na pocetku su najavljivali da idu po trostruku krunu, osim toga postave koje su igrale u oba meča su i više nego ozbiljne za jednu utakmicu koju ne shvatate ozbiljno i koju baš i ne morate dobiti. Helem, mene samo nerviraju bezvezni izgovori, odigrali su blago rečeno "katastrofalno" protiv slabe ekipe, i to je to. Kaže Benzema ne zna još španski, ili Guti sad igra sad ne igra, to je smiješno. O motivaciji već se da raspravljati, ali to je ipak do kluba i ljudi oko kluba kako će ih motivisati da dobiju jednu takvu utakmicu.Tomahawk11 wrote:@bhcrow, u pravu si, nije u pitanju Real Madrid B, stavise, ovo je prosle sezone bila prva postava (s izuzetkom par novih imena), ali Kup je vec proslost, i stice se dojam da u Realu nisu gledali ozbiljno na to takmicenje, kao i da igraci nisu bili bas pretjerano motivisani. Vidjecemo... pokazace dolazece utakmice, a priblizava se i derbi
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bhcrow
#951 Re: Real Madrid C.F.
- ultima_palabra
#952 Re: Real Madrid C.F.
Svaki veliki klub na početku svake sezone govori da će osvojiti sve trofeje, realnost je nešto drugo. Kup je i bio prilika igračima kao što su Dudek, Drenthe, Metzelder, VDV i slični da dobiju minutažu i da se nametnu treneru. Tako da oni najviše treba da žale za ovim.bhcrow wrote:na pocetku su najavljivali da idu po trostruku krunu, osim toga postave koje su igrale u oba meča su i više nego ozbiljne za jednu utakmicu koju ne shvatate ozbiljno i koju baš i ne morate dobiti. Helem, mene samo nerviraju bezvezni izgovori, odigrali su blago rečeno "katastrofalno" protiv slabe ekipe, i to je to. Kaže Benzema ne zna još španski, ili Guti sad igra sad ne igra, to je smiješno. O motivaciji već se da raspravljati, ali to je ipak do kluba i ljudi oko kluba kako će ih motivisati da dobiju jednu takvu utakmicu.Tomahawk11 wrote:@bhcrow, u pravu si, nije u pitanju Real Madrid B, stavise, ovo je prosle sezone bila prva postava (s izuzetkom par novih imena), ali Kup je vec proslost, i stice se dojam da u Realu nisu gledali ozbiljno na to takmicenje, kao i da igraci nisu bili bas pretjerano motivisani. Vidjecemo... pokazace dolazece utakmice, a priblizava se i derbi
-
Danss
#953 Re: Real Madrid C.F.
Kup zdra'o... nek se dokazuju na treningu! 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#954 Re: Real Madrid C.F.
simonese wrote:kraljevska k.....
- Eweleen
#955 Re: Real Madrid C.F.
Igraće Cristiano na El Classicu, protiv nas neće. kakva povreda, kakvi bakrači. Para vrti gdje burgija neće 
- burek_in_space
#956 Re: Real Madrid C.F.
@simonese, mozhe se i bez takvih rijechi i kvalifikacija...
- kory
#957 Re: Real Madrid C.F.
uuu odkad ovde niko nista nije piso sve nas poremetila reprezentacija i neuspjesne utakmice protiv portugala,ali da se mi sada okrenemo realuy nasm sad ce vikend utakmica protiv rasinga a onda najveci svjetski derbi imal kakvih novosti prical se sta novo...
- kory
#958 Re: Real Madrid C.F.
ja sam negdje procito da ibrahimovic nece igrat ovo kola(igraju protiv altletik bilbao) a nije ni sigurno hocel igrat protiv reala..
- ultima_palabra
#959 Re: Real Madrid C.F.
CR9 danas prvi put trenirao s ekipom nakon povrede, nadaju se da bi mogao biti spreman za par minuta protiv Zuricha 
- kory
#960 Re: Real Madrid C.F.
ee veliki pozzz svima znal ko hocel bit prenos utakmice veceras imal ko kakav link....
- ultima_palabra
#961 Re: Real Madrid C.F.
Biće na Mreži plus
- kory
#962 Re: Real Madrid C.F.
ee bice a sad ja bgm konto trazit po netu teletext nemogu na tv nece da otvori teletext na mrezi plus nikako...ultima_palabra wrote:Biće na Mreži plus
hvala ti....
- ultima_palabra
#963 Re: Real Madrid C.F.
Živio, veselio sekory wrote:ee bice a sad ja bgm konto trazit po netu teletext nemogu na tv nece da otvori teletext na mrezi plus nikako...ultima_palabra wrote:Biće na Mreži plus
hvala ti....![]()
![]()
Prognoza sastava:
Casillas
Marcelo Garay Pepe Arbeloa
Gago Xabi
VDV Kaka
Higuain Benzema
- kory
#964 Re: Real Madrid C.F.
i eto pobijedi real,Higuayn ga uvalio heh,bili su apsolutno bolji,ponisten jedan go benzemi go je bio odlican al je opravdano ponisten ponisten go i rasingu neki kazu opravdanu neki ne,ug;avnom zazluzena pobjeda reala barsa igrala nerijeseno i sad smo prvi hee HALLA MADRID
- Lakat Jebić
#965 Re: Real Madrid C.F.
kako molim te opravdano, kad je covjek bio 2 metra unutar linije?kory wrote:i eto pobijedi real,Higuayn ga uvalio heh,bili su apsolutno bolji,ponisten jedan go benzemi go je bio odlican al je opravdano ponisten ponisten go i rasingu neki kazu opravdanu neki ne,ug;avnom zazluzena pobjeda reala barsa igrala nerijeseno i sad smo prvi hee HALLA MADRID
- kory
#966 Re: Real Madrid C.F.
ja bgm nisam to vidio neznam gdje sam bio taj dio utakmice al ovi sto su mi pricali kazu da je bio..al dzaba je sad sto je najvaznije 3 boda su legla
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#967 Re: Real Madrid C.F.
Real u prilicno dosadnoj utakmici pobijedio Rasing sa 1-0, kao da ih je neko natjerao da igraju. Moraju malo promijeniti ovaj pristup, trenutni rezultati u Primeri su i vise nego zadovoljavajuci u odnosu na igru ekipe. Vidjecemo sta mijenja CR. 
- ultima_palabra
#968 Re: Real Madrid C.F.
Slažem se, mada je bilo i perioda dobre igre, ali je golman Racinga bio raspoložen. Benzemu je igrač Racinga oborio na istom mjestu i na isti način kao Zambrotta protiv Milana, i opet nema penalaTomahawk11 wrote:Real u prilicno dosadnoj utakmici pobijedio Rasing sa 1-0, kao da ih je neko natjerao da igraju. Moraju malo promijeniti ovaj pristup, trenutni rezultati u Primeri su i vise nego zadovoljavajuci u odnosu na igru ekipe. Vidjecemo sta mijenja CR.
- kory
#969 Re: Real Madrid C.F.
dobro nije utakmica bila losa real je svo vrijeme napado,napado al nece u go i bog,i golman im je bio raspolozen,iguanin,kaka i marcelo bili raspolozeni....benzema potpuno ista situacija kao protiv milana za onaj penal al nema veze legla su tri boda sto je najvaznije...poz svimaultima_palabra wrote:Slažem se, mada je bilo i perioda dobre igre, ali je golman Racinga bio raspoložen. Benzemu je igrač Racinga oborio na istom mjestu i na isti način kao Zambrotta protiv Milana, i opet nema penalaTomahawk11 wrote:Real u prilicno dosadnoj utakmici pobijedio Rasing sa 1-0, kao da ih je neko natjerao da igraju. Moraju malo promijeniti ovaj pristup, trenutni rezultati u Primeri su i vise nego zadovoljavajuci u odnosu na igru ekipe. Vidjecemo sta mijenja CR.Još mu poništiše gol, a stadion već proslavio
Ko da je ograjisao negdje...
- kory
#970 Re: Real Madrid C.F.
eh evo vodi nam real.gol dao ponovo higuain,dobro kazu meni jarani dali onolike milione za igrace a golove daje higuain eheh,u 69. min uso i ronaldo umjesto raula....treba ba jos koji gol malo je 1-0
- ultima_palabra
#971 Re: Real Madrid C.F.
Jel ko gledao, kako samo 1-0? Morao sam se znojiti zbog onog Milana
Ukoliko ne izgubimo 3 razlike od Marseillea, idemo dalje 
- kory
#972 Re: Real Madrid C.F.
joj i ja sa, gledo milan umro jebo te,umal da izgube u pm sad real mora ic u marsej proce valjda,joj sramota je jbt samo 1-0,jest ono cirih dobio milana u gostima al real je real a cirih cirih,sta onda treba ocekivat od nedjelje i barse bice ba cupavo u pm i tu i u marseju al nadamo se najboljemultima_palabra wrote:Jel ko gledao, kako samo 1-0? Morao sam se znojiti zbog onog MilanaUkoliko ne izgubimo 3 razlike od Marseillea, idemo dalje
-
Danss
#973 Re: Real Madrid C.F.
opet 1-0?!
Hajd' nek' bude tako i na Nou Campu, mislim 0-1
- kory
#974 Re: Real Madrid C.F.
u svaka tebi cast ma bice akobog daDanss wrote:opet 1-0?!![]()
- ultima_palabra
#975 Re: Real Madrid C.F.
Ne bih se bunio...