A ja cijelo vrijeme mislim na fiori na kosevskomPirija wrote:Michun wrote:
pa onda ti nemoj ici u tu pekaru...ne znam sta da ti kazem.
pa i ne mislim nego mi smijesno sto je upste na ovoj temi o restoranima
Veze nemam za ovaj, hahaha.
A ja cijelo vrijeme mislim na fiori na kosevskomPirija wrote:Michun wrote:
pa onda ti nemoj ici u tu pekaru...ne znam sta da ti kazem.
pa i ne mislim nego mi smijesno sto je upste na ovoj temi o restoranima
Evo ide posebna prilika, godišnjica, gdje da idem na večeru s djevojkom? Kakav je taj Marocco? Kakav je Fiori?esmasaric wrote:Za posebne prilike, pod tim mislim klopanje oko 50-100KM tu su Marocco, 4 sobe, Tavola....
A ove za ne tako posebne prilike, treba odabrati šta vam se sviđa, ukusi su različiti, ja lično volim Zembilj, Fellini, Vegehanu....
Marocco je restoran sa ogromnim porcijama, zaista važi ona "koliko para toliko muzike", a ambijent je predivan i intiman. Cijene su paprene, al bože moj, isplati se bar po meni. Topla preporuka je piletina na marokanski način.hali gali halid wrote:Evo ide posebna prilika, godišnjica, gdje da idem na večeru s djevojkom? Kakav je taj Marocco? Kakav je Fiori?esmasaric wrote:Za posebne prilike, pod tim mislim klopanje oko 50-100KM tu su Marocco, 4 sobe, Tavola....
A ove za ne tako posebne prilike, treba odabrati šta vam se sviđa, ukusi su različiti, ja lično volim Zembilj, Fellini, Vegehanu....
cijena?Tsubasa wrote:Mala Kuhinja. Losos u limunovom sosu vrh vrhova.
Moja preporuka ti je da kazes konobaru da vam napravi veliku porciju za dvije osobe sto vam je sasvim dovoljno. Ona je 30km cini mi se. Uz to dobijes krompira i rizu ako se dobro sjecam. A pojedinacno je cini mi se 20km porcija ali to vam je da se ubijete nogamathekupus wrote:cijena?Tsubasa wrote:Mala Kuhinja. Losos u limunovom sosu vrh vrhova.
Radon Plaza, osim romanticne i intimne atmosfere, ljubaznog osoblja, tihe muzike, jos imate panoramsko razgledanje nasih pekara, Banana city-a, zgrada koje na sve lice osim na zgradehali gali halid wrote:Pa je li to ok mjesto da izadjem s djevojkom na večeru (posebna prilika)? Ima li još koja preporuka?

ne znam za restoran, ali znam za genijalne palacinke. kafic odmah prekoputa stadiona, sav u staklu. fakat predobre... nekad je djulic bio odlican restoran ali mislim da to vise ne radiBanksy wrote:Ima li ko kakvu preporuku za dobar restoran - etno, tradicionalni, bilo kakav dobar i siguran - na području Širokog brijega?
Znam, glupo je, ali treba mi nešto ...
kao i sendvičeHaris033 wrote:
Preporuka za sve pizze, paste, čorbe, maslenice, šnicle, salate....
Cijene su malo paprene za restoran brze ishrane?U neposrednoj blizini Bosanskog kulturnog centra i Narodnog pozorišta otvoren je "Casa United", restoran koji svojim gostima nudi koncept "jedi koliko možeš".
"Jedi koliko možeš" je koncept poznat u Evropi i svijetu, dok kod nas nije toliko rasprostranjen. Iz restorana Casa United poručuju gostima da slobodno uzmu koliko god stane na tanjir, isprobaju sva jela i odluče koje je najbolje i tako sve dok se restoran ne zatvori.
Na svakodnevnom meniju za doručak mogu se probati omleti, sirevi, suhomesnati proizvodi, razni namazi ili pahuljice. Za ručak ili večeru na jelovniku su mesni ili riblji specijaliteti, paste i rižota, pite, pice i mnoga druga jela.Također, za sve obroke dostupne su supe, salate, svježe voće i povrće, deserti, kao i izbor iz dnevnog menija. U ponudi su još kafa i drugi topli napici, te osvježenja uz neki od prirodnih ili gaziranih sokova.
Moderno uređeni ambijent Casa Uniteda pruža toplinu i ugodnu atmosferu, a profesionalno osoblje potrudit će se da posjeta restoranu ostane u najboljem sjećanju.
U cijenu obroka je uračunata neograničena konzumacija jela i pića sa švedskog stola. Doručak u objektu je u terminu od 07:00 do 11:30, a ručak i večera su dostupni do kraja radnog vremena. Fiksna cijena doručka je 12 KM, dok za ručak ili večeru treba izdvojiti 22 KM.
to je poenta All you can eat restorana, nikad ne pojedes onoliko koliko platis, iako ti daju tu mogucnostJanuaryJones wrote:Cijene su malo paprene za restoran brze ishrane?U neposrednoj blizini Bosanskog kulturnog centra i Narodnog pozorišta otvoren je "Casa United", restoran koji svojim gostima nudi koncept "jedi koliko možeš".
"Jedi koliko možeš" je koncept poznat u Evropi i svijetu, dok kod nas nije toliko rasprostranjen. Iz restorana Casa United poručuju gostima da slobodno uzmu koliko god stane na tanjir, isprobaju sva jela i odluče koje je najbolje i tako sve dok se restoran ne zatvori.
Na svakodnevnom meniju za doručak mogu se probati omleti, sirevi, suhomesnati proizvodi, razni namazi ili pahuljice. Za ručak ili večeru na jelovniku su mesni ili riblji specijaliteti, paste i rižota, pite, pice i mnoga druga jela.Također, za sve obroke dostupne su supe, salate, svježe voće i povrće, deserti, kao i izbor iz dnevnog menija. U ponudi su još kafa i drugi topli napici, te osvježenja uz neki od prirodnih ili gaziranih sokova.
Moderno uređeni ambijent Casa Uniteda pruža toplinu i ugodnu atmosferu, a profesionalno osoblje potrudit će se da posjeta restoranu ostane u najboljem sjećanju.
U cijenu obroka je uračunata neograničena konzumacija jela i pića sa švedskog stola. Doručak u objektu je u terminu od 07:00 do 11:30, a ručak i večera su dostupni do kraja radnog vremena. Fiksna cijena doručka je 12 KM, dok za ručak ili večeru treba izdvojiti 22 KM.