Mislim da je nakon ovog posta i budali jasno da si tu samo da provociras i vrijedjas sve navijace Sarajeva.hrasno38 wrote:Hahahah ma bravo magistre. Uspio si sastaviti nesto ajmo reci smisleno.Nego magistre da nisi i ti trco po terenu pa diplomom udarao policajce po glavi. Kako to gordo zvuci: magistar ekonomije pripadnik Hordi Zla. Evo sav sam se najezio. Kad ne moze da shvati jedan magistar ekonomije o cemu se ovdje radi onda me ne cudi za ove sto su tukli po terenu. Ali jebi ga to je BiH i njena ekonomija koja je u totalnom ofsajdu.1946 wrote:Ti hoćeš da se predstaviš kao neki intelektualac, a ispadaš suprotno. Po kojem to pravilu intelektualac mora sjediti na zapadu sa šalom oko vrata? Znači ako si sa diplomom na sjeveru (ili na jugu Grbavice) onda tvoja diploma ne vrijedihrasno38 wrote:Nije samo Skoro u ofsajdu i ti si u debelom. Znas momcino ako si intelektualac onda si intelektualac u svakoj sferi svoga zivota, tako zivis, radis i tako se ponasas. A dobiti danas diplomu u BiH koju god hoces je stvar koliko imas u steku da platis. Znas intelektualac sjedene lijepo na zapad sa salom oko vrata, navija za svoj klub, sekira se, raduje, skace ali ne pravi sranja jer sa tim gubi svoj polozaj u drustvu. Ali vjerovatno kad porastes shvatices sta to znaci.? Ti si primjer kako i kad odrasteš možeš ostati nesposoban da shvatiš najosnovnije stvari.
Huliganstvo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
upaljac83
#951 Re: Huliganstvo
- metar_drva
#952 Re: Huliganstvo
ovo je fakaz samo za1946 wrote: Pojma ti nemaš, najiskrenije. Imaš ljudi koji bi tebi svojim diplomama nabili komplex, iako imaš toliko godina strpanih znaš već gdje po onoj narodnoj izreci.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#953 Re: Huliganstvo
OK, ... primljeno k znanju tvoje misljenje o mom moralu.aerosa wrote:Ok, onda ovako ja kažem da si ti najobičniji narkoman koji bi i djetetu dao drogu a ne moralista na osnovu onog što vidim od tebe uprkos tome što te ne znam.pape wrote: Ne znam sto meni ovo treba, ali .... hajde da ti ipak kazem nesto.
Ne glumim moralistu, ja to uistinu jesam.
Avatar mi se ucinio simpatican i postavio sam ga iz zayebancije.
Ti bi trebao razmisliti o svom avataru, ... ja bih to nazvao licemjerstvom. (Ako bude potrebe, to cu naknadno pojasniti.)
Zakleti sam protivnik upotrebe bilo kakve vrste droge. Smatram to ljudskom slaboscu, ali ... ljudi su krhka bica, ... podlegnu tome, ... treba se sve uciniti u pokusaju da ih se izbavi od zla, treba ih lijeciti. No, oni su u principu lakse izlijecivi od vas, koji sa predumisljajem pravite sranja gdje god se pojavite.
Isto tako ti govoriš o ljudima koje ne znaš, nego im lijepiš kojekakve etikete čisto po nekom svom nahođenju uprkos tome što niti poznaješ situaciju, niti dešavanja nego eto ti misliš da je tako i to je to...
Vidiš li gdje sličnost ?
Nemam ja pravo nikome lijepiti etikete, niti to cinim.
Sve ste vi, koji ste utrcali u teren i poceli sa sranjima, najbolje sami o sebi rekli.
Vratimo se temi i desavanjima, ovoga puta o huliganima i vandalima sa Koseva.
Izmedju tebe i mene je veoma malo slicnosti, ... jedina je sto obojica hodamo na dvije noge.
- The Nightwatchman
#954 Re: Huliganstvo
fuj kako mi se gadi ova tema, to je nevjerovatno. citam je zato sto ZIVIM BLIZU STADIONA i svaki put imam traume kad je utakmica. poremeti mi moj normalni ritam zivota (moram obavezno preparkirati auto, ne mogu s djetetom izaci i proci kuda uvijek prolazim, strepim hoce li mi majku koja ide kuci pogodit kamen u glavu) ....
zasto to meni treba?
svima onima koji su mi prišivali da branim policajce, a likujem nad teškom sudbinom prebijenog navijača, želim poručiti da branim samo SEBE i svoju SLOBODU!
ako to navijačima više odgovara, evo kazem da ne volim ni navijače ni policiju. i ima li veceg uzitka nego gledat kad jedni druge biju
zasto to meni treba?
svima onima koji su mi prišivali da branim policajce, a likujem nad teškom sudbinom prebijenog navijača, želim poručiti da branim samo SEBE i svoju SLOBODU!
ako to navijačima više odgovara, evo kazem da ne volim ni navijače ni policiju. i ima li veceg uzitka nego gledat kad jedni druge biju
-
elSaik
#955 Re: Huliganstvo
Nema potrebe za laganjem.The Nightwatchman wrote:fuj kako mi se gadi ova tema, to je nevjerovatno. citam je zato sto ZIVIM BLIZU STADIONA i svaki put imam traume kad je utakmica. poremeti mi moj normalni ritam zivota (moram obavezno preparkirati auto, ne mogu s djetetom izaci i proci kuda uvijek prolazim, strepim hoce li mi majku koja ide kuci pogodit kamen u glavu) ....
zasto to meni treba?
- The Nightwatchman
#956 Re: Huliganstvo
svrati na kafu paša, ima i rahat lokuma.... a i blizu ti je stadionelSaik wrote:Nema potrebe za laganjem.The Nightwatchman wrote:fuj kako mi se gadi ova tema, to je nevjerovatno. citam je zato sto ZIVIM BLIZU STADIONA i svaki put imam traume kad je utakmica. poremeti mi moj normalni ritam zivota (moram obavezno preparkirati auto, ne mogu s djetetom izaci i proci kuda uvijek prolazim, strepim hoce li mi majku koja ide kuci pogodit kamen u glavu) ....
zasto to meni treba?
-
Mascherano
#957 Re: Huliganstvo
Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
Znam, sad ce odgovori, mi nemamo pojma ko su ti likovi, prvi put su na "sjeveru"...
Znam, sad ce odgovori, mi nemamo pojma ko su ti likovi, prvi put su na "sjeveru"...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#958 Re: Huliganstvo
Jesam pogresno citirao ali uopste nije bitno jer kako ste sami rekli sjever je prepun magistara i intelektualaca tako da bas i ne mislim da sam nesto pogrijesio. A ko je kompetentan da govori kada se rusi i devastira nesto sto pripada i meni i tebi!!!!! Uh zaboravio sam da ste vi dajete dozvole onom ko smije i ne smije pricati o vasem voljenom klubu i vasim navijacima za primjer pod tako slatkim nazivom "Horde Zla".glade wrote:1. citirao si pogresnu osobuhrasno38 wrote:Hahahah ma bravo magistre. Uspio si sastaviti nesto ajmo reci smisleno.Nego magistre da nisi i ti trco po terenu pa diplomom udarao policajce po glavi. Kako to gordo zvuci: magistar ekonomije pripadnik Hordi Zla. Evo sav sam se najezio. Kad ne moze da shvati jedan magistar ekonomije o cemu se ovdje radi onda me ne cudi za ove sto su tukli po terenu. Ali jebi ga to je BiH i njena ekonomija koja je u totalnom ofsajdu.
2. gdje si vidio da ja opravdavam ono sto se desilo?
ja samo od huligana i policajaca koji zbog uniforme misle da su bog i batina vise mrzim ljude koji se prave pametni u situacijama koje ne poznaju... koji naglabaju o dogadjajima kojim nisu prisustvovali... jedino sto ja ovdje pokusavam jeste da tebi dokazem da nisi kompetentan da pricas o ovim stvarima...
- metar_drva
#959 Re: Huliganstvo
šta sve ljudi neće reć i napisat, samo da bi na neki način opravdali ono što se opravdat ne da. bože sačuvaj, stvarno. sjever koševa akademik do akademika sjedi, sudeći prema nekim komentarima. u stvarnmosti, nema tamo 3 čovjeka koji znaju sročit prostoproširenu rečenicu kako treba. e pa stvarno, cijeli dan sam nekakav mrzovoljan, ova tema me baš dobro nasmijala.
-
elSaik
#960 Re: Huliganstvo
Ukoliko misliš na Koševo, to nije moj stadion. Hvala na pozivu. Možda i svratim.The Nightwatchman wrote:svrati na kafu paša, ima i rahat lokuma.... a i blizu ti je stadionelSaik wrote:Nema potrebe za laganjem.The Nightwatchman wrote:fuj kako mi se gadi ova tema, to je nevjerovatno. citam je zato sto ZIVIM BLIZU STADIONA i svaki put imam traume kad je utakmica. poremeti mi moj normalni ritam zivota (moram obavezno preparkirati auto, ne mogu s djetetom izaci i proci kuda uvijek prolazim, strepim hoce li mi majku koja ide kuci pogodit kamen u glavu) ....
zasto to meni treba?
Kod nas su utakmice mirne i nema potrebe za izbjegavanjem izlaska napolje, preparkiranje auta, promjenom ritma života. Pa nismo Grci, majku mu...
- aerosa
#961 Re: Huliganstvo
Jesi li ti prijavio koga od tvojih kolega koji su prekršili kodeks posla kojim se bavite ?Mascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
-
elSaik
#962 Re: Huliganstvo
Nema on pojma ko su ti likovi. Prvi put su policajci.aerosa wrote:Jesi li ti prijavio koga od tvojih kolega koji su prekršili kodeks posla kojim se bavite ?Mascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
- aerosa
#963 Re: Huliganstvo
Ma ja ,još su i maskirani bili jbg pa ih ne prepoznaje ni po liku.....elSaik wrote:Nema on pojma ko su ti likovi. Prvi put su policajci.aerosa wrote:Jesi li ti prijavio koga od tvojih kolega koji su prekršili kodeks posla kojim se bavite ?Mascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
- cappy_tempo
#964 Re: Huliganstvo
svi pljujete navijace Sarajeva jer hoce bolje svom klubu,ne opravdam rusenje klupa ali loze opravdavam jer se pokusalo doci do uprave.na snimcima se vidi da momci iz osiguranja koji su odma stali u stranu da su prosli bez povreda znaci niko ih dotako nije,onaj debeli iz game i sa njim jos 5-6 jarana dosli da smire 200 ljudi? to je vec pitanje jel onaj debeli bio nadrogiran ili pjan kad je to pokusao.ono udaranje policajca sipkom ne opravdam uopste jer to je specijalci sa merakom cine pa ne treba ljudima posao uzimat,ali zato se vidi momak u crvenom duxu koji prilazi policajcu i vodi ga do hitne da mu se pruzi pomoc,ali naravno to niko ne vidi,ne vidi niko povrijedjene i to ljudi koji nisu bili ni blizu sjevera,ne vidi se brutalnost policije i svaki put 20 ljudi pretucenih tobe jarabi i to se opravdava,pa slusam inspektora jednog i hvali se kako je u kancelarij nekog roma ili narkomana baco i gazo ga nogama,a sta da njegovo djete tako neko ugaza,pitaju li se to i ovi specijalci? slusam specijalca koji govori "treba ih sve fotografisati i slomiti" i to je vama normalno,pa sinoc na tv-u vidim neki lik bjezi iz onih kladionica pored stadiona,a specijalac trci za njim i gadja ga pendrekom i to je vama normalno isto? znaci vama je nenormalno kada neko krene da se bori za sebe,za bolje klubu i slicno,posto vidim i borce pljujete,a kada policija se izivi ali bukvalno izivi onda je udure? od vikicevog specijalca sam cuo da skoro svaki policajac iz jedinice za podrsku cine ljudi koji su za Sarajevo culi u ratu i toliko mrze ljude iz grada da je to nevjerovatno,cast izuzetcima ali kud dalje kad kolega tako prica o svojim kolegama,a ova teza mi se toliko puta potvrdila da sam jednostavno poceo mrziti jedinicu za podrsku,ti ljudi mi se gade opet naravno cast izuzetcima. srbi,grci,franzuci...kad krenu protiv drzave da se bore za svoja prava svi stanu na njihovu stranu zato im jest super jer se znaju boriti za sebe,a kod nas kad neko to pokusa svi ga pljuju,kod nas su najbolji protesti "lopovi i hajmo kucama".ukratko ne odobravam rusenje klupa na stadionu,pa ni loze ali tu se vec pokusalo doci do celnih ljudi,svi koji su bili pametni i stali u stranu nikome dlaka s glave nije falila,svi koji su pokusali glumiti heroje pa uljetat sami u 200 ljudi znamo kako su zavrsili,policija kad god pokusa smiriti situaciju samo jos gore bude,to jest isprovociraju belaj da bi se mogli izivljavat i jedino na balkanu ima da policajac dodje i pendrekom po glavi udara,nebitno sto to moze ubiti covjeka ili trajne posljedice mu ostaviti,a kad neko pokaze zube policij onda naravno odmah se uzme pljuvat jer odakle pravo nekome da ne da na sebe.policajac kojeg ja placam i ostali gradjani ovog grada i drzave mora biti ljubazan prema nekoj osobi bez obzira sta ta osoba uradila,a ne ponasati se kao da je u pitanju zivotinja,a ne covjek koji daje platu tom policajcu.sa bratom u autu sam bio kad su se navijaci Sarajeva vratili iz zenice i posto je bila pratnja specijalac mog brata koji pokusava krenut sa autom pocinje vrijedjat drugim rijecima verbalno se izivljava nad njim i da je brat dao neki odgovor sta bi bilo,bili bi okruzeni sa 20 specijalaca i ubijeni da nas rodjena majka ne prepozna.lako je navijace krivite ali pogledajte malo sta policija radi i kako se ponasa
- hrasno38
#965 Re: Huliganstvo
Na tvoju srecu ja ne vodim jer da je vodim ono gazanje policije bi bilo ko diznijev film u odnosu kakva bi im dao ovlastenja da ih primjenjuju protiv onih sto prave ovakva sranja. I ne bi se zvali Horde Zla nego Bordo balerine sto u ovoj cijeloj prici i ispada da jeste. Pa bi utakmica bila sportski dogadjaj a ne bi ljudi morali da uce bismile prije odlaska na stadione. Ali ko zna mozda to vrijeme dodje i brze nego sto se nadate.1946 wrote:Popij pivo, iskuliraj...hrasno38 wrote:Hahahah ma bravo magistre. Uspio si sastaviti nesto ajmo reci smisleno.Nego magistre da nisi i ti trco po terenu pa diplomom udarao policajce po glavi. Kako to gordo zvuci: magistar ekonomije pripadnik Hordi Zla. Evo sav sam se najezio. Kad ne moze da shvati jedan magistar ekonomije o cemu se ovdje radi onda me ne cudi za ove sto su tukli po terenu. Ali jebi ga to je BiH i njena ekonomija koja je u totalnom ofsajdu.![]()
Nađi gdje sam ja rekao da sam magistar ekonomije, gubiš se bolan. Ne volim ekonomiju nikako, a nisam ni ulijetao u teren tako da... A i kako ne bi bila čitava država u totalnom ofsajdu kada takvi ko ti i vode istu.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#966 Re: Huliganstvo
@aerosa, ... dovoljno je bilo izmedju tebe i mene.
O temi, ako imas sta.
O temi, ako imas sta.
-
Mascherano
#967 Re: Huliganstvo
aerosa wrote:Jesi li ti prijavio koga od tvojih kolega koji su prekršili kodeks posla kojim se bavite ?Mascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
'ajde ti meni samo jedno reci:
KO PRAVI PROBLEME I IZAZIVA NEREDE SIROM BOSNE I HERCEGOVINE, NAVIJACI ILI POLICAJCI?
-
Fordas
#968 Re: Huliganstvo
Ovaj post je ocito trebao biti ovdje, pa eto...
Svima preporucujem da odgledaju hayatov sport plus od petka - ko nije gledao mozete naci na internetu. Svima toplo preporucuijem snimke koje je hayat objavio na kojima se jasno vidi da oni koji su pravili nerede bjeze pred specijalcima i povlace se medju zgrade, iza groblja a onda se specijalci vracaju na sve one koji su stajali sa strana (konkretno kod grila i restorana) i gledali sta se dogadja - a sto je jako lipo vidi na snimku! Kad vec nisu mogli da uhvate vinovnike krenulo je izivljavanje nad neduznima... molim vas prije nego ista drugo kazete da pogledate te snimke! Hvala
P.S. Navijaci izazivaju u to nema sumnje. A ista ta policija to zdusno koristi da marise koga hoce a to nema pravo. uostalom pogledaj snimak
Svima preporucujem da odgledaju hayatov sport plus od petka - ko nije gledao mozete naci na internetu. Svima toplo preporucuijem snimke koje je hayat objavio na kojima se jasno vidi da oni koji su pravili nerede bjeze pred specijalcima i povlace se medju zgrade, iza groblja a onda se specijalci vracaju na sve one koji su stajali sa strana (konkretno kod grila i restorana) i gledali sta se dogadja - a sto je jako lipo vidi na snimku! Kad vec nisu mogli da uhvate vinovnike krenulo je izivljavanje nad neduznima... molim vas prije nego ista drugo kazete da pogledate te snimke! Hvala
P.S. Navijaci izazivaju u to nema sumnje. A ista ta policija to zdusno koristi da marise koga hoce a to nema pravo. uostalom pogledaj snimak
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#969 Re: Huliganstvo
Kad ti prijaviš one od srijede koji su djelovali mimo svojih ovlasti i koji su prebijali one što su stigli nebitno bili krivi ili ne, kad natjerate kolege iz Lištice da predaju one koji su ubili momka i ranili 6 ostalih, kad nađete koji od kolega je uzrokovao smrt Anera Kasapovića, kad prijavite sve one koji su 2007. bez razloga nasrnuli na navijače poslije utakmice pretkola lige prvaka, kad stanete na proširenje kod gradilišta buduće ambasade SAD-a i počnete kažnjavati kolege koji ondje urade polukružno i pored znaka da je to zabranjeno, kad kaznite ovog koleguMascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
- glade
#970 Re: Huliganstvo
treba sad neko da pocne prijavljivati (ako i zna ko je pravio incidente) pa da kasnije ne moze od istih tih ljudi mirno proci gradom? znas, ne nosamo svi pendreke i full opremu...Mascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
i sta bi bilo da se prijave? sta je sa ljudima koji su trenutno u pritvorima, koji su isprebijani i koji tvrde da su nevini? sta bi bilo kad bi se ispostavilo da su nevini? hoces li ti prijaviti kolege koji su brutalno tukli te ljude ni krive ni duzne?
ne razumijem zasto se pokusavate oprati i jedni i drugi... revolt i ulijetanje na teren mogu razumjeti donekle... ali razbijanje klupa i ostalih stvari na stadionu nema smisla... vi drugi ste tukli starije ljude sa djecom, sve redom na koga ste nasli iz sujete... jer gdje cete vi dobiti batine, i to dva puta u jednom danu... pa vi ste policija...
isti ste i jedni i drugi
-
elSaik
#971 Re: Huliganstvo
glade wrote:treba sad neko da pocne prijavljivati (ako i zna ko je pravio incidente) pa da kasnije ne moze od istih tih ljudi mirno proci gradom? znas, ne nosamo svi pendreke i full opremu...Mascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
i sta bi bilo da se prijave? sta je sa ljudima koji su trenutno u pritvorima, koji su isprebijani i koji tvrde da su nevini? sta bi bilo kad bi se ispostavilo da su nevini? hoces li ti prijaviti kolege koji su brutalno tukli te ljude ni krive ni duzne?
ne razumijem zasto se pokusavate oprati i jedni i drugi... revolt i ulijetanje na teren mogu razumjeti donekle... ali razbijanje klupa i ostalih stvari na stadionu nema smisla... vi drugi ste tukli starije ljude sa djecom, sve redom na koga ste nasli iz sujete... jer gdje cete vi dobiti batine, i to dva puta u jednom danu... pa vi ste policija...
isti ste i jedni i drugi
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#972 Re: Huliganstvo
Aferim i od meneglade wrote:i sta bi bilo da se prijave? sta je sa ljudima koji su trenutno u pritvorima, koji su isprebijani i koji tvrde da su nevini? sta bi bilo kad bi se ispostavilo da su nevini? hoces li ti prijaviti kolege koji su brutalno tukli te ljude ni krive ni duzne?
isti ste i jedni i drugi
- glade
#973 Re: Huliganstvo
mozda neko ko poznaje situaciju? neko ko ne tvrdi da su dosli i jedva cekali da ulete ma sta god se desilo, pobijedili ili izgubili? neko ko ne tvrdi da navijaci zeljeznicara i sarajeva nisu prisustvovali protestima protiv saveza? neko ko ne tvrdi da su na sjeveru sami maloljetnici (za jug necu govoriti jer ne poznajem situaciju)? neko ko je bio na utakmici? neko ko je svojim ocima vidio citav dogadjaj a ne neko ko je pregledao snimke od po 2 minute?hrasno38 wrote:
Jesam pogresno citirao ali uopste nije bitno jer kako ste sami rekli sjever je prepun magistara i intelektualaca tako da bas i ne mislim da sam nesto pogrijesio. A ko je kompetentan da govori kada se rusi i devastira nesto sto pripada i meni i tebi!!!!! Uh zaboravio sam da ste vi dajete dozvole onom ko smije i ne smije pricati o vasem voljenom klubu i vasim navijacima za primjer pod tako slatkim nazivom "Horde Zla".
p.s. i kakve veze ima ime s tim... pa da se zovu procvjetali zumbuli mislis da bi to nesto promijenilo?
- glade
#974 Re: Huliganstvo
i tebi isto pitanje kao i hrasnom... ti znas svakog navijaca sarajeva i zeljeznicara licno?metar_drva wrote:šta sve ljudi neće reć i napisat, samo da bi na neki način opravdali ono što se opravdat ne da. bože sačuvaj, stvarno. sjever koševa akademik do akademika sjedi, sudeći prema nekim komentarima. u stvarnmosti, nema tamo 3 čovjeka koji znaju sročit prostoproširenu rečenicu kako treba. e pa stvarno, cijeli dan sam nekakav mrzovoljan, ova tema me baš dobro nasmijala.
- hrasno38
#975 Re: Huliganstvo
Cuj ko???? Pa policajci naravno!!!! Edin Vuk i Anel Herak su bili pripadnici policije a ne Hordi Zla. Edin Vuk, magistar, jedan od istaknutijih huligana navijacke skupine Horde Zla. I sranja u Konjicu, Tuzli, Sirokom su sve napravili policajci a ne intelektualci sa sjevera.Mascherano wrote:aerosa wrote:Jesi li ti prijavio koga od tvojih kolega koji su prekršili kodeks posla kojim se bavite ?Mascherano wrote:Ako su HZ cvjecke, intelektualci, magistri,..pretpostavljam da osudjujete huligane koji su izazvali nerede. E zasto onda niko od vas ne prijavi bar jednog od stotinjak njih koji su utrcali u teren, lomili po stadionu...?
'ajde ti meni samo jedno reci:
KO PRAVI PROBLEME I IZAZIVA NEREDE SIROM BOSNE I HERCEGOVINE, NAVIJACI ILI POLICAJCI?