SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
campa_xxx

#951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by campa_xxx »

Moze li se ovo na sudu okarakterisati kao "Ubistvo u pokusaju" ?
d2

#952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by d2 »

komi wrote::lol: :lol: :lol: :lol: nisam gledao ali je komično i po vašim komentarima :lol: :lol: :lol: :lol:
uopste nije komicno, ona dvojica nisu dobra nikako, covjek u onom stanju je nesposoban da rasudjuje, mislim da bi bez razmisljanja uradio bilo sta sto smatra za opradano, da ga ruzno pogledas na semaforu zabio bi se u tebe prvom prilikom, da ima pistolj - pucao bi...

ono je za psihijatrije
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Admir_1984 »

E jebo ti nash zatvor ako klipovi iz zatvora izadju na youtube :-) :-) Ni ja ne vjerujem da je ovo istina
zonbirile

#954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

sajosarajlija wrote:Meni se iskreno srce cijepalo kad vidim šta je rat, političari, društvo i sistem uradilo mladom čovjeku.

Onog momka kojeg su prebili, koji je došao iz Zavidovića da radi u autopraonici i pošteno zaradi sitne pare da plati stan i hljeb kako kaže našli su da biju i da se iživljavaju!

Ne psujem i to nije moj nivo, ali ovaj momak što je nagovorio sve ja mislim da je to KRIK svakog od nas upućen političarima, lajčaku, rejisu, kardinalu........

slažem se u potpuno ,sto svi sada pričaju o dva kretena,a onaj momak što se bori da preživi,niko ga ni ne spominje.Jadan nema para ni za advokata,a i to je bez veze u ovoj zemlji,odštetu ionako nebi dobio.
Policajce i trebaju da pljuju ,kada su si to dozvolili,ne znam gdje kolegijalna solidarnost pa im odigrati napad na službenu osobu,pa ih pošteno razbiti u samoodbrani.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

samo da ih ne puste zbog ovoga...

a oce li neko prijaviti taj klip da se ukine
ne da mi se gledati niti registrovati na yotubi
zonbirile

#956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

sve namješteno,bez pravih udaraca,zajebaju sviju.Za one sa A.Polja,zakon je Titina milicija.Kakav zatvor,sudija za prekršaje-u maricu i izcipelariti govna.Momak koji se bori da preživi je heroj ove priče.Može li se momku pomoći,ima li adresa.
The 51st State

#957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by The 51st State »

Kad sam vidio kakvog su momka prebili i to njih petorica ili koliko vec, plus ono histerisanje pod uticajem gudre, e pa nakon toga samo faktura za metak bi isla porodici pa neka onda tuze mamu im jebem. Jebem ti drzavu, pa moras biti jad jadova pa izmarisati lika koji hem se bori za egzistenciju hem kako je izgledo na televiziji nije u stanju ni biti agresivan, jos jadan kaze "ne znam sta su se okomili na mene, radim svoj pos'o i zivim svoj zivot" (slobodni citat).
zonbirile

#958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

ljudi imali iko saznanja ko je momak,žrtva narkosa sa Alipašinog.Može li mu se pomoći,dajte ideju.
Asana

#959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Asana »

ja smijurije i maltretiranja ... imaju znaci u tim zatvorima sve: mobitele, internet, muziku... i reziraju male filmice koji bi trebali kod nekoga izazvati sazaljenje, mozda ubrzati njihov izlazak, mozda prikaciti nesto nekom iz uprave zatvroa... zjev ...

iskreno, sve i da su oni ili bilo koja druga dvojica-trojica-stojica u zatvoru ZAISTA maltretirani, ne cijepa mi se srce zbog toga .... neka se lijepo svako drzi podalje od zatvora, za svaki slucaj - i to je to

a ovi sto pljuju i psuju policajce, kad tad ce se okliznuti na koru od banane
kad god budem nazocila da se tako nesto dogodilo nekom saneru u prisustvu policajca, rado cu posvjedociti o tome sto sam vidjela 8-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by pici »

Pogle samo familije od onih "Bijesnih Kerova" .......još oni našli da prijete i da tuže policiju i Hayat zbog snimaka.....jadovi jadni.......a momak koji je onako pretučen na pravdi boga od njih PETORICE.... zaista ljudina,takvima treba pomoć.
Edinz

#961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Edinz »

Cesto mi pada na pamet snimak koji je bio procurio, sa onim narkosom Camom ili kako vec. Sve je bila senzacija na radiju izjava sedmice ljudi sazaljevali plakali za njim, a sve su to ista gov.a kao i ova dvojca. Da su ih malo onako proveli kroz sistem nebi u sred stanice psovao divljao a povrh svega da mu spodoba od majke tuzi policiju. Nju bi trebalo na sud sto je rodila i odgojila onakvog izroda.
Qler

#962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Qler »

policija treba prvo udarati pa onda legitimisati. i jos zakon za sve ove "mangupe" od 15-16-17 godina da im svako ko ih presretne na ulici opali najmanje jedan samar, cisto edukativno...
dimu

#963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dimu »

Her Flick wrote:
Aduu wrote:Video: Saučesnici u ubistvu Denisa Mrnjavca maltretirani u sarajevskom zatvoru
Na videozapisu se vidi kako drugi pritvorenici šamaraju i utapaju Talićea i još jednog zatvorenika...

http://www.youtube.com/watch?v=cdBHm4HB ... om-zatvoru

:? :?
neka neka, sta su mislili da ce biti face u zatvoru, pa nije dosao u apartman sa poslugom, tu ce on biti posluga i mlado meso pogotovu u Zenici (malo se raspitajte ako znate kojeg cuvara)
tu postoji neka hijerahija
zna se ko su mace tj., "primatelji" a ko su gazde tj., "zadavaci"
i svakog sitnog lopova i opasnog momcica doveo prad takve, sa zadovoljstvom
a krupniju ribu bi vodio na koridor Vc da zaradi koru hljeba i casu vode, za danas
a mace da im pomazu
slazem se ;)

nek ih maltretiraju, gdje su im sad nozevi i bokseri kad su udarali Denisa u tramvaju ? e dabogda ih dan noc maltretirali narednih 100 godina

a ne brinite nece ih pustiti radi ovog, nit ih mogu pustiti, jer ne smiju oni nista prijaviti da ih maltretiraju jer bi tek tad onda nayebali ;) suti i trpi ;)
scooter21ba

#964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by scooter21ba »

da se razumijemo ne branim ove sto su ubili denisa ali smo i "mi" krivi sto je denis ubijen
jeli itko ustao da pita njih trojicu sta radite sto udarate momka NIJE
niti ce jer su ljudi ovdje picke prve klase
bolje okrenuti glavu nego se mejsati
jebo ti nas sto neko rece ovdje
Asana

#965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Asana »

ma dajte... eno snimak jos stoji na stranici jutarnjeg
da li ono vama vise lici na maltretiranje ili na zahebanciju?

udahni, mlataraj malo laktovima, pljus puca puca po obrascicu ... u tisini i uz kikotanje
cak se onaj drugi "maltretirani" smije ...

sta sve ne "kupe" ljudi na brzaka....
dimu

#966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dimu »

scooter21ba wrote:da se razumijemo ne branim ove sto su ubili denisa ali smo i "mi" krivi sto je denis ubijen
jeli itko ustao da pita njih trojicu sta radite sto udarate momka NIJE
niti ce jer su ljudi ovdje picke prve klase
bolje okrenuti glavu nego se mejsati
jebo ti nas sto neko rece ovdje
eto ti da si bio ti bi ustao i prebio njih trojicu i sta onda ? zavrsio bi ti u zatvoru a ne oni jel tako ?

e pa svaka ti cast ako si spreman na to...

nije problem u ljudima problem je u tome STO DRZAVA NECE STATI IZA TEBE KAD TAKO NESTO URADIS !!!

zato ljude ovdje i ne zanimaju tudji problemi jer ako hoce da se upetljaju napravice sebi problem a drzava nece stati iza njih.

ovdje drzava indirektno staje iza takvih likova, jer evo tebi neko obije auto nista mu ne mogu, ti ga uhvatis ubijes boga u njemu ti ces zaglaviti vise nego on za 50 obijenih auta

eto zato ne nazivaj nikog pickom dok ne budes svjestan svih cinjenica. nije ti ovo Spiderman ili Superman film gdje gradski heroj ima zastitu policije
scooter21ba

#967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by scooter21ba »

e vidis hocu nazivati jer je vecina takva
ja licno bi se umjesao kad bi vidio ne kazem da bi ih prebio al bi se umjesao na bilo koji nacin ne vjerujem da bi i oni imali tolika muda kad im se neko suprostavi
par puta sam dzeparose sprjecio da gospodjama uzmu novcanike ili sta vec
znate sta sam dobio prijetnje nozem kojih se nisam bojao jer sam bio spreman se braniti
kad je tramvaj krenuo i oni ostali na stanici znas koji su komentari bili
"ja mislio prijatelji pa pricaju" "zar su bili dzeparosi" "sta je bilo" itd to je samo dokaz da ljudi nisu picke nego picketine i onda se pitamo sto nam je ovako
ma neka me krade sve dok me ne dira eto politike ljudi ovdje jos ako je "nas" jos bolje
slazem se da ne stoji drzava iza tebe al do kad tako do kad?
ovi vidjeli da se narod ne buni zato i ne stoji
kakav narod takva drzava
da uporedim sa druge teme situaciju to po meni najbolje oslikava stanje
tema je voda u gorivu na benzinskim stanicama pumpama crpkama kako zelis
kaze jedan u toj i toj ima vode u tim i tim nema
zatim se javlja jedan ajd ok je kad ima malo (recimo na 50 litara dospe litar)
ne treba biti nikako kad vide da prolazi ovo malo oni ce samo povecati danas litar na 50 sutra ce biti litar na 10 i opet ce ljudi ma neka malo je nek nije vise
malo skrenuh sa teme al i to je crno da ne moze biti crnje
JThomas

#968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by JThomas »

ovdje će jedino biti i kažnjen onaj drugi, pisao je neko o slučaju kad se džeparoš izvukao s prekršajnom, a taj što ga je prebio lijepo krivična za tešku tjelesnu povredu.

naravoučenije - treba krenuti od države :wink: riba se čisti od glave :wink:
Majjah

#969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Majjah »

Ne vjerujem da je ono zajebancija, i jos vise, iskreno se nadam da nije zajebancija. 8) U drzavi u kojoj se glavne face izvlace uvijetno, gdje se ubice sechu normalno za vikend ulicama, za buduce ,,frajere'' i mangupe nema bolje prevencije od pustanja ovakvih videa u javnost. A za one koji se cude sto imaju mobitele u zatvoru, samo da kazem da je to u nasim KP domovima nesto sto se skoro pa i podrazumijeva. Imao sam jednog poznanika koji se zadesio u Zenici kad i rahmetli Celo, pricao mi je da je sa njim u njegovoj celiji najnormalnije igrao Sokera na Playstationu! :D
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Šeherzada »

Ja ne mogu da otvorim taj klip :?
Troll_Happens

#971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Dile wrote:kako mamu onog malog degenerika nije stid podnijeti prijavu protiv murije.... vaspitala idiota i sad su drugi krivi valjda za to... ja bi ono tako namlatila da na ortopediji malo odlezi, pa mu ne bi vise palo na pamet
Nije je stid a sta ima i da je bude, i roditelji od onog malog sto dzepari i sto je staricu spalio kunu se da su sve ucinili slali malog u skolu da izuci zanat da pocne raditi ali ne on odmah poludi oda se alkoholu picu pobjegne od kuce i tek saznaju gdje je kad ga u novinama procitaju da ga je policija uhvatila... Tako je vjerovatno slucaj i sa ovima,, nit kakve brige ima niti ista... lako je po policiji sra... da ne rade svoj posao i da upotrebljavaju pretjeranu silu.
Za ovakve kao sto su ovi samo udarat dok se ne okane.... :oops:
Majjah

#972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Majjah »

Šeherzada wrote:Ja ne mogu da otvorim taj klip :?
http://www.javno.tv/en/index.php?id=13750a64357

eto probaj tu :)
simpozijum delirijum

#973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by simpozijum delirijum »

nije u pitanju da li je ovaj video snimak zezancija ili ne , u pitanju je sistem vrijednosti koji promovira nasilje ( i meni se cini da je taj video reziran od neke obavjestajne sluzbe )
evo , vodi se vruca polemika oko Gaze i Izraelske agresije na nju , ;"oko za oko , zub za zub " onda su Izraelci u pravu ako bace sto tona bombi na civile kao odmazdu za jednu raketicu od 10 kila kucne izrade !
ako neki od forumasa misle da je ovo samo zezancija i da treba "vjesati" treba 'masakrirati" zatvorenike , i da se tako utjeruje pravda ? KP znaci;"kazneno-popravni dom " i po nekom zakonu prekrsiocima zakona treba dati sansu za rehabilitaciju ( naravno to je moguce u jednoj Svedskoj , a ne kod nas )
totalno izopaceno razmisljanje i nasladjivanje torturom ! sta je vama ljudi pobogu ?
ovo nije zezancija, vec perfidno promoviranje nasilja i osvete , bezakonje ! :run:
irconbih

#974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by irconbih »

ladyblue18 wrote:
campa_xxx wrote:
ladyblue18 wrote: Nego kako smiju oni snimatelji snimati ono, bogami ne bi me cudilo da ih neko prebije ili sta gore :-?
Vecinu tih snimaka su pravili policajci ;-)
i ja sam to kontala al reko nisam sigurna...hvala :)
Ne snima ono policija. Novinar NTV Hayat ima odobrenje od MUP-a KS da ide s policijskim patrolama i snima njih dok obavljaju svoje dužnosti. A, vjerujte, bilo je prijetnji, ali i fizičkih nasrtaja na novinarsku "ekipu", tj. jednog novinara ove TV kuće.
Topla voda

#975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Topla voda »

pa imao je on frku s nasim ufc borcem,jel de?
Locked