Citam ove postove i koliko se da primjetiti vecinom su stanovi u N.Sarajevu,Dobrinji itd.......Ja imam stan u centru,mislim na prodaju nekih 80m2,raspored je po meni super ima 3 sobe,od toga 1 je dnevni boravak,2 hodnika,kupatilo,wc,kuhinju-nova renovirana ,bijela "Gorenje",pod je u plocicama.Jedino sto bi trebalo sanirati je kupatilo i grijanje uvesti.postoji mogucnost uvodjenja centralnog grijanja,plin je uveden.Podovi su novi tj.parket.Imaju 2 balkona od nekih 8m2.Mogli bi se i oni zastakliti.Vecina komsija je to uradila.Prozori su drveni,ako bi neko mjenjao......Prvi sprat je ima osam stepenica od ulaznih vrata do stana.Zgrada je gradnja iz 70 -tih.Ma ima dobrih opcija sa stanom sto se tice renoviranja i rasporeda,moze se dosta toga uraditi ako je neko mastovit i ima mogucnosti da renovira itd.Sto se tice manjih radova kao npr.krecenje ,to nije problem ,moze se uraditi,ali smatram da neko ko bi tu stanovao ima svoje zelje sto se tice boje itd........Mada standardno bijelo nije problem

Cijena stana je :200.000KM.
Ako je neko zainteresovan moze se slobodno javiti.