Opaaaa ... mogu li bar gledati?djevojka bez imena wrote:U čemu?moonca wrote:
Ne lupam. Mozda budes ucesnik.
Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#951 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
-
Hakiz
#952 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ko zna. Mržja je bliža ljubavi od neyainteresovanosti. Bolje da se mrzimo nego da nam je svejednoConnaisseur Karlin wrote:ja Hakiza respektujemHakiz wrote:Pazi, ja se sa Karlin znam dobro posvađati i na PP. Ali ne dam na nju.triconja wrote: Vidis eto karlin ne konta umjetnost i umjetnicki duh pa pokusava da te "povrati u zivot". U zadnje vrijeme sam poceo baviti se malo "crnijim" temama i citati Po-a i Lovecraft-a i mogu reci da su ljudi predstavili ono sto se krije ko zmija noge.![]()
a da cemo se opet posvadjati, garant hocemo![]()
ali mrzti definitivno necemo
![]()
- Connaisseur Karlin
#953 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
triconja, Hakiz je ozenjentriconja wrote:Kaće svadba pa da saljem pusu bokic i dug brak zelje?Connaisseur Karlin wrote:ja Hakiza respektujemHakiz wrote: Pazi, ja se sa Karlin znam dobro posvađati i na PP. Ali ne dam na nju.![]()
![]()
on je moj comrade na forumu
-
moonca
#954 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ako neka misli da je barim neka misli. Ako neka misli da ja kontam da me bari neka zna da ja nista to ne kontamtriconja wrote:Zar ti pisanje nista ne govori?moonca wrote:Ja bih bario ali haj ga ti znaj sta je sa druge strane linije. Jednom sam se zajebo, vise necutriconja wrote:
.
Sace tebi Veliki da objasni.
- Connaisseur Karlin
#955 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Hakiz wrote:Ko zna. Mržja je bliža ljubavi od neyainteresovanosti. Bolje da se mrzimo nego da nam je svejednoConnaisseur Karlin wrote:ja Hakiza respektujemHakiz wrote: Pazi, ja se sa Karlin znam dobro posvađati i na PP. Ali ne dam na nju.![]()
![]()
-
Hakiz
#956 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ja baš zbog ove stvari. Onda sam se prešaltao na džez sa jedne i na bluz i sve šta u temeljima ima bluz sa druge strane.triconja wrote:Ja zbog uriah heep - salisbury naucio svirat a ni dan danas je ne znam odsvirat, cak ni skinuti sluhom mada cesto imam osjecaj da je ustvari to kamen koji cu tesko pregurati preko brdaHakiz wrote:NIje moguće.Connaisseur Karlin wrote:
Zbog ovoga sam naučio svirati..
- triconja
#957 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
E moja ti, to su ti pjesme mog djetinjstva, otac pusco na kastofonu a mati vikala mani mi te hasisare, crkvenjakeConnaisseur Karlin wrote:triconja, Hakiz je ozenjentriconja wrote: Kaće svadba pa da saljem pusu bokic i dug brak zelje?![]()
on je moj comrade na forumu![]()
-
moonca
#958 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Nije ono na sta ti mislis.Ramzess Veliki wrote:Opaaaa ... mogu li bar gledati?djevojka bez imena wrote:U čemu?moonca wrote:
Ne lupam. Mozda budes ucesnik.
- triconja
#959 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Jesi li bio na koncertu ili si cuo preko nekog medija pa dobio zelju?Hakiz wrote:Ja baš zbog ove stvari. Onda sam se prešaltao na džez sa jedne i na bluz i sve šta u temeljima ima bluz sa druge strane.triconja wrote: Ja zbog uriah heep - salisbury naucio svirat a ni dan danas je ne znam odsvirat, cak ni skinuti sluhom mada cesto imam osjecaj da je ustvari to kamen koji cu tesko pregurati preko brda.
- Bloo
- Globalna šefica
#960 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Jahtriconja wrote:BarbaDue wrote:Ne kontam ja ovo. Bari li ovdje oko ikoga?
I came here to listen to music and fuck bitchez
And i am all out of music
-
Hakiz
#961 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Jok ja. Kada porastem, možda.Connaisseur Karlin wrote:[
triconja, Hakiz je ozenjen![]()
No passaran, comrade
- Connaisseur Karlin
#962 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
triconja wrote:E moja ti, to su ti pjesme mog djetinjstva, otac pusco na kastofonu a mati vikala mani mi te hasisare, crkvenjakeConnaisseur Karlin wrote:
triconja, Hakiz je ozenjen![]()
![]()
-
Hakiz
#963 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Koncert, koncert. Imam ja godina, pamtim kada je Aber dojde donke bila melodija koja je išla na intermecima. Nekada, kada su u bivšoj SFRJ bila samo 2 TV kanala, znalo se dešavati da između dvije emisije bude i do 10 mionuta pauze bez programa. Onda su puštali neke snimke prirode i slično sa muzičkom pozadinom, to su zvali intermeco (intermezzo). I Aber dojde donke je bila nezaobilazna numera.triconja wrote:Jesi li bio na koncertu ili si cuo preko nekog medija pa dobio zelju?Hakiz wrote:Ja baš zbog ove stvari. Onda sam se prešaltao na džez sa jedne i na bluz i sve šta u temeljima ima bluz sa druge strane.triconja wrote: Ja zbog uriah heep - salisbury naucio svirat a ni dan danas je ne znam odsvirat, cak ni skinuti sluhom mada cesto imam osjecaj da je ustvari to kamen koji cu tesko pregurati preko brda.
- Connaisseur Karlin
#964 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
volim uzivo dzez, ali bluz njetHakiz wrote:Ja baš zbog ove stvari. Onda sam se prešaltao na džez sa jedne i na bluz i sve šta u temeljima ima bluz sa druge strane.triconja wrote:Ja zbog uriah heep - salisbury naucio svirat a ni dan danas je ne znam odsvirat, cak ni skinuti sluhom mada cesto imam osjecaj da je ustvari to kamen koji cu tesko pregurati preko brdaHakiz wrote: NIje moguće.
Zbog ovoga sam naučio svirati..
-
Hakiz
#965 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
https://www.youtube.com/watch?v=lUz7mVF4FWsConnaisseur Karlin wrote:
volim uzivo dzez, ali bluz njet
Rijetka ćirilica koju mogu. Možda zato što je živio i umro kako jeste, i naravno zbog pjesama, kada se spomene Toma, ja ustanem.
- triconja
#966 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Aber dojde donke je prejakaHakiz wrote:Koncert, koncert. Imam ja godina, pamtim kada je Aber dojde donke bila melodija koja je išla na intermecima. Nekada, kada su u bivšoj SFRJ bila samo 2 TV kanala, znalo se dešavati da između dvije emisije bude i do 10 mionuta pauze bez programa. Onda su puštali neke snimke prirode i slično sa muzičkom pozadinom, to su zvali intermeco (intermezzo). I Aber dojde donke je bila nezaobilazna numera.triconja wrote: Jesi li bio na koncertu ili si cuo preko nekog medija pa dobio zelju?
- Connaisseur Karlin
#967 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Bloo wrote:Jahtriconja wrote:BarbaDue wrote:Ne kontam ja ovo. Bari li ovdje oko ikoga?
I came here to listen to music and fuck bitchez
And i am all out of music
-
Hakiz
#968 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Da. Ali problem sa takvim uratcima je što ljudi zbog njih ne obrate pažnju da neke druge, možda ne toliko atraktivne, ali izuzetne kompozicije i pjesme. To se dešava svima, ljudi se počnu ubijati kada im poslije 40 godina karijere traže da izvedu "onu staru dobru, znaš onu, najbolju".triconja wrote:Aber dojde donke je prejakaHakiz wrote:Koncert, koncert. Imam ja godina, pamtim kada je Aber dojde donke bila melodija koja je išla na intermecima. Nekada, kada su u bivšoj SFRJ bila samo 2 TV kanala, znalo se dešavati da između dvije emisije bude i do 10 mionuta pauze bez programa. Onda su puštali neke snimke prirode i slično sa muzičkom pozadinom, to su zvali intermeco (intermezzo). I Aber dojde donke je bila nezaobilazna numera.triconja wrote: Jesi li bio na koncertu ili si cuo preko nekog medija pa dobio zelju?![]()
- Connaisseur Karlin
#969 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
oh daaaaaaaaHakiz wrote:https://www.youtube.com/watch?v=lUz7mVF4FWsConnaisseur Karlin wrote:
volim uzivo dzez, ali bluz njet
Rijetka ćirilica koju mogu. Možda zato što je živio i umro kako jeste, i naravno zbog pjesama, kada se spomene Toma, ja ustanem.
-
Hakiz
#970 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Eh, ovako nekoga bih se prihvatio uprkos strahu:
https://www.youtube.com/watch?v=kxEjXuZ2Mpo
Zbog repanja, naravno...
Zbog repanja, naravno...
- Connaisseur Karlin
#971 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
repanje bljakHakiz wrote:Eh, ovako nekoga bih se prihvatio uprkos strahu:
Zbog repanja, naravno...
- Ramzess Veliki
-
Hakiz
#973 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Stvar je u tome da se treba odati priznanje nekome ko nešto dobro radi, iako se to ne voli.Connaisseur Karlin wrote:repanje bljakHakiz wrote:Eh, ovako nekoga bih se prihvatio uprkos strahu:
Zbog repanja, naravno...nje ljubujem repanje njet
-
Hakiz
#974 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Ipak ovo: https://www.youtube.com/watch?v=MtwMMqRihx0Ramzess Veliki wrote:
- triconja
#975 Re: Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Imas ljudi koji citav zivot provedu ne znajuci zivotni ciklus komarca (a smetaju mu, ne zna da kanta vode na balkonu je rasadnik komaraca) a da nema ljudi koji znaju neku grupu po jednoj pjesmi i to je to. Bio sam i ja dugo vremena slican, znao sam dosta bendova po jednoj pjesmi ali u zadnje vrijeme tezim da znam sto manje bendova po sto vise pjesama.Hakiz wrote:Da. Ali problem sa takvim uratcima je što ljudi zbog njih ne obrate pažnju da neke druge, možda ne toliko atraktivne, ali izuzetne kompozicije i pjesme. To se dešava svima, ljudi se počnu ubijati kada im poslije 40 godina karijere traže da izvedu "onu staru dobru, znaš onu, najbolju".triconja wrote: Aber dojde donke je prejaka![]()
Zamisli ovo, znaci ima ljudi koji mogu da zive godinama a da nove stvari ne nauce, nego citav svijet ravnaju po vec poznatim stvarima i ocekuju da se svi ljudi i prirodni zakoni povinuju kako oni hoce