PlayStation 3
Moderator: Benq
- Lucazode
#951 Re: PlayStation 3
Takav je kod mene. Malo je bucniji od prvog slima. Verziju od 12 GB mozes kupiti ali brzo ces se naci u situaciji kako gledas HD po oglasima. Sve ok.
- Boateng
- Lucazode
#953 Re: PlayStation 3
Iskreno znao se pregrijat pa zaledi na XMB-u. To je prestalo odkako sam ga stavio uspravno da stoji. Mozda i nije do toga. Probaj guglat.
- arnes_king
#954 Re: PlayStation 3
Nisam shvatio tvoje pitanje drug, a ne mozes da bi igrao novije igre moras imati odgovarajuci minimalni firmware za tu igru ..... jedino ti preostaje CFW, ne znam zasto ga toliko izbjegavas jer uvjek se na OFW bez problema moze vratitiSwatkiMawi13 wrote:A sta sam ja pitao ?
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#955 Re: PlayStation 3
Ja prodao svoj PS3 ...ceka se PS4, cim se pojavi imat cu ga ..javim vam utiske.
Mada mi je malo zao sto sam ga prodao zbog : GTA V, Last of us i naravno GT6 ...valjda ce ove verzije izaci i za PS4...mislim GTA V je klasika koja mora da se odigra mada ja nisam jos uvijek zavrsio ni GTAIV ...
Mada mi je malo zao sto sam ga prodao zbog : GTA V, Last of us i naravno GT6 ...valjda ce ove verzije izaci i za PS4...mislim GTA V je klasika koja mora da se odigra mada ja nisam jos uvijek zavrsio ni GTAIV ...
-
Mustang1
#956 Re: PlayStation 3
Ma ne daju mi se pare .. Na piku hoce 80 KM da uradi jailbreak nisu to neke pare ali kad skontam sta ce uraditi vala jest puno ..arnes_king wrote:Nisam shvatio tvoje pitanje drug, a ne mozes da bi igrao novije igre moras imati odgovarajuci minimalni firmware za tu igru ..... jedino ti preostaje CFW, ne znam zasto ga toliko izbjegavas jer uvjek se na OFW bez problema moze vratitiSwatkiMawi13 wrote:A sta sam ja pitao ?
- arnes_king
#957 Re: PlayStation 3
A zasto to jednostavno sam sebi ne uradis? To moze i dijete od 10 godina a cuj traze 80 km levati -.-SwatkiMawi13 wrote:Ma ne daju mi se pare .. Na piku hoce 80 KM da uradi jailbreak nisu to neke pare ali kad skontam sta ce uraditi vala jest puno ..arnes_king wrote:Nisam shvatio tvoje pitanje drug, a ne mozes da bi igrao novije igre moras imati odgovarajuci minimalni firmware za tu igru ..... jedino ti preostaje CFW, ne znam zasto ga toliko izbjegavas jer uvjek se na OFW bez problema moze vratitiSwatkiMawi13 wrote:A sta sam ja pitao ?
http://www.ps3hax.net/forums.php
tu imas sve sto ti treba
- arnes_king
#958 Re: PlayStation 3
I ja sam razmisljao da prodam sad dok nije jos tu PS4 jer ce past cijena PS3 drasticno, ali mi zao jos i bas zbog nekoliko igara necu ni prodati, a svakako ps4 necu odmah kupovati posto ce kod nas sigurno biti vanzemaljska cijena a i dok je ljudi ne provale ne isplati mi seUnscarD wrote:Ja prodao svoj PS3 ...ceka se PS4, cim se pojavi imat cu ga ..javim vam utiske.
-
Mustang1
#959 Re: PlayStation 3
Pa treba onaj neki da se spusti verzija ? Slim je 320 GB 3.73 .. Poslao ovom sto radi to kaze moze ali treba nesto otvarati i kao zato 80 KMarnes_king wrote:A zasto to jednostavno sam sebi ne uradis? To moze i dijete od 10 godina a cuj traze 80 km levati -.-SwatkiMawi13 wrote:Ma ne daju mi se pare .. Na piku hoce 80 KM da uradi jailbreak nisu to neke pare ali kad skontam sta ce uraditi vala jest puno ..arnes_king wrote:Nisam shvatio tvoje pitanje drug, a ne mozes da bi igrao novije igre moras imati odgovarajuci minimalni firmware za tu igru ..... jedino ti preostaje CFW, ne znam zasto ga toliko izbjegavas jer uvjek se na OFW bez problema moze vratiti
http://www.ps3hax.net/forums.php
tu imas sve sto ti treba
- arnes_king
#960 Re: PlayStation 3
Aha pa to jeste ne mozes uraditi downgrade bez hardware flasher-a a to znaci da se mora imati taj flasher i otvoriti konzola da se to sve odradi ...
-
Mustang1
#961 Re: PlayStation 3
Ma ya .. Da se moze samo sa tim flasherom pa hajd ima 20.ak KM na piku .. Ali ne da mi se otvarati .. 
-
UnscarD
#962 Re: PlayStation 3
Ja mislim da imam semu za cca 1000KM ali cu svakako imati priliku da testiram jedan od prvih primjeraka koji udje u BiH...arnes_king wrote:I ja sam razmisljao da prodam sad dok nije jos tu PS4 jer ce past cijena PS3 drasticno, ali mi zao jos i bas zbog nekoliko igara necu ni prodati, a svakako ps4 necu odmah kupovati posto ce kod nas sigurno biti vanzemaljska cijena a i dok je ljudi ne provale ne isplati mi seUnscarD wrote:Ja prodao svoj PS3 ...ceka se PS4, cim se pojavi imat cu ga ..javim vam utiske.
Ima li neko preporuku za neki kontroler jer sada nemam PS3 kontroler koji sam koristio na PC-u ...treba mi neki sa nalognim stikovima ...ne mora biti bezican ...pristojene cijene ...ne bih isao na ove jeftine varijente tipa ACME , Genius ...
Jeli igrao neko Last of us ...kakva je ?
- arnes_king
#963 Re: PlayStation 3
Igrao sam ja Last of Us, nije mi se jos dalo da je zavrsim, igra je predobra kao sto sam i ocekivao od Naughty Dog, grafika extra, prica zanimljiva, gameplay dobar, meni licno se extra svidja 
-
UnscarD
#964 Re: PlayStation 3
Mamu mu ...znao samarnes_king wrote:Igrao sam ja Last of Us, nije mi se jos dalo da je zavrsim, igra je predobra kao sto sam i ocekivao od Naughty Dog, grafika extra, prica zanimljiva, gameplay dobar, meni licno se extra svidja
- kokuz_sa
#965 Re: PlayStation 3
ja samo da nesto pitam
nisam se aman nikad bakchao sa PS-om
sem pokoja odigrana partija sokera i to na kecu..
nego sada dobih na poklon PS 2
i uz njega dosli kablovi mislim da se tacno kaze AV-cincevi..
eh problem je sto je kod mene na TV samo Scart
pa bi mi trebao drugi kabal ili konverter..
pa gdje uzet povoljno?
pa gdje uzet povoljno?
-
--usnee--
#966 Re: PlayStation 3
na pijaci 2 3 kmkokuz_sa wrote:ja samo da nesto pitam
pa gdje uzet povoljno?
- arnes_king
#967 Re: PlayStation 3
http://ps3gameroom.com/
GTA V samo se jos fix ceka, ako ga izbace a kada su do sada za sve mogli onda ce i ovo prije 17-og moci
ako nista bar da je spreman 17-og jer tad ce radit sigurno

GTA V samo se jos fix ceka, ako ga izbace a kada su do sada za sve mogli onda ce i ovo prije 17-og moci

- BaDa
#968 Re: PlayStation 3
pozz evo prijatelj mi nabavio ps3 na njemu je firmware 4.11 rogero i ima multiman! ima 3 igrice na hdd-u.. sad me interesuje kako da ja prebacim sebi neku igricu'?? jel dovoljno da skinem neku igricu i samo preko ftp-a da je prebacim na ps3? hvala
- prototype
#969 Re: PlayStation 3
UnscarD wrote:Ja prodao svoj PS3 ...ceka se PS4, cim se pojavi imat cu ga ..javim vam utiske.
i ja sam prodao PS3, ali imam zato ta tlane Xbox360 za GTA V i PES 2014
gdje ćeš uzeti PS4?
- BaDa
#970 Re: PlayStation 3
imal ko na forumu da prodaje ps3 al da je 3.55??
i koliko repa?
- arnes_king
#971 Re: PlayStation 3
Ako igrate originale onda vam nece biti problem sa PS4 zato sto ce se igre moci "Upgrade-ovat" sa PS3 verzije na PS4 uz neku malu doplatu, treba vam originalni disk igre za PS3 i onda nekako online se to doplati i skidate PS4 verziju, tako nekako su pisali 
- Šveđanin
#972 Re: PlayStation 3
Kolikanje cijena polovnog PS3 sa 2 gamepada u Bosni sad?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4
- arnes_king
#973 Re: PlayStation 3
A sto se tice ovih sto traze da kupe ps3 koji se moze cipovati,
ja cu svoj uskoro prodavat, necu odma dok se malo iscejfim GTA V, u mene je cipovan i to sad updateovo na 4.46 rebug zadnja verzija, rade sve igre, radi online itd
Bice malo veca cijena ali 2 originalna dualshock 3, konzola kao nova ocuvana, 120 GB, igara preko 50 (jos sam ih brisao koliko hoces) itd itd
ja cu svoj uskoro prodavat, necu odma dok se malo iscejfim GTA V, u mene je cipovan i to sad updateovo na 4.46 rebug zadnja verzija, rade sve igre, radi online itd
Bice malo veca cijena ali 2 originalna dualshock 3, konzola kao nova ocuvana, 120 GB, igara preko 50 (jos sam ih brisao koliko hoces) itd itd
- prototype
#974 Re: PlayStation 3
Moze se naci povoljno. Ja sam svoj prodao neki dan za 350KM ali je bio model koji se nije mogao "cipovati"..Šveđanin wrote:Kolikanje cijena polovnog PS3 sa 2 gamepada u Bosni sad?
- arnes_king
#975 Re: PlayStation 3
Joj ljudi jos gore cekati GTA V kad ga imas na konzoli a ne mozes igrati :S