DicaTM wrote:Imao sam sličan slučaj. Danas u marketu upitam koliko košta čokolada. Kaže ona 1 KM. Nisam imao ništa sitno te joj dadoh ukrupno 20 KM. Istom ona kuca na onoj kasi i vadi mi kusur. Zaprepastio sam se kada sam vidio novčanicu![]()
Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
- seba
#951 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
- DicaTM
#952 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
hocu i ja da cujemladyblue18 wrote:pricajJed1217 wrote:Pažnja,pažnja!!!
Rizo otkrio tajnu broja 19![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#953 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
RiZZo vidjen danas od strane jedne forumasice koja trenutno nije u mogucnosti da to saopsti.
U 100% texas izdanju, i izgleda bolje nego ikad.
Izlazio je iz Vakufske banke.
Po mojim nagadjanjima sigurno je isao uzeti sa racuna 19km

U 100% texas izdanju, i izgleda bolje nego ikad.
Izlazio je iz Vakufske banke.
Po mojim nagadjanjima sigurno je isao uzeti sa racuna 19km
- BSn
#954 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
komeba wrote:Jesi ziv jos uvijek?Jed1217 wrote:Pažnja,pažnja!!!
![]()
![]()
Ko sazna istinu o broju 19 crno mu se pise
To je slicno kao na onom filmu, kada saznas tajnu broja 19 primis telefonski poziv, a glas s druge strane "zice" ti saopci da ces umrijeti u roku od 19 dana. Jedini nacin da se izbjegne ta, gotovo zagarantirana, smrt je da prije isteka 19 dana navedes tacno 19 ljudi da pocnu slusati Rizzu.
Neki govore da je ovo urbani mit, ali niko se jos nije usudio pitati RIzzu o ovome broju.
-
The__Doctor
#955 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Hajde ba hocemo li cuti vise tu tajnu broja 19???
Petak 13 je dan kada Rizzo otkriva tajnu ovoga broja, nesto tu ima....
Petak 13 je dan kada Rizzo otkriva tajnu ovoga broja, nesto tu ima....
-
dariomiamigo
#956 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
haha e dobra uzrečica "sereš mi se u ćejf". Ja mislim da Rizu vrlo lako možemo svrstati među velikane poput Šabana Šaulića,i Duška Lokina samo mu fali "ono nešta"
- seba
#957 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Otkrivši tajnu broja 19 Rizzo je misteriozno nestao u noći.Povjerljivi izvori govore da su tu upletene neke nepoznate sile i da samo dobronamjerni forumaši,poznavaoci lika i djela ovoga velikana naše muzičke scene to mogu riješiti.Osjećam da se spremaju protesti zbog iznenandnog nestanka.Vazduh treperi kao da nebo gori.Spašavajmo ga braćo i sestre.
- DicaTM
#958 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
OMGseba wrote:Otkrivši tajnu broja 19 Rizzo je misteriozno nestao u noći.Povjerljivi izvori govore da su tu upletene neke nepoznate sile i da samo dobronamjerni forumaši,poznavaoci lika i djela ovoga velikana naše muzičke scene to mogu riješiti.Osjećam da se spremaju protesti zbog iznenandnog nestanka.Vazduh treperi kao da nebo gori.Spašavajmo ga braćo i sestre.
Molim te reci da se šališ
- seba
#959 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Za sve je kriv i Goran Bregović onomad kad pade sa trešnje.Zadrhtalo je tlo i došlo je do poremačaja na muzičkoj sceni.Jedan velikan pade, a drugi nesta u mrkloj noći.Ko je slijedeći?Dino I Hari?Oni pjevaju da će ih ubiti Sarajevo.Polagano nastaje Zona Sumraka.Bože,spasi nam Rizu.DicaTM wrote:OMGseba wrote:Otkrivši tajnu broja 19 Rizzo je misteriozno nestao u noći.Povjerljivi izvori govore da su tu upletene neke nepoznate sile i da samo dobronamjerni forumaši,poznavaoci lika i djela ovoga velikana naše muzičke scene to mogu riješiti.Osjećam da se spremaju protesti zbog iznenandnog nestanka.Vazduh treperi kao da nebo gori.Spašavajmo ga braćo i sestre.![]()
Molim te reci da se šališ
- chuchumbamayumbe
#960 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Sta voza Rizzo, garat G2?Obama wrote:Gledo sam ga na federalnoj televiziji...Strasna pjesma...Nesto kao Rizzo se napio i hoce da zapuca autom u drvo, onda mu se negdje ukaze njegova jedina ljubav i posere mu se u cejf...To sam pofato iz teksta pjesme
-
T-1000
#961 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ako vako nastavi, Rizzo će postat jači i od Chuck Norrisa. Ako već nije 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#962 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Rizah-Rizo Lukačević (RIZZO RUŽA)veliki fenomen koji se je pojavio od 1993 god. je nastavio sa uspjesnom prezentaciom svoje solo karijere.Semir Osmanagic bosanski piramidiolog ce da napravi stejdz na vrhu piramide mjeseca i da uz zvuke ovog ne prikosnovenog umjetnika ozivi davno pokopanu tradiciju 10 000 bosanske doline piramida.Sve svjetske mreze su zaineresovane za prenos ovog vrhunskog dogadaja.Kao predgupe vec su najavljeni Pinke Flojde,Rolinga Stonisi i nova njemacka zvijezda nasega porijekla Sarajka SexyRosi
-
klixober
#963 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzomania zahvatila i Ameriku

- seba
#964 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Nakon osvajanja svijeta, on namjerava postati intergalaktički star, najavljeno je iz njegovog menadžmenta.Tamo u tim dalekim krajevima,našim očima nepirstupačnim,Rizzo će nastupiti pod rednim brojem 19.Još samo da se vrati iz mrkle noći.Rizzo,vrati se molim te,ovdje je sve drugačije od kad nisi tu.komeba wrote:Rizzomania zahvatila i Ameriku![]()
- DicaTM
#965 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ovo je fakat istina (ne zajebajem se kao do sad)
Pustim papagaja iz kaveza i on zaspe na kauču gdje sam ja sjedio. Čitavo vrijeme je upaljen televizor i svira muzika neka.. Najednom ja počnem pjevati "Kada ponoć zalupa" a on se trzne i iz čista mira poleti u kavez
Počinjem da sumnjam u ovo sve.. Vrati nam se Rizzo
Pustim papagaja iz kaveza i on zaspe na kauču gdje sam ja sjedio. Čitavo vrijeme je upaljen televizor i svira muzika neka.. Najednom ja počnem pjevati "Kada ponoć zalupa" a on se trzne i iz čista mira poleti u kavez
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#966 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
meni ovo vise lici na Budimpestukomeba wrote:Rizzomania zahvatila i Ameriku![]()
- Jed1217
#967 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Živa!komeba wrote:Jesi ziv jos uvijek?Jed1217 wrote:Pažnja,pažnja!!!
![]()
![]()
Ko sazna istinu o broju 19 crno mu se pise
Rizzoni reče da je to njegov sretan broj i da (Za njega,naravno.) ima posebnu spiritualnu vrijednost.
Dakle,misterija broja 19 je tek napola otkrivena...
A meni je ostalo još 18 dana...
-
klixober
#968 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
To je MIT univesrity u Americi.Ovo bez saleladyblue18 wrote:
meni ovo vise lici na Budimpestubtw avatar ti odvaljuje
![]()
Ljudi spremaju veliku Rizzinu turneju po Americi.
Last edited by klixober on 14/06/2008 17:54, edited 1 time in total.
- seba
#969 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Allah selamet,ovo nije dobro.Nisam li ja rekao da se tamne i mračne sile sve više ulvače u ovo.Šta nam je činiti?Rizzo nam pokušava poslati poruku, mi nismo u stanju to da dešifrujemo.Možda pomogne kupovina dodatnih Rizzinih cd-ova?Možda se dobri dusi smire na taj način?Ah,tisuću mu Rizzinih gurabija.Rizzo,znaj mi smo tvoji,ti si naš.DicaTM wrote:Ovo je fakat istina (ne zajebajem se kao do sad)![]()
Pustim papagaja iz kaveza i on zaspe na kauču gdje sam ja sjedio. Čitavo vrijeme je upaljen televizor i svira muzika neka.. Najednom ja počnem pjevati "Kada ponoć zalupa" a on se trzne i iz čista mira poleti u kavez![]()
- jaza_HZSA
#970 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ja cu kao prilog sad odmah otici i kupiti po 19 kopija svih njegovih albuma. Sve za tebe Rizzo, samo nam se vratiiiiiiiiii

-
cunga lunga
#971 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
pederueterno wrote:Jao ovih negativaca, dodju ovdje da prosipaju svoju negativnu energiju.
Nasi ljudi ce sve halalititi al uspijeh nikad nece, ccc.![]()
RIZZO ne slusaj ti njih samo naprijed (znamo da citas ovaj forum)![]()
Ne razumiju svi te duboke textove, svu tu veliku emojicu koja zraci Rizzonijem. Aranzmani, produkcija ma svijetski.
A tek Live uuu koja energja, a show se nemoze nikako opisati, neka neko pokusa da to rijecima objasni al ne znam da li ce uspjeti.
Rizzo se mora uzivo dozivljeti!!!![]()
Rizzo na Kosevo!!!![]()
19
- seba
#972 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Dobar prijedlog.Odoh isto uraditi.Možda ovo pomogne.Nije li to tajna broja 19?Možda smo blizu riješenja.Ima li neko broj Hercul Poirot-a da njega konsultujemo?Sad nam je svaka sekunda bitna.Rizzo smiluj se nama griješnicima,javi se :sad:Daj neki znak.jaza_HZSA wrote:Ja cu kao prilog sad odmah otici i kupiti po 19 kopija svih njegovih albuma. Sve za tebe Rizzo, samo nam se vratiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
- medaaa
#973 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
broj Hercul Poirot-a je 1919-1919, pokusajmo sta...
ako ne uspije uvijek je tu S.Holmes... samo da nam ga vrateeeee
ako ne uspije uvijek je tu S.Holmes... samo da nam ga vrateeeee
- savrseni krug
#974 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ruza je vidjen kako ilegalno prelazi granicu u doljanima
sumnja se da je zbog pomame nakon sto je album ispao pravi bum koja je nastala medju fanovima okupljenim pod kodnim imenom sax rizzo odlucio da se malo skloni od znatizeljnih pogleda razuzdanih obozavateljki a haman i obozavatelja
predpostavlja se da se sklonio kod decka koji je nedavno svratao s visnje pa zajedno uzivaju u carima tog kiselkastog voca
naprijed rizzo alee
ps
zna li iko ovde sta mu ovo drugo Z u rizzo znaci
sumnja se da je zbog pomame nakon sto je album ispao pravi bum koja je nastala medju fanovima okupljenim pod kodnim imenom sax rizzo odlucio da se malo skloni od znatizeljnih pogleda razuzdanih obozavateljki a haman i obozavatelja
naprijed rizzo alee
ps
- seba
#975 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Jao,ljudi,pa naš Rizzo je tu.Hvala dobrim ljudima na ovoj značajnoj informaciji.Rizzo,možeš pojesti samo 19 višnji ne više.I to drugo Z spada u misterij zajedno sa 19.savrseni krug wrote:ruza je vidjen kako ilegalno prelazi granicu u doljanima
sumnja se da je zbog pomame nakon sto je album ispao pravi bum koja je nastala medju fanovima okupljenim pod kodnim imenom sax rizzo odlucio da se malo skloni od znatizeljnih pogleda razuzdanih obozavateljki a haman i obozavateljapredpostavlja se da se sklonio kod decka koji je nedavno svratao s visnje pa zajedno uzivaju u carima tog kiselkastog voca
naprijed rizzo alee
ps