"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
krusty

#951 Re: "Majstori" parkiranja

Post by krusty »

necu bez garaze :P
duboka_misao

#952 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duboka_misao »

krusty wrote:necu bez garaze :P
ccc de ba ja sebi uzela u onim redovima garaza jednu 5 milja ko bombona nemoj sad cjepidlaciti ima parking ....kad ga nadjes :D
Cafe Camargue

#953 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cafe Camargue »

duboka_misao wrote:meni uposte ne igra ulogu jel vozi zensko musko, kreten je kreten jedni neznaju parkirati drugi uopste voziti, imal sam okrsaja sa svima a los vozac je los vozac nema to veze sa spolom,a za sva 4 zmigavca moj respo nedo Bog da ti fkt auto stane niko se ne bi obazirao da pomogne vec bi kontali da si parkirao i da si ppk .
Loš vozač je loš vozač, samo što se ovdje priča među kojim spolom ih je više. I dok će te feministkinje ubjeđivati da nisu ništa lošije od muškaraca, one realne će bit realne :) .
A pod loš vozač ne mislim da ne zna pravila u saobraćaju, nego im je snalažljivost nula, a upravo to je ono što razlikuje dobre od loših vozača.
respo

#954 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

sto sam ja mislio da je duboka misao musko ? :P
krusty

#955 Re: "Majstori" parkiranja

Post by krusty »

duboka_misao wrote:
ccc de ba ja sebi uzela u onim redovima garaza jednu 5 milja ko bombona nemoj sad cjepidlaciti ima parking ....kad ga nadjes :D
haha ma kakve one garaze socijalisticke, mogu ja uci al ne mogu onda vrata otvoriti da izadjem iz auta, nije mi bas auto prakticno za uske parkinge... :D
duboka_misao

#956 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duboka_misao »

respo wrote:sto sam ja mislio da je duboka misao musko ? :P
misli i dalje nemoj kvariti iluziju :D
duboka_misao

#957 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duboka_misao »

krusty wrote:
duboka_misao wrote:
haha ma kakve one garaze socijalisticke, mogu ja uci al ne mogu onda vrata otvoriti da izadjem iz auta, nije mi bas auto prakticno za uske parkinge... :D
kolega kad sam ja usla u tu garazu sa transporter kombijem mozes i ti vala (ne pitaj me kako sam izasla iz njega )
krusty

#958 Re: "Majstori" parkiranja

Post by krusty »

duboka_misao wrote: kolega kad sam ja usla u tu garazu sa transporter kombijem mozes i ti vala (ne pitaj me kako sam izasla iz njega )
haha a kroz gepek kako ces :P

koliko je kvadrat fakat u tim zgradama ?
duboka_misao

#959 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duboka_misao »

krusty wrote:
duboka_misao wrote: kolega kad sam ja usla u tu garazu sa transporter kombijem mozes i ti vala (ne pitaj me kako sam izasla iz njega )
haha a kroz gepek kako ces :P

koliko je kvadrat fakat u tim zgradama ?
a kako se ko zaleti bilo je po 2000 neko lupi 2500 neko 3000, ali su zgrade fkt extra, okaci oglas liberalno jer ima praznih stanova
Control panel

#960 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

kakavdanakneiskustvu wrote:
duboka_misao wrote:da pomognem, nijedno auto nije u pokretu nego parkirano :D

Image

ne mogu da vjerujem,ovako parkirati na pješakom prelazu
hebote ja bih nasoj saobracajnoj policiji ukinuo plate i ona auta u kojima se samo vozikaju.
Lakat Jebić

#961 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Lakat Jebić »

s obzirom da su ovi svi ovako parkirani, postoji li mogucnost da je ova cesta slijepa, odnosno da se izvode radovi na njoj? nesto slicno kao do nedavno gore kod zeljeznicke? meni je to jedino logicno da se na raskrsnici ovako parkira. ako je tako onda je OK, jer nema potrebe za pjesackim kad se ne odvija saobracaj...
holowey

#962 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

Lakat Jebić wrote:s obzirom da su ovi svi ovako parkirani, postoji li mogucnost da je ova cesta slijepa, odnosno da se izvode radovi na njoj? nesto slicno kao do nedavno gore kod zeljeznicke? meni je to jedino logicno da se na raskrsnici ovako parkira. ako je tako onda je OK, jer nema potrebe za pjesackim kad se ne odvija saobracaj...
cini mi se da se na slici vidi bas pjesak koji je zakoracio na pjesacki....
vnm

#963 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vnm »

ovo je ulica kod novog kvadranta. slijepa nije, izlazi na drugoj strani kod onog internacionalnog univerziteta.
inace tu zna biti kriza sa parkingom, jer radnici iz jkp okupiraju lokalne parkinge dok je radno vrijeme, ali ovo sa slike je smijesno.
Control panel

#964 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

kakavdanakneiskustvu wrote:
ne može policija uvijek biti na svakom ćošku gdje se neko pogrešno i nepropisno parkirao,ovdje je do idiota koji su se parkirali na PJEŠAČKOM PRELAZU,treba biti idiot i više od toga da bi ovo uradio i onda se vjerovatno buniti kad dobije prek. nalog zbog ovog parkiranja
ovi sto su se parkirali nije se slucajno desilo. oni se tu sigurno stalno parkiraju i policija sigurno zna za to. zato bih ja njima ukinuo plate i idi fino pa je zaradi. koliko kazni tolika ce ti biti plata. da vidis onda kakao bi oni bili na svakom mjestu. a ne da fataju raju koja vozi 10 vise od dozvoljenog.

malo off topic. po meni brzina nije najveci problem. ima i drugih stvari koje viozaci rade i mnogo su opasnije nego brzina. i ja kad avozim znam brzo voziti. ali vozim brzo ali ipak da to bude sigurna voznja. a kada staje kad mu je ceif i gdje hoce, pretice na punoj, prolazi kroz crveno, oduzima prednost, uvaljuje se, ne daje zmigavac, neispravno auto i gume, nedovoljan razmak, spora voznja (dozvoljeno 60 ili 80 a on vozi 40 ili 60), ... to su stvari zbog kojih se najcesce prave udesi.
Qler

#965 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Qler »

sta ste odmah zapeli da se odbija od plate, da se kazne pisu. tu su najmanje krivi policajci i stanari. napravljene su zgrade useljene a nisu napravili parkinge. Parkinzi se jos uvijek rade, a posto svi znate kako se kod nas brzo gradi daj boze da ove godine zavrse. Tako da ljudi koji zive u tim tu zgradama nemaju gdje da parkiraju. Znam ja par ljudi koji su tu i to im je problem veliki.
Vragolan

#966 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Vragolan »

duboka_misao wrote:da pomognem, nijedno auto nije u pokretu nego parkirano :D

Image
ince ne zalazim u ovaj kraj toliko cesto, ali neki dan sam prolazi otuda, ostao sam u cudu
pa ljudi prakiraju na sred ceste wtf

evo ovdje se moze uzeti od 360 do 540 KM, gdje je policija

aaaaaaaa ima li igdje u blizini pravi parkin, da prvo to ustanovimo, jer ako ljudi nemaju gdje parkirati onda ih u neku ruku razumijem
duboka_misao

#967 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duboka_misao »

imaju dva parkinga od obje zgrade ali i oni su krcati 24 sata slikam ti to je tek posebna prica kuda se sve moze parkirati
Skyfox

#968 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Skyfox »

neki su oni napravili naselje sa minijaturnim predratnim parkinzima :roll:
Control panel

#969 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Image
5 auta parkirano u zabrani i jedno prolazi. Atmejdan.
Control panel

#970 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

kakavdanakneiskustvu wrote: ti si baš aktivan na ovoj temi
dobro ili lose. :)

stacu kad mi zapnu za oko. toplo se nadam da ovo neko iz policije malo prati.
bebeSa

#971 Re: "Majstori" parkiranja

Post by bebeSa »

Skyfox wrote:neki su oni napravili naselje sa minijaturnim predratnim parkinzima :roll:
Parkinzi nisu minijaturni, nego je sad previse automobila. Oni koji su imali love (ili vecina njih) da kupe stan u jednoj od ovih zgrada, imaju dva ili vise automobila po domacinstvu, a oni koji su gradili nisu vodili racuna o tome. Samo ne znam imaju li ove zgrade podzemne garaze? Koliko se sjecam dok su ih gradili pricalo se da ce biti (zivim u blizini)
Control panel

#972 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Image

ustvari ima ih vise.
duboka_misao

#973 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duboka_misao »

@Control Panel hajd probaj uslikati da nema auta na Atmejdanu koji bi to tek mirikl bio
respo

#974 Re: "Majstori" parkiranja

Post by respo »

sinoc ja u autu na socijalnom kad pored mene onaj nas poznati svedjanin sa Q7 i na semaforu ga starta kao da je na formuli 1 i skrenu na pofalicima prema grbavici sigurno da parkira na isto mjesto :D
Control panel

#975 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

respo wrote:sinoc ja u autu na socijalnom kad pored mene onaj nas poznati svedjanin sa Q7 i na semaforu ga starta kao da je na formuli 1 i skrenu na pofalicima prema grbavici sigurno da parkira na isto mjesto :D
ma vidio sam ga i ja. neki balo jedno 25 godina. kratke kose ko fol zaheban.
Locked