FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The 51st State
#951 Re: FK Zeljeznicar
frajer navija za sarajevo samo sto iz kurtoazije prema ostalim klubovima i navijacima istih ne zeli javno da se deklarise da ga ne bi debili bezze pljuvali, a ovo na foru uvaljivanje dresa no coment.
- odvijac
#952 Re: FK Zeljeznicar
citav zivot ste lazovi,ima intervju jaro moj,potrazi pa ga procitaj,zar mislite da takav covjek moze navijati za torpedo,haj stani minutu pa razmisli 
-
The 51st State
#953 Re: FK Zeljeznicar
pa realno gledajuci posto lik ima afinitet prema igracima sa jakim umjetnickim dojmom zaista je tesko pomisliti da je navijao za jedan klub poput zeljeznicara koji je oduvjek igrao krampaski fudbal lisen kreacije, doduse imas pricicu na tm.orgu oko te njegove posjete i njegovog odgovora na pitanje za koga navija. postiraj taj intervju slobodno, a ja znam ciji je dres narucivao jos u vremenu kada mu je glavna atrakcija bio nemanja vucicevicodvijac wrote:citav zivot ste lazovi,ima intervju jaro moj,potrazi pa ga procitaj,zar mislite da takav covjek moze navijati za torpedo,haj stani minutu pa razmisli
- odvijac
#954 Re: FK Zeljeznicar
ah da ja zaboravio da je zukic igrao za vas,plemenit igrac!!ako ce ti jedan bitan argumenat znaciti,zivio je dvije godine na grbavici,i pitari ne pokusavajte ispraviti krivu drinu.hajde ba imate vi bahu,prije rata sa vama ja stajao na sjeveru 
- Šibicar
#955 Re: FK Zeljeznicar
Pa da bi ti svatio ovu pjesmu trebaš imati i nešto u glavi osim vakuma...stolac-SARAJEVO wrote:ZABRANJENO PUSENJE-NIJE TO (ČUVA BOG ŽELJU SVOG)-
Hej Amra, zašto sama sjediš tu, na basamacima
Hej Amra, nemoj plakat, nije vakat, ni đenaza Titina
Amra pliz, samo tiše, neću više, tako mi malog Nešada
Kolko od sutra novi list, svijetli kist, da obojim nam dan
Od sutra vozdra plavi šal, kladiona, vozdra tombola
Od sutra ja i ti, samo mi, apartmani, Makarska
Evo brišem Bracin broj, Amra bit ću tvoj, bit ću samo tvoj
Tvoje suze bole više neg degenek protiv Čelika
Jer sutra je pravi dan, jer sutra je ... Amra, jebi ga
Sutra je derbi u Dolini Ćupova
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo, pa sam poslje reko Tata
Nije to ni zbog nafake, nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo, ja znam da ima Boga
Nije to, nije to ...
Čuva Bog, Želju svog ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i za vas je ovo pjesma?himna neka?:D
pa mene bi bilo stid da je neko posvetio ovo klubu za koji navijam
- Šibicar
#956 Re: FK Zeljeznicar
@51. državo,fakat si pun mržnje i kompleksa,pa raspitaj se malo na drugim forumima i kod starijih navijača iz bivše Juge o tome ko je uvijek igrao najljepši fudbal...The 51st State wrote:pa realno gledajuci posto lik ima afinitet prema igracima sa jakim umjetnickim dojmom zaista je tesko pomisliti da je navijao za jedan klub poput zeljeznicara koji je oduvjek igrao krampaski fudbal lisen kreacije, doduse imas pricicu na tm.orgu oko te njegove posjete i njegovog odgovora na pitanje za koga navija. postiraj taj intervju slobodno, a ja znam ciji je dres narucivao jos u vremenu kada mu je glavna atrakcija bio nemanja vucicevicodvijac wrote:citav zivot ste lazovi,ima intervju jaro moj,potrazi pa ga procitaj,zar mislite da takav covjek moze navijati za torpedo,haj stani minutu pa razmisli.
-
LSD
#957 Re: FK Zeljeznicar
Cuj krampaški fudbal lišen kreacije
...to može važiti samo za klub sa koševa,nikako sa grbavice...pa zna se ko je bio veliki Štraus sa grbavice,da ne pominjem Smajlovica najboljeg golgetera bivše Juge,giganta kakav je bio Baždarevic i ostale velemajstore sa grbavice...ovo je klasicna zamjena teze.
-
The 51st State
#958 Re: FK Zeljeznicar
prije da zavijas nego sto odvijas, cuj zukica naveo kao primjer, ne bi mi moglo stati u dozvoljen prostor da nabrojim vece krkane koji su bili oslobodjeni rada na pruzi igrajuci za zeljeznicar, a to sto je lik zivio na grbavici je kljucni argumentodvijac wrote:ah da ja zaboravio da je zukic igrao za vas,plemenit igrac!!ako ce ti jedan bitan argumenat znaciti,zivio je dvije godine na grbavici,i pitari ne pokusavajte ispraviti krivu drinu.hajde ba imate vi bahu,prije rata sa vama ja stajao na sjeveru
-
The 51st State
#959 Re: FK Zeljeznicar
nikad nisam ni krio da mrzim zeljeznicar no frks, nemam se sta raspitivati, istorija klubova i igracki profili koji su igrali za klubove sve govore, od haseta, antica, sljive, repcica, papeta, pasica, sve redom vrhunski majstori lopte, kod vas u tu kategoriju spadaju osim i donekle bazdarevic premalo da se otrgnete epiteta krampaski orjentisanog fudbala kojeg ste gajili.@51. državo,fakat si pun mržnje i kompleksa,pa raspitaj se malo na drugim forumima i kod starijih navijača iz bivše Juge o tome ko je uvijek igrao najljepši fudbal...![]()
- Peppers
#960 Re: FK Zeljeznicar
Staviti Zelju u istu recenicu sa Torpedom kada je ljepota fudbalske igre u pitanju i jos kao vrhunac tvrditi da je situacija suprotna granici sa zdravom pamecu 
-
The 51st State
#961 Re: FK Zeljeznicar
navijati za zeljeznicare granici sa zdravom pamecu, uostalom za ime grupe ste uzeli termin koji oznacava psihicku devijaciju.Peppers wrote:Staviti Zelju u istu recenicu sa Torpedom kada je ljepota fudbalske igre u pitanju i jos kao vrhunac tvrditi da je situacija suprotna granici sa zdravom pamecu
- JThomas
#962 Re: FK Zeljeznicar
ako ćemo tako, šta majke ti znači horda? skupina divljaka/nomada na nivou prvobitne zajednice, eto šta znači.
- cico x
#963 Re: FK Zeljeznicar
jadni vi kad vam je vadiona cvajta,ccc,ubijte se kolektivno
- BocaJuniors
#965 Re: FK Zeljeznicar
@The 51st State - što mi se to horsaš, pardon hordaš upalio...
hahahaha...
"Top lista forumista" ,radi tebe i takvih kao ti, pitanje je vremena kad ću otvoriti tu temu u podforumu humor... Molim te daj mi još materijala...

"Top lista forumista" ,radi tebe i takvih kao ti, pitanje je vremena kad ću otvoriti tu temu u podforumu humor... Molim te daj mi još materijala...
- rado_vidjen
#966 Re: FK Zeljeznicar
zasto se ne banuju spameri koji ocito imaju nerijesive komplexe nize vrijednsoti?? je li pape, mircerko???
krajnje je vrijeme, ili banovat, ili katancit. (i pliz bez vadjenja pravilnika "ne mjesati se u rad administarcije"
ofirno)
pogledajte temu o manje-popularnom sa premierligasu( br. stranica vs br. stranica slavnijeg sa.premierligasa) nikoga ne zanima sta se desava u tom marginalcu. sve je jasno i bjelodono, kao sto je vazda i bilo. pali su odgovori na neke vjecite dileme (mada ih ustvari nema) : ko ima vece komplexe, ko je popularniji, ko ima vece traume/mrznju.
elem. dace bog da ozdravite. proucimo svako od sebe sta zna, u zdravlje ovih, ocigledno pomahnitalih ljudi.
pogledajte temu o manje-popularnom sa premierligasu( br. stranica vs br. stranica slavnijeg sa.premierligasa) nikoga ne zanima sta se desava u tom marginalcu. sve je jasno i bjelodono, kao sto je vazda i bilo. pali su odgovori na neke vjecite dileme (mada ih ustvari nema) : ko ima vece komplexe, ko je popularniji, ko ima vece traume/mrznju.
elem. dace bog da ozdravite. proucimo svako od sebe sta zna, u zdravlje ovih, ocigledno pomahnitalih ljudi.
Last edited by rado_vidjen on 19/12/2008 19:43, edited 1 time in total.
- BocaJuniors
#967 Re: FK Zeljeznicar
btw. još da dodam da marijan nije nigdje "javno" rekao za koga navija. U svim nastupima govori da navija za BiH 
- dzipalo_junuz
#968 Re: FK Zeljeznicar
Tako je salalalalaBocaJuniors wrote:btw. još da dodam da marijan nije nigdje "javno" rekao za koga navija. U svim nastupima govori da navija za BiH
- odvijac
#969 Re: FK Zeljeznicar
kakvi ste vi moroni kitari,zao mi sto jedan derbi moram djeliti sa takvim mentalacima!!!ranite se funjare prodane,fakat ste smor,idite sa ove teme,ako je vas klub pogan,ne morate najljepsi plavi klub utusgati!!!!za vas smo bili 25 godina prije i za vas smo bili pojam filozofije 
-
The__Doctor
#970 Re: FK Zeljeznicar
Navijati za Sarajevo je stvar geografije, a za Želju stvar filozofije.
Branko Đurić Đuro
Branko Đurić Đuro
- BocaJuniors
#971 Re: FK Zeljeznicar
mala ispravka...The__Doctor wrote:Navijati za Sarajevo je stvar geografije, a za Želju stvar filozofije.
Branko Đurić Đuro
- abondanzieri
#972 Re: FK Zeljeznicar
Ljudi mozete li mi reci jesam li ja jedino koji misli da je dupla tragedija za Zelju sto je Baotic otisao u Sturm bez ikakve odstete,dok je s druge strane kao prvi golman ostao za mene najveci golmanski antitalenat koji je poslije rata branio za Zelju,rijec je naravno o Ibrahimu Sehicu

- BocaJuniors
#973 Re: FK Zeljeznicar
slazem se da je tragedija za zdenka i to ogromna, mada šeha je više neiskusan nego loš golman... ebi ga talovi... tuga...abondanzieri wrote:Ljudi mozete li mi reci jesam li ja jedino koji misli da je dupla tragedija za Zelju sto je Baotic otisao u Sturm bez ikakve odstete,dok je s druge strane kao prvi golman ostao za mene najveci golmanski antitalenat koji je poslije rata branio za Zelju,rijec je naravno o Ibrahimu Sehicu![]()
-
Cape
#974 Re: FK Zeljeznicar
Fakat mi niste jasni
Prvo pišete nebuloze, postavite sliku sa kojom bi se kao trebalo zaključiti za koga čovjek navija i onda kad vam se odgovori da NIJE TAČNO da navija za željezničar opet stara poznata šmrc..mama...pitari se javljaju na našu temu....
Po ko zna koji put: Imamo mi gdje diskutovati o svom klubu!
Zašto ne napišete da je prvi dan kad je došao u Sarajevo obišao prostorije Fudbalskog kluba Sarajevo!
Btw. kao da je toliko bitno za koga čovjek navija
Najbolji fudbaler svih vremena u Bosni i Hercegovini je? Siguran sam da svi znate odgovor....
Maleniiii....
Prvo pišete nebuloze, postavite sliku sa kojom bi se kao trebalo zaključiti za koga čovjek navija i onda kad vam se odgovori da NIJE TAČNO da navija za željezničar opet stara poznata šmrc..mama...pitari se javljaju na našu temu....
Po ko zna koji put: Imamo mi gdje diskutovati o svom klubu!
Zašto ne napišete da je prvi dan kad je došao u Sarajevo obišao prostorije Fudbalskog kluba Sarajevo!
Btw. kao da je toliko bitno za koga čovjek navija
Najbolji fudbaler svih vremena u Bosni i Hercegovini je? Siguran sam da svi znate odgovor....
Maleniiii....
- Baltazar_khan
#975 Re: FK Zeljeznicar
Dovoljno je reći Safet Sušić!