motorola01 wrote:Trenutno u fazi dolaska![]()
like it
Moderator: anex
motorola01 wrote:Trenutno u fazi dolaska![]()
trenutno ih nigdje nema u gradu, pa ako neko zna neku skrivenu lokaciju gdje ih se moze naci neka napise? hvala unaprijedRootboi wrote:opa22 wrote:
i svakako sve tenisice su obavezno bijele boje![]()
![]()
isti sam

nisu redovno, preko petobanke zaračunavaju porez ali zna proletiti paket bez poreza i to počesto, e sad ako je milja naruđbe i sl. odmah upada u sistem, oko stoje dvije većina prodže onako...Lud i ponosan wrote:Ima li gdje snizenja u gradu kakvih starki (odnosno tena u globalu), a jos me interesuje narucuje li neko preko ejeba?![]()
Isplati li se pazariti i obracunavaju li futavci redovno carinu i pdv?![]()
Dankesen.
nisu redovno, preko petobanke zaračunavaju porez ali zna proletiti paket bez poreza i to počesto, e sad ako je milja naruđbe i sl. odmah upada u sistem, oko stoje dvije većina prođe onako...Lud i ponosan wrote:Ima li gdje snizenja u gradu kakvih starki (odnosno tena u globalu), a jos me interesuje narucuje li neko preko ejeba?![]()
Isplati li se pazariti i obracunavaju li futavci redovno carinu i pdv?![]()
Dankesen.
Auuu,nisam očekivao da su toliko,sjećam se nekih cijena,59KM ako se ne varam da su nekad bile.Frooteky wrote:oko 100 KM su starke
ma bezobrazluk cisti, koriste komplekse urabanih i nabijaju cijeneFrooteky wrote:oko 100 KM su starke
funta je oko 3 KMLud i ponosan wrote:U UK su do 30 funti... Plafon.Frooteky wrote:i vani su oko 50-ak€ htjela meni stara u Beču uzet´ , a i na ebayu i sličnim radnjama je ista cijena
tacno, oko svegaLud i ponosan wrote: Jebu nas od odjece, obuce, tehnike, do goriva,struje,vode....
da li se mogu kod nas (Sarajevo) kupiti iste ovakve tene i gdjeladyblue18 wrote:Starke uglavnom (iako nisam neki veliki ljubitelj tenisica), a u zadnje vrijeme ovakve slicne
MIslim da zadovoljavaju kriterij za podruma.

Nego, gdje si ove zadnje uzeo i koji je model i koji je brojbabin_sin wrote:Za košarku ove
a za fudbal ove
Uploaded with ImageShack.us
a ove za čaršije
samo su kod mene plave
Imam i ja ovakve, samo crne, vec najmanje 3 godine ih imam i jos uvijek se mogu nositi.Mr Hiccup wrote:trenutno ih nigdje nema u gradu, pa ako neko zna neku skrivenu lokaciju gdje ih se moze naci neka napise? hvala unaprijedRootboi wrote:opa22 wrote:
i svakako sve tenisice su obavezno bijele boje![]()
![]()
isti sam
Nije istina. Zavisno od modela starke pocinju od £40 pa do nekih £60 ili u prevodu oko 100-150km, zavisno od modela.Lud i ponosan wrote:U UK su do 30 funti... Plafon. Sto je 70km. A ja cisto sumnjam da su istog kvaliteta kao ove nase. Da ne spominjem standard.Frooteky wrote:i vani su oko 50-ak€ htjela meni stara u Beču uzet´ , a i na ebayu i sličnim radnjama je ista cijena
i ja imam, trece po redu od kad znam za sebe. ove trenutne su 2010., tako da je vakat da se mijenja. hvala puno. znas li cijenu slucajno?NeyDan wrote: Imam i ja ovakve, samo crne, vec najmanje 3 godine ih imam i jos uvijek se mogu nositi.
A iste ovakve bijele sam u subotu vidio u Interexu na Pofalicima, na 2. spratu, u nekakvom outletu pored Oviesse.
Funta nekad davno davno bila 3KM.Zadnjih nekoliko godina se vrti izmedju 2,20-2,35KM,tako da sta god da kupujete putem neta kupujte u funtama,a ne u eurima...Frooteky wrote:funta je oko 3 KMLud i ponosan wrote:U UK su do 30 funti... Plafon.Frooteky wrote:i vani su oko 50-ak€ htjela meni stara u Beču uzet´ , a i na ebayu i sličnim radnjama je ista cijena
opa22 wrote:valjda kupujte u eurima a ne u funtima
Ne.Nije ista cijena u funtama i eurima.Kad preracunas cijenu u KM,ispadne jeftinije u funtama ali i u dolarima najcesce.opa22 wrote:valjda kupujte u eurima a ne u funtima