Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakabanja213 wrote: ↑06/03/2025 06:17
Trebam jednom liku u Zg uplatiti 40 Eur na aircash racun. Imam njegove podatke za aircash i mogu li to uraditi na nekom kiosku u Hrvatskoj. Hvala
Iko???
Mogu li otici u neku nasu banku pikazati ove podatke sto mi je poslao i uplatiti 40 EuR na taj Iban sa pozivom na broj.
Hvala
Last edited by kakabanja213 on 12/03/2025 05:24, edited 1 time in total.
kabal1337 wrote: ↑12/03/2025 04:17
mozes sa ibanom slati novac vani, samo moras imati otvoren racun u banci iz koje saljes
@kakabanja213
ako nemas kartocu/ racun u banci onda imas opciju western union i sl. ili pitai nekog prijatelja da on posalje za trbe
Hvala. Imam racun eur ali nisam odavno nista uplacivao u inostranstvo. Cak mislim da su mi tada trazili predracun pi kojem placam ili nesto slicno pa nisam siguran mogu li na taj aircash poslati pare.
kakabanja213 wrote: ↑06/03/2025 06:17
Trebam jednom liku u Zg uplatiti 40 Eur na aircash racun. Imam njegove podatke za aircash i mogu li to uraditi na nekom kiosku u Hrvatskoj. Hvala
Ako ništa drugo, možeš kupiti Abon pa ga uslikati i njemu poslati sliku, a on nek sebi dopuni kad hoće.
BaDa wrote: ↑11/03/2025 09:21
zna li se sta kad ce poceti aircash?
Ja sam skoro slao upit, kazu da rade na "procesu regulatornih i tehničkih usklađenja" te da će korisnike obavijestiti putem službenih web stranica kada usluga bude dostupna. To znači da ne znaju ni oni tačno.
Pozdan info je da uvodjenje aircasha koci apple pay usluga koju imaju integrisanu ali za koju nema dozvole applea za podrucje BiH i gledaju kako to da riješe, a veliki je izazov jer bi se mjenjala politika poslovanja
Zombi_Rex wrote: ↑12/03/2025 17:57
Pozdan info je da uvodjenje aircasha koci apple pay usluga koju imaju integrisanu ali za koju nema dozvole applea za podrucje BiH i gledaju kako to da riješe, a veliki je izazov jer bi se mjenjala politika poslovanja
Ovo jedino ima smisla sto je napisano na temi zadnjih par stranica
Ovo jedino ima smisla sto je napisano na temi zadnjih par stranica
imalo bi smisla da Aircash nije zvanicno dostupan u Turskoj vec 2 godine sa turskom lirom TL valutom, Apple Payom i turskim jezikom, a u turskoj nije zvanicno dostupan Apple Pay
Mislim da ni oni nisu očekivali ovako sporu implementaciju, čak ni ovo blokiranje kartica nije bilo u planu. Mjesecima unazad reklamiraju uslugu pod Uskoro, ali su na kraju iskusili birokratiju u BiH koja im je pokvarila planove.
rida1976 wrote: ↑13/03/2025 12:51
Banana drzava o tome ja pricam cijelo vrijeme. Pa apple pay je u Srbiju dosao prije 5 godina. A nesto se kurclmo. Mi smo klasicna banana drzava
pa ako cemo drzavu suditi po dostupnosti apple paya, onda je Juzna Koreja banana drzava jer je apple pay dobila 3 i po godine nakon srbije, slicno i sa Katarom, Izraelom itd
basicm wrote: ↑17/03/2025 16:55
Mogli su nas ostaviti do kraja aktivne, ovako samo nigdje. Glup potez, ali neka se desio da se vidi koliko se i njima moze vjerovati.
Da su mogli, ostavili bi. Nije sigurno ovo njihova želja.
Boje se kazni zbog nelegalnog rada a zaboravljaju da je riječ o BiH. Nažalost prvaku korupcije i bezvlašća na Balkanu.
Onaj brada/bruda/braca iz agencije za bankarstvo ako je ikada i čuo za Aircash ni pomoslio nije da bi trebalo da im agencija i reguliše rad. Zašto bi se miješao u svoj posao, ako ne mora.
P.Starck wrote: ↑17/03/2025 18:05
Boje se kazni zbog nelegalnog rada a zaboravljaju da je riječ o BiH. Nažalost prvaku korupcije i bezvlašća na Balkanu.
Onaj brada/bruda/braca iz agencije za bankarstvo ako je ikada i čuo za Aircash ni pomoslio nije da bi trebalo da im agencija i reguliše rad. Zašto bi se miješao u svoj posao, ako ne mora.