BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#951 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Point. »

Da, bas ce neko doci sa srpskom trobojkom i navijati za BiH. Manite se SF. A, uostalom, zastava entiteta rs je ratna zastava, pod njenim bojama je dosta raje izginulo, i sve dok je takva kakva je, nije dobrodosla na stadione gdje igra drzavna reprezentacija. Nekome smeta zastava sa ljiljanima, jer je eto ratna, ok, eto ratna je. Sta je onda ova srpska trobojka? To ona nastala od neki dan? Kad na njoj budu simboli bosnjaka i hrvata a ne samo jednog naroda, onda cemo razmisliti. I na kraju krajeva, sta ce entitetska zastava na tekmama reprezentacije? Dakle samo drzavna zastava, vaka :bih: , a kad bude neki turnir entiteta nek se onda brate mashe srpskim i federalnim zastavama do mile volje.
Cafe Camargue

#952 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Cafe Camargue »

mostarac wrote:
potres_mozga wrote:@mostarac
Meni je najbolji jaran Hrvat (navija samo za BiH), ja nemam apsolutno nista ni protiv jednih, ni protiv drugih, ali postaje izlizana prica da hrvati i srbi ne vole i ne navijaju za ovu zemlju zbog ponasanja bosanjaka. Ja vjerujem da vama smeta zastava sa ljiljanima itd, ali vas kao i srbe NISTA ne sprjecava da pobjedu proslavite sa ZVANICNOM zastavom ove zemlje na ulici ili kuci..
Smijesno je da se jedan narod mora "ugledati" na drugi da bi zavolio i postovao zemlju u kojoj zivi. Sutra da se pobjeda reprezentacije u Bl. ili Z.Mo. proslavi sa miksom zvanicnih i "vasih" zastava, to mene nikako i nikada ne moze sprijeciti da ja slavim pobjedu svoje zemlje sa zastavom ili bez... :roll:
To je samo jeftino opravdanje za nenavijanje za ovu multinacionalnu reprezentaciju... ;-)

:bih:
Naravno da Bosnjaci nisu krivci sto hrvati i srbi ne vole ovu zemlju i ja cak mislim i da ne treba da je vole, al treba da je postuju. Nazalost ni ponasanje Bosnjaka ne ide u tom smjeru da pokaze Srbima i Hrvatima da oni ne zele biti ono sto su Srbi pokusali biti u Jugoslaviji krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih.
Cyprus je dobro rekao, ako vec postoji zastava sa ljiljanima na tekmi repke, bas me zanima sta bi bilo da se tu pojavi zastava RS, koja je za razliku od zastave sa ljiljanima dio zvanicnih akata ove zemlje. Ne bi da me pogresno shvatis da ja gotivim RS ili nesto, ali RS je realnost i zvanicni dio ove zemlje, tj. sta ako se na utakmici BiH protiv reprezentacije X pojavi cirilicni natpis na podlozi u bojama zastave RS i na kojem pise BANJALUKA - RS. Koliko god to zvucalo nekome strasno, to je sasvim legalan cin i nema elemenata da optuzis nekoga da je sa tim transparentom protiv BiH, osim da je protiv tvoje vizije BiH. Dakle, utakmica repke, cirilicni transparent Banjaluka - RS u bojama srpske trobojke. Sta cemo onda?
Ili se pojavi neko za zastavom herceg-bosne (to je sluzbena zastava zapadno-hercegovackog kantona). Sta onda? Sasvim sam siguran, ma 1000%, da je Sasi Papcu, Borisu Pandzi, Bartolovicu... zastava herceg-bosne mnogo vise bliza srcu nego ljiljani.

@mostarac je bosnjak, a ne hrvat, ako te to vec zanima.
To se u Zenici ili Sarajevu nece nikad desit, al bi opet bio presretan da se na danima unaprijed rasprodanom stadionu u Banjaluci i na takav nacin podrzava reprezentacija BiH. I pitao bih te onda, kako bi se u Bl proveo sa zastavom sa ljiljanima. Zato ti je glupa prica o pjevanju himne Jedna si jedina, jer te 2/3 drzave ni ne navija za BiH. Kad se bude barem postovala drzava BiH i njena reprezentacija, onda ce tvoja prica imat smisla. Jer, sto bi reko jedan poznat ciko, dosta je bilo naseg prilagodjavanja...
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

#953 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by karabaja-x »

mogli ste malo i tome kako bi trebao da izgleda novi ustav :mrgreen:
nego dje pise da se smije samo drzavna zastava na tribinama viorit? nidje! treba i one kantonalne nosit, i one historijske, samo nek je sareno...osim ovih stranih naravno....a treba nam i vise nakih maskota prikaza i tako toga na trbinima da pripadamo neprijatelje na terenu, recimo troglave azdaje, zmajevi i slicno :mrgreen:
Stari

#954 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Stari »

Ja kako god okrenem ....neke stvari ne konatm ...ali i zakomplikovali ste ipak malo -morate priznati. Licno imam jednu traumu. Sad cu vam je u kratkim crtama ispripovjedati...pa vi onda recite jel to ima ikakve veze.........s bilo cim.

Tamo negdje pocetkom sredine ljeta gospodnjeg naredne 2010... budim se u hotelskoj sobi i citam friske jutarnje novine...na mom tuberkuloznom engleskom pokusavam ukontati sta sve pise...ali vec nakon par sekundi...dok sam razmaknuo mahmurne oblake sinocnjeg pijanstva...skontam i velim u sebi :" Pa jeste ybo majku ono sinoc se stvarno deslio ...nije bio san....stvarno smo razguzili Argentinu sa 4:2 (zgodicima Ibisevica, Muratovica (2 kom) i Stilica (kojem je ovo bio debi)) u polufinalu ...u produzecima".
U tom trenu Zove me partnerica na mobilni...i veli ..."heeej :D...jesil odmahmurao...sigurno nisi cuo sta se tamo dolje desava...neredi u Banjaluci ...narod , nakon utakmice, spontano izasao na ceste sa bosanskim drzavnim zastavama... klicuci BOSNA BOSNA ....policija pod izgovorom ocuvanja javnog reda i mira ...intervenisala, doslo do opste jurnjave sve od hotela Bosna pa do hotela Slavija ... sto se tokom noci prosirilo na dio preko Vrbasa....Banjaluckim policajcima u ranim jutarnjim satima dolaze pojacanja iz Prnjavora Gradiske i Prijedora. Proglaseno vanredno stanje. Prijeti kolaps svih vitalnih funkcija drzavnog aparata. "

Ja sav u behutu odgovorim : "Daj ne zafrkavaj me svega ti." ...."Ma ne zezam te - ozbiljno ti govorim" odgovori i nastavi: "Vlada u Sarajevu, je na hitno sazvanoj vanrednoj sjednici sinoc dosla sa prijedlogom da posalje zajednicke odrede vojske - da budu tampon zona izmedju sukobljenih strana"

Tu se probudim ...sav u znoju ...izbezumljen ....
clav

#955 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by clav »

Dobra ti ta trauma. :D Jel samo u Durbanu ili Cape Townu bila ta utakmica ? :D
BaileyS

#956 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by BaileyS »

@mostarac, mislio sam da si ozbiljan lik ali ovo tvoje predje u tipicnu bosnjacku patetiku.

Eto sad je problem sto se pjeva "Jedna si jedina", sto se nose Ljiljani a na 49% zemlje nam je oficijelna zastava srpska trobojka a na drugih 20% sahovnica i sad su Ljiljani i Jedna si jedina najveci problem. Ne vidim razlog zasto bi se mi bezuslovno mijenjali i vjecno prilagodjavali. Ne znam ni za jedan sretan brak u kojem samo jedna strana vjecno pravi ustupke dok druga radi kako joj je qurcu ceif. Ah da, zaboravio sam opste prihvacenu logiku, BiH je zajednicka dok su RS i itzv HZHB samo srpske ili samo hrvatske.
Za mene nikad nece biti druge zastave i druge himne svidjalo se nekom ili ne. Nije ni meni pravo za njihove himne i zastave (koje su manje legitimne nego Ljiljani, zastava pod kojom je BiH medjunarodno priznata) ali sutim i trpim.

Ovo sa BHF je tipicno ono bosansko, kritikuje se sve a najcesce od onih koji nista sami nisu napravili.
mostarac

#957 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by mostarac »

BaileyS wrote:@mostarac, mislio sam da si ozbiljan lik ali ovo tvoje predje u tipicnu bosnjacku patetiku.

Eto sad je problem sto se pjeva "Jedna si jedina", sto se nose Ljiljani a na 49% zemlje nam je oficijelna zastava srpska trobojka a na drugih 20% sahovnica i sad su Ljiljani i Jedna si jedina najveci problem. Ne vidim razlog zasto bi se mi bezuslovno mijenjali i vjecno prilagodjavali. Ne znam ni za jedan sretan brak u kojem samo jedna strana vjecno pravi ustupke dok druga radi kako joj je qurcu ceif. Ah da, zaboravio sam opste prihvacenu logiku, BiH je zajednicka dok su RS i itzv HZHB samo srpske ili samo hrvatske.
Za mene nikad nece biti druge zastave i druge himne svidjalo se nekom ili ne. Nije ni meni pravo za njihove himne i zastave (koje su manje legitimne nego Ljiljani, zastava pod kojom je BiH medjunarodno priznata) ali sutim i trpim.

Ovo sa BHF je tipicno ono bosansko, kritikuje se sve a najcesce od onih koji nista sami nisu napravili.
u principu si ti upravu, al ja mislim da treba primjerom pokazati na stvarima koje ne stete tebi samom. Jedna si jedina je meni pjesma koja da je srece bila bi himna jer ima stvarno lijepe rijeci, al nazalost ona to nije. Nasa je duznost, ako hoces i zakonska, postovati himnu ove drzave, a ako je ne postujemo mi koji je volimo ko ce drugi onda. Ljiljani isto tako su bili prelijepa zastava, i danas ih imam kuci, krv smo lili pod tom zastavom za ovu zemlju, al cinjenica je jbg da u ovoj zemlji ti ljiljani su se izrodili u nesto drugo i to ne krivicom postenog svijeta. Te ljiljane su oni koji su izdali ovu zemlju pretvorili u nesto sto oni nisu trebali da budu i druga dva naroda u ovoj zemlji imaju odbojnost prema njima, a ako igra repka BiH, a BiH ima svoju zastavu po meni treba da ta drzavna zastava bude na tribini. Shvatam ja da je neke stvari tesko prihvatiti, shvatam ja da oni kojima smetaju ljiljani ionako ne vole ovu zemlju, al mislim da treba gledati u buducnost. Vjeruj da je zap. Mostar navijao za BiH u ove zadnje dvije utakmice, a nije do sad nikad. Inat i krmaluk im nisu dali da izadju na ulice, al sasvim sigurno vecina je navijala za BiH i znam to pouzdano. Mislim da to sad ne treba pokvariti. Ne moraju voliti ovu zemlju vise od Hrvatske, al je mogu postovati i mislim da se ima prilika za to i da je ne treba propustiti. Ovo nisu neke stvari koje su velike, al zivot cine male stvari i mislim da treba iskoristiti pozitivan naboj oko reprezentacije kako bi se pokazalo da je ona reprezentacija svih, ako nista bar da se postigne toliko da se ne zvizdi dok svira himna. Mislim da shvatas sta zelim reci. U skladu s tim nekakve patriotske furke tipa i krv svoju za bosnu moju sa 3.000 km udaljenosti su samo kontraproduktivne i vise za ovu zemlju znaci to sto je u srijedu zap. mostar navijao za BiH nego sva bodrenja BHF-a, jer zap. mostar je nesto sto je ovdje i sto mi svi zivimo, a amsterdami, berlini, londoni su jako daleko i nakon utakmice i patriotskih folova oni ce otici svojim kucama, a mi cemo i dalje ostati sa zap. mostarom, a kad taj zap. mostar ucini nesto sto je do prije 4-5 godina bilo nezamislivo, a to je da navija za BiH, onda za ovu zemlju ipak ima nade i tu nadu ne treba ubijati, nego joj treba dati stimulacije.
Nadam se da smo se razumjeli
Fratris

#958 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Fratris »

S Bilinog Polja prosle subote:

Image
Charuga
Globalni moderator

#959 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Charuga »

Nakon dva poraza od BiH
Urucen otkaz belgijskom selektoru

Rene Vandereycken, 55-godisnji nogometni selektor Belgije, skupo je platio dva poraza u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo od nase reprezentacije. U utorak je dobio otkaz na toj duznosti.

Belgija nije izborila plasman na Evropsko prvenstvo 2008. godine, a ne ide joj dobro niti u petoj grupi evropskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nakon dva uzastopna poraza od reprezentacije Bosne i Hercegovine, 4-2 u Genku i 2-1 u Zenici, Belgija za vodecom Spanijom zaostaje 11 bodova, a od drugoplasirane Bosne i Hercegovine ima 5 bodova manje.

Moze se, dakle, zakljuciti da su Dzeko i ekipa smijenili Vandereyckena. Njegov nasljednik jos nije poznat. Kao kandidati, spominju se selektor belgijske U 21 reprezentacije Jean-Francois De Sart, trener Marseillea Eric Gerets, Vandereyckenov bivsi asistent Franky Vercauteren i bivsi belgijski internacionalac Marc Wilmots.

(Totalsport)

Kaze stara narodna: Dok jednom ne smrkne drugom ne svane ... :) :)
bibiman

#960 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bibiman »

Nova FIFA rang lista.....BiH 38 pozicija! Prejakko! Napredovali 20 pozicija... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Charuga
Globalni moderator

#961 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Charuga »

Image
karanana

#962 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by karanana »

mislim da smo belgiju ukopali za jedno 10 generacija. spominjat ce nas godinama.
zalizani

#963 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by zalizani »

Ovo je odlično 38 :bih: ,sad se čeka da KONAMI izda PES2010 tamo nekad pred kraj godine,i da nas uvrste kao punopravne svjetske selekcije(ovo čekam cijeli život) :D :dance:
Globus

#964 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Globus »

zalizani wrote:Ovo je odlično 38 :bih: ,sad se čeka da KONAMI izda PES2010 tamo nekad pred kraj godine,i da nas uvrste kao punopravne svjetske selekcije(ovo čekam cijeli život) :D :dance:
Valjda cemo docekat xD ako ne ove onda sljedece hahahah :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 08:59, edited 2 times in total.
DobroJutroKolumbo

#966 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by DobroJutroKolumbo »

A evo i rang liste UEFA...i tamo smo se fino pomakli...

Image
Paco

#967 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Paco »

This month's best performers include Greece (13th, up 6), Uruguay (16th, up 5), Switzerland (18th, up 4) and Serbia (23rd, up 13). Bosnia-Herzegovina (38th, up 20) made the biggest leap into the top 50 thanks to their impressive home and away victories over Belgium.

5 0 5

#968 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by 5 0 5 »

dzemmo wrote:
Fratris wrote:S Bilinog Polja prosle subote:

Image
koliko je jaka ova slika, govori puno, prelijepo

:bih: :bih: :bih:
Jednog se dana i ovo moralo desiti. Zadnju utakmicu, sa Španijom igramo u Banja Luci! :) :bih:
paja_patak

#969 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by paja_patak »

a sto ti to spominjes odma ko kontra argument evo ja cu reci da je to nacionalizam i fasizam hoces ti reci isto za za ovaj slucaj sa grbom?
ko sto sam i mislio nista od odgovora...tolerantni i krajnje multi kulti navijaci bih :D
Charuga
Globalni moderator

#970 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Charuga »

paja_patak wrote:
a sto ti to spominjes odma ko kontra argument evo ja cu reci da je to nacionalizam i fasizam hoces ti reci isto za za ovaj slucaj sa grbom?
ko sto sam i mislio nista od odgovora...tolerantni i krajnje multi kulti navijaci bih :D
Odgovorio sam ti ali sam poslije editovao posto smo otisli na skroz drugu temu ..
Plavih_11 wrote:Odosmo na rukomet mada je opet povezano sa navijacima .. Nema veze, necu dalje .. 8)
O toleranciji necemo pricati .. 8)
5 0 5

#971 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by 5 0 5 »

Paco wrote:This month's best performers include Greece (13th, up 6), Uruguay (16th, up 5), Switzerland (18th, up 4) and Serbia (23rd, up 13). Bosnia-Herzegovina (38th, up 20) made the biggest leap into the top 50 thanks to their impressive home and away victories over Belgium.

Zna li neko kako se boduju ove utakmice? Koliko vidim od Švicarske(18. mjesto) imamo 146 bodova manje, od Srbije(24. mjesto) samo 82 boda manje. Ako pobjedimo Tursku (i) pogotovo Španiju, mislim da imamo šanse za u prvih 20. Or, is this just a dream?
BaileyS

#972 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by BaileyS »

mostarac wrote:
u principu si ti upravu, al ja mislim da treba primjerom pokazati na stvarima koje ne stete tebi samom. Jedna si jedina je meni pjesma koja da je srece bila bi himna jer ima stvarno lijepe rijeci, al nazalost ona to nije. Nasa je duznost, ako hoces i zakonska, postovati himnu ove drzave, a ako je ne postujemo mi koji je volimo ko ce drugi onda. Ljiljani isto tako su bili prelijepa zastava, i danas ih imam kuci, krv smo lili pod tom zastavom za ovu zemlju, al cinjenica je jbg da u ovoj zemlji ti ljiljani su se izrodili u nesto drugo i to ne krivicom postenog svijeta. Te ljiljane su oni koji su izdali ovu zemlju pretvorili u nesto sto oni nisu trebali da budu i druga dva naroda u ovoj zemlji imaju odbojnost prema njima, a ako igra repka BiH, a BiH ima svoju zastavu po meni treba da ta drzavna zastava bude na tribini. Shvatam ja da je neke stvari tesko prihvatiti, shvatam ja da oni kojima smetaju ljiljani ionako ne vole ovu zemlju, al mislim da treba gledati u buducnost. Vjeruj da je zap. Mostar navijao za BiH u ove zadnje dvije utakmice, a nije do sad nikad. Inat i krmaluk im nisu dali da izadju na ulice, al sasvim sigurno vecina je navijala za BiH i znam to pouzdano. Mislim da to sad ne treba pokvariti. Ne moraju voliti ovu zemlju vise od Hrvatske, al je mogu postovati i mislim da se ima prilika za to i da je ne treba propustiti. Ovo nisu neke stvari koje su velike, al zivot cine male stvari i mislim da treba iskoristiti pozitivan naboj oko reprezentacije kako bi se pokazalo da je ona reprezentacija svih, ako nista bar da se postigne toliko da se ne zvizdi dok svira himna. Mislim da shvatas sta zelim reci. U skladu s tim nekakve patriotske furke tipa i krv svoju za bosnu moju sa 3.000 km udaljenosti su samo kontraproduktivne i vise za ovu zemlju znaci to sto je u srijedu zap. mostar navijao za BiH nego sva bodrenja BHF-a, jer zap. mostar je nesto sto je ovdje i sto mi svi zivimo, a amsterdami, berlini, londoni su jako daleko i nakon utakmice i patriotskih folova oni ce otici svojim kucama, a mi cemo i dalje ostati sa zap. mostarom, a kad taj zap. mostar ucini nesto sto je do prije 4-5 godina bilo nezamislivo, a to je da navija za BiH, onda za ovu zemlju ipak ima nade i tu nadu ne treba ubijati, nego joj treba dati stimulacije.
Nadam se da smo se razumjeli
Razumijem ja i tvoju logiku samo sam umoran od te nase politike gestova dobre volje a ne trazenja niceg za uzvrat. Ja sam za svaki korak sa druge strane spreman napraviti korak ali ni centimetra vise. Na kraju krajeva BiH je pravo ali i obaveza svih nas i ne moze jedan graditi kucu u kojoj ce se trojica merakati. Neka svako preuzme svoj dio odgovornosti.

Sto se zastava tice trobojka i sahovnica su tu da ostanu, mozda i ova zajednicka bude opste prihvacena od svih ali ove dvije ce se uvijek vijoriti uz nju. Eh sad je pitanje sta sa Ljiljanima, hoce li to biti jedina zastava koja mora u istoriju, kojoj ce se prislanjati pridjevi "ratna", jedina prema kojoj je legitimno osjecati odbojnost. Ako bi gledali sta je uradjeno pod kojom zastavom onda bi trobojka i sahovnica trebale biti zabranjene poveljom UN-a ali one ce uvijek biti legitimno obiljezje bh Srba i bh Hrvata. Zasto Ljiljani ne bi bili legitimno obiljezje onih kojima je BiH jedina domovina? Ja cu biti zadovoljan onog dana kad svi budemo imali trokutice a uz trokutice i ono obiljezje koje je nasem srcu milo (ocekivati vise je suludo). Samo se bojim da ce na kraju biti trokutic-trobojka, trokutic-sahara i samo trokutic jer evo Ljiljani nisu "ratna zastava" samo za one u manjem entitetu, poceli smo ih i mi tako etiketirati.

Sto se tice znacaja BHF i generalno bh dijaspore tu se ne bi nikako slozio s tobom. Mnoge zemlje imaju veliku korist od jake dijaspore i te dijaspore se ne treba odricati (na kraju krajeva nemamo na to ni pravo). Ta djeca, koja su iz BiH otisla kad im je bilo 5,6,10 godina zasluzuju respekt jer nisu zaboravili ko su i sta su. Na zalost na 3.000 BHF imas 33.000 onih koji su vec zaboravili jezik, asimilirali se u nove sredine i u Bosnu ne idu ni na godisnji odmor. Zalosno je i to sto su nama oni manji problem nego ovi kojima je Bosna sve.

Na kraju krajeva dio te dijaspore su i Spahic, Bajramovic, Misimovic, Ibisevic, Salihovic, Jahic, Muslimovic igraci bez kojih bi nasa reprezentacija bila kanta za nabijanje. Isto bi se moglo reci i za nasu tribinu bez BHF. Samo treba biti posten pa to priznati, kako za jedne tako i za druge.
elSaik

#973 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by elSaik »

505sCrtom wrote:
Paco wrote:This month's best performers include Greece (13th, up 6), Uruguay (16th, up 5), Switzerland (18th, up 4) and Serbia (23rd, up 13). Bosnia-Herzegovina (38th, up 20) made the biggest leap into the top 50 thanks to their impressive home and away victories over Belgium.

Zna li neko kako se boduju ove utakmice? Koliko vidim od Švicarske(18. mjesto) imamo 146 bodova manje, od Srbije(24. mjesto) samo 82 boda manje. Ako pobjedimo Tursku (i) pogotovo Španiju, mislim da imamo šanse za u prvih 20. Or, is this just a dream?
S obzirom da smo, uglavnom, zahvaljujući pobjedama nad Belgijom osvojili 208 bodova, pobjedama nad Turskom i Španijom, prvom u svijetu, mislim da bismo postali nosioci baraža. :mrgreen: :dance: :run:
bijelo_dugme

#974 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bijelo_dugme »

505sCrtom wrote:

Mogli bi biti jedno top 25.

Ali nam se brisu bodovi zaradjeni prije 4 godine. Znaci sada na novoj listi su se izbrisali rezultati i bodovi koji smo zaradili u aprilu 2005. Mislim da smo jedno 300 bodova osvojili protiv Belgije, i eto ostalo je 208...
Charuga
Globalni moderator

#975 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Charuga »

Ne kontam im ove bodove ... :-D

Image
Post Reply