SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kurty
#952 Re: SAVEZ NAPOLJE!
oki...hvala na odgsamo_ovaj_put wrote:nije 100%
- Dragovic
#953 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Jeste 100000% mozes ga vidjeti ispred svjetlosti skoro svaki put kada se prodaju karte za neki koncert,utakmicu itd
- kurty
#954 Re: SAVEZ NAPOLJE!
i ja sam na njega sumnjao... ali vjerujem i @samo_ovaj_put
-
samo_ovaj_put
#955 Re: SAVEZ NAPOLJE!
mislis onaj sto stoji ispred trznice?Dragovic wrote:Jeste 100000% mozes ga vidjeti ispred svjetlosti skoro svaki put kada se prodaju karte za neki koncert,utakmicu itd
za onim stolicem sto karte prodaje?
- kurty
#956 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nisam ga nikad za stolom vidjeo...samo_ovaj_put wrote:mislis onaj sto stoji ispred trznice?Dragovic wrote:Jeste 100000% mozes ga vidjeti ispred svjetlosti skoro svaki put kada se prodaju karte za neki koncert,utakmicu itd
za onim stolicem sto karte prodaje?
- Dragovic
#957 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nije nikad za stolicem,vrti se oko svjetlosti i obilazi onoga sto sjedi.Mislim 100% sam siguran, vidjam lika vec godinama ispred zetre,skenderije,koseva,grbavice.
- amar007
#958 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike.. 
- limeni
#959 Re: SAVEZ NAPOLJE!
mi smo bojkot izdali kada je ciro preuzeo mandat.
tada se pokazalo kako je glupa sira masa i da nam nije savez kriv nego je narod takav.
bili su protesti pred savezom a doslo je tek 1000 ljudi.
ja iskreno trenutno nemam nikakve kritike savezu,
igraju najbolji igraci za repku a to sto oni uzimaju svoj dio para
pa jebiga kada je narod ovako naivan...
tada se pokazalo kako je glupa sira masa i da nam nije savez kriv nego je narod takav.
bili su protesti pred savezom a doslo je tek 1000 ljudi.
ja iskreno trenutno nemam nikakve kritike savezu,
igraju najbolji igraci za repku a to sto oni uzimaju svoj dio para
pa jebiga kada je narod ovako naivan...
-
Tarik19
#960 Re: SAVEZ NAPOLJE!
To bi samo moglo biti kobno za nas, nikako pozitivno.amar007 wrote:Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike..
- fosil
#961 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Tarik19 wrote:To bi samo moglo biti kobno za nas, nikako pozitivno.amar007 wrote:Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike..
Mislis bilo bi kobno po mafiju u savezu kad bi nas kaznili da igramo pred praznim tribinama ili izbacili iz kvalifikacija, pa jadnici nebi mogli cvaknut jos koji dinar.
- luckylaka
#962 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Neces taj film gledati od BHFanaticosa.Nego hajde vi napravite belaj u Sarajevu protiv Francuza pa neka nas onda kazneamar007 wrote:Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike..
-
Crvena Tifoza
#963 Re: SAVEZ NAPOLJE!
amar007 wrote:Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike..
Zar njih jos neko uzima za ozbiljno?
Kleli su se u Barbareza, a neki dan je na njihovoj stranici osvanuo tekst - bacaju drvlje i kamenje na Sergeja.
I oni mjenjaju kapu kako vjetrovi pusu. Smjena generacija, sta li.
- Dammme
#964 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ne preostaje mi ništa drugo nego sebe citirati (ebi ga nema smajlija koji se divi sam sebi u ogledaluDammme wrote:Evo svima ovima koji kažu da je:
1. savez lopovski (slažem se)
2. da su karte preskupe (slažem se)
3. da zbog toga ne treba gledati utakmicu protiv Francuza(ne slažem se)
predlažem da dođu na Koševo i naprave proteste protiv saveza ispred zapadne tribine stadiona Koševo.
Tako će postići sva 3 svoja cilja:
1. izraziće svoj protest protiv lopova
2. neće platiti skupu kartu
3. neće gledati utakmicu
Ako se organizuju protesti i ja ću vam se gospodo pridružiti i žrtvovaću gledanje utakmice reprezentacije, jer jedino u tom slučaju postoji opravdan razlog za prazan stadion.
Dakle hoće li ovi kritičari odlaska na utakmicu državne reprezentacije dići svoje cijenjene zadnjice i uraditi nešto ili će samo naprđivati po forumu i mlatiti praznu slamu?
-
Tarik19
#965 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Vec su nas oni kaznjavali u proslost (sjeti se Belgije 2009. godine) pa nista nije od toga bilo. Savez je ostao isti i nista se nije promjenilo. Ja bih radio isao na utakmicu da navijam za svoju zemlju nego da navijam protiv Saveza i da napravim kojekakve gluposti.fosil wrote:Tarik19 wrote:To bi samo moglo biti kobno za nas, nikako pozitivno.amar007 wrote:Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike..
Mislis bilo bi kobno po mafiju u savezu kad bi nas kaznili da igramo pred praznim tribinama ili izbacili iz kvalifikacija, pa jadnici nebi mogli cvaknut jos koji dinar.
- Edin H.
#966 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Mislim da si u pravu tifoza - smjena generacija na celu BHF-a. Bice ovi stariji se umorili od svega.Crvena Tifoza wrote:amar007 wrote:Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike..
Zar njih jos neko uzima za ozbiljno?![]()
Kleli su se u Barbareza, a neki dan je na njihovoj stranici osvanuo tekst - bacaju drvlje i kamenje na Sergeja.
Dosli neki mladji momci koji se bas i ne sjecaju Sergejevog odnosa prema reprezentaciji i koji misle da se Savez moze srusiti optuzivanjem preko novina.
Opalise oni po svima u tom clanku pored Sergeja - Vahi, Papetu, Mesi i Vahidu, ali ne vidjeh koje to rjesenje nude.
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 2&Itemid=2
- and
#967 Re: SAVEZ NAPOLJE!
nekad neki ljudi stvarno izgube kompas.Edin H. wrote:Mislim da si u pravu tifoza - smjena generacija na celu BHF-a. Bice ovi stariji se umorili od svega.Crvena Tifoza wrote:amar007 wrote:Nesto kontam, da hoce oni fanatikosi napraviti kakav veci belaj u luksemburgu pa da nas kazne i protiv afrikanaca ne bude publike..
Zar njih jos neko uzima za ozbiljno?![]()
Dosli neki mladji momci koji se bas i ne sjecaju Sergejevog odnosa prema reprezentaciji i koji misle da se Savez moze srusiti optuzivanjem preko novina.
Opalise oni po svima u tom clanku pored Sergeja - Vahi, Papetu, Mesi i Vahidu, ali ne vidjeh koje to rjesenje nude.
http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 2&Itemid=2
- Dammme
#968 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Momci iz Fanatikosa, svaka vam čast što dajete sve od sebe da pratite SVE reprezentacije BiH, ali ne pretjeraste li malo s ovim?
I da li je ovaj tekst, zvanični stav BHFanaticos-a?
-
LSD
#969 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Jbt ovim fanatikosima niko živ ne valja niti im može ugoditi, ne kažem da nema istine u nekim dijelovima ali tekst i njegova namjera su u suštini tragi/komicni.
Pa svima su našli mane, sutra da nas Ferguson ili Mourinho vode sa klupe ,oni bi i njima iskopali neke nedostatke.
Što je najsmiješnije u svemu Sušić nije odradio niti jednu zvanicnu (kvalifikacionu/bodovnu, kako hocete) utakmicu, a vec iza sebe ima tonu kriticara i "prijatelja" koji mu nešto "dobronamjerno" savjetuju
Ne znam ni sam što se ikako prihvatao posla sa ovom buranijom i ništarijama od ljudi kad to nije njegov nivo.
Posebna prica su sedma sila i polupismeni novinari, a i oni mu porucuju i uce ga poslu
Pade mi na pamet emisija od Mime Vox populi ili tako nešto, kada fol novinar uobrazi sebe i umisli da može javno prozivati i porucivati selektoru šta treba da radi i kako treba sa novinarima.
"Pape zašto se ne javljaš, zašto nas ignorišeš, pa ti si selektor, imaš dužnost i obaveze prema nama, siđi sa oblaka"
I hocemo i nadamo se nekom uspjehu, a imamo mahalce novinare i likove koje možeš kupiti za petobanku da t nahvale preko medija kao najvecig strucnjaka ili igraca.
Ne treba nama Pape niti neki normalan insan za selektora ,cirkus traži klovna da zabavlja široke narodne mase.
Ivica Osim je porucivao, gotovo molio (medijima prije svega) da pomognu i podrže selektora,a ne da mu odmah postavljaju klipove pod noge...ali džabe je pricati, narod hoce veselo
hoce cirkus i atrakciju.
Pa svima su našli mane, sutra da nas Ferguson ili Mourinho vode sa klupe ,oni bi i njima iskopali neke nedostatke.
Što je najsmiješnije u svemu Sušić nije odradio niti jednu zvanicnu (kvalifikacionu/bodovnu, kako hocete) utakmicu, a vec iza sebe ima tonu kriticara i "prijatelja" koji mu nešto "dobronamjerno" savjetuju
Ne znam ni sam što se ikako prihvatao posla sa ovom buranijom i ništarijama od ljudi kad to nije njegov nivo.
Posebna prica su sedma sila i polupismeni novinari, a i oni mu porucuju i uce ga poslu
Pade mi na pamet emisija od Mime Vox populi ili tako nešto, kada fol novinar uobrazi sebe i umisli da može javno prozivati i porucivati selektoru šta treba da radi i kako treba sa novinarima.
"Pape zašto se ne javljaš, zašto nas ignorišeš, pa ti si selektor, imaš dužnost i obaveze prema nama, siđi sa oblaka"
I hocemo i nadamo se nekom uspjehu, a imamo mahalce novinare i likove koje možeš kupiti za petobanku da t nahvale preko medija kao najvecig strucnjaka ili igraca.
Ne treba nama Pape niti neki normalan insan za selektora ,cirkus traži klovna da zabavlja široke narodne mase.
Ivica Osim je porucivao, gotovo molio (medijima prije svega) da pomognu i podrže selektora,a ne da mu odmah postavljaju klipove pod noge...ali džabe je pricati, narod hoce veselo
- Frishak
#970 Re: SAVEZ NAPOLJE!
pa pogledajte link ispod teksta
to je preuzeto sa blog-a
to je preuzeto sa blog-a
-
LSD
#971 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Pa što su ga preuzimali i još postavili na naslovnicu ,ako ne stoje iza tog tekstaFrishak wrote:pa pogledajte link ispod teksta
to je preuzeto sa blog-a
Ocito je da se oni kao grupa u potpunosti slažu sa autorom ovih baljezgarija.
-
Crvena Tifoza
#972 Re: SAVEZ NAPOLJE!
LSD wrote:Pa što su ga preuzimali i još postavili na naslovnicu ,ako ne stoje iza tog tekstaFrishak wrote:pa pogledajte link ispod teksta
to je preuzeto sa blog-a![]()
Ocito je da se oni kao grupa u potpunosti slažu sa autorom ovih baljezgarija.
Mora da im je Pape zabranio teferic sa igracima pred utakmicu sa Svedskom, pa zato bacaju na njega drvlje i kamenje.
-
LSD
#973 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ma Pape treba (ali ne može nažalost) udariti trajni ban novinarima bez izuzetka jer tamo među njima nema poštenog covjeka. Iskljuciti mahalce i likove koji bi prodali mater rođenu za par stoja iz svake moguce komunikacije.
Ne dozvoliti sebi da mu takvi postavljaju ikakva pitanja,niti neke intervjue.
Pred tekmu odraditi službenu presicu sa što kracim zadržavanjem i bice mnogo rahatniji,a i atmosfera u reprezentacije mnogo bolja...novinari su veliko zlo u našem društvu, što oni mogu napraviti sranja i pometnje to ne može niko.
Ne dozvoliti sebi da mu takvi postavljaju ikakva pitanja,niti neke intervjue.
Pred tekmu odraditi službenu presicu sa što kracim zadržavanjem i bice mnogo rahatniji,a i atmosfera u reprezentacije mnogo bolja...novinari su veliko zlo u našem društvu, što oni mogu napraviti sranja i pometnje to ne može niko.
- Bosanski_kralj
#974 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Taj lik sa bloga je neki iz vrha BHF-a, ako sam dobro zaključio iz njegovog pisanja, pa je vjerovatno tekst uspio progurati na njihovu naslovnicu.
Ali definitivno BHF-u ovo nije trebalo
Ali definitivno BHF-u ovo nije trebalo
-
abdulvehab
#975 Re: SAVEZ NAPOLJE!
cao, nemate pametnijeg posla nego opet sasvim sporednim stvarima jelde? u ovom slucaju fanatikosima. oni su krivi sto posto. odoste od teme. koliko vidim na stranici imaju nas stav, bhf press vijesti gdje vjerovatno iznose svoje stavove, i ove aktuelnosti prenesene sa drugih medija, medju kojima je i blog oko kritike barbareza i papeta. hajde se sad vratite i probajte ponovo procitati i navedite mi koji dio ne razumijete? zar se nas barba nije usutio u svim situacijama kao picic a gdje je mogao javno i na sav glas progovoriti? recite mi sta je to uradio kao miljenik bosanaca i hercegovaca po pitanju saveza? normalno je da nece biti zadovoljni kada te legende ne cine nista za bolje sutra bh fudbala. sute kao i mediji. da je sreca samljeli bi ih konstatnim pritiskom. ali ne. nakon svake nevolje bilo ispadanja ili loseg poteza u savezu, sa-x, sportsport i drugi opale jednu dvije kritike tako jake da su u najmanju ruku smijesne i na tome se zavrsava.
ma ne, fanatikosi su krivi za sve
haj sad udri 
ma ne, fanatikosi su krivi za sve