PROTESTI, 23.2. U 13h, KATEDRALA
-
ibis
A JA SAM CULA DA JE PRIJE NEKI DAN sAMIR NA SASTANKU VLADE PLAKAO JER JE OSTAO BEZ PODRSKE I RAZMISLJA DA DA OSTAVKU-PREPAO SE, ZATO JE NJEGOV PREZIMENJAK DAO MISLIM PREKSINOĆ, GLUPU IZJAVU NA DNEVNIKU: Vlada Kantona radi dobro....mislim radi pošteno.... (misleći valjda da je dovoljno jak autoritet da ova njegova betnačajna izjava znači nešto. (Misli se na Harisa Silajdžića)
- shuriken
Risto Kuglariæ wrote:Haj, falim te bo¾e, veæ sam se prepo da ni ne znaju za proteste...anakadabra wrote:SDA: Poku¹aj destabiliranja stanja u dru¹tvu
ako upisete "pokusaj destabiliranja" na google
dobit cete samo ovo sapocenje SDA
jer svi ostali znaju koristit svoj jezik
za krepat
ja bi ih detreficirao zbog ovog
(joj sad ce se johnnykola nalozit na ovo)
- Alhemicarkaa
Nakon ljepljenja plakata, i djeljenja letaka, te, ako Bog da, nakon sutrasnjih protesta, smatram da bi jedan od zahtjeva bio da nam ustupe mjesto u termama, na masazu stopala i jedan relax tretman, jer nakon ovog, njima vise ni spa tretman nece pomoci 
Vidimo se sutra, nema odustajanja!
Vidimo se sutra, nema odustajanja!
- Ridjobrki
Stvarno nemam riječi da izrazim koliko sam oduševljen svim ovim što se dešava... Sutra dolazim u Sarajevo i daću sve od sebe da se nađem pred katedralom u 13.00.
U svakom slučaju želim vam sve najbolje!!!
- vjesticanametli
ridjobrki pa budi s nama redarRidjobrki wrote:Stvarno nemam riječi da izrazim koliko sam oduševljen svim ovim što se dešava... Sutra dolazim u Sarajevo i daću sve od sebe da se nađem pred katedralom u 13.00.
ljudi ja naprintala onoga s destabilizacijom. al ja ispravila gresku od SDA-ovaca hahara
-
thedude
#956 jedna zanimljivost
kada je postavljen novi gradonacelnik ljubljane (lik koji je uzdigao mercator do nebesa, pa poslije smijenjen od strane jansinih desnicara posto je srpskog porijekla), elem, on je zamrznuo svoju godisnju platu, stavio na stranu i rekao da ce na kraju godine traziti misljenje javnosti o njegovom ucinku i da ce po procentu ljudi koji su zaovoljni njegovim radom zavisiti i isplata njegove godisnje plate.
93 posto gradjana je bilo zadovoljno i on je sebi isplatio 93 posto predvidjene plate.
znate li kako danas izgleda ljubljana?
svaka mu cast.
zamislite semihu da uradi isto. njoj je njena plata daleko bitnija od obraza.
93 posto gradjana je bilo zadovoljno i on je sebi isplatio 93 posto predvidjene plate.
znate li kako danas izgleda ljubljana?
svaka mu cast.
zamislite semihu da uradi isto. njoj je njena plata daleko bitnija od obraza.
- suncica24
ibis, Zao mi je sto cu te razocarati, ali saopstenja i pozivi su poslani svim medijima.ibis wrote:Niko ništa jer im se valjda niko nije ni obratio pismenim saopštenjem, ali su se reklamirali DANI uz prilog crvenog kartona i pištaljke. BRAVO PEĆENINU!!!!!!!![]()
![]()
To sto neki nisu ni rijeci rekli o ovome direktno govori samo o tome kakvi su nam mediji.
-
Area_51
Jel se meni cini ili ovi stalno nesto spominju jednoumlje, kao nesto sto ne treba, ali ne daj Boze, da neko misli drugacije od njih. Niko ne smije biti viseuman u toj demokratiji.SDA: Pokušaj destabiliranja stanja u društvu
-
thedude
btw, grupa "sarajevski protesti" na fejsbuku ima vec vise od 1200 clanova
http://www.facebook.com/group.php?gid=9145943478
http://www.facebook.com/group.php?gid=9145943478
-
zemljotres
Mislim da je vrijeme da se odustane od protesta! Mogli bismo destabilizirat stabilan (ali ne i obostrano ugodan) seks vlasti s gradjanima. Dakle, ja sam da svi redom odustanemo!
Ko je za?
-
ibis
Stvarno mi je zao ako je tako, ja sam propratila FTV, BHT sam gledala samo na kraju pregled vijesti, a ostale nisam, mada sam mislila da će Federalna TV objaviti, a ako nisu onda su stvarno miševi,ali sutra će morati.suncica24 wrote:ibis, Zao mi je sto cu te razocarati, ali saostenja i pozivi su poslani svim medijima.ibis wrote:Niko ništa jer im se valjda niko nije ni obratio pismenim saopštenjem, ali su se reklamirali DANI uz prilog crvenog kartona i pištaljke. BRAVO PEĆENINU!!!!!!!![]()
![]()
To sto neki nisu ni rijeci rekli o ovome direktno govori samo o tome kakvi su nam mediji.
- vjesticanametli
ma zaboli nas sta pisu bitno je da raja dolazi. i ja sam gledala sve vijesti i nemaaaaaaaaa ali ima nas 
- Mahalac
A ja mislim da su ovi protesti prevazidjeni i da se treba organizirati u masovne proteste i demonstracije ali po sasvim drugom osnovu.
Onom koji nam ugrožava živote i državu.
Jednostavno vrijeme je da se dokažemo da postojimo i šta mislimo o sve rastučoj fašistoizaciji entiteta rs i pokušajima obezvrjedjivanja jedine nam BIH. Previše se dozvolilo. Šutnja je odobravanje a ja njih više ne mogu ni gledati ni slušati.
Jednostavno moramo pokazati zube.
Jednostavno vrijeme je da se dokažemo da postojimo i šta mislimo o sve rastučoj fašistoizaciji entiteta rs i pokušajima obezvrjedjivanja jedine nam BIH. Previše se dozvolilo. Šutnja je odobravanje a ja njih više ne mogu ni gledati ni slušati.
-
jos jedan Bosnjo
zemljotres wrote:Mislim da je vrijeme da se odustane od protesta! Mogli bismo destabilizirat stabilan (ali ne i obostrano ugodan) seks vlasti s gradjanima. Dakle, ja sam da svi redom odustanemo!Ko je za?
Jes vallahi oni taman stabilizirali stanje opceg kriminaliteta, korupcije i apatije u drustvu i onda im neko to destabilizira! Pardon, destabilira!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
znate što sad misli naša politička vrhuška...
rado bi se oni odrekli silajđića i semihe
ali kontaju da se narod neće zaustaviti kao s penzijama... dosta 300 km
nego će obarati sve više i više nivoe vlasti
- vjesticanametli
i doci do tvoje fotelje trokatnice
ovo je uzas pa njima smeta sto narod hoce normalno da zivi
haloooooooooooooo
i jos jedom za sluzbenika print DOLAZIMO
ovo je uzas pa njima smeta sto narod hoce normalno da zivi
haloooooooooooooo
i jos jedom za sluzbenika print DOLAZIMO
- Alhemicarkaa
ja ko i pred svake dosad imam tremu...mala-i wrote:ja jedva čekammmmmmmmmmm
- vjesticanametli
jaooooooo broj gostiju konstantno 200 pa silazel oni s foruma il zive ovdje

-
jos jedan Bosnjo
Mahalac wrote:A ja mislim da su ovi protesti prevazidjeni i da se treba organizirati u masovne proteste i demonstracije ali po sasvim drugom osnovu.
Sve to meni licno stoji ali nisam bas voljan da se sukobljavam sa Dodikom dok su mi na vlasti bahati neodgovorni nesposobnjakovici kojih bi pola bilo kandidati za Istanbul-trans i logistiku da se ne daj Boze pocne ovdje kuhati, dok meni ostaje da drzim pusku u ruci.
Izvinjavam se ostalim forumasima na blagom offtopicu.
Last edited by jos jedan Bosnjo on 22/02/2008 21:42, edited 1 time in total.