Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muz66 wrote:Bit ce mi sladje da ti pijem mast na slamku kad vam Man UTD uvali jedno 2 komada i cao cao
Joj samo bih volio da saznaju Englezi ludi gdje sudija zivi...dodji tatici
Ma kakvi bolan. Silovala ih Barca i prosle godine u obje utakmice, isto ko sad i Celzija, al onaj baksuz Scholes ofrlje zabi jedan go i prodjose. Moglo je jednom - al dvaput NEEEEE.
Osvoji Barca LP, i drago mi je iako ne navijam za njih.
Chmoljo wrote:hoće li mi ko (umjesto paje i cikcange naravno) objasniti za šta je Abidal dobio crveni???
Sudija je kreten, ono nije bio crveni, ali najmanje 3 su penala trebala bit za Chelsea: ono šatro na liniji faul nad Maloudom, igranje rukom Piquea, i start nad Anelkom. Dva starta na Drogbu i ovo napucavanje u zadnjom minuti bi mu nekako i halalio, ali... Da znam da hoće bit sam u avionu, poželio bi mu zrakoplovnu nesreću
s tobom se već može normalno razgovarati.
onaj faul onog debila Alvesa nad Maloudom, ako ga je već svirao bio je u šesnaestercu. a za Pique je jasno ko dan. čist penal ko suza.
onda debil daje crveni Abidalu. niđe veze. oni startovi su bili grubi ali brate i valjali su se i Drogba a pogotovo Anelka. i budi pošten pa reci da je Eto'o odigro namjerno rukom. sam znaš da nijedan sudija ne bi u onoj situaciji dosudio penal.
meni je iskreno žao navijača Chelsea zbog ovakvog poraza. iako su se branili zaslužili su pobjedu. ali zaslužila je i Barca milion puta jbg.
što neko reče: to ti je kad imaš igrača više a braniš se...
i još jedna stvar: Messi večeras nije ništa napravio konkretno, ali majko draga što taj igrati lopte, kapa dole majstore...
cikcanga wrote:Ovo je rezultat Platinijeve urote protiv engleskog fudbala.
Najpametnije bi bilo da engleski timovi istupe iz evropskih takmicenja pa nek Platini gleda ove jadove od ekipa u LP.
Englezi kao izumitelji nogometa bi trebali imati pravo u tom slucaju zabraniti igranje fudbala,onima kojim to zele
zabraniti pa nek Spanci igraju hokeja na travi.
Da, a kad su zabranili Jesualdu Ferreiri da vodi Porto protiv ManUrea u uzvratu, e to je tek bila urota.
Compact wrote:Izmišljen Crveni karton! Nedosuđen jedanesterac! Kada se sabere, bare-bare!
Sudija neka se zaposli kod Džanke, da statira u emisiji "Džanko lend"!
Barcelona bolja za deset klasa, a zbog ovakve igre Čelsija, primjetan je veći promet u pozorištima!
Nego za koga će sada da navijaju mali plavi?!
Dobro pitanje
Kada ih pitaš kako željo, odgovore, ma mi ti sada pratimo ligu prvaka, Čelsi, ovo, ono....
Pravda je zadovoljena, Bog nagradi hrabre, a kazni bijedu! Brane se sa igračem više, a Pep sa deset igrača čuva izmjene za sudijsku nadoknadu! Zbog ovog čovjeka vjera u bolji fudbal je vraćena.
p.s. kaže Ferguson, kada sam gledao Barcelonu protiv Reala, curile su mi sline...
Halo, ekipa koja je u prvom poluvremenu sa svoje polovine vratilo loptu golmanu najmanje četiri puta, ekipa koja od 15 minute rasteze igru, ekipa koja igra tvrd,nezanimlji i dosadan nogome, ekipa koja 20 minuta s igracem vise nabija loptu sto dalje od svoga gola... ne moze da igra u finalu Lige prvaka. Istina da penal postajao, ali je Chelse pokazao da je jos mali klub, a Barsa pokazal kako to rade veliki timovi. Dakle: Ne guraj ga Iniesta!!!
Chmoljo wrote:hoće li mi ko (umjesto paje i cikcange naravno) objasniti za šta je Abidal dobio crveni???
Sudija je kreten, ono nije bio crveni, ali najmanje 3 su penala trebala bit za Chelsea: ono šatro na liniji faul nad Maloudom, igranje rukom Piquea, i start nad Anelkom. Dva starta na Drogbu i ovo napucavanje u zadnjom minuti bi mu nekako i halalio, ali... Da znam da hoće bit sam u avionu, poželio bi mu zrakoplovnu nesreću
Faul jeste bio na liniji jer je napravljen na liniji. To sto se Malouda bacio u sesnaesterac ne znaci da je penal.
Linija je sastavni dio sesnest,tako da je to penal.
Najpametnije bi bilo da engleski timovi istupe iz evropskih takmicenja pa nek Platini gleda ove jadove od ekipa u LP.
Englezi kao izumitelji nogometa bi trebali imati pravo u tom slucaju zabraniti igranje fudbala,onima kojim to zele
u moru gluposti koje se daju ovdje pročitati mislim da je ovo najveća. Unaprijed se izvinjavam ako je bila zajebancija.
brucos7 wrote:Halo, ekipa koja je u prvom poluvremenu sa svoje polovine vratilo loptu golmanu najmanje četiri puta, ekipa koja od 15 minute rasteze igru, ekipa koja igra tvrd,nezanimlji i dosadan nogome, ekipa koja 20 minuta s igracem vise nabija loptu sto dalje od svoga gola... ne moze da igra u finalu Lige prvaka. Istina da penal postajao, ali je Chelse pokazao da je jos mali klub, a Barsa pokazal kako to rade veliki timovi. Dakle: Ne guraj ga Iniesta!!!
Glupa je ovo izvlaka da su imali igrača više i branili se, pa i mi smo protiv Belgije imali istu situaciju, samo što smo se uspjeli odbraniti. Iako gotivim Barsu, ali šupački prolaz u finale. Vratiće im se ovo, možda čak i u finalu, kada više boli.
brucos7 wrote:Halo, ekipa koja je u prvom poluvremenu sa svoje polovine vratilo loptu golmanu najmanje četiri puta, ekipa koja od 15 minute rasteze igru, ekipa koja igra tvrd,nezanimlji i dosadan nogome, ekipa koja 20 minuta s igracem vise nabija loptu sto dalje od svoga gola... ne moze da igra u finalu Lige prvaka. Istina da penal postajao, ali je Chelse pokazao da je jos mali klub, a Barsa pokazal kako to rade veliki timovi. Dakle: Ne guraj ga Iniesta!!!