-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-upoznanik wrote:"ABC"muha_sa wrote:dje ste narode![]()
imal koja da je nismo protabirilikafancuga-jakako
ti si me zadevero s onom kod izlaza iz Kolobare
-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-upoznanik wrote:"ABC"muha_sa wrote:dje ste narode![]()
Jest, pravo tamo... al' meni treba obućar, koji je radio uz tu kafanu, pa kontam da ga neko zna slučajno ...muha_sa wrote:-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-upoznanik wrote:"ABC"muha_sa wrote:dje ste narode![]()
![]()
ti si me zadevero s onom kod izlaza iz Kolobarejel ono šank drito s vrata bio
muha_sa wrote:dje ste narode![]()
Ma kubanac je garant otišao na dženazu u Pjongjangmuha_sa wrote:-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-u![]()
vrtlar wrote:muha_sa wrote:dje ste narode![]()
Sjecas li se muha mislim da se tako zvala rogonja kod begove djamije gdje je bio wc pa se ide prema latinskoj cupriji prva ulica sa desne strane u drugoj bila neka stara kafana nosali kafe po radnjama.I kalimero je tu negdje bio u Bravadjiluk ili mudjeleti
poznanik wrote:Ma kubanac je garant otišao na dženazu u Pjongjangmuha_sa wrote:-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-u![]()
-sad ce to mladja rajaKatarinaKosaca wrote:U taj ABC nikad nisam ušla. Jel bilo dobro? U tim krajevima išla kod Šerbe i u Bokačo ponekad..
Sad se sjetih govoreći o tim krajevima, bio je u onoj dugačkoj zgradi sa malim prozorima tipa kasarne jedan jako dobro posjećen kafić. Bio pri dnu te zgrade od strane tramvajske. Šta je to bilo?
I ne odgovori mi nitko za kafić na Ilidži što je držao Bane Berjan?
KatarinaKosaca wrote:U taj ABC nikad nisam ušla. Jel bilo dobro? U tim krajevima išla kod Šerbe i u Bokačo ponekad..
Sad se sjetih govoreći o tim krajevima, bio je u onoj dugačkoj zgradi sa malim prozorima tipa kasarne jedan jako dobro posjećen kafić. Bio pri dnu te zgrade od strane tramvajske. Šta je to bilo?
Nastavnik fizickog Miro - predavao u Petar Dokic skolisandra01 wrote:KatarinaKosaca wrote:U taj ABC nikad nisam ušla. Jel bilo dobro? U tim krajevima išla kod Šerbe i u Bokačo ponekad..
Bokaco jos uvijek radi ,neki dan sam prolazila pored ,digao Miro sprat, neke pletene fotelje ubacio gore,simpa je ,nisam ulazila nego onako zagledala s ulice
Ko se sjeca kako se ABC poslije zvaoisto je bila diskoteka,radila je nesto kratko ali ja ne mgu da sjetim imena
Edin H. wrote:Nastavnik fizickog Miro - predavao u Petar Dokic skolisandra01 wrote:KatarinaKosaca wrote:U taj ABC nikad nisam ušla. Jel bilo dobro? U tim krajevima išla kod Šerbe i u Bokačo ponekad..
Bokaco jos uvijek radi ,neki dan sam prolazila pored ,digao Miro sprat, neke pletene fotelje ubacio gore,simpa je ,nisam ulazila nego onako zagledala s ulice
Ko se sjeca kako se ABC poslije zvaoisto je bila diskoteka,radila je nesto kratko ali ja ne mgu da sjetim imena
![]()
Ako mislis na stometarku u bivsoj Jovana Cvijica, tu je samo u ratu bio kafic, drndala seljacka muzika![]()
ABC je fin klub bio
Mislim na dugačku zgradu koja ima prozore kao puškarnica, koja se nalazi ispred sadašnjeg Unicredit leasinga, i koja se proteže praveći blagi ugao. Bilo je tu prije rata nekoliko kafića od kojih je jedan jako dobro radio i imao baštu vani.Edin H. wrote:Ako mislis na stometarku u bivsoj Jovana Cvijica, tu je samo u ratu bio kafic, drndala seljacka muzika![]()
:
poznanik wrote:Ma kubanac je garant otišao na dženazu u Pjongjangmuha_sa wrote:-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-u![]()

HAVANA wrote:poznanik wrote:Ma kubanac je garant otišao na dženazu u Pjongjangmuha_sa wrote:-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-u![]()
Maksuz selam iz pinkponga.![]()
KatarinaKosaca wrote:...I ne odgovori mi nitko za kafić na Ilidži što je držao Bane Berjan?
poznanik wrote:KatarinaKosaca wrote:...I ne odgovori mi nitko za kafić na Ilidži što je držao Bane Berjan?
Ja se sjećam da sam s nekom rajom išao u Berjanov kafić, čini mi se nešto mračno bilo, gužva i preglasna muzika, ali nikako da se sjetim lokacije

HAVANA wrote:poznanik wrote:Ma kubanac je garant otišao na dženazu u Pjongjangmuha_sa wrote:-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-u![]()
Maksuz selam iz pinkponga.![]()
moje pice biloHAVANA wrote:
Haj zivili.
HAVANA wrote:Maksuz selam iz pinkponga.poznanik wrote:Ma kubanac je garant otišao na dženazu u Pjongjangmuha_sa wrote:-sad ce kubanac Havana pa ce nam on o ABC-u![]()
![]()
stok i kiseluuuuuu...amrica wrote:moje pice biloHAVANA wrote:
Haj zivili.
HAVANA wrote:stok i kiseluuuuuu...amrica wrote:moje pice biloHAVANA wrote:
Haj zivili.