Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Činim to i ohrabren jer su mi neki visoki potpisnici apela kojeg je sastavila i razaslala uvažena gospođa Sonja Biserko (koju kao aktivistkinju izuzetno poštujem, ali kojoj treba kazati da se u religijske stvari ne razumije) priznali da su se zaletjeli, da im je krivo što su podržali rečeni Apel i zahvaljuju mi što sam im pomogao shvatiti bitne stvari.
Drago Pilsel
LBVIEW wrote: ↑20/01/2020 16:43
Jos je bitnije shvatiti da, onaj ko na svako spominjanje srpskog fasizma, koje je za razliku od onog bosnjackog jos uvijek zivo, postira slike od prije 60 i kusur godina, relativiziranjem se svrstava na stranu istog.
Ejs...ok, niko nije nista vidio..vracamo na fabricke postavke
ovo je znaci taj muslimanski fasizam. i sa ovim vi uz gusle pravdate pokolj naseg naroda. jadno je to djenerale. jadno!
konektovan wrote: ↑20/01/2020 17:32
Inace, ovo je nepoznanica u svijetu, da se poslanici izmedju sebe koskaju, a to još neko uzme za primjer fasizm, ....
Bilo neki dan isto u Crnoj ....
eee...a mogu mislit da je ovako bilo u banjaluci, da je neko ramiza otre'so...a nije ovo ni zato postavljeno ali et...
Inace, ovo je nepoznanica u svijetu, da se poslanici izmedju sebe koskaju, a to još neko uzme za primjer fasizm, ....
eee...a mogu mislit da je ovako bilo u banjaluci, da je neko ramiza otre'so...a nije ovo ni zato postavljeno ali et...
Oni cetnici u skupštini rs su klali za vrijeme rata, njima je samaranje primjer lijepog ponasanja.
Oni cetnici u skupštini rs su klali za vrijeme rata, njima je samaranje primjer lijepog ponasanja.
Pa ne sjecam se da je iko ABiH docekao kao oslobodioce ako ces tako generalizirati stvari..a ovo znaci za Kojovica je Ok?
Pa ne sjecam se da je iko ABiH docekao kao oslobodioce ako ces tako generalizirati stvari..a ovo znaci za Kojovica je Ok?
Ja sam napisao da je koskanje postalo sasvim normalno po skupštinskim klupama kad se gleda malo i sire, a ne bi trebalo da je normalno, a za medzeda koji je nasrnuo na Kojovica, adekvatnija je kakva štala...
Ja sam napisao da je koskanje postalo sasvim normalno po skupštinskim klupama kad se gleda malo i sire, a ne bi trebalo da je normalno, a za medzeda koji je nasrnuo na Kojovica, adekvatnija je kakva štala...
A ja sam htio reKti gdje god je moguce i kad nije niz dlaku...izadje i iz bosanjaka (oni koji ih predstavljaju) nacionalizam...nije ovo prvi put u Sa, a u drugim kantonima ni nema takvog jakog kao kojovic pa zato nema ni mjerodavne reakcije.
konektovan wrote: ↑20/01/2020 18:17
Slusaj, glupo bi bilo kad bi ja sad rekao da kod Bosnjaka nema nacionalista, ima, ali nisu ni blizu radikalni ko Srbi.
Ima ima samo kod bosnjaka je vise zastupljeno tiho ono “anam oni” vise mrznja prema srbima i hrvatina nego nacionalizam, dok srbi na na sav glas trube o svom nacionalizmu i mrznji. Nacionalizam per se nije los - mrznja prema drugim narodima jeste.
Nijedan narod nema više naciošovinista, nazovimo tako, po glavi stanovnika na Balkanu, kao Srbi. Od medija, preko Crkve i škole, sistematski se zadojavaju.
General War wrote: ↑20/01/2020 16:52
Ejs...ok, niko nije nista vidio..vracamo na fabricke postavke
ovo je znaci taj muslimanski fasizam. i sa ovim vi uz gusle pravdate pokolj naseg naroda. jadno je to djenerale. jadno!
Koji papanluk na kvadrat, i bezobrastina.
nije papanluk nego bolest. ovaj tvoj "dokaz" bosnjackog fasizma nam govori koliko si ti tesko obolio od te bolesti. i zbog toga se povlacim iz rasprave.
Slusaj, glupo bi bilo kad bi ja sad rekao da kod Bosnjaka nema nacionalista, ima, ali nisu ni blizu radikalni ko Srbi.
Ima ima samo kod bosnjaka je vise zastupljeno tiho ono “anam oni” vise mrznja prema srbima i hrvatina nego nacionalizam, dok srbi na na sav glas trube o svom nacionalizmu i mrznji. Nacionalizam per se nije los - mrznja prema drugim narodima jeste.
Bosnjak, veliko slovo, i ne, nismo isti, ne mrzimo jedni druge istim intenzitetom, koliko god ti to htio izjednaciti...
Guzi ih milo, jebli mamu ni luk jeli ni luk mirisali, a opet atavisu, pravoslavi talibani nema dalje, neka me talibani izvinu.
Ja po hiljaditi put kažem da se oni sistematski doje mitomanijom i mržnjom ali će Bošnjo sve to halaliti kad vidi da Kreveljuša i Mario Šerifovski na Zvijezdama Granda aplaudiraju nekom Zijadu iz Gradačca i kažu da će biti balkanska zvijezda. Sve dok ne shvatimo da nam dobar dio toga naroda želi zlo nećemo se početi
istinski dozivati tobe.
Evo imamo i citaca misli na temi - zna covek sta Bosnjaci misle, samo nece da kazu.
Guzi ih milo, jebli mamu ni luk jeli ni luk mirisali, a opet atavisu, pravoslavi talibani nema dalje, neka me talibani izvinu.
Mjesta cudjenju ne treba biti - njima su uvijek najveci neprijatelji "Turci", uzeti primjer, kako ovog zadnjeg, tako i II Svjetskog rata. Hrvati su ih s noge - na nogu iz Knindzistana, ono sto su im napravili prije 70 godina da ne spominjem, a "svete" se Bosnjacima.
Nego, bas me zanima kakvo ce sad opravdanje Djenerala smisliti.
Mjesta cudjenju ne treba biti - njima su uvijek najveci neprijatelji "Turci", uzeti primjer, kako ovog zadnjeg, tako i II Svjetskog rata. Hrvati su ih s noge - na nogu iz Knindzistana, ono sto su im napravili prije 70 godina da ne spominjem, a "svete" se Bosnjacima.
Nego, bas me zanima kakvo ce sad opravdanje Djenerala smisliti.
posle ovoga moze se samo dostojanstvenonsa teme povuci