao ovu borbu i zabavio ljubitelje ali sad nek' se posveti mlađim naraštajima i njima pomogne u postizanju onoga što je on postigao.amra67 wrote:Mirko je jako spor.Udarci su mu previse bazirani na snagu i samim tim gube brzinu. Nema kombinacija koje idu tecno sve se svodilo jedan,dva sa puno snage. Mislim da je uzrok tome sto je Mirko usao u godine kad misici vise nisu fleksibilni i kad postaju kratki i pretvrdi umjesto da su opusteni i izduzeni sto im daje brzinu i vecu pokretljivost.Takodje pokreces ih sa manje snage sto rezultira manje trosenje energije. Druga stvar je sto mi ide na zivce to sto Mirko uvijek vidi problem u necemu drugom umjesto da prizna sam sebi i kaze godine su ucinile svoje i vrijeme je za penziju.Ja razumijem njega sa jedne strane jer on ima volju ali tijelo ne moze vise da sprovede u djelo to sto ti je na umu jer te ne slusa. Ti znas kako treba ali um i tijelo nisu vise zajedno. Pogotovo kad si pod pritiskom to dvoje ne funkcionise zajedno jer ti i koncentracija opada.Da je nastupio protiv nekog mladjeg osramotio bi se jos u prvoj rundi. Ali ko ce mu to dokazati?..
- amra67
#961 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
http://www.youtube.com/watch?v=JVOrGuH3 ... ata_player
Lijepo cuti da ima djevojaka sa prostora bivse Yu koje su ozbiljno i profesionalno usle u ove vode
Lijepo cuti da ima djevojaka sa prostora bivse Yu koje su ozbiljno i profesionalno usle u ove vode
- Loulou
#962 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ima ih sigurno još, ali ne dobiju publicitet. "Nije to za žene" itd.
- amra67
#963 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mark Hunt vs Stefan Struve completes all heavyweight UFC-146 
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#964 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Evo ga i highligt ....dobar nokaut za jedno minut ipo...amra67 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=JVOrGuH3 ... ata_player
http://www.youtube.com/watch?v=4J8VFWqF ... re=related
Ako bi bili u braku, nadam se da bi se dobro slagali
- amra67
#965 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ovo nije bio nokaut. ovo je bila rampaUnscarD wrote:Evo ga i highligt ....dobar nokaut za jedno minut ipo...amra67 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=JVOrGuH3 ... ata_player
Ako bi bili u braku, nadam se da bi se dobro slagali
p.s. ko je njen trener posto vidim da ima holandski stil kickboksa??
- Loulou
#966 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bravo Sanja! Valjda se pojavi i neka BiH Sanja. Za sada, tu je Olja Žerajić.UnscarD wrote:Evo ga i highligt ....dobar nokaut za jedno minut ipo...
- drugodtvogdruga
#967 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sve je to kul za te zene ali nosite to sada ;D haha, bih treba prvo da ima par muskaraca u ufc-u ili negdje u nekoj boljoj organizaciji da imamo za koga navijati, bektic bi mogo biti prvi bosanac da uzme pobjedu u ufc-u, ili stojnic ako se ikada vrati u ufc, fakat sta se desava s tim likom zna li iko, lafo vraca se u ufc-u ovo ono a nea ga ko hljeba u somaliji
- amra67
#968 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cisto sumnjam da ce Stojnic u ufc sa 33 godine i sa rezultatima koje ima iza sebe. Takodje golden glory kao njegov menadjment ne sjedi bas najbolje kod ufc. Neki dan nakon Overeema i Siyar Bahadurzada je napustio golden glory.Golden glori pokusava i zeli da bude organizator meceva kako u kickboxu tako i u mma. I vjerovatno je to jedino mjesto gdje ce mo ga gledati.Mislim da ce prije neko drugi sa prostora Bosne dobiti sansu u ufc nego sam Denis.Takodje ne znam jel ko od vas prati sta se sve dogadaja oko Buakaw Por. Pramuka. Drama !!! Mada poznajem situaciju u Tajlandu kad se radi o kampovima i muay thai skolama tj. kako se treneri i vlasnici tih skola odnose prema borcima koji predstavljaju njihovu skolu .Ali ovo me je iznenadilo jer se radi o Buakaw Por. Pramuku koji ocigledno nije izuzetak u svemu tomedrugodtvogdruga wrote:sve je to kul za te zene ali nosite to sada ;D haha, bih treba prvo da ima par muskaraca u ufc-u ili negdje u nekoj boljoj organizaciji da imamo za koga navijati, bektic bi mogo biti prvi bosanac da uzme pobjedu u ufc-u, ili stojnic ako se ikada vrati u ufc, fakat sta se desava s tim likom zna li iko, lafo vraca se u ufc-u ovo ono a nea ga ko hljeba u somaliji
- chengaba
#969 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ima borbu u Rusiji sa Riccom Rodriguezom sad 23.drugodtvogdruga wrote:sve je to kul za te zene ali nosite to sada ;D haha, bih treba prvo da ima par muskaraca u ufc-u ili negdje u nekoj boljoj organizaciji da imamo za koga navijati, bektic bi mogo biti prvi bosanac da uzme pobjedu u ufc-u, ili stojnic ako se ikada vrati u ufc, fakat sta se desava s tim likom zna li iko, lafo vraca se u ufc-u ovo ono a nea ga ko hljeba u somaliji
- drugodtvogdruga
#970 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
^ znaci nista od UFC-a za Stojnica? Jebada onda, sam je potvrdio za sa-x ja mislim da ce biti u maju negdje, ako mu je to propalo katastrofa onda za njegovu karijeru, to u rusiji je pizdarija, nema nista od tog.
-
Strauss
#971 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
i tako.. ubi ova pauza
ima li kakva kvalitetna priredba izvan ufc-a
-
enisss
#972 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma sta ubi..smori meStrauss wrote:i tako.. ubi ova pauza![]()
-
Strauss
#973 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ja sam juce gledao 84(opet)enisss wrote:ma sta ubi..smori meStrauss wrote:i tako.. ubi ova pauza![]()
ima li kakva kvalitetna priredba izvan ufc-a....jedino da pocnemo gledati ovaj Ultimate fighter...doduse nemam ni pojma gdje bih to gledao
a tuf.. pa skidati ko uvijek do sad, ja preko mma trackera. samo ovaj tuf mi je negledljiv skroz zbog trenera koje ocima ne mogu
- dzeno123
#974 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mozete li mi pojasnit kako da skidam ovo oko tufa, koja je prva epizoda i koliko ih je uopste izaslo do sad?
-
Strauss
#975 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
pa odakle inace skidas tuf?(prosle sezone) ja skidam sa mma trackera(kao sve uostalom vezano za mma). trebalo bi da su dvije dosad izasle, svake sedmice jedna.