bas ta..i?Industrialyzer wrote:Nisam bas pratio , vidim da podrzavate Marijanu , je li to ona sto ima dvogodisnje dijete kod kuce , muza i sto se jebe u kuci sa nekim kvazi pjevacem ?
ajde, mareee
Moderator: anex
bas ta..i?Industrialyzer wrote:Nisam bas pratio , vidim da podrzavate Marijanu , je li to ona sto ima dvogodisnje dijete kod kuce , muza i sto se jebe u kuci sa nekim kvazi pjevacem ?
Industrialyzer wrote:Nisam bas pratio , vidim da podrzavate Marijanu , je li to ona sto ima dvogodisnje dijete kod kuce , muza i sto se jebe u kuci sa nekim kvazi pjevacem ?
da ali nisi pratio sve tako da onda ne možeš tako generalno suditi nekomeIndustrialyzer wrote:Nisam bas pratio , vidim da podrzavate Marijanu , je li to ona sto ima dvogodisnje dijete kod kuce , muza i sto se jebe u kuci sa nekim kvazi pjevacem ?
Mare 
MoreL pobliže, pratio prvi serijal, posle sve na isti fazon pa ne pratim, ali znam za ovu taslačinu, šta je to bilo?plain vanilla wrote:ma, sve licemjerni..ali hajde, svi, nego onaj Nemres
kao da nije mogao iskulirati jos 2 sata, pa joj u lice reci sto ima
danas dusha, sutra dushman
bljak
da mi nisi kolegaradostan dan wrote:MoreL pobliže, pratio prvi serijal, posle sve na isti fazon pa ne pratim, ali znam za ovu taslačinu, šta je to bilo?plain vanilla wrote:ma, sve licemjerni..ali hajde, svi, nego onaj Nemres
kao da nije mogao iskulirati jos 2 sata, pa joj u lice reci sto ima
danas dusha, sutra dushman
bljak
stochar wrote:show je takav kakav jeste, ali ovo finale odlicno pokazuje profil Balkana i uzore: seljachina i preljubnica. to je to...
jel shvatas da ovo uopce nema smisla?plain vanilla wrote: i on izasao u petak iz kuce, i sad fino dosao u emisiju i ispalio je onako hinjski..optuzio da je glumica, da je sve uradila samo zbog love, da..
da ponovim: ko s djecom spava, upishan se budi
uzoran je po meni bio Nikola. Soraja donekle, obzirom da je odrasla u domu i na ulici, djevojka je super.plain vanilla wrote:samo mi reci ko je tamo uzoran
nikad ja nisam rekla da je Mare uzorna, gluho bilo
ali za ovih 100 i nesto dana, jedina nije glumila, najmanje je trachala
daleko od toga da je savrsena, nije ni prosjecna, ali nije fejk
tako triba bitradostan dan wrote:Ne bih mogao precizno odgovoriti ko mi je ljigaviji... on ili ona, evo gledam presjek njihove ljubavi![]()
Mislim, ne morališem, jednostavno su mi bljak obadvoje, a još se poklopilo da od svih naglasaka iz bivše yu ne mogu nikako muški beogradski i ženski primorski (uz mostarski u obje varijante).
reko bi čovjek kako dobro fizički izgleda a pi*kica kakve nema, nema od njega čovjeka dok dopušta da mu roditelji isperu mozakVenomousV wrote:a fkt je nemes us*o marijani vece...