jedino da mi bog pamet oduzme onda bi otisla da mi elvir pravi frizuru , mozda ni tada...previse naplacuje za nistaBaby Jane wrote:Jel mi moze neko reci gdje da nadjem tog nekog poznatog Elvira?
Sent from my C6903 using Tapatalk
Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- semmy
#951 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
- Baby Jane
#952 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ma ja vec godinama nosim istu frizuru, bih da mi neko strucan kaze i predlozi sta i kako...cula sam da on to radi....koliko naplacuje otprilike (sisanje,farbanje)?
- semmy
#953 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
koliko znam ispod 150 km neces proci...Baby Jane wrote:Ma ja vec godinama nosim istu frizuru, bih da mi neko strucan kaze i predlozi sta i kako...cula sam da on to radi....koliko naplacuje otprilike (sisanje,farbanje)?
ako zelis promjenu, odlican savjet i dobru boju
en studio na breci, trazi termin kod ede . evo i br. 033/ 20 97 33
studi different by aki u blizini logavine tel:061/ 21 20 14
obojica su odlicni
- Baby Jane
#954 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
semmy wrote:koliko znam ispod 150 km neces proci...Baby Jane wrote:Ma ja vec godinama nosim istu frizuru, bih da mi neko strucan kaze i predlozi sta i kako...cula sam da on to radi....koliko naplacuje otprilike (sisanje,farbanje)?
ako zelis promjenu, odlican savjet i dobru boju
en studio na breci, trazi termin kod ede . evo i br. 033/ 20 97 33
studi different by aki u blizini logavine tel:061/ 21 20 14
obojica su odlicni
Super! Hvala na info!
- Amazonka27
#955 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ne, ne, ne, ne, neBaby Jane wrote:Ma ja vec godinama nosim istu frizuru, bih da mi neko strucan kaze i predlozi sta i kako...cula sam da on to radi....koliko naplacuje otprilike (sisanje,farbanje)?
Uzas, katastrofa, preskupo. Meni je taknku kosu iscicao, osisao stepenasto sa repovima. Isto sam tako htjela promjenu...neku modernu frizuru jer mi je dugo bila duga i ravna...a dobila sam frizuru zvanu "sabira"...samo mi one jos zlatne halke srednje velicine trebaju i kompletna sam ppnka.
Ne pretjerujem, ali dobila sam ovu frizuru

- Baby Jane
#956 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hahahahahahaha, ubijedila si me!Amazonka27 wrote:ne, ne, ne, ne, neBaby Jane wrote:Ma ja vec godinama nosim istu frizuru, bih da mi neko strucan kaze i predlozi sta i kako...cula sam da on to radi....koliko naplacuje otprilike (sisanje,farbanje)?
Sent from my C6903 using Tapatalk![]()
Uzas, katastrofa, preskupo. Meni je taknku kosu iscicao, osisao stepenasto sa repovima. Isto sam tako htjela promjenu...neku modernu frizuru jer mi je dugo bila duga i ravna...a dobila sam frizuru zvanu "sabira"...samo mi one jos zlatne halke srednje velicine trebaju i kompletna sam ppnka.
Ne pretjerujem, ali dobila sam ovu frizuru
Sorry sto se smijem!
Meni je u KS-u zena prije 3 mjeseca radila pramenove, isto tako, katastrofa. Islo je pramen plave, pramen crvene...uzas! Sreca pa se ispralo
- Amazonka27
#957 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Bolje da se meni smijes nego da places kao sto sam ja
Mislim da mu se zandjih mjeseci svako jutro štucne...a i njegovoj mami. Cekam da mi izraste kosa da pokusam nesto od nje napraviti...do tada cu da nastavm da se crvenim gdje god odem bez kape...u zivotu nista gluplje nisam imala na glavi i vjeruj mi da se stidim - ali iskreno se stidim.
- manekenka u penziji
#958 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ja kad god sam otišla bez ikakve ideje u salon na neku promjenu frizure, izašla sam nezadovoljna. Ne zato sto frizer nije potrefio snit, već sto se njegova vizija i moja vizija nove frizure bas i ne podudaraju. Zato se dobro skontam sta bih ja to mijenjala, donesem sliku u salon, konsultujem se sa frizerom i izadjem zadovoljna. Upropastiti me može samo onaj sto ne zna sisati.
- Baby Jane
#959 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Mene nervira sto kad odem i kazem hocu stepenasto, plavu al ne blond plavu sa pramenovima, izadjem crveno-blond i ravno osishana. Jednostavno ne slusaju sta im govoris, a ima i onih koji te ubjedjuju da ti to ne valja i bukvalno naturaju svoje ideje. Ili kazu, jest, kontam, tako cemo, i onda opet po svome...
- leki hz
#960 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Upravo to, većina ih radi po svome. Na dva mjesta sam otišla sa slikom i dobila desetu frizuru.Baby Jane wrote:Mene nervira sto kad odem i kazem hocu stepenasto, plavu al ne blond plavu sa pramenovima, izadjem crveno-blond i ravno osishana. Jednostavno ne slusaju sta im govoris, a ima i onih koji te ubjedjuju da ti to ne valja i bukvalno naturaju svoje ideje. Ili kazu, jest, kontam, tako cemo, i onda opet po svome...
- Amazonka27
- leki hz
#962 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Amazonka27 wrote:
-
registrovana onako
#963 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ne postoji dobar frizer na M.dvoru 
-
radenska
#964 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
postoji. Salon Madam iza alte, provjereno dobar
-
njanja_njonjo
#965 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Dobar frizer za cickavu kosu? Cijena nije bitna.
- ermax
#966 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Koja je tacno adresa Karisikovog salona? Broj? Ja hocu da se osisam krace, neki dugi paz, a skepticna sam kad je kosa u pitanju :-/Ally71 wrote:Angel_of... wrote:Ne mogu da vjerujem da u citavom gradu nema frizera koji moze uraditi ombre kako treba, da pri tome jos sliku odnesete, a i ne trazite na crnu kosu plavi ombre. cccc![]()
Sto ne probas kod Karisika? Odlicno radi, ja sam vec godinaaaama kod njega, a pravi sam ters glede kose... Kaze kako moze, sta ne moze, (nadam se da mozes podnijeti istinu), normalne cijene skroz, nije uopste napuhao cijene kako je u ostalim razvikanim, gdje rade 'majstori'.....odlicno momak radi...
ja sam vec, da ne slazem, 15-ak godina kod njega...ne bi ga mijenjala nizasta....a prosla sam s njim od duge kose, do kratke, farbanja, pramenova, ombre, ekstenzija..ne znam jel sta jos ostalo
- Cholina_Lokica
#967 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Mene sisa karisik, i ima jos dvoje u njegovom salonu koji me znaju osisati, ostali me do sad nisu, i znaju stavrno, i ja sam cupava do zla boganjanja_njonjo wrote:Dobar frizer za cickavu kosu? Cijena nije bitna.
Sent from my POV_TAB-P825 using Tapatalk
-
njanja_njonjo
#968 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hvala na odgovoru. A ima li iko ikakva iskustva sa frizerskim salonom Ensar-Hair with character?
- Baby Jane
#969 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Probala, odusevljena. Frizerski salon Fresh na malti...zena se zove Senada...stvarno, odusevljena sam..
- Angel_of...
#970 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moze malo vise o Ensaru, lokaciji, usluzi, cijenama... 
- Amazonka27
#971 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Preporuka za svadbenu frizuru...sisanje nisam probala ali cula sam samo pohvaleAngel_of... wrote:Moze malo vise o Ensaru, lokaciji, usluzi, cijenama...
https://www.facebook.com/pages/Ensar-Ha ... 7143626856
- Ally71
#972 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Karisik ima salon na Vojnickom polju, Morgan...adresa Teheranski trg, broj ti nije bitan, vidjeti ces salon (samo ce ti se kazati)...zakazi obavezno termin unaprijed na tel..033464848....i naravno trazi da ti radi Ado Karisik.....ima i Elma, a i Amna da meni super rade, ali za pocetak i pri vecim zahvatima trazi Adu....jaavi nam obavezno kako si zadovoljna!!!ermax wrote:Koja je tacno adresa Karisikovog salona? Broj? Ja hocu da se osisam krace, neki dugi paz, a skepticna sam kad je kosa u pitanju :-/Ally71 wrote:Angel_of... wrote:Ne mogu da vjerujem da u citavom gradu nema frizera koji moze uraditi ombre kako treba, da pri tome jos sliku odnesete, a i ne trazite na crnu kosu plavi ombre. cccc![]()
Sto ne probas kod Karisika? Odlicno radi, ja sam vec godinaaaama kod njega, a pravi sam ters glede kose... Kaze kako moze, sta ne moze, (nadam se da mozes podnijeti istinu), normalne cijene skroz, nije uopste napuhao cijene kako je u ostalim razvikanim, gdje rade 'majstori'.....odlicno momak radi...
ja sam vec, da ne slazem, 15-ak godina kod njega...ne bi ga mijenjala nizasta....a prosla sam s njim od duge kose, do kratke, farbanja, pramenova, ombre, ekstenzija..ne znam jel sta jos ostalo
-
Pop_off
#973 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Može li mi iko reći koja je otprilike cijena šišanja kod Hasana na platou skenderija 
- Edin H.
#974 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Je'l ozdravio Goro iz crvenog nebodera na Cengic Vili?
Zadnji put kada sam prosao pise - zatvoreno zbog bolesti
Zadnji put kada sam prosao pise - zatvoreno zbog bolesti
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#975 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Luigi je na Aneksu,osim ako nema istoimeni u Hrasnom.vettel wrote:Obisao sam mnoge frizere, al najbolji je Luigi u Hrasnom, vrlo profesionalan i pristupacan