Postoji nacin da vidis koga si dodalaplain vanilla wrote:ali ne znam kome samHalcyon wrote:Moraš znati kome si poslala zahtjev da bi otišla na njegov/njen profil i poništila ga. Mislim da neka druga mogućnost ne postoji.![]()
jer to je sekundica..i dok ja ugledah-zahtjev za prijateljstvom je poslan, nisam vidjela kome
Facebook (mahnahmahnah :)
Moderator: Benq
-
Mustang1
#951 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#952 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
reciiiii, plsBubalo1 wrote:Postoji nacin da vidis koga si dodalaplain vanilla wrote:ali ne znam kome samHalcyon wrote:Moraš znati kome si poslala zahtjev da bi otišla na njegov/njen profil i poništila ga. Mislim da neka druga mogućnost ne postoji.![]()
jer to je sekundica..i dok ja ugledah-zahtjev za prijateljstvom je poslan, nisam vidjela kome
samo nemoj reci da moram pregledati sve prijatelje prijatelja, ima ih puno
-
GoodTaste
#953 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Kad ih imas puno ni taj jedan, slucajni, nece ti bas biti viska ... 
Garant ti je dobra profilna, daj link od FB da te vidim
- plain vanilla
#954 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
ma prijatelj vise-manje nije vazno..nego mi bezveze sto ne znam ni ko jeGoodTaste wrote:Kad ih imas puno ni taj jedan, slucajni, nece ti bas biti viska ...
jos ce ko misliti da mu se uvaljujem
-
Mustang1
#955 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Nije to
Nesto je lakse 
- plain vanilla
#956 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
de ba reci dok lik nije vidio zahtjevBubalo1 wrote:Nije toNesto je lakse
-
Mustang1
#957 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
- plain vanilla
#958 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
hajd nikad se ne zna, mozda je kakav dobarBubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moras otici do banke i uplatiti 100 €
-
Mustang1
#959 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Da si mene dodala znao bih ti reci odgovor .. ovako 
- plain vanilla
#960 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
ti si puter, moras biti dobarBubalo1 wrote:Da si mene dodala znao bih ti reci odgovor .. ovako
-
Mustang1
#961 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
-
krtica_
#962 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
hahaha nestane fb par minuta i odmah panika
pa bolje se na heroin navuc nego na fejsbuk
pa bolje se na heroin navuc nego na fejsbuk
- plain vanilla
#963 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
a sta cu..bila sam i ja nekad mlOdaBubalo1 wrote:![]()
![]()
Za tebe su svi puteri kad imas 102 godine
-
Mustang1
#964 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Sad cu ja metnuti golotinju na profilnu pa ti neces moci da odolis 
-
vjetropirka
#965 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
pozdrav raja ! imam problemćić s fb , neko mi je napravio lažni profil , skida moje slike profila , piše raji , objavljuje neke gluposti
bila sam u mup-u , kažu da je krivično djelo samo ako su u pitanju prijetnje , što znači da sama moram riješiti problem . zna li neko kako ući u trag ip adresi ili kako uopće otkriti osobu koja se lažno predstavlja kao je 
- Gologuzija
#966 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
vjetropirka wrote:pozdrav raja ! imam problemćić s fb , neko mi je napravio lažni profil , skida moje slike profila , piše raji , objavljuje neke glupostibila sam u mup-u , kažu da je krivično djelo samo ako su u pitanju prijetnje , što znači da sama moram riješiti problem . zna li neko kako ući u trag ip adresi ili kako uopće otkriti osobu koja se lažno predstavlja kao je
strašno
-
LoveHurts
#967 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Mozes, prijavi da ti je prijetio i vozdirca ha yavjetropirka wrote:pozdrav raja ! imam problemćić s fb , neko mi je napravio lažni profil , skida moje slike profila , piše raji , objavljuje neke glupostibila sam u mup-u , kažu da je krivično djelo samo ako su u pitanju prijetnje , što znači da sama moram riješiti problem . zna li neko kako ući u trag ip adresi ili kako uopće otkriti osobu koja se lažno predstavlja kao je
Ja predlazem svima koji misle da im neko ulazi na account da odu na Account setings, security i stavite enable login notiFications...svaki put kad vam neko udje na account vama dodje mail da je ta i ta IP adressa usla na fb u to i to vrijeme.
A moze se i jednostavno ukljuciti i moblie notiFication, svaki put kad ulazite sa nepoznatog racunara dodje vam sms na mob od Facebooka sa sifrom koju morate unijeti da bi usli na fb...Fina zastita, osim ako vas policija ne prati
-
vjetropirka
#968 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
ma ne ulazi u moj račun, već kopira sve što mu je dostupno s mog profila . sliku profila ili kad me neko od raje označi na slici . a pokušavali su s prijavom administratoru, ali ništaLoveHurts wrote:Mozes, prijavi da ti je prijetio i vozdirca ha yavjetropirka wrote:pozdrav raja ! imam problemćić s fb , neko mi je napravio lažni profil , skida moje slike profila , piše raji , objavljuje neke glupostibila sam u mup-u , kažu da je krivično djelo samo ako su u pitanju prijetnje , što znači da sama moram riješiti problem . zna li neko kako ući u trag ip adresi ili kako uopće otkriti osobu koja se lažno predstavlja kao je
i vjetropirka raja ce znat da nisi ti, vec da je lazni account...a i reci svojoj raji da ide na report account i problem rijesen
Ja predlazem svima koji misle da im neko ulazi na account da odu na Account setings, security i stavite enable login notiFications...svaki put kad vam neko udje na account vama dodje mail da je ta i ta IP adressa usla na fb u to i to vrijeme.
A moze se i jednostavno ukljuciti i moblie notiFication, svaki put kad ulazite sa nepoznatog racunara dodje vam sms na mob od Facebooka sa sifrom koju morate unijeti da bi usli na fb...Fina zastita, osim ako vas policija ne prationda vas niko ne moze zastiti
-
Kapri
#969 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Pokusavam uci na fb vec od sinoc i izbacuje mi
Your account is temporarily locked.
Someone recently tried to log into your account from an unrecognized device or location. Please verify if it was you who tried to log in.
Pomagajte sta to znaci
Someone recently tried to log into your account from an unrecognized device or location. Please verify if it was you who tried to log in.
Pomagajte sta to znaci
-
silver testelone
#970 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
to znači da se neko pokušao logovati na tvoj account s nepoznatog uređaja ili lokacije i zbog toga je account privremeno zaključan. Molim potvrdi ako si to bio ipak tiKapri wrote:Pokusavam uci na fb vec od sinoc i izbacuje mi
Pomagajte sta to znaci
odnosno to znači da je neko pokušavao provaliti tvoj password, išao tamo kao da je zaboravio password, pa pokušavao preko onih sigurnosnih pitanja i sl. ući, ali nije uspio... dešavalo mi se slično kad sam sam sebi pokušao provaliti, da vidim kao to funkcioniše... znači išao sam kao da sam zaboravio svoj password, pa onda pokušavam na druge načine ući i sl... međutim to se dogodi... i pošto sam u tom slučaju to bio ja, potvrdio sam da sam to ja i riješio sam slučaj brzo... ne znam šta bi se desilo da sam reko da to nisam bio ja, vjerovatno bi account ostao duže zaključan... nemam pojma... ja bi u tvom slučaju reko da sam ipak bio ja, jer će ga brzo otključat i onda bi malo sigurnost pojačao
- Bekir_SA
#971 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Jedno pitanje sto se tice facebooka...
Ako se izlogujem sa profila i izadjem vani da popijem kahvu negdje hocu li umrijeti odma???
Ako se izlogujem sa profila i izadjem vani da popijem kahvu negdje hocu li umrijeti odma???
-
silver testelone
#972 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
zavisi šta ti stave... u kafuBekir_SA wrote:Jedno pitanje sto se tice facebooka...
- Edinho2011
#973 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Hoces !Bekir_SA wrote:Jedno pitanje sto se tice facebooka...
To niposto ne pokusavaj
- Platformas
#974 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Pa verifikuj da si bio/la ti ili nisi, ako nisi vodice te dalje do promjene passworda, vjerovatno ce prilikom toga pitati neka pitanja: Datum rodjenja, da prepoznas neke osobe sa slika i sl.Kapri wrote:Pokusavam uci na fb vec od sinoc i izbacuje mi
Pomagajte sta to znaci
-
Mr. Brightside
#975 Re: Facebook (mahnahmahnah :)
Bekir_SA wrote:Jedno pitanje sto se tice facebooka...