Oko 15% psihičkih bolesnika izvši samoubistvo, a još drugih 15% pripadaju grupi homoseksualaca.zonbirile wrote:---------------------------------------------8. sekretar SKOJ-a wrote:Pa, hoću li ih ja loviti i prijavljivati? Ja nikoga ne poznajem ko je simulant i ko prima naknade sa lažnim dijagnozama. BTW, prošao sam jedno 15 revizionih ljekarskih pregleda i sve prošao. Čim se promijeni vlast, a oni nas maltretiraju i još traže da platimo taj revizioni pregled.zonbirile wrote:da bi ti imao lovu,mora se oduzeti onima kojima ne treba,ni za kakvu terapiju,jer nisu ni bolesni.Pa ti izgleda ne vjeruješ da ima i takvih.
SVI ČITAOCI OVE TEME KOJI IMAJU NEKO SAZNANJE ZA NEKOGA KO SIMULIRA INVALIDNOST MOLIM DA ANONIMNO PRIJAVI CIVILNE NERATNE SIMULATORE, NA E-MAIL ADRESU MINISTRA VJEKOSLAVA ČAMBERA (Ministarstvo za rad i soc. politiku FBiH) ili NA E-MAIL ADRESU MINISTRA HELEZ ZUKANA (Ministarstvo za boračka pitanja) AKO JE U PITANJU RVI SIMULANT!
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/mi ... /index.php
NIŠTA VAS NE KOŠTA NEKOLIKO KLIKOVA I MALO TIPKANJA I TO SVE ANONIMNO. TIME ĆETE POMOĆI NAMA, STVARNIM INVALIDIMA, ODNOSNO ONESPOSOBLJENIM OSOBAMA!
eto vidišza ovo velikim slovima
@zonbirile, hvala ti za ovu pohvalu!