Super!!! Malo gospodin prolunjo'.TarTef wrote:Vratio seeee !!!![]()
Izgubljeno - nadjeno
Moderator: anex
-
zengi
#951 Re: Izgubljeno - nadjeno
-
TarTef
#952 Re: Izgubljeno - nadjeno
U kazni je sad, nema mu izlaska jer je zakasnio i nije se javio 
-
zengi
#953 Re: Izgubljeno - nadjeno
Tako mu i treba kad te sikira!!!TarTef wrote:U kazni je sad, nema mu izlaska jer je zakasnio i nije se javio
- terra_incognita
#954 Re: Izgubljeno - nadjeno
Imaj milosti, februar jeTarTef wrote:U kazni je sad, nema mu izlaska jer je zakasnio i nije se javio
-
zengi
#955 Re: Izgubljeno - nadjeno
Ma šta će mi on FEBRUARAT' tek mu je 4 mjeseca??!!! Neka sad sjedi kod kuće do idućeg februara.terra_incognita wrote:Imaj milosti, februar jeTarTef wrote:U kazni je sad, nema mu izlaska jer je zakasnio i nije se javio
-
pakica_
#956 Re: Izgubljeno - nadjeno
zengi wrote:Ma šta će mi on FEBRUARAT' tek mu je 4 mjeseca??!!! Neka sad sjedi kod kuće do idućeg februara.terra_incognita wrote:Imaj milosti, februar jeTarTef wrote:U kazni je sad, nema mu izlaska jer je zakasnio i nije se javio
nista do dogodine
-
zengi
#957 Re: Izgubljeno - nadjeno
Vidi ti njega, nema jos ni mudašća a on ce mi da FEBRUARA???!!!
- Pasiflora
#958 Re: Izgubljeno - nadjeno
pakica_ wrote:zengi wrote:Ma šta će mi on FEBRUARAT' tek mu je 4 mjeseca??!!! Neka sad sjedi kod kuće do idućeg februara.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nista do dogodine![]()
- Cholina_Lokica
#959 Re: Izgubljeno - nadjeno
Je li neko izgubio njemackog ovcara? Jedan evo luta Alipasinom. Muzijak, imao je ogrlicu, pa mu je neko skinuo, jako umiljat, super sa drugim psima
-
medoIL
#960 Re: Izgubljeno - nadjeno
Pronadjen sibirski samojed na podrucju Ilidzi , pas je kod mene zadrzat cu ga najkasnije dva dana onda cu ga nekom dati da ga udomi. 061 437 854
-
djes_ba
#961 Re: Izgubljeno - nadjeno
koja faza ??Cholina_Lokica wrote:Je li neko izgubio njemackog ovcara? Jedan evo luta Alipasinom. Muzijak, imao je ogrlicu, pa mu je neko skinuo, jako umiljat, super sa drugim psima
komsiji je pobjego sa subote/nedelju sa vojnickog moguce da je to taj
hvala
- Cholina_Lokica
#962 Re: Izgubljeno - nadjeno
Sinoc je bio u B fazidjes_ba wrote:koja faza ??Cholina_Lokica wrote:Je li neko izgubio njemackog ovcara? Jedan evo luta Alipasinom. Muzijak, imao je ogrlicu, pa mu je neko skinuo, jako umiljat, super sa drugim psima
hvala
- Pasiflora
#963 Re: Izgubljeno - nadjeno
U petak, nesto iza 16h, vidjela sam ogromnog njemackog ovcara na raskrsnici koja dijeli Dobrinju i Aerodromsko (kod Kedasa). Pravi pravcati, sa duzom dlakom, mozda ne bas mlad, ali izuzetno kvalitetan NJ.O.
Prilazio je parkiranim vozilima i njuskao oko vrata... Palo mi je na pamet da mozda nije dovezen i ostavljen tu
Mada, nije mi jasno - ko bi ostavio takvog psa? Nisma primijetila ogrlicu, kao ni trag od ogrlice.
Prilazio je parkiranim vozilima i njuskao oko vrata... Palo mi je na pamet da mozda nije dovezen i ostavljen tu
Mada, nije mi jasno - ko bi ostavio takvog psa? Nisma primijetila ogrlicu, kao ni trag od ogrlice.
-
_azra__
#964 Re: Izgubljeno - nadjeno
Još jednom bih zamolila da osobe na području Ilidze da obrate paznju na pekinezera koji je izgubljen vec 4 dana i zove se Abi...Iako ima jaknicu ( smedje boje) snijeg je velik a on nije naviknut na ovakve vanjske uslove jer je pazen kucni cuko... Prije 2 dana vidjen je sa nekim lutalicama na podrucju Luzana...Ako ga bilo ko vidi neka odmah kontaktira broj 061 252 879. Hvala !
- Cholina_Lokica
#965 Re: Izgubljeno - nadjeno
Zaboravih, ima li neki broj telefona, ako ga veceras nahvatam da zovnem covjekaCholina_Lokica wrote:Sinoc je bio u B fazidjes_ba wrote:koja faza ??Cholina_Lokica wrote:Je li neko izgubio njemackog ovcara? Jedan evo luta Alipasinom. Muzijak, imao je ogrlicu, pa mu je neko skinuo, jako umiljat, super sa drugim psima
hvala
- tinchy
#966 Re: Izgubljeno - nadjeno
djes_ba wrote:koja faza ??Cholina_Lokica wrote:Je li neko izgubio njemackog ovcara? Jedan evo luta Alipasinom. Muzijak, imao je ogrlicu, pa mu je neko skinuo, jako umiljat, super sa drugim psima
hvala
Možeš li mi reći kako se pas zove, i daj neki kontakt telefon da zovemo ako nađemo psa..
-
luna09
#967 Re: Izgubljeno - nadjeno
[quote="_azra__"]Još jednom bih zamolila da osobe na području Ilidze da obrate paznju na pekinezera koji je izgubljen vec 4 dana i zove se Abi...Iako ima jaknicu ( smedje boje) snijeg je velik a on nije naviknut na ovakve vanjske uslove jer je pazen kucni cuko... Prije 2 dana vidjen je sa nekim lutalicama na podrucju Luzana...Ako ga bilo ko vidi neka odmah kontaktira broj 061 252 879. Hvala 
covjek zivi na vojnickom i hodao je po b fazi i sinoc i danas
a ima neke familije u A fazi pa ako je dole neko skonta javit ce
i nije muzijak ,zenka je i odaziva se na ime Rea
nebih da dajem broj nesto on nije za toga
hvala jos jednom svima na informacijama
- Cholina_Lokica
#970 Re: Izgubljeno - nadjeno
Ovo u B fazi je muzijak
- Friesian
#971 Re: Izgubljeno - nadjeno
Nestao pas.. Ukoliko znate nesto o njemu javite na 061/619-932 (stene, muzjak, duze dlake).. odaziva se na ime King

-
mic
#972 Re: Izgubljeno - nadjeno
Ovo nađoh na drugoj stranici, pa eto...djes_ba wrote:hvala na odgovorima
hvala jos jednom svima na informacijama![]()
![]()
Na Alipasinom polju (kod Tvornice dalekovodnih stubova) se vrti zenka njemackog ovcara sa crnom platnenom ogrlicom koja je u kombinaciji sa lancem, pa ako je neko izgubio psa neka se javi na 062/403116
- zateznistub
#973 Re: Izgubljeno - nadjeno
rea je bila na AP u krugu Isptne stanice za dalekovodne stubove. Javio sam i na RSG i covo se javio ali posto sam mislio da je pas napusten nisam ga zadrzao i ona je jednostavno odskakutala svojim poslom. Ako se ponovo pojavi ovdje cuvam je.mic wrote:Ovo nađoh na drugoj stranici, pa eto...djes_ba wrote:hvala na odgovorima
hvala jos jednom svima na informacijama![]()
![]()
Na Alipasinom polju (kod Tvornice dalekovodnih stubova) se vrti zenka njemackog ovcara sa crnom platnenom ogrlicom koja je u kombinaciji sa lancem, pa ako je neko izgubio psa neka se javi na 062/403116
-
_azra__
#974 Re: Izgubljeno - nadjeno
[quote="luna09"
Ne bi bilo loše da ponudite neku nagradu. Da se razumijemo nit živim na Ilidži nit bi uzela nagradu kad bi ga našla ali ima nas različitih a i kokuzluk je. U svakom slučaju želim vam što prije da vratite svog Abija[/quote]
Nagrada nije problem ali stvarno. Bilo sta samo da nam neko uzme i sacuva ga
Ne bi bilo loše da ponudite neku nagradu. Da se razumijemo nit živim na Ilidži nit bi uzela nagradu kad bi ga našla ali ima nas različitih a i kokuzluk je. U svakom slučaju želim vam što prije da vratite svog Abija[/quote]
Nagrada nije problem ali stvarno. Bilo sta samo da nam neko uzme i sacuva ga
- minjonja
#975 Re: Izgubljeno - nadjeno
ako neko trazi njemackog ovcara, jutros je vidjen jedan na otoci. nije mi izgledao da je vec dugo na ulici.