Hoću, dobiću za tri godine kako je krenulo, a možda i nikada.Innovation wrote:Upitaš li se ti Pipi zašto imaš osmogodišnje iskustvo dopisivanja sa ministarstvom. Samo ti od 9 otkupljenih stanova.
Bez obzira na naše životno iskustvo mislim i moje i tvoje /mada ne kontam što si ti u penziji/,Belica može bolje uočiti ko je kriv i zašto i kako se treba raditi i ponašati.
Nemoguće da od svih tih diskutanata nijedan nije rješio svoj problem. Koliko sam ja pročitala uglavnom su bili problemi zbog nesposobnih PEV.
Masovna pojava , jedan nervozan čovjek na šalteru. Tvoj zaključak.
Napuhani računi opet greška PEV-a. Da li je PEV potpisao nalog da se nešto što ima napuhan račun radi. Cijenu mora znati prije nego potpiše nalog.
Neke izvještaje si dobio, to si sam rekao . Sigurno češ dobiti i ove što si tražio, ali iskreno javi sve što dobiješ. Neke možda i nećeš dobiti, ali bih voljela da ti kažeš zašto.
Kako da održavaju skup EV kad te se boje. Sam si napisao šta im sve radiš.
Za PEV-a za kojeg kažeš da je gurbet napisao si da si ga udario i bacio na asfalt. Ne bi imao posla sa policijom da nije bilo povreda.
Eto, opet češ ti nešto minirati. Stalno si antiprotivan. Nisu samo vaše cijevi stare 35 godina. Šta misliš koliko je takvih zgrada i starijih u Sarajevu, pa uz neko održavanje te cijevi još dobro služe.
Može li tebi ministarstvo odrediti bilo šta da kupiš?
Za nabavku opreme za ministarstva zadužene su zajedničke službe i za to su najmanja izdvajanja iz budžeta.
Ljudi po kancelarijama sjede na skoro polomljenim stolicama, a da ne kažem da neki još koriste PENTIUM I.
Upravo mi je stigla urgencija upućena FAMOS-GRADNJI da u roku od tri dana dostave traženo. Meni stigla, a u naslovu primalac FAMOS-GRADNJA!?
Ne znam jesu li ti u pisarnici ćoravi, pa trećiput prave ovakve greške. Sve mi se čini da je to namjerno kao infantilna osveta ministra što sam mu direktno objasnio da je potrčko građevniske mafije, te da oni njemu daju certifikat za ministrovanje, a ne on upraviteljske certifikate njima. Tako je i ALMA radila, zadržavala dopise namijenje meni, samo da ja ne bih imao pravovremenu informaciju.
Ja sam stekao policijsku beneficiranu penziju i znam na šta ciljaš.
Nije tebe briga jesam li ja imao problema sa policijom. Jesam. A ko i ne bi kada mi se umiruća mati smrzavala radi toga što gurbet PEV nije zvao dimnjačra da očisti. I četiri požara su bila u mojoj zgradi, a ne tri!
Svi su isti. Oni koji se bavie upraviteljstvom veze nemaju i tvrde da se PEV-ovi određuju za zgradu, a po ulazima mogu imati pomoćnika. Pojma nemaju sa upraviteljstvom.
Smijem se kladiti da Opštinski sud u Sarajevu radi skoro samo za vas, t.j. predmete koji su u vašoj nadležnosti.
Potrčko mafijaški ministar Lukić je nesposoban. Uništio firmu JAVOR još u socijalizmu, bio svjedok odbrane u slučaju Pelak i ostali (Nije ništa loše što je svjedočio, ali on je tu, u tim vodama kriminala), dobio nadimak Omladinac jer je zakonom proglasio pedesetogodišnjake za omladinu.
Sutra ću skenirati ovdje objašnjenje kako je ministar osmislio da potkrada građane dvostrukim plaćanjem PDV-a za osiguranje zajedničkih dijelova zgrada. Samo je to prebacio na građane, a OIU je naredio da PDV plaćaju upravitelji.
Nema šta, nova vlast se mora obračunati sa vama parazitima što mučite narod pošteni i otimate iz očiju.
OPOMENA