Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Moderator: _BataZiv_0809
- Neelix
#951 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Eveline, pogledaj jos jednom film
i dok i ovo Dasijevo tumacenje ima logike, to tvoje nema bas nikako 
- Eweleen
#952 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
moraš široko razmišljat 
-
s@mson
#953 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Fol je u tome sto je film napravljen tako da bi mi svi voljeli da je bas ovako kako si rekao ali ustvari prava istina je ovakava kako je Dasi opisao/la...Eweleen wrote:ma dajte ljudi, scena u svjetioniku je samo dio scenarija, sve je odglumljeno da bi se njega ubjedilo da je lud. čitavo vrijeme ga drogiraju, daju mu viski i njihove cigare, partner mu je dodijeljen i on isto radi protiv njega, na kraju čovjek normalno pukne i ubijede ga da je lud ko i vas ostale![]()
nastavljaju se vršiti eksperimenti na ljudima,odstranjen je onaj koji je to shvatio i idemo dalje ...
Po meni, jedan od boljih filmova zadnjih godina...
- Irm@
#954 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
kaze u ovom filmu Mela Gibsona, koji bas i nije najnoviji i u videoteci je vec 2 mjeseca ako ne i vishe: to je ucinio jedan Bosanac koji je trenutno ziv i zdrav i nalazi se u Londonu
uvidjate li neke slicnosti sa stvarnim likom/ovima

- alibaba_i_30_godina
#955 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Nisam gledao jos uvijek taj film ... nisam ljubitelj njegovih filmova tako da sumnjam da cu ga i pogledati.Irm@ wrote:kaze u ovom filmu Mela Gibsona, koji bas i nije najnoviji i u videoteci je vec 2 mjeseca ako ne i vishe: to je ucinio jedan Bosanac koji je trenutno ziv i zdrav i nalazi se u Londonu![]()
uvidjate li neke slicnosti sa stvarnim likom/ovima
![]()
Kao sto rece Alec Baldwin Steve Martinu prilikom govora za otvor ovogodisnjeg Oscara (vezano za Jennifer Garner, Ben Afflecka i Matt Damona): 'You are so naiiiiiv!'Eweleen wrote:kako ste lako prevareni brrr
- Irm@
#956 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
gledala sam Invictus..i opet ja stvarno oboooozavam MORGANA FREEMAN-a!! 
- iceman ze
#957 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Irm@ wrote:gledala sam Invictus..i opet ja stvarno oboooozavam MORGANA FREEMAN-a!!
i Matt Damon je odradio dobar posao.....
- black
#958 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
kakav je 'sudar titana', jel neko gledao
- ProbuseniDolar
#959 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Vezano za Shutter Island, meni se cini da je cilj filma da gledaoca napravi ludim, da ne zna na kraju je li i sta je gledao. Ili sto bi jedan umjetnik poslije odgledanog filma rekao: -Nista ne znam, a đe da znam 
- Lady Saray
#960 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
naravno da jesteblack wrote:pa mozhda je neko vec gledodrekalica28 wrote:tek je počeo bolan.
odlidan
- BiH-x
#961 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Zenički multiplex ekran instalira 3D opremu
Investicija vrijedna oko 100.000 eura

Potpisivanjem ugovora između „Multiplexa Ekran“ Zenica i kompanije „Milenium“, članice AVC GROUP, preduzeće „Ekran“ d.o.o. Zenica započelo je realizaciju projekta nabavke i instalacije 3D opreme u prošle godine otvorenom „Multiplexu Ekran“ Zenica.
Investicija je vrijedna oko 100.000 eura, podrazumijeva nabavku i instaliranje Christie Solaria DC digitalnog projektora, Dolby DC i 3D opreme u dvorani 1 „Multiplexa Ekran“, koja će posjetiocima ovog objekta u centru Zenice, omogućiti da već u prvoj polovini juna pored redovnih projekcija dožive i potpuni 3D užitak.
FENA

Potpisivanjem ugovora između „Multiplexa Ekran“ Zenica i kompanije „Milenium“, članice AVC GROUP, preduzeće „Ekran“ d.o.o. Zenica započelo je realizaciju projekta nabavke i instalacije 3D opreme u prošle godine otvorenom „Multiplexu Ekran“ Zenica.
Investicija je vrijedna oko 100.000 eura, podrazumijeva nabavku i instaliranje Christie Solaria DC digitalnog projektora, Dolby DC i 3D opreme u dvorani 1 „Multiplexa Ekran“, koja će posjetiocima ovog objekta u centru Zenice, omogućiti da već u prvoj polovini juna pored redovnih projekcija dožive i potpuni 3D užitak.
FENA

- hakazvaka
#962 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
nista, znaci u Zenicu idemo gledat AvatarBiH-x wrote:Zenički multiplex ekran instalira 3D opremu
FENA
- black
#963 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
gledajuci po fotkama rekao bi da je bolje sredjen zenicki multiplex
- Irm@
#964 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
samo izgledaju mi jeftine ove stolice u Zenici..a inace bas lijepo uređeno
btw gledala sam sinoc Sudar Titana..iako me Dragi natjerao da idemo..odlican film!
btw gledala sam sinoc Sudar Titana..iako me Dragi natjerao da idemo..odlican film!
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#965 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ma to je da opet ne bi gnjavili kako je trebalo nešto biti izgrađeno u Zenici, pa je preseljeno u Sarajevoblack wrote:gledajuci po fotkama rekao bi da je bolje sredjen zenicki multiplex
- exliberal
#966 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ako dodje obavezno pogledajte ovaj film, djevojka sa zmajevom tetovazom....svedski film, bez holivudskih stereotipa
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#967 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
@ lunatic - maksuz za tebe "Prvi sarajevski multiplex sa velikim zadovoljstvom najavljuje početak realizacije dugo očekivanog projekta instaliranja opreme za digitalne 3D projekcije. Potpisivanjem ugovora između prikazivačke kuće Forum d.d. i kompanije Milenijum, članice grupacije AVG, Cinema City će u toku mjeseca juna krenuti sa instalacijom opreme, a ubrzo zatim i sa toliko očekivanim projekcijama u 3D digitalnoj tehnologiji za sve filmske fanove iz Sarajeva."ladyblue18 wrote:Pazi da nece.NeyDan wrote:*lunatic* wrote:auu, postaje opasnoako bude karta ispod cenera, vazi - ja vodim
![]()
Moze! Nemoj sad da se uspavas il' da nestanes sa foruma ...
Znaci, vodis nas.
http://www.sarajevo-x.com/showtime/film ... /100427104
- BiH-x
#968 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ladyblue18 wrote:
@ lunatic - maksuz za tebe "Prvi sarajevski multiplex sa velikim zadovoljstvom najavljuje početak realizacije dugo očekivanog projekta instaliranja opreme za digitalne 3D projekcije. Potpisivanjem ugovora između prikazivačke kuće Forum d.d. i kompanije Milenijum, članice grupacije AVG, Cinema City će u toku mjeseca juna krenuti sa instalacijom opreme, a ubrzo zatim i sa toliko očekivanim projekcijama u 3D digitalnoj tehnologiji za sve filmske fanove iz Sarajeva."
![]()
![]()
Znaci, vodis nas.![]()
http://www.sarajevo-x.com/showtime/film ... /100427104
- alibaba_i_30_godina
#969 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Tek ce u junu krenuti sa instalacijom?! Nista od 3D-a do augusta, a posto vjerovanto necu tad biti ovdje, onda nista do septembra.

- Joey Tribbiani
#970 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
zna li iko radi li cinema city sutra, 1.5.?
- BiH-x
- iceman ze
#972 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
kakav je Sudar Titana, moze li se gledati, ovo ostalo mi se necini zanimljivim.......i kad dolazi Daybrakers..... 
- Irm@
#973 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
ne da se moze gledati nego ako volis mitove bit ces ocaraniceman ze wrote:kakav je Sudar Titana, moze li se gledati, ovo ostalo mi se necini zanimljivim.......i kad dolazi Daybrakers.....
- alibaba_i_30_godina
#974 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Daybreakers je bio prije 2-3 mjeseca.iceman ze wrote:kakav je Sudar Titana, moze li se gledati, ovo ostalo mi se necini zanimljivim.......i kad dolazi Daybrakers.....
- zecko_kupuz
#975 Re: Napokon multiplex kino u Sarajevu - Cinema City
Zašto ne objave informaciju do kada će se svaki film prikazivati? Možda sam samo čorav,
a možda je to maybeline.
Ozbiljno, zna li iko do kad traju Titani?
a možda je to maybeline.