Kakav let lopte
Fudbalski kurioziteti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#951 Re: Fudbalski kurioziteti
Kakav let lopte
-
radostan dan
#952 Re: Fudbalski kurioziteti
Nije to let lopte, nego 10 konja i krava na terenu.
-
dragonz
#953 Re: Fudbalski kurioziteti
Code: Select all
http://rutube.ru/tracks/4899248.html?v=64142d0e986749cd7e2beaf72d1dbdb4-
north
#954 Re: Fudbalski kurioziteti
http://www.youtube.com/watch?v=tBVWoGM6aRk
http://www.youtube.com/watch?feature=iv ... ation_1368
Koji retard ovaj njihov selektor
http://www.youtube.com/watch?feature=iv ... ation_1368
Koji retard ovaj njihov selektor
- ganjeta
#956 Re: Fudbalski kurioziteti
Oplaka ocm

- -danTe-
#957 Re: Fudbalski kurioziteti
Prva liga Federacije BiH
Tri pobjede i dva poraza
U okviru desetog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, odigrano je pet utakmica gdje su zabilježene tri pobjede i dva poraza.
....
ss.ba
kako ovo

Tri pobjede i dva poraza
U okviru desetog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, odigrano je pet utakmica gdje su zabilježene tri pobjede i dva poraza.
....
ss.ba
kako ovo
- Logovan
#958 Re: Fudbalski kurioziteti
hahahaha
No comment !
No comment !
-
dragonz
#959 Re: Fudbalski kurioziteti

a neriješeno se ne pika
- Lakat Jebić
#960 Re: Fudbalski kurioziteti
aj jarane jos razmisli sta je veci kiksdragonz wrote:
a neriješeno se ne pika![]()
![]()
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#961 Re: Fudbalski kurioziteti
sask - krajisnik ?
- spree
#962 Re: Fudbalski kurioziteti
forza grande alex!
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#963 Re: Fudbalski kurioziteti
fudbaleri serije A u strajku

- pirmin
#964 Re: Fudbalski kurioziteti
grunt wrote:fudbaleri serije A u strajku![]()
I onda kad mi neki Zabar kaze ne valja Bundes Liga
- 2407
#965 Re: Fudbalski kurioziteti
Kad bundesliga pridje zabarima po titualama javi sepirmin wrote:grunt wrote:fudbaleri serije A u strajku![]()
![]()
![]()
I onda kad mi neki Zabar kaze ne valja Bundes Liga
- BHF_Manijak
#966 Re: Fudbalski kurioziteti
Katanačo protiv katanača i onda imas 5 * 0:0!

- just principe
#967 Re: Fudbalski kurioziteti
sudija pocrvenio

- ganjeta
#968 Re: Fudbalski kurioziteti
Sudija igračima Kaiserslauterna: Zar ste napunili gaće?
Neuobičajenom rječniku glavnog sudije svjedočili su nogometaši, članovi stručnih štabova i brojne prisutne osobe uoči početka subotnje utakmice Schalke - Kaiserslautern u 9. kolu Bundeslige.
Četiri minute prije početka dvoboja sudac Peter Sippel je dvaput glasno zazviždio ispred svlačionica, što je uobičajeni znak nogometašima da je vrijeme za izlazak na teren. Iz Kaiserslauternove svlačionice nije, međutim, bilo nikakve reakcije, a nakon što je procijenio da predugo čeka, Sippel je pokucao na vrata i povikao:
"Izlazite van! Ili ste možda već napunili gaće?"
Prisutni su ostali u šoku, a Sippel se dan kasnije u izjavi za Bild pokušao odbraniti.
"Bilo je nekih brzopletih riječi, ali ne mogu se sjetiti jesam li spominjao pune gaće", rekao je poduzetnik iz Minhena.
Da stvar bude gora, Sippel je u 61. minuti spomenute utakmice dosudio jedanaesterac za Schalke i isključio Kaiserslauternovog Brazilca Rodneija iako je televizijska snimka potvrdila da nikakvog prekršaja nije bilo. Uprkos tome, gosti su slavili s 2-1.
Neuobičajenom rječniku glavnog sudije svjedočili su nogometaši, članovi stručnih štabova i brojne prisutne osobe uoči početka subotnje utakmice Schalke - Kaiserslautern u 9. kolu Bundeslige.
Četiri minute prije početka dvoboja sudac Peter Sippel je dvaput glasno zazviždio ispred svlačionica, što je uobičajeni znak nogometašima da je vrijeme za izlazak na teren. Iz Kaiserslauternove svlačionice nije, međutim, bilo nikakve reakcije, a nakon što je procijenio da predugo čeka, Sippel je pokucao na vrata i povikao:
"Izlazite van! Ili ste možda već napunili gaće?"
Prisutni su ostali u šoku, a Sippel se dan kasnije u izjavi za Bild pokušao odbraniti.
"Bilo je nekih brzopletih riječi, ali ne mogu se sjetiti jesam li spominjao pune gaće", rekao je poduzetnik iz Minhena.
Da stvar bude gora, Sippel je u 61. minuti spomenute utakmice dosudio jedanaesterac za Schalke i isključio Kaiserslauternovog Brazilca Rodneija iako je televizijska snimka potvrdila da nikakvog prekršaja nije bilo. Uprkos tome, gosti su slavili s 2-1.
- just principe
#969 Re: Fudbalski kurioziteti
ovako se to radi kad sudija svira nepostojeci penal
- 2407
#972 Re: Fudbalski kurioziteti
Kakva je ovo budalastinja? Ovo reklama za nesto?
- Magarece_godine
#973 Re: Fudbalski kurioziteti
Zato oni gola ne znaju zabit ... pet utakmica 0:0 ...2407 wrote:Kakva je ovo budalastinja? Ovo reklama za nesto?
- BHF_Manijak
#974 Re: Fudbalski kurioziteti
Nije bas kuriozitet nego ne znam tacno gdje da stavim pa cu ovdje...
Maloprije pogledah na youtubeu kao "posljednji fudbalski tim Jugoslavije" i sad ide prica o tome bla bla bla, dodjose do zadnjih tekmi, ono vec haos, zvizdi se na Maksimiru, belaji, pa onda ono famozno prvenstvo, penali, PM...Prosla Juga prvi krug, haos u drzavi i naravno ko jedini slavi, mahnite Bosnje!!
Fakat imam nekad osjecaj da smo mi jedini zivjeli bas tu ideju jugoslovenstva, tolika naivnost, neiskvarenost, da ti nekad zao bude koliko smo naivni i "slijepi pored ociju", to na ulicama dernek, slavi se, a ne moze se reci da je stanje bilo ok pa se nije znalo...Isto ko da smo sami sebe htjeli slagati da je sve uredu, da nece biti belaja, da ce drzava ostati, ne znam, fakat mi smijesno i u isti mah zalosno djeluje ta nasa naivnost!
Ne kazem ja da je to los potez, oni potezi na Maksimiru su losi, ali ta nasa glupost i zatupljenost, zasljepljenost nas je i dosla glave na kraju, opet mi donji...Odoh ja na politiku hebi ga, ali sve je to kod nas nazalost povezano...
Maloprije pogledah na youtubeu kao "posljednji fudbalski tim Jugoslavije" i sad ide prica o tome bla bla bla, dodjose do zadnjih tekmi, ono vec haos, zvizdi se na Maksimiru, belaji, pa onda ono famozno prvenstvo, penali, PM...Prosla Juga prvi krug, haos u drzavi i naravno ko jedini slavi, mahnite Bosnje!!
- cyprus
#975 Re: Fudbalski kurioziteti
Ja mislim da mi na tu činjenicu trebamo biti ponosni...BHF_Manijak wrote:Nije bas kuriozitet nego ne znam tacno gdje da stavim pa cu ovdje...
Maloprije pogledah na youtubeu kao "posljednji fudbalski tim Jugoslavije" i sad ide prica o tome bla bla bla, dodjose do zadnjih tekmi, ono vec haos, zvizdi se na Maksimiru, belaji, pa onda ono famozno prvenstvo, penali, PM...Prosla Juga prvi krug, haos u drzavi i naravno ko jedini slavi, mahnite Bosnje!!![]()
Fakat imam nekad osjecaj da smo mi jedini zivjeli bas tu ideju jugoslovenstva, tolika naivnost, neiskvarenost, da ti nekad zao bude koliko smo naivni i "slijepi pored ociju", to na ulicama dernek, slavi se, a ne moze se reci da je stanje bilo ok pa se nije znalo...Isto ko da smo sami sebe htjeli slagati da je sve uredu, da nece biti belaja, da ce drzava ostati, ne znam, fakat mi smijesno i u isti mah zalosno djeluje ta nasa naivnost!
Ne kazem ja da je to los potez, oni potezi na Maksimiru su losi, ali ta nasa glupost i zatupljenost, zasljepljenost nas je i dosla glave na kraju, opet mi donji...Odoh ja na politiku hebi ga, ali sve je to kod nas nazalost povezano...