Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- buzzer
#951 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
ne da bi me bilo stid pisati, nego se stidim dok citam olajavanja ovog casnog momka, vrhunskog procesionalca i definitivno jednog od nasih najboljih igraca otkad postoji reprezentacija.
zamisli usudio se oporaviti i raditi svoj posao od kojeg zivi tek tri dana nakon sto je razocarao forumske mudrosere inspirisane teorijama zavjere izrecenim od simpaticnog starca koji ni sam ne zna kad laze i halucinira, a kad je prisutan u stvarnosti.
shtono kazu nasi stari - wtf!
zamisli usudio se oporaviti i raditi svoj posao od kojeg zivi tek tri dana nakon sto je razocarao forumske mudrosere inspirisane teorijama zavjere izrecenim od simpaticnog starca koji ni sam ne zna kad laze i halucinira, a kad je prisutan u stvarnosti.
- veljaca
#952 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Pa ako procitas ponovo ovo sto je Neelix napisao - nadam se da ces shvatiti zasto se slazem sa njim u potpunosti ....burek_in_space wrote:E vidish, sa ovakvim nachinom razmishljanja se ne bih mogao slozhiti, ali poshtujem da se ovako gleda na stvari.Neelix wrote:ni ja ne tvrdim da je misimovic jedini krivac za poraz protiv portugala, niti da bi prosli da je on igrao. ali tvrdim da nije uradio sve sto je u njegovoj moci da se taj poraz izbjegne. u razloge necu ulaziti.
Kako se slazhesh, ako si izjavio da, parafraziram, "zlo raditi a dobru se nadati ne ide nikako"?!veljaca wrote:
![]()
Slazem se u potpunosti ....
Neelix je napisao: " ni ja ne tvrdim da je misimovic jedini krivac ..." Znaci ipak da je krivac a ima ih jos pored njega ... Zato za krivca postoji izreka: " zlo raditi a dobru se nadati ne ide nikako ..."
- bingov buraz
#953 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
buzzer wrote:ne da bi me bilo stid pisati, nego se stidim dok citam olajavanja ovog casnog momka, vrhunskog procesionalca i definitivno jednog od nasih najboljih igraca otkad postoji reprezentacija.
- pezzar
#954 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske najvjerovatnije u Dinamu iz Moskve. Ode da pita Kuranyia loptama. 
Bitno je da ima vremana da malo podigne formu do Rumuna.
- Edin H.
#955 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Nema problema, rekao je Pape da ce srediti sa Hadzijem da trenira ili sa Zeljom ili sa Sarajevompezzar wrote:Miske najvjerovatnije u Dinamu iz Moskve. Ode da pita Kuranyia loptama.
- smoki_choko
#956 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Čeka se još zvanična potvrda
MISIMOVIĆ POTPISAO ZA MOSKOVSKI DINAMO
Galatasaray je konačno pustio Zvjezdana Misimovića, koji je potpisao ugovor sa moskovskim Dinamom, tvrde turski i ruski mediji
Reprezentativac Bosne i Hercegovine prošao je danas medicinske pretrage, te je dogovorio transfer, koji će vrlo skoro i zvanično biti objavljen.
Misimović je sa Dinamom potpisao ugovor do 2014. godine, a ova ruska ekipa platila je za njega 4,5 miliona eura, s tim da će veći dio tog novca biti prebačen Misimovićevoj nekadašnjoj ekipi Wolfsburga.
Misimović je definitivno pogriješio dolaskom u redove Galatasaraya, gdje se našao u nemilosti rumunskog trenera Gheorghea Hagija, koji ga je nedugo nakon što je preuzeo klupu Galate, na kojoj je naslijedio Franka Rijkarda, udaljio iz prve ekipe.
Ovo je svakako odlična vijest i za Misimovića, ali i za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića, čiji će važan igrač sada ponovo imati priliku da igra uoči nastavka kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo
MISIMOVIĆ POTPISAO ZA MOSKOVSKI DINAMO
Galatasaray je konačno pustio Zvjezdana Misimovića, koji je potpisao ugovor sa moskovskim Dinamom, tvrde turski i ruski mediji
Reprezentativac Bosne i Hercegovine prošao je danas medicinske pretrage, te je dogovorio transfer, koji će vrlo skoro i zvanično biti objavljen.
Misimović je sa Dinamom potpisao ugovor do 2014. godine, a ova ruska ekipa platila je za njega 4,5 miliona eura, s tim da će veći dio tog novca biti prebačen Misimovićevoj nekadašnjoj ekipi Wolfsburga.
Misimović je definitivno pogriješio dolaskom u redove Galatasaraya, gdje se našao u nemilosti rumunskog trenera Gheorghea Hagija, koji ga je nedugo nakon što je preuzeo klupu Galate, na kojoj je naslijedio Franka Rijkarda, udaljio iz prve ekipe.
Ovo je svakako odlična vijest i za Misimovića, ali i za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića, čiji će važan igrač sada ponovo imati priliku da igra uoči nastavka kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo
- smoki_choko
#957 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
valjda ce mu krenuti u dinamu 
- BarbaDue
#958 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
al' ce protiv rumuna miske imati (dvije tone) motiva
**bace im kevu 
- jeza u ledja
#959 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sad u CSKA, Lokomotivu i Dynamu iz Moskve imamo po jednog reprezentativca. 
Od poznatih igraca u Dynamu vidim Voronina i Kuranyia, te australijskog reprezentativca Wilkshirea. Ovaj Semshov i Kolodin igraju za rusku reprezentaciju.
Ne znam da li su se kao sedmi plasirali za neko evropsko takmicenje.
Od poznatih igraca u Dynamu vidim Voronina i Kuranyia, te australijskog reprezentativca Wilkshirea. Ovaj Semshov i Kolodin igraju za rusku reprezentaciju.
Ne znam da li su se kao sedmi plasirali za neko evropsko takmicenje.
- smoki_choko
#960 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
kad pocinje sezona u rusiji, jel prije tekme sa rumunima 
- jeza u ledja
#961 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Dobro pitanje. Pocinje 11. marta. U prvom kolu derbi Lokomotiv (Ibricic) - Dynamo (Misimovic)smoki_choko wrote:kad pocinje sezona u rusiji, jel prije tekme sa rumunima
- smoki_choko
#962 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
na startu derbi dela bosniajeza u ledja wrote:Dobro pitanje. Pocinje 11. marta. U prvom kolu derbi Lokomotiv (Ibricic) - Dynamo (Misimovic)smoki_choko wrote:kad pocinje sezona u rusiji, jel prije tekme sa rumunima
- simonese
#963 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
http://sportbild.bild.de/SPORT/fussball ... ummis.html
razlog zasto je Miske otjeran iz Istanbula
zvakaca guma
razlog zasto je Miske otjeran iz Istanbula
zvakaca guma
- lerdi
#964 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Brao Miske.
Jes iz penala, al bitno je da pročepi
Jes iz penala, al bitno je da pročepi
- BarbaDue
#965 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
bravo miske, izgleda da ga vole njegovi dinamovci

- Logovan
#966 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Bravo Miske 
- smoki_choko
#967 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
bra´o skemi 
- just principe
#968 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
da nisi malo zakasnio, ili bravo za asistenciju Vedismoki_choko wrote:bra´o skemi
- smoki_choko
#969 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
bio u banovicima. tamo nema interneta samo telegrafjust principe wrote:da nisi malo zakasnio, ili bravo za asistenciju Vedismoki_choko wrote:bra´o skemi
- dzeno123
#970 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Misimovic jos jednom pokazo zasto je prva 10-tka u reprezentaciji :
http://www.youtube.com/watch?v=kMgaPfOS ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=HZp7fb2C ... dded#at=13
Puno bolje i svjezije izgleda nas Miske u odnosu na prije pola godine, godinu.
http://www.youtube.com/watch?v=kMgaPfOS ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=HZp7fb2C ... dded#at=13
Puno bolje i svjezije izgleda nas Miske u odnosu na prije pola godine, godinu.
- Platformas
#971 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
buzzer wrote:ne da bi me bilo stid pisati, nego se stidim dok citam olajavanja ovog casnog momka, vrhunskog procesionalca i definitivno jednog od nasih najboljih igraca otkad postoji reprezentacija.
- Dammme
#972 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ibričić može Misketu samo pertle vezati. Može imati 100 kila, može ne potrčati cijelu tekmu, ali majstor je majstor.
- Aurea Mediocritas
#973 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Miske, kralju!!!!!
-
udrch
#974 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Bravo majstore..ja sam uvijek vjerovao u tebe, nije što si ti nešto odigrao, nego si ti ba pravi fudbaler, nisi nabildani i natrčani robot..
- madtv