Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#951 Re: FK Sarajevo
Vrlo dobro je i najvecem laiku bilo poznato da Sarajevo sa ovim igrackim kadrom nema snage za rezultate. Skoro je igrac koji je svojim golovima doprinio da Sarajevo ide u Evropu. Skoro i niko vise. Skoro se povrijedi a oni ne dovedu nikoga. Ja Avdica ne smatram pojacanjem.
U ionako slabom igrackom fondu svaka povreda i karton stvorice od Sarajeva klub za nabijanje gol razlike. To ne smije da se desi i sramota je da nam trener pred pocetak sezone prica kako smo losi, nemamo para i nemamo cemu da se nadamo. Sto si onda trener Cala??? Sto si trener u ekipi koja tako radi?
A Uprava??? Banda zaposlenih po drzavnim firmama koja nicemu nije doprinijela osim time da im firma bude sponzor. Nema naprijed i to cu uvijek reci, pa makar uzeli UEFA Ligu, dok su oni tu.
Cluj bi mogao da bude udarac koji nas salje na dno.
U ionako slabom igrackom fondu svaka povreda i karton stvorice od Sarajeva klub za nabijanje gol razlike. To ne smije da se desi i sramota je da nam trener pred pocetak sezone prica kako smo losi, nemamo para i nemamo cemu da se nadamo. Sto si onda trener Cala??? Sto si trener u ekipi koja tako radi?
A Uprava??? Banda zaposlenih po drzavnim firmama koja nicemu nije doprinijela osim time da im firma bude sponzor. Nema naprijed i to cu uvijek reci, pa makar uzeli UEFA Ligu, dok su oni tu.
Cluj bi mogao da bude udarac koji nas salje na dno.
- and
#952 Re: FK Sarajevo
igrači,uprava,dobije se helsinborg,kuju se u zvijezde.2 utakmice neriješeno,poraz odmah se skida glava.
i mnogo jači klubovi su znali kiksati u naoko laganim utakmicama nakon lige prvaka ili kupa uefa.i mančester i čelzi....pa i helsinborg,koji je kao lider nakon sarajeva kući izgubio.
pustite momke nek pokušaju dati puno više od svojih mogućnosti protiv kluja i neka pokušaju čudo.pravljenje ovakve crne atmosfere nikako im ne ide u prilog.
prvenstvo je tek počelo i sve će se moći nadoknaditi.
i mnogo jači klubovi su znali kiksati u naoko laganim utakmicama nakon lige prvaka ili kupa uefa.i mančester i čelzi....pa i helsinborg,koji je kao lider nakon sarajeva kući izgubio.
pustite momke nek pokušaju dati puno više od svojih mogućnosti protiv kluja i neka pokušaju čudo.pravljenje ovakve crne atmosfere nikako im ne ide u prilog.
- KPNCTNJAH
#953 Re: FK Sarajevo
ti izgleda previse pratis ligu u kojoj igraju ta dva boldirana kluba, pa si zaboravio da mi nemamo veze sa normalnim ligama i da kod nas dva kiksa na domacem terenu znace gubljenje titule, a tek smo dvije utakmice igrali kuci, ne smijem ni pomisliti sta ce biti poslije utakmica protiv Zrinjskog, Sirokog, Borca na AFH ...and wrote:igrači,uprava,dobije se helsinborg,kuju se u zvijezde.2 utakmice neriješeno,poraz odmah se skida glava.
-
Fordas
#954 Re: FK Sarajevo
Ja sam opet optimista jer mi imamo IGRU! Imamo igru, iako se manje-vise svodi na isto, ali je imamo. Igraju, trce, trude se, ima tu puno, puno dobrih poteza i akcija ali fali nam zavrsnica! Jahovic i Avdic ocito ne mogu da odgovore tom zadatku i to se mora promptno rijesiti. jer ako se nastavi sa unosenjem nervoze ode sve... Mislim da Cala i tim moraju dobiti nasu podrsku jer su uradili dobar posao. Izasli smo u Evropu, odigrali nekoliko nevjerovatnih utakmica i jednostavno stali, nema realizacije. Dzaba sve ako ne pocnemo zabijati golove a dokle to ide da ni penal ne umijemo izvesti!? Mislim, ko je rekao Maksi da puca porde toliko igraca???
Upravo samo treba malo pogurati da doverdu jos 2-3 igraca i to je to, bice dobro ako Bog da
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a9bcYYEg ... annel_page[/youtube]
- MaToUkOu
#955 Re: FK Sarajevo
Oko ovog unošenja nemira i nervoze u tim sam jako dosta pisao. Ne treba nam to! Želim vjerovati u to da imamo dovoljno snage da ponovimo još jednu odlićnu Evropsku utakmicu jer to nije nešto nemoguće! A u prvenstvu ćemo se lako vratiti, ne sumnjam u to.Fordas wrote:Ja sam opet optimista jer mi imamo IGRU! Imamo igru, iako se manje-vise svodi na isto, ali je imamo. Igraju, trce, trude se, ima tu puno, puno dobrih poteza i akcija ali fali nam zavrsnica! Jahovic i Avdic ocito ne mogu da odgovore tom zadatku i to se mora promptno rijesiti. jer ako se nastavi sa unosenjem nervoze ode sve... Mislim da Cala i tim moraju dobiti nasu podrsku jer su uradili dobar posao. Izasli smo u Evropu, odigrali nekoliko nevjerovatnih utakmica i jednostavno stali, nema realizacije. Dzaba sve ako ne pocnemo zabijati golove a dokle to ide da ni penal ne umijemo izvesti!? Mislim, ko je rekao Maksi da puca porde toliko igraca???Upravo samo treba malo pogurati da doverdu jos 2-3 igraca i to je to, bice dobro ako Bog da
![]()
Što neko sinoć reče prije tekme sa Veležom kao ''potpisujem i 0:2 protiv Veleža za uzvrat 2:0 u četvrtak...'' pa dragi ljudi, jeste li vi svjesni da su iza nas 3 pretkola ''Europa league'' i da nam slijede 2 utakmice nakon kojih bismo mogli ostvariti domet koji će se vječno pamtiti i biti upisan zlatnim slovima u istoriju Sarajeva?
Svi više razmišljaju o Veležu a zanemaruju ovu Evropsku šansu koja se ne pruža tako često...nevjerovatno!
-
lolo_lolo
#956 Re: FK Sarajevo
izvini ali ne bih se slozio sa tobom,maksimalni domet ove ekipe je bio taj helsingorg,mi bolje ne mozemo,ni jace,niti mozemo vise odigrati tako kvalitetnoFordas wrote:Ja sam opet optimista jer mi imamo IGRU! Imamo igru, iako se manje-vise svodi na isto, ali je imamo. Igraju, trce, trude se, ima tu puno, puno dobrih poteza i akcija ali fali nam zavrsnica! Jahovic i Avdic ocito ne mogu da odgovore tom zadatku i to se mora promptno rijesiti. jer ako se nastavi sa unosenjem nervoze ode sve... Mislim da Cala i tim moraju dobiti nasu podrsku jer su uradili dobar posao. Izasli smo u Evropu, odigrali nekoliko nevjerovatnih utakmica i jednostavno stali, nema realizacije. Dzaba sve ako ne pocnemo zabijati golove a dokle to ide da ni penal ne umijemo izvesti!? Mislim, ko je rekao Maksi da puca porde toliko igraca???Upravo samo treba malo pogurati da doverdu jos 2-3 igraca i to je to, bice dobro ako Bog da
![]()
igraca,dobrih,je malo,mi redovno primimo go pa pocnemo napadati,ekipe na kosevu ce u buduce tako igrati,go pa se zatvori,a tu nema neke igre,mi smo igraliu lose sinoc,jer nam protivnik nije dopustao vise,avdice nespreman,jahovic jedva trci,pratio sam ga sinoc
ako cala ostane,mi sa clujom igramo na nulu,zatvaramo tekmu,mi bolje ne mozemo,dudo na stoperu,mali cala nazad,pravog nemamo
volio bih da se varam,pa da dobijemo cluja,ali zaista tesko,nemoguca misija
-
dobar,ti?
#957 Re: FK Sarajevo
bilo mi je drago kad smo prosli helsingborg, al brate ovo je trebalo davno puci, pa sta mi rade ljudi od Sarajeva, trener ko pi... najveca ne smije da kaze da mu trebaju pojacanja, uprava lopovska draze im je uzeti jednu marku ako je nadju u klubu nego da uloze sta para, pa da im se vrati da ima i klub a i oni, al sto je najgore oni prave nas budalama, satro mi ne znamo racunati mi levati, pa gdje su pare, za ono para sto su dobili od pandze mogli su uzeti tri igraca da zvone, a to je samo zadnji primjer, gdje su pare od handzica, gdje su pare od od genka, ma ne zanima me europa, necu da mi livadarski klubovi sloboda i velez uzmu bodove na kosevu. Satro uspjeh u europi, kakav ba uspjeh, stas kasnije, bices zadnji zato sto imas 13 igraca i par juniora, a od ovih 13 pola ih ne zna sastavit dva pasa. Ne znam al sinoc mi je bilo doslo da placem
-
Sarajevo&Zeljo
#958 Re: FK Sarajevo
Ljudi, treba protivnike ostaviti na miru, neka igraju kako god hoce. Ima sudija, nek' regulise te stvari. Udaranje protivnika u tunelu poslije utakmice je prava malogradjanstina. Pa k'o da se igra u Trebinju a ne u glavnom gradu drzave. Volim Sarajevo, ali me je stid ponasanja igraca i struke kad stvari ne idu kako treba.
Realnost je da bi Sarajevo trebalo zabiti dva gola u prvom poluvremenu bilo kom protivniku o ovoj ligi pa nek' se onda valjaju koliko god hoce, a vjerujte mi da nece. Jako los posao uprave na (ne)dovodjenju igraca i trener koji suti na sve to su pravi problemi. Takodje, svaki trener bi trebao znati da se mora fokusirati na stvari koje njegov tim moze kontrolisati (tehnika, taktika, fizicka sprema, i psihologija) a ne sta drugi tim ili sudija radi. Ostavite igrace Slobode i Veleza na miru, samo su uprava, trener i igraci (ponajmanje) krivi za lose rezultate.
Nadam se da ce ove gluposti i tenzije izmedje navijaca Sarajeva i Veleza jako brzo nestati. Stvarno nam ne treba jos vise podjela nego sto ih vec imamo.
Realnost je da bi Sarajevo trebalo zabiti dva gola u prvom poluvremenu bilo kom protivniku o ovoj ligi pa nek' se onda valjaju koliko god hoce, a vjerujte mi da nece. Jako los posao uprave na (ne)dovodjenju igraca i trener koji suti na sve to su pravi problemi. Takodje, svaki trener bi trebao znati da se mora fokusirati na stvari koje njegov tim moze kontrolisati (tehnika, taktika, fizicka sprema, i psihologija) a ne sta drugi tim ili sudija radi. Ostavite igrace Slobode i Veleza na miru, samo su uprava, trener i igraci (ponajmanje) krivi za lose rezultate.
Nadam se da ce ove gluposti i tenzije izmedje navijaca Sarajeva i Veleza jako brzo nestati. Stvarno nam ne treba jos vise podjela nego sto ih vec imamo.
- PasHon1
#959 Re: FK Sarajevo

Hz,Europa League,ponekad borbenost - mozda jedine svijetle tacke voljenog kluba.
-
Fordas
#960 Re: FK Sarajevo
Pa Jahovic je povrijedjen, on nije smio nikako igrati sinoc ali je jednostavno morao. A Cluj je i sa Calom i bez njega svakako mnogo jaci od nas, tako da ne vidim sta bi mogla biti njegova pogreska u svemu ovome. Sad kad je izjavio da ce otici ja sam siguran da cemo dozivjeti debakl, jer je sa tom izjavom unesena negativna energija u svlacionicu a to nam nije trebalo. Sa Calom kao trenerom smo igrali najborbeniji fudbal koji ja pamtim od malih nogu a kad nemas kvalitet (a mi smo tu prilicno limitirani) sta ti drugo nego borbenost preostaje?? Sa Calom smo imali malo lijepih utakmica ali svaka, bas svaka je bila borbena sa puno trke i tempa, igraci su izgarali na terenu. Volio bih vidjeti sa kojim bi to drugim trenerom postigli isto, sa Agimom? Husrefom?? Ivom Istukom koji ce za par dana dobiti pedalu iz Celika?? Ako dozvolimo da Cala ode, sa postojecim igrackim kadrom bojim se da cemo napravit korak od deset milja unazad! Ko ce motivirati igrace i pripremiti ih za tekmu - a i sam zna da smo prilicno limitirani - bolje od temperamentnog Cale? Sumnjam da moze iko.lolo_lolo wrote:izvini ali ne bih se slozio sa tobom,maksimalni domet ove ekipe je bio taj helsingorg,mi bolje ne mozemo,ni jace,niti mozemo vise odigrati tako kvalitetnoFordas wrote:Ja sam opet optimista jer mi imamo IGRU! Imamo igru, iako se manje-vise svodi na isto, ali je imamo. Igraju, trce, trude se, ima tu puno, puno dobrih poteza i akcija ali fali nam zavrsnica! Jahovic i Avdic ocito ne mogu da odgovore tom zadatku i to se mora promptno rijesiti. jer ako se nastavi sa unosenjem nervoze ode sve... Mislim da Cala i tim moraju dobiti nasu podrsku jer su uradili dobar posao. Izasli smo u Evropu, odigrali nekoliko nevjerovatnih utakmica i jednostavno stali, nema realizacije. Dzaba sve ako ne pocnemo zabijati golove a dokle to ide da ni penal ne umijemo izvesti!? Mislim, ko je rekao Maksi da puca porde toliko igraca???Upravo samo treba malo pogurati da doverdu jos 2-3 igraca i to je to, bice dobro ako Bog da
![]()
igraca,dobrih,je malo,mi redovno primimo go pa pocnemo napadati,ekipe na kosevu ce u buduce tako igrati,go pa se zatvori,a tu nema neke igre,mi smo igraliu lose sinoc,jer nam protivnik nije dopustao vise,avdice nespreman,jahovic jedva trci,pratio sam ga sinoc
ako cala ostane,mi sa clujom igramo na nulu,zatvaramo tekmu,mi bolje ne mozemo,dudo na stoperu,mali cala nazad,pravog nemamo
volio bih da se varam,pa da dobijemo cluja,ali zaista tesko,nemoguca misija
Dobro je rekao jedan nas bivsi trener - kvalitet se kupuje, a ako ga ne mozes kupiti onda izvuci maksimum iz onoga sto imas.... mi za sad mozemo samo ovo drugo
-
lolo_lolo
#961 Re: FK Sarajevo
opet se ne bih slozio sa toboM DA SU SE IGRACI BORILI NAJVICE KOD CALE
borisli se jesu,u evropskim tekmama,i to pravo,ali u domacim ne
jesmo lise mi protiv genka borili,pogotovo na kosevu
jesmo li se protiv dinama borili,vidio si na sta je rale poslije tekme licio
ako cala ode,ostaje zeka,ne bi se trebala atmosfera narusiti
igraci vole i postuju zeku,mozda i vise od cale
borisli se jesu,u evropskim tekmama,i to pravo,ali u domacim ne
jesmo lise mi protiv genka borili,pogotovo na kosevu
jesmo li se protiv dinama borili,vidio si na sta je rale poslije tekme licio
ako cala ode,ostaje zeka,ne bi se trebala atmosfera narusiti
igraci vole i postuju zeku,mozda i vise od cale
-
El_comadante
#962 Re: FK Sarajevo
Uprava uvijek najavljuje borbu za vrh a nisu ništa poduzeli da to i ostvare a najbolji primjer su ova 3 kola. stvoren je prevelik zaostatak da bi smo to mogli dostići. teško sad več možemo i europu prestići a u Europi smo imali više sreće nego znanja realno. dakle treba dovesti još par igrača i pokušati dohvati bar kup da tako odemo u Europu i slijedeće godine. ako ovako nstave taško čemo bi biti bolji i od 10te pozicije.
- karanana
#963 Re: FK Sarajevo
pitanje koje je sigurno vec postavljeno ovdje je gdje su pare od prodaje handzica dinamu, gdje su pare od prodaje finog broja karata za dvije evropske tekme i gdje su pare za prolaze od uefe koje su se trebale iskoristiti za dovodjenje 2-3 dobra pojacanja? znam da pare od uefe nisu jos uplacene, ali svaka ce vam banka dati kredit na osnovu ovoga, jer uefa nije neki granap koji vam duguje i vjerovatno nikad nece platiti, to su sigurne pare, samo sto dolaze nesto kasnije.
e koji je ovo sada neki novi fazon sa bakljama? ne drze se vise u ruci dok ne dogore nego se odmah bace da gore na podu cim se zapale. zasto? jeli to sada u modi kod talijana? jeli zbog ovog nekog interesantnog odsjaja i sjene?
e koji je ovo sada neki novi fazon sa bakljama? ne drze se vise u ruci dok ne dogore nego se odmah bace da gore na podu cim se zapale. zasto? jeli to sada u modi kod talijana? jeli zbog ovog nekog interesantnog odsjaja i sjene?
-
The 51st State
#964 Re: FK Sarajevo
zato sto isijava prejako, a podobro je kratka. vojne su baklje u pitanju.karanana wrote:pitanje koje je sigurno vec postavljeno ovdje je gdje su pare od prodaje handzica dinamu, gdje su pare od prodaje finog broja karata za dvije evropske tekme i gdje su pare za prolaze od uefe koje su se trebale iskoristiti za dovodjenje 2-3 dobra pojacanja? znam da pare od uefe nisu jos uplacene, ali svaka ce vam banka dati kredit na osnovu ovoga, jer uefa nije neki granap koji vam duguje i vjerovatno nikad nece platiti, to su sigurne pare, samo sto dolaze nesto kasnije.
-
autoe
#965 Re: FK Sarajevo
Da je neko pokušao da je drži u ruci garantujem ti životom da bi na CUM-u završio sa žestokim opekotinama ...karanana wrote:pitanje koje je sigurno vec postavljeno ovdje je gdje su pare od prodaje handzica dinamu, gdje su pare od prodaje finog broja karata za dvije evropske tekme i gdje su pare za prolaze od uefe koje su se trebale iskoristiti za dovodjenje 2-3 dobra pojacanja? znam da pare od uefe nisu jos uplacene, ali svaka ce vam banka dati kredit na osnovu ovoga, jer uefa nije neki granap koji vam duguje i vjerovatno nikad nece platiti, to su sigurne pare, samo sto dolaze nesto kasnije.
A o našoj upravi i njihovoj sposobnosti je i previše pričano, u biti igrači nisu problem, znaju koliko znaju i to je to, borbenost im se ne može prigovoriti tako da su većinom čisti što se mene tiče... Kriv je onaj ko je dopustio da nakon prodaje igrača niko se ne dovodi, što se pare nemilice otimaju iz kluba , krivi su lopovi koji to rade i krivi smo mi koji smo to dosad trpili...
kriv je Čala što kuka da nemamo igrače i da ne možemo bolje ali ne govori ko je trebao to da osigura, ko je trebao da dovede igrače. Nudila su nam se dva fantastična stopera Milošević koji samo što nije molio da dođe uz najnormalnije uslove koje je mogao da traži i Hošić kojeg su opet pokušali da prevare, a mi sad tu najviše škripimo...
Maksumić realno nema blage veze o toj poziciji koju igra, a kad njega nema dođe još gori Dudo. I onda se čudimo zašto je dovoljan jedan šut i da već gubimo ...
-
tazmaniaBAN
#966 Re: FK Sarajevo
to je wroclavska baklja, radjena za vojsku sssr koristi se za osvjetljenje teritorije ,ispaljuje se iz puske i ima na sebi padobran.
- karanana
#967 Re: FK Sarajevo
eh hvala vam za info o bakljama. vidim da su nekako drugacije od proslosezonskih i vidim da i manijaci koriste iste pa predpostavljam da je veca posiljka istih usla u BiH.
-
meme pitar
#968 Re: FK Sarajevo
sarajevo je ekipa sa karakterom. Sarajevo igra najborbeniji nogomet. Sarajevo je Sarajevo ali...
Mislim da Sarajevu niti igračima niko ne zamjera na požrtvovanosti i na moralu. Mislim da je Ćala dobro postavio ekipu i da ekipa ima igru. Znam šta mu Ljudi zamjeraju a to je što igra sa jednim centarforom i što forsira Dudu i malog Jaanjoša. Ja mu lično jedino zamjeram što ne insistira na pojačanjima. Mada Sarajevo sa Škorom kad se vrati i sa oporavljenim Ihtijarevićem i Jahovićem ima dobar tim. Neznam šta je pravo pojačanje ali to bi trener morao znati. Mislim da se Ćala morao oglasiti i reći upravi ime igrača koji mu treba i ako uprava to ne uradi onda reći da uprava nije uradila posao. Ovako uprava kaže Ćala nije tražio pojačanja a Ćala kaže uprava nije nikog dovela i ...
Fali sreće ali mi moramo Slobodi zabiti u prvom poluvremenu 3 komada pa nek oni traže sreću. Zar nam treba sreća protiv Veleža.
Mislim da Sarajevu niti igračima niko ne zamjera na požrtvovanosti i na moralu. Mislim da je Ćala dobro postavio ekipu i da ekipa ima igru. Znam šta mu Ljudi zamjeraju a to je što igra sa jednim centarforom i što forsira Dudu i malog Jaanjoša. Ja mu lično jedino zamjeram što ne insistira na pojačanjima. Mada Sarajevo sa Škorom kad se vrati i sa oporavljenim Ihtijarevićem i Jahovićem ima dobar tim. Neznam šta je pravo pojačanje ali to bi trener morao znati. Mislim da se Ćala morao oglasiti i reći upravi ime igrača koji mu treba i ako uprava to ne uradi onda reći da uprava nije uradila posao. Ovako uprava kaže Ćala nije tražio pojačanja a Ćala kaže uprava nije nikog dovela i ...
Fali sreće ali mi moramo Slobodi zabiti u prvom poluvremenu 3 komada pa nek oni traže sreću. Zar nam treba sreća protiv Veleža.
-
El_comadante
#969 Re: FK Sarajevo
vidjeh na kladionici da smo dobili crveni pa eto da priupitam ko ga dobi i zašto?
- karanana
#970 Re: FK Sarajevo
dzakmic, koskanje. zajedno sa osmanagicem.
jao kvota 2.55 na cluj. dizem kredit.
-
pipi7
#971 Re: FK Sarajevo
ko po nekom pravilu "raspad sistema" prije najvažnije utakmice u sezoni! glavni krivac je uprava i stručni štab! pa ušli smo u sezonu sa jednim halfom (maksumić nije obrambeni igrač) i bez pravog pojačanja u ostalim linijama!
al nema nam druge nego zbit redove i odigrati hrabro u četvrtak akoBogda!
al nema nam druge nego zbit redove i odigrati hrabro u četvrtak akoBogda!
- van Basten
#972 Re: FK Sarajevo
realno, škripi dosta u timu, i samo evropski uspjesi su to prikrivali. Nekim nabacanim redom - Maksumić je ubjedljivo najlošija karika ove ekipe, spor, sa nekoliko kilograma viška, zapušten, voljni momenat 0, i još takav igrač igra jednu tako odgovornu poziciju štopera. Ko je kriv što nemamo štopera koji bi bio par Torlaku? Neko mora odgovarati za to. Jedna od posljedica toga jeste upravo činjenica da evo već redovno primamo golove u otvaranju utakmica... a to je pogotovo u domaćem prvenstvu pogubno jer kod nas ekipe na Koševo dođu da se zabunkerišu sa 9-1-0 formacijom i kod 0:0, a kamoli kad povedu.
Onda veza... Janjoš, Dudo, Džakmić...
šta će nam tri vezna u postavi sa totalno defanzivnom orijentacijom, osobito kada već igramo kukavički sa 1 napadačem... ako je već sam u napadu onda treba neko da mu proturi loptu. Ihtijarević se vraća pomalo, mali Hamzagić pokazuje lucidnost,a za Muminovića je krajnje vrijeme da pokaže nešto od te kreacije. Naravno, drugi problem je što je u napadu usamljen baš Avdić, koji je navikao sve dobiti na noge, bez otvaranja, traženja praznog prostora... a i za njega vrijedi dobrim dijelom ono što sam napisao i za Maksumića... godine su to ipak...
Eto šta dočekah... da najmanje kritika uputim golmanu, iako je Alaim naša redovna mušterija godinama već, sada mu se mora odati priznanje da ovu polusezonu brani solidno. Ne ureklo se.
Ugl, šta je tu je. Cluj dolazi, i možda se sa ovom frkom trebalo pričekati da ta utakmica prođe... ali definitivno se nešto mora mijenjati. To što nema više Muće ne može biti dovoljan "uspjeh" uprave da bi preživjela u ovom sastavu.
Onda veza... Janjoš, Dudo, Džakmić...
Eto šta dočekah... da najmanje kritika uputim golmanu, iako je Alaim naša redovna mušterija godinama već, sada mu se mora odati priznanje da ovu polusezonu brani solidno. Ne ureklo se.
Ugl, šta je tu je. Cluj dolazi, i možda se sa ovom frkom trebalo pričekati da ta utakmica prođe... ali definitivno se nešto mora mijenjati. To što nema više Muće ne može biti dovoljan "uspjeh" uprave da bi preživjela u ovom sastavu.
-
lolo_lolo
#973 Re: FK Sarajevo
ne znam to o kakvim je bakljama rijec,ali znam da je dogovor iz udruzenj,i stav hordi,da se baklje ne ubacuju na atletsku stazu,jer ce odgovarati momci koji daju licne karte za unosenje bubnjeva megafona transparenatakaranana wrote:eh hvala vam za info o bakljama. vidim da su nekako drugacije od proslosezonskih i vidim da i manijaci koriste iste pa predpostavljam da je veca posiljka istih usla u BiH.
-
tazmaniaBAN
#974 Re: FK Sarajevo
sarajevo je slabo, tanko, pogotovo u odbrani. Primaju golove kuci u prvim minutama i onda se protivnicke ekipe zatvore sto sarajevu daje dosta vremena da napadaju i onda mora jedna uci
Svaka ekipa koja bude igrala otvoreno sa sarajevom pobijedice!
-
elSaik
#975 Re: FK Sarajevo
Na premier ponudi je 2.80karanana wrote:dzakmic, koskanje. zajedno sa osmanagicem.