a sa Sergejom se ne mozemo potuci... ?luckylaka wrote: ↑21/11/2024 20:37Ja mislim da se mozemo potuci za to drugo mjesto ako svi budu spremni i vrati uvrijedjene mladeizvrsni direktor wrote: ↑21/11/2024 20:18Znaci ti smatras da ova generacija moze se kvalifikovat na ovim kvalifikacija?!tramvajtrojka wrote: ↑21/11/2024 19:58
al ovo mi je najjace daj mu tri godine da se zajebava da unisti jos jednu generaciju i da imamo jos jedne propale kvalifikacije
Sa dosta jačim igračima smo jedva dogurali i do baraza, ali sad kao imamo nekako jaka ocekivanja od ove ekipe koja je izgubila od Luksemburga 2 puta..na osnovu cega? hahahh
Hajd da ono imamo ekipu koja je bas nivo i vidis i kad je poredis sa ostalim ekipama koji prolaze na SP vidis da smo tu negdje i da sa jakim trenerom bi imali bas vece sanse za plasman pa kao grehota da ne odemo ..ali ovako...imamo ekipu koja je bila predzadnja u vrlo lakoj grupi za EP, ekipu u kojoj igraju drugoligasi..ali vrsni forum klix strucnjaci misle da imamo visok potencijal i da nas samo Sergej zeza u tome haha